skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zetor simulator
tenhle tejden mám zetor simulator v 1:1...ve vesnici kde dělláme kanalizaci a vodu dělaj řepu....celkem mazec co dokázali za pět dní přivést z pole...nejen řepu...

-> castrol: To bude asi ...ehm... spouštěcím souborem nebo jak to slušně říct? 

-> afro100: tak vsetko je na minimum a stale vypadava tak to je asi v hre 

-> castrol: ja viem ja viem ........ je to pokazene
A teraz vazne, skus zmenit nastavenia, mne tak minule vyhadzovalo, ked to neutiahla grafika ... potom jedine asi ze by bola chyba v samotnej mape alebo hre ...

A teraz vazne, skus zmenit nastavenia, mne tak minule vyhadzovalo, ked to neutiahla grafika ... potom jedine asi ze by bola chyba v samotnej mape alebo hre ...
-> venni: V predchozi verzi to je ok. Musim ho opravit :-) Je to super silnej traktor.
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
stáhni něco jinýho ne?Tupláky a závaží to jistí...

-> venni: To ted s tim Xerionem nejde. Dam plnej a stavi se na zadni a nejde zatacet 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: spíš nějaký kopečky,stromy okolo atd :)Jezdit rovně umí každej....ale ouzký uličky kde to máš tip ťop,to už holt chce fištróna 

-> venni: Myslis sehnat nejaky rozlehly francouzsky lany? Ja nechci delat rekordy v orbe 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: stáhni si pořádnou mapu,tyhle rovný přehledný pidi políčka jsou o ničem :)
Zajimavy je, ze ty rezacky maj vetsi vykon nez kombajn. Prej okolo 1000kW. To je silene

-> Mr_Kubas: No ta rychlost vyrovnat jde ale musis na to mit traktor. Treba tenhle Xerion to ma. Hodis tam dvojku, a na klavesnici nastavis prislusny otacky motoru. Takze mas vlastne plynulou regulaci :) Nebo ja jezdim na gamepadu tak si dam kolik plynu chci.
Blby je, ze tenhle traktor nejak zlobi, asi spatna konfigurace
Jakmile na nej dam nejaky navesny stroj, tak se postavi na zadni
Asi ma spatne nastavenou hmotnost.
To na co se ptas je jen u tohohle traktoru. Je to volba vpred/vzad. Klavesou S vzdy brzdim... Kdyz chci couvat, musim dat revers.
Blby je, ze tenhle traktor nejak zlobi, asi spatna konfigurace

To na co se ptas je jen u tohohle traktoru. Je to volba vpred/vzad. Klavesou S vzdy brzdim... Kdyz chci couvat, musim dat revers.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Akorát škoda, že nejde vyrovnat rychlost traktoru s kombajnem/řezačkou. Na jedničku u traktoru to ujíždí dvojce na kombajnu
Copak to máš vedle tachometru/účtu atd.? To je mně něco neznámého

Copak to máš vedle tachometru/účtu atd.? To je mně něco neznámého

-> Mr_Kubas: Nezkousel. Chtel jsem si ted hlavne zkusit sklizeci rezacku 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty krávy produkujou mlíko, pro který si jezdí automaticky cisterna (čím víc krav tím víc mlíka vyprodukujou).. Dál produkujou močuvku a hnůj, kterym pak hnojíš. Musíš jim tam navozit seno a kukuřici, aby produkce byla co nejvyšší. Moc jich tam mít ale nemůžeš.. Přesnej počet si už ale nepamatuju...
Zkoušel si multiplayer?
Zkoušel si multiplayer?
-> Nwkt: Noco, Claas na tom maka.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ok idem to sosnut

-> Matthes, záškodník z TechWebu: autopilot = 15ti letej kluk co to řídí?
jinak nevim, to by na těch polích museli pěstovat marijánku aby měli na autopiloty 

-> castrol: Asi 900 000kB

-> Matthes, záškodník z TechWebu: kolko to ma KB?
-> Nwkt:
Nojo... Este ze se rozviji autopiloti 

-> WMA - navigátor :): Ale vydelavas penize...
To dycky pohnojim, pak to zaklopim, necham bejt. Podmitnu, zaseju, osetrim chemicky sklidim, prodam
To dycky pohnojim, pak to zaklopim, necham bejt. Podmitnu, zaseju, osetrim chemicky sklidim, prodam

-> WMA - navigátor :): A teď si vem ty lidi co to hrajou v reálu
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no ale furt je to o tom samem dokola...
-> WMA - navigátor :): No ten engine je trosku lepsi nez minule...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tkz tam jsou kravy a par novych stroju? Tak to bych cekal vetsi trhak.
To je jako ten eurotruck sim. Je to fajn,ale ne na moc dlouho.
Radsi bych byl kdyby se mi podarilo spustit jine hry ktere mi nejdou na win7.
To je jako ten eurotruck sim. Je to fajn,ale ne na moc dlouho.
Radsi bych byl kdyby se mi podarilo spustit jine hry ktere mi nejdou na win7.
-> WMA - navigátor :): Je nova verze
Jinak starou sem nehral. Tady je to lepsi, sou tam kravy, rezacky, vic zakladni techniky...

-> all: on to jeste nekdo hraje? Se Vam divim. Me to teda vydrzelo 2sklizne,pak uz velka nuda...
Jel uz nekdo LS2011? Je to trosku lepsi. Na souvrati se traktor otaci, uz nejde kultivovat cestu 
Zkusim si koupit kravu.

Zkusim si koupit kravu.
-> venni: Mladýmu švárovi to fachčí, tuní to každou chvíli a většinou to běží, ale někdy to hold taky nejde. Možná to je tím modem (mapou, traktorem apod.) 

Funguje někomu traktor simulátor 09 na Windows 7 ? :) Klasická hra mi běží,ale jakmile začnu vkládat new mapy tak se hra načítá a nepustí...
-> venni: 

-> Mr_Kubas: dik,už to běží měl jsem tam napsanou 8ku místo 3ky 

Z nezjištěných příčin jsem přišel o Product key 

-> venni: Jestli máš namysli podporu gamepadu, tak v tom není problém, dle mě. Prostě napíchneš, ono se to "samo" nainstaluje (třeba jako flashka) a můžeš hned používat 
-> Matthes, záškodník z TechWebu 28.10.10 12:53:53: To máš sice pravdu, ale na mé využití, to nemá skoro vliv. V LS stejně používám "tempomat" a nebo plnej plyn. No a v jinejch závodních hrách jezdim buďto plnej nebo ho pustim
Jasně, že na nějakej simultátor, je to dobrá věc no, ale to už zase radši ten volant..

-> Matthes, záškodník z TechWebu 28.10.10 12:53:53: To máš sice pravdu, ale na mé využití, to nemá skoro vliv. V LS stejně používám "tempomat" a nebo plnej plyn. No a v jinejch závodních hrách jezdim buďto plnej nebo ho pustim

Jen takovej postřeh...podporované OS. je většinou od XP do vist a novější 7 už tam nezmiňují :) je to problém ?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> Mr_Kubas: dikes za info chlapci
-> Mr_Kubas: Mas plyn na tlacitko? Jakej ma pak vyznam ten gamepad?
To bud motor netahne nebo ma plnej kotel.

-> venni: Já mám obyč gamepad za necelý dvě stovky a nemám s ním problém, je to Genius. Jinak ovládání si nastavíš samozřejmě podle sebe. Někdo na ovládání používá "houbičky", ale já mám steering normálně na šipkách (vlevo) a vpravo mám dole plyn vlevo brzdu vpravo ručku a nahoře změnu pohledu, no a zezadu si nastavíš co chceš. Takhle to mám teda univerzálně na všechny závodní hry
Jo a nevim jestli si můžeš tohle nastavit v 2009 ale v 2011 to jde určitě...

-> venni: Ja mam predchozi generaci tohohle: www.czechcomputer.cz/prod
uct.jsp?artno=4005...
Akorat u zetoru je pravy klobouk na rizeni a levy na zmenu pohledu, to je trochu nezvyk a nende mi to nejak prehodit :-)
Jinak jezdim pravej brzda plyn a levym ridim.
Akorat u zetoru je pravy klobouk na rizeni a levy na zmenu pohledu, to je trochu nezvyk a nende mi to nejak prehodit :-)
Jinak jezdim pravej brzda plyn a levym ridim.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nikdy jsem ho neměl v ruce (gamepad samozřejmě)
volant mě láká více,ikdyž je zbytečně moc velkej teda.Jako značku těch mrzáků do ruky doporučujete?Co jsem koukal na netu tak plyn,levá,pravá se ovládá na gamepadu po levé straně co?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Souhlas, gamepad rulezzz 
Momentálně hraju LS 2011 a čekám až vyjde novej Zetor, ale píšou něco až ohledně roku 2011.. A má stát polovinu toho, co origo německá verze
Jo a hlavně tam je multiplayer 
Tady odkaz, kdyby někoho zajímalo.
chcihry.cz/index.php?id=4 536&am...

Momentálně hraju LS 2011 a čekám až vyjde novej Zetor, ale píšou něco až ohledně roku 2011.. A má stát polovinu toho, co origo německá verze

Tady odkaz, kdyby někoho zajímalo.
chcihry.cz/index.php?id=4 536&am...
-> venni: Ja nemam olant. Jezdim na gamepadu, je to takovy maly, nenarocny a jezdi se s nim dobre i richard burns.
Začíná depresivní počasí tak jsem oprášil hru...Staví se mi nějaký lepší PC aby hra lépe fungovala.Ještě mě napadlo že bych mohl vyzkoušet volant.Máte někdo zkušenosti s nějakým konkrétním co relativně dobře funguje,nevrže a netáhne do strany? :) v rozumné cenové relaci,přeci jen mi přijde zbytečné investovat do takových kravin
ď za postřehy....

Kolegové zemědělci už su tu zas s dotazem.někde sem potkal tzv. "zapadací mód" neboli funkci že se můžu zahrabat podle počasí/terénu a zvolené techniky agregované do nářadí/vleku.má s tím někdo zkušenosti? vím že se to dalo stáhnout ale vůbec to nešlo a odkaz sem si neuložil.díkec
-> aDAm: hej mal som komplet ale zadna cast sa nedala dvihat bola stale v zemi
-> WMA - navigátor :): tak ukaž jak ti jezdí Tatra 

-> afro100: jo aha, to zkusim..hned :)
edit: no jo,fakt tabulator to vyresil :) diky
edit: no jo,fakt tabulator to vyresil :) diky
-> WMA - navigátor :): no musis ist k tomu obchodu na mape, najlepsie som sa tam vzdy dostal tak ze som mackal TAB, kt. sa vlastne presuvas v strojoch co mas (si v traktore, zmacknes TAB a si v tatre atd... ) no a potom len ovladas ako traktor :)