skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kultovni auta cssr kolekcia
-> Toplip and ALL: Ono je to v podstate tak, že modely od DeAgostini, predávané v trafikách, sú spracovaním dosť zlé a tomu odpovedá aj cena. IXO/IST síce nie sú dokonalé, ale kvalita spracovania je o veľa lepšia ako DeAgo, ale aj cena je o pár stoviek vyššia. Potom je ešte jedna zvláštna kategória, kolekcia od nemeckého vydavateľstva Atlas Verlag, od ktorej niektoré modely sú prakticky identické alebo veľmi podobné modelom ixo/ist a niektoré sú originálne. Cena týchto modelov je najvyššia a sú skoro nezohnateľné.
Pre porovnanie model Wartburgu od IST a od DeAgostini: zsm.110mb.com/Gallery/Kul towe-27Wartburg323W1984 (treba trošku pokrútiť kolieskom myši
).
Pre porovnanie model Wartburgu od IST a od DeAgostini: zsm.110mb.com/Gallery/Kul towe-27Wartburg323W1984 (treba trošku pokrútiť kolieskom myši

Ahojte, koukám, že si tady většina lidstva stěžuje jak je to nepropracované a levnočína
Většinu těchto autíček jsme s přítelkyní měli dříve, než se k nám do čech začali dovážet - Wartburg nám třeba přišel z Japonska
Máme např. Trabika P50 Universala, Barkase, AWZ P70... který je kvalitou daleko víš než např Abrex (je to IST cenaza kus 800,-Kč). Tato kolekce je shluk modelů Abrex, Ist, IXO, PRC, DeAgostini, přičemž IXO je totožné s IST, v podstatě co autí to jiný styl výroby. Cena mi přijde naprosto perfektní, ono je to o tom co každý upřednostňuje - třeba mám sbírečku Škodovek od VV model, kdy jedno autí vychází na 500,-Kč a kvalita výroby odpovídá ruční výrobě... Samozřejmě za model viz příloha by byla jedna hezká živá škodovčička 

-> Darth_Falcon: Tak za 14 dní.
nevíte někdo kdy má na stáncích vyjít/nebo vyšel v týhle kolekci Trabi? 

na tu 613 jsem hodně zvědavý protože myslím že ji žádná firma nevyrábí. Kromě starého KDN jsem žádnou jinou neviděl

Tak .. přišla mi Lada a Wartburg .. takže trafikové kousky můžu prodat. Kdyby někdo chtěl, kompletní nerozbalené .. obraťte se na mě.
Hmm, no konečně. Dieter mě asi zabije, ale ta šestsettřináctka tam vypadá dost nepřesvědčivě.
A pokud jde o data objevení v trafikách - nějak jim to začalo váznout, ne?
A pokud jde o data objevení v trafikách - nějak jim to začalo váznout, ne?
Na www.kultovniauta.cz rozšířili seznam modelů, škoda jen, že už u nich neuvádějí datum vydání oněch modelů jako před tím. Člověk tak ztrácí přehled, kdy se který model objeví v trafikách. Pro milovníky Tater - je tam TATRA 613!!! Ovšem proč ten Polonez a Zaporožec???
Takře prvních 5 autíček je doma .. ale Ladu a Wartburg jsem si musel koupit v trafice .. prý je to vyprodáno. Tvrdili sice, že přijdou v červnu, ale radši .. jinak pokud mi to přijde, tak potom budu mít Ladu a Wartburga na prodej, samozřejmě v originálním obalu.
Psal jsem sem už nejmíň 3x, že za ty prachy jsou to celkem slušný autíčka. Asi to bylo málo
. Ale vytknout tomu určitě jde vždy něco. To bych si dovolil nesouhlasit.

-> Risan: Já spíš kritizoval Tebe (samozřejmě ve vší úctě), protože té kolekci celkem není co vytknout vzhledem k ceně 

Dieter Bonrath 25.04.10 13:32:39 napsal: → Risan: Samozřejmě, že by se dala vytknout chybějící anténa, ale kritizovat šmejd za pár korun dokáže každý. 
No jo, ale proč to teda nejde Tobě?

No jo, ale proč to teda nejde Tobě?
-> Risan: Pokuď vím, tak sem do čech se dovážela pouze verze s chrom maskou, maskou v barvě byla vybavena pouze základní provedení (určena pro rusko a okolí), pro nás byla určena verze na export www.kanjidic.com/Gaz21/v2
000_front.jpg
Samozřejmě, že by se dala vytknout chybějící anténa, ale kritizovat šmejd za pár korun dokáže každý.
Samozřejmě, že by se dala vytknout chybějící anténa, ale kritizovat šmejd za pár korun dokáže každý.

-> Dieter Bonrath: Žeber je tam tak 16, což by asi ukazovalo na druhou sérii, ze které je patrně i nárazník a blikače, to máš sice pravdu, jenže proč jsou teda žebra chromovaná?
Risan 20.04.10 08:23:14 napsal:
Carevna zklamala maskou. Chromovaný gril je dost hrubý, žeber je tam
naznačená tak třetina....Tohle trochu nechápu, žeber je tam správně, znak, jelen, nárazník i blikače vypadají velmi podobně k danému roku (tzn. do roku 62)
Carevna zklamala maskou. Chromovaný gril je dost hrubý, žeber je tam
naznačená tak třetina....Tohle trochu nechápu, žeber je tam správně, znak, jelen, nárazník i blikače vypadají velmi podobně k danému roku (tzn. do roku 62)
dejte vědět až tam bude ten maluch toho bych si koupil ikdyž ta kvalita jak tady píšete bude nic moc
-> maca: Co bys chtěl bohušu..za pet stovek!

-> maca: tiež si myslím že za tie peniaze to ujde..
-> Kaprof: a co bys chtěl za ty peníze???krevety

Co se dá dělat... asi to přetrpím do třetí zásilky, abych dostal Š120L a pak to asi nechám plavat...
-> Risan: bohužel..naprostej souhlas

Carevna zklamala maskou. Chromovaný gril je dost hrubý, žeber je tam naznačená tak třetina. To je trochu slabota. Než se pokoušet o jednotlivá žebra ze vstřikovaného plastu, měli raději masku udělat plnou a žebrování naznačit rytím, jako třeba u žigula. Nejlepší by byl asi lept, to nemůžeš u modelu za dvě kila chtít. No a jak je zvykem u kolekce "kultovních aut", celkový tvar je spíš přibližný. Proporce karoserie jim ujíždí už tradičně.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Další dvě čísla jsou GAZ M-21 Volga a GAZ 69. Co se týče kvality, tak auta neznám do detailů, ale i tak se mi modely nejeví jako nic moc... Uvidíš sám 
Hodil bych i fotky, ale teď nic kloudnýho nevyfotim...

Hodil bych i fotky, ale teď nic kloudnýho nevyfotim...
Tak jak vypadají další modely? Mě druhá zásilka ještě nepřišla...
-> CHIP: a nebo ho tam nedávat vůbec, bo tam je úplně k h***
Když jsem ho zadal do formuláře tak mi to napsalo že ho nelze použít a pak jsem se na infolince banky dozvěděl, že tenhle symbol je jen pro hotovostní placení a pro bezhotovostní je jinej, ale stejně se tam nemusí zadávat

Když jsem ho zadal do formuláře tak mi to napsalo že ho nelze použít a pak jsem se na infolince banky dozvěděl, že tenhle symbol je jen pro hotovostní placení a pro bezhotovostní je jinej, ale stejně se tam nemusí zadávat

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Da se zaplatit prevodem .. jen mi na poste rikali ze je vhodne, ale ne nutne .. zmenit k. symbol z 0379 na 0378 ..
Jinak dneska jsem si kolekci objednal taky .. jsem to nevydrzel ..
Jinak dneska jsem si kolekci objednal taky .. jsem to nevydrzel ..
->dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ...nj, budu se muset polepšit
dokud to ještě vyráběj 

->HLT HIHI

-> škodak: no já to mám jen něco okolo 70km a modelů mám okolo 30ti
(když nepočítám KliKlaky).
Na to že to máš za barákem a můžeš to nakupovat za lepší ceny, by ses měl polepšit

Na to že to máš za barákem a můžeš to nakupovat za lepší ceny, by ses měl polepšit

-> škodak: tak to u mě si budou muset zvykat všechny modely z kolekce na moje škodovky

->dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) No ty modely monty system vyrábějí ve Slaným u Semil a já to mám jenom kousek asi něco kolem 13km
...mám asi něco okolo 10 modelů z toho 2 mercedesy, 5 liazek,2 tatry, a 1 američana :-) tedy myslím........jooo a tenkrát jak jsem vykládal že ve čtvrtek budou mit toho žigula tak ho tu mám a začíná si zvykat na škodovácký prostředí - je obklopen modely škodovek

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jasně

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: a našel? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tjoještě zes mi to rěkl, musel sem prohrábnout koš, uff
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: pokud jsi to omylem vyhodil, tak napiš na uvedený mail nebo tam zavolej aby ti řekli tvůj variabilní a specifický symbol (ten specifický bude možná stejný ale variabilní je určitě jedinečný pro každého adresáta)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: a když jsi ho vyndal, rozložil a otočil byla tam složenka se všemi čísly co potřebuješ k zaplacení - částka (427Kč), číslo účtu (1466834036/5500), variabilní symbol (ten má každý svůj) a specifický symbol. Podle těch údajů se to dá zaplatit i převodem z účtu:
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: na balíku jsi měl adresu nadepsanou na papíře v takovém igelitovém obalu:
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Pokud Ti to přišlo poštou, tak složenka byla přilepená na krabici v takovým igelitovým obalu a nějakým letákem nebo co to bylo. Všimnul jsem si ji na poslední chvíli, jinak bych ji bejval roztrhl při rozbalování...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no v tom že nevim čislo učtu a podobná kriteria, a cenu z a2mod.
asi su tupé

-> alpin 27.03.10 19:04:31: to sem trochu nepatří... koukni sem skoda-virt.cz/cz/.../1251
31-monti-system 

-> zillwar 27.03.10 18:55:41: skoro v každém hračkářství nebo na stránkách výrobce www.vista.cz

to ja mam klasiku kamion
mel sem i vsechny cisterny na benzin a ten na prepravovani aut ale zbyl mi jenom tenhle

to ja mam klasiku kamion 

-> maca: super dik moc