skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zetor simulator
-> Tuxik: Je to lepší ? ale máš tu závadu že to nejde smazat musí se to ručné editovat
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : prosim linky na warez jen PM, pripadne tak aby nebyly kliknutelny.. diky
-> memfis (kian): a stahoval jsi to odkud?
tak sem tam nasel damske prirození-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -tak sem tam nasel damske prirození
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -ty voe zas neco musim hledat to me tak nebavi.

-> memfis (kian): to myslíš vážně? instaluješ nějakou hru poprví?
koukni tam odkud jsi to stáhnul, měl by tam k tomu být nebo nějaký generátor, já ho tam měl ale už jsem ho smazal

HOŠI JA SEM SI JI DNES NAISTALOVAL ALE KDYZ JI CHCI SPUSTIT TAK TO PO ME CHCE NEJAKEJ Product key a ja ho nemam,nemohly byste mi ho nekdo sem napsat nebo do id.dik
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: No jak se to vezme, kdyby to aspon ty šmejdi netahali ze zahraničí. Jinak to zemědělství jde do háje. A věř, že málo lidí už tady doma chová dobytek, protože už se to nevyplatí jako dřív. Takže doma už máme jen slepice a králíky
Jako já tuhle činnost beru, rodiče dělají v ZD, ale že o tom je hra, to mě fakt vyndalo. Si to taky asi na ulozto stahnu

-> Nwkt: mě to hodilo černou obrazovku, pak nějakou chybovou hlášku a rozházelo všechny ikony na ploše
-> David V6: www.uloz.to je to tam, tak si to zadej do vyhledávání
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já pustil, ale sekala se mi i na nejmenší detaily
-> kury: ta hra vypadá pěkně, ale bohužel po stáhnutí jsem ji nespustil ani na jednom pc
traktorzetor.cz/videa

traktorzetor.cz/videa
-> kury: bez těch volovin by ses nenajedl
kde to stáhnu
-> Rapid135 - doktor: Doma na sběráku musíme sběrací mechanismus zvedat ručně pákou
Sory za OT, ale o týhle hře jsem v životě neslyšel, než jsi tady o ní napsal. Bych nevěřil, že někdo vymyslí hru na farmaření.Už i tady na vesnici tyhle voloviny lidi přestávaj dělat a ejhle ona je o tom i hra

-> Maxx: koupil sem si sberaci vuz a nahrabovac travy.jak to zaprihnu za traktor tak me nejde u sberaciho zvednout ze zeme ten sberaci mechanismus.u nahrabovacu me to zas nejde po zaprihnuti slozit abych s tim mohl jet.sberaci vuz a nahrabovac sel spustit myslim Bckem. zkousel sem vsechny klavesy a nic.X,V,G ktery pouzivam normalne taky nezabiralo.a este bych rad vedel jak naplnim seci masinu osivem a kde to osivo koupim
jj hraju,co potřebuješ? je to výborná hra a neskutečně mě baví 

taky bych rád hrál....
-> Rapid135 - doktor: chtěl jsem si ji zahrát, ale nejde mi spustit
je tu nekdo kdo hraje nebo hral tuto hru? mam par takovych problemu a nejak nevim jak na to vsecko prijit