Muj miláček:
Sice nevypadá nic moc, ale zase má dost pod kapotou.
A64 2800+ @ 2520MHZ /něco jako 4500+/
Chlazený boxovaným chladičem!!!!!!!!!!!!
R9800PRO@XT
512MB RAM 466MHZ Corsairs nebo jak se to píše
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
PC Tuning
prohledat
85 příspěvků (zobrazeno 51 až 85) od 14.02.2005 do 18.05.2012, založil/a Vojta - zrušená registrace
-> Vojta: Ten RBR není zas až tak strašnej, jenom to neni Need for speed. Když to nebudeš jezdit na plnej plyn, tak se to dá. Hrál sem to asi tejden na medium obtížnost a na každý RZ sem naháněl 10-20s. Stačí jenom sundat nohu splynu a pude to
.
-> K!RR!:
To 18 Wheels of Steel je dost dobrý, taky mám to across america, akorát mě sere, že nemůžeš uject policajtum
.

-> K!RR!:
To 18 Wheels of Steel je dost dobrý, taky mám to across america, akorát mě sere, že nemůžeš uject policajtum

-> DOOlittle: Co to tam mas za hadici? zeby turbo?

21 palcova bednaaaaa

-> Vojta: holt blizko realite
-> remix: nevim co proti ni mate :-) toze nevypada hezky neznamena ze neni pohodlna... coz povazuju u zidle za podstatne
-> remix: nevim co proti ni mate :-) toze nevypada hezky neznamena ze neni pohodlna... coz povazuju u zidle za podstatne
-> TUNER: Fridex ne, ale všude jsou speciélní vrtulky, které nedovolí kapalině zamrznout :o)))) Něco jako v bývalém Roudikove autě :o)
-> Vojta: 486 fakt ne :o) Míval jsem tam dost nataktovanýho Athlona a grafika byla taky kapičku zrychlenější, ale to už je minulost :o)
-> Vojta: 486 fakt ne :o) Míval jsem tam dost nataktovanýho Athlona a grafika byla taky kapičku zrychlenější, ale to už je minulost :o)
-> U-Geen:
Tak pěkný a hlavně pěkně drahý LCD a ta židle
..ale každý má svůj styl

-> U-Geen: Cece ani nemluv. Mam volant, auta mi dycky sly ale toto to uz je maras. Nejak mi to pripada prehnane. Na te sotoline to jezdi jak na lede DES!!!
-> U-Geen: toho RBR bych chtěl taky,jina 18WOS je vcelku dobrá hra, hlavně dobrej nápad
-> Vojta: RBR mam taky ... a vubec mi to nejde.
Ja zas jezdim Richarda Burnse a nejak to tezce nedavam
-> Honza.net: Saakra tak to uz je maras... doufam ze to nemas nejakou 486 poladenou na 2ghz :))

-> Honza.net: Saakra tak to uz je maras... doufam ze to nemas nejakou 486 poladenou na 2ghz :))
-> K!RR!: nevim ale docela me to chytlo, hlavne kdyz frcim z kopce 80mph a predjizdim osobaky :-)
-> U-Geen: hej to znám:) já mám Across America, ten díl co máš ty je dobrej:)?
-> TUNER: no ja ted parim 18 Wheels of Steel - Pedal to the Metal ... a tam se nejak moc o rychle projetejch zatackach mluvit neda :-)
-> U-Geen: Tak si na tu židličku přidělej ty svoje nový sedačky....Panečku to by se to jezdilo..
A to držení v zatáčkách...S tý židličky bych se bál jezdit rychle do zatáček...

A to držení v zatáčkách...S tý židličky bych se bál jezdit rychle do zatáček...

-> Dvordy: nahodou se na ni sedi dobre :-) koleckovy kreslo nechci, jednak zabira moc mista jednak jaksi neni kompatibilni s volantem a pedaly :-)
-> U-Geen: takovej pěknej počítač a k tomu takovouhle židličku

-> Honza.net: ale kde si to vzal ja se v tuzing.com vubec nevidim jen obcas ma v necem pravdu a nekdy je to docela i prdel si to cist ale to neznamena ze sem v jeho sekte odpurcu uprav autaku:))
jen sem napsal nazor
jen sem napsal nazor

-> Honza.net: Hele jak s tim vodnim chlazenim...Leješ tam na zimu taky fridex aby ti to nezamrzlo?
Pak bys to nastartoval a mohl to uvařit.....

Pak bys to nastartoval a mohl to uvařit.....

Dneska se už PC case prodávaj opravdu pěkný.. (za malý penis, teda peníz), ale pár let zpátky byla situace trošku jiná..
Jinak můj case:
(podotýkám pár let staré fotky a ta úprava ještě nebyla hotová.. teď už s tímhle čas neztrácím :o)
case.tuning-team.net/case 1.jpg
case.tuning-team.net/cerp adlo1.jpg
case.tuning-team.net/cpu1 .jpg
case.tuning-team.net/cpu2 .jpg
case.tuning-team.net/gpu1 .jpg
case.tuning-team.net/chla dic1.jpg
Jinak můj case:
(podotýkám pár let staré fotky a ta úprava ještě nebyla hotová.. teď už s tímhle čas neztrácím :o)
case.tuning-team.net/case 1.jpg
case.tuning-team.net/cerp adlo1.jpg
case.tuning-team.net/cpu1 .jpg
case.tuning-team.net/cpu2 .jpg
case.tuning-team.net/gpu1 .jpg
case.tuning-team.net/chla dic1.jpg
-> Vojta: akorat sem si dopral peknej case a tim koncim (tzv. lednicku)
www.tuning.cz/skoda120/.. ./komp.jpg
www.tuning.cz/skoda120/.. ./case.jpg
www.tuning.cz/skoda120/.. ./komp.jpg
www.tuning.cz/skoda120/.. ./case.jpg
-> Samantus:

-> Milošek: myslíš že všechno co je na Tuzing.com je pravda, a tak to prostě má být?
Je to koníček jako každý jiný (někdo przní auta, někdo počítače, někdo třeba sebe viz. Samantusovo tetování :o)
Je to koníček jako každý jiný (někdo przní auta, někdo počítače, někdo třeba sebe viz. Samantusovo tetování :o)
ja mam na penisu vytetovany Skoda 105RS
du si pro digital
du si pro digital
podle me je to kravina(dobre popsana na Tuzing.com)
cekam kdo sem da fotku stary ktera bude dole vyholena podle bubuxichtu NO FEAR
cekam kdo sem da fotku stary ktera bude dole vyholena podle bubuxichtu NO FEAR

Právě je skenuju.. jsou ještě v papírový podobně - docela dost starý, holt s počítačem sem si takhle hrával dávno :o)
MNo tak je sem pls hod, taky bych se rad podival
Sem na to zapomel :o)
To jis tak dlouho? =)
Ja mám, obrázky sem třeba hodím, ale až se najím :o)
tak kdyz jsme uz u toho tuningu tak tunite nekdo PCcko? Ja osobne ne ale nektere vytvory nejsou spatne.
Jestli nekdo mate, hodte sem obrazky :))
Jestli nekdo mate, hodte sem obrazky :))