skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zetor simulator
Vyprazdnit zasobniky
Tu mam monolog, nikdo nehraje?

Tak jsem si z rozmaru koupil este ten origo kombajn, jak ta pisou ze vetsina zemedelcu o nem jen sni
A oproti Classu pekna plecka 

-> Kubi136: rado se stalo.ja sam sem byl rad kdyz me lidi tady z virtu poradili co a jak kdyz sem zacinal.proto sem taky zalozil toto tema.trebas to pomuze este vic lidem
-> Rapid135 - doktor: -> Matthes, záškodník z TechWebu: dik moc
-> Fén: Zkusim, dik 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: V nápovědě to je a pokud mě paměť neklame, tak je to "J".
-> Kubi136: Musis to pustit na zem a zapnout vyvodovy hridel.
-> Kubi136: tak musis tu masinu spustit klavesou B.pak je za tebou videt ze delas nejako stopu
-> Rapid135 - doktor: zkultyvovany prave mam, a furt nic

Tady sem koupil soupravu abych nemusel honit tatru sem a tam do vykupen...
-> Fén: No problem je, ze v napovede toho kombajnu nic takovyho neni a nevim jak se to ovlada.
-> Fén: to víš ty Pražaci:o)))
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Si neviděl kombajn v reálu, co? :o)) Musíš vypnout drtičku a pak ti to bude řádkovat.
Hele kucí, to je fakt tak dobrá hra? Koukám, že asi jo 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to drtí jen když sečeš řepku nebo kukuřici na zrno ne?Jinak mi to dělá klasicky řádky.Jinak jestli do tý big sečky nemusíš sypat nic tak to jí jdu stáhnout.Ja jich měl zatim asi šest a do všech se muselo a v některejch se to obilí ani neuložilo když jsi vystřídal stroje takže opruz.-> Rapid135 - doktor: chce tzo stáhnou nějakou secí kombinaci aby jsi měl kultivátor přes sečkou a nemusel lítat po poli z bránama 

-> Kubi136: musis pouzit B na spusteni masiny.ofsem musis mit adekvatni povrch tzn. zkultivatorovanej
-> Kubi136: Asi nemas dostatecny vzdelani v oboru. Zamysli ze, jak musis zem upravit pred setim.
-> Kubi136: Nasypat obilí
kluci me to nechce set
co s tim?

-> venni: Secku neplnim, tam je osivo furt
Jen vybiram co chci sejt a pak ubyvaj penize. Akorat ji musi tahat ten nejvetsi traktor.
Ale ted sem koupil balikovac a divny je ze vlastne z toho novyho Classu se nesype nic co by slo sbalikovat
Co s tim? On to rozdrti na prach.

Ale ted sem koupil balikovac a divny je ze vlastne z toho novyho Classu se nesype nic co by slo sbalikovat

-> Matthes, záškodník z TechWebu: co zvládá ta sečka?seje vše?čim jí plníš (myslím druh přívěsu) 

-> Borin - Král tuzerů: Prave kamarad nedavno upekl
Intely maj ochranu to jo, ale to jeho AMD asi ne. Hnup ho provozoval na dece v posteli a notebuk se nevypnul ani nehlasil prehrati, jen se vypnul na dobro.

Matthes, záškodník z TechWebu 28.02.10 12:42:02 napsal:
→ vhml: . Na druhou stranu ta hra je 2× narocnejsi nez NFS
MW
. To jako že je pro děti až od 6 let?

→ vhml: . Na druhou stranu ta hra je 2× narocnejsi nez NFS
MW

-> vhml: Podle mě by to jet mělo, zkus a uvidíš. Já sám jedu na ATI HD4330.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Pochybuju, že notebook upečeš...nějaký ochrany budou 

-> vhml: Ja to na notebuku nezkousel, ale prijde mi to nesmysl ze by to blokovali. Na druhou stranu ta hra je 2x narocnejsi nez NFS MW
Takze bysis notebuk mohl taky upect.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak media acclerator a 3200HD je trošičku rozdíl, běhá na tom i GTA4 celkem použitelně.
Spíš mi jde o to jestli jsou prostě ty integrovaný karty zařízlý už z principu, i přes to že by to výkonově zvládli
Spíš mi jde o to jestli jsou prostě ty integrovaný karty zařízlý už z principu, i přes to že by to výkonově zvládli
-> Rapid135 - doktor: To ti muze taky viset na procesoru, P4 3GHz jsem taky mel a vetsi kepl jsem nezazil
V half life 2 DM mi po vymene za C2D 3GHz se zvedlo FPS z 25 na 120 

-> Fén: Skoda ze tu neni hlasovani, dal bych ti negativ :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: grafika je ATI RADEON HD4550 1GB DDR3 a je strcena v PCIE.kompl je P4 3GHz a ma bud 512 nebo 1024 MB DDR pameti
Matthes, záškodník z TechWebu 28.02.10 12:31:38 napsal: ...ati jsou plecky jako TW
Naprostej souhlas. :o)

-> vhml: Tam nejde o to jesi je to notebuk nebo PC. Proste to nepobezi na integrovanych grafikach typu Media accelerator a podobnych srackach. S dedikovanou kartou by to jet melo, ale je to ati a ati jsou plecky
Uzij metodu zkusit a videt.

Poběží mi to na notesu s grafikou ATI 3200HD? Z tý minimální konfigurace nejsem moudrej. Píšou že nejsou podporovány notebooku a pak píšou něco o intelu. Ale co kombinace notebooka a ATI?
Ja mam grafarnu 8600GT 512 a nezvlada to antialiasing, coz me kali
Ale jinak to jede bez lagu.
Tady jsem si vezl novou secku a kultivator a mega traktor

Tady jsem si vezl novou secku a kultivator a mega traktor

-> Fén: Tak kdyz mas novy stroje ktery se neporouchaj tak to jde. Hur je na tom tady Fanda. Ja nevim co ma za kombajn ale to je hruza. To vzdycky ujede 20m, pak hodinu opravuje, ujede treba 50m, zas hodinu opravuje, pak se na to vysere a necha to na dalsi den 

-> venni: Tak to je něco jiného. :o))
-> Fén: ja chtěl jít na zemědělku,ale doma byl tenrkát kravál že všechno stejně zkrachuje tak si to vynahrazuju teď 

By mě zajímalo jak dlouho by vás to bavilo dělat v reálu. :o))
Je fakt, že tahle hra není ideálně optimalizovaná, takže je na to potřeba větší výkon, kór při nových strojích.. Blíží se vydání LS 2010 tak jsem zvědav, jaké to bude, prý by tam měl být i multiplayer, tak si pak můžem dát nějakou virt mapu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: proč dělam balíky?abych se odreagoval a beru to tak jak to má být
-> Rapid135 - doktor: mě se to taky seká někdy,ale většinou jen na dvoře kde je hodně strojů nebo třeba u tý větrný elektrárny,nevim proč.Grafiku jsem na začátku musel dávát jinou ted bych kecal jestli tam mam geforce 6800 nebo 7600 gs :) ale to sekání mi bylo řečeno že nestíhá comp,že grafika je ok

-> Rapid135 - doktor: mě se to taky seká někdy,ale většinou jen na dvoře kde je hodně strojů nebo třeba u tý větrný elektrárny,nevim proč.Grafiku jsem na začátku musel dávát jinou ted bych kecal jestli tam mam geforce 6800 nebo 7600 gs :) ale to sekání mi bylo řečeno že nestíhá comp,že grafika je ok

-> Rapid135 - doktor: A co mas za grafiku? Ono jak to je strasne zpracovany tak je to narocny 

zdravim fsechny pritomne takle po ranu.pred par dny se me vyskytl zajimave problem.kdyz s traktorem nebo s kombajnem jedu urcitym smerem nebo i utikam pesky tak se me to zacne malinko sekat.staci abych pri pohledu z kabiny mysou jakoby kukl z bocniho okna a je po sekani.dojedu na ovrate otocim se ze pojedu zpatky a neseka se to.jedim po ovratich tam a zpatky a taky nic.jen nekde chytim ten divne smer tak se to trha.zkousel sem preinstalovat ovladace grafiky a je toto samy.grafika by s tim nemela mit ani trosku problem.teda od zacatku ho ani nemela.tusil by tu nekdo cim by to mohlo byt?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Úplně dole. www.landwirtschafts-novin
ky.websnadno.cz/Programy.h
tml
Jeste dotaz. Lze si nejak nastavit ovladani? Kali me na gamepadu mit jeden kloboucek na rizeni a zaroven plyn :(
Tak dobre no, je to hrozne navykove
Ale pekny...

-> Matthes, záškodník z TechWebu 27.02.10 22:20:40: To je blbost, vzdá to v případě, že nemá už co orat. No a nebo si ho špatně nastavil a on neměl kam jet. Já si vždycky najel do řádku a pak jsem teprve zmáčkl H a už si jezdil v pohodě.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ano, uz to tam hadzem dost dlho a stale to ide
-> afro100: Aha a ta stodola je jakoze bezedna? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ty baliky sa daju spenazit, ked ich nahadzes na ten dopravnik na farme tak to pricitava prachy, teda samo az ked ten balik zapadne na konci dopravnika do stodoly