skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zetor simulator
dajte tu fotky tych strojov a tak, nech to vidime ,co to nehrame
-> Star LC20: no to sice jo, ale kdyz si dam nejakou slusnou mapu kde mam velky statek tak je to nehratelne a cela hra se silene seka a na te zakladni mape me to nebavi
Shader 18.03.10 22:27:39 napsal:
To se nedá hrát! Stereotypní, bez grafiky, simulace nulová
Nemáš pravdu
. Máš tam dost možností co pěstovat, jak to sklízet atd. Nebo vyrábět hnojivo, pěstovat zvěr....nakupovat a testovat rozličný stroje, vkládat Tatry, Liazky, IFY atd. Je toho hodně.
Neviděli ste někdo na vložení Škodovku ? já jenom Mustanga, nějaký jeepy, Malucha a to je vše.

Neviděli ste někdo na vložení Škodovku ? já jenom Mustanga, nějaký jeepy, Malucha a to je vše.

-> Rapid135 - doktor: tak to je poser
Je fakt, že Ti nýmandi (neboli AI) mají opravdu pozoruhodný smysl pro řízení....
EDIT: prej "ale je to na hovno bo ten najmute borec jede jako kdyby nekde vyhulil kamion travy bo jede porad rovne ze vede brazda tak nebo jinak to je mu fuk"
má pravdu ten chlapec

EDIT: prej "ale je to na hovno bo ten najmute borec jede jako kdyby nekde vyhulil kamion travy bo jede porad rovne ze vede brazda tak nebo jinak to je mu fuk"
má pravdu ten chlapec

-> Rapid135 - doktor: zhuleny brigadnik traktorsta 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : co ja vim tak pracovnik pracuje jen kdyz mas tu hru zapnutou.priklad: dojedes s traktorem na pole nasmerujes traktor smerem jak potrebujes a zmacknes H a tim toho pracovnika najmes.ale je to na hovno bo ten najmute borec jede jako kdyby nekde vyhulil kamion travy bo jede porad rovne ze vede brazda tak nebo jinak to je mu fuk.me blbec vyjel z pole prejel silnic a kultivatoroval az do more kde ho to zastavilo o najeka balvan
A jak je to tam s těma pracovníkama co si můžete najímat? Ty pracujou i když tu hru nemáte zapnutou, nebo musí hra běžet aby dělali? A roste pole ikdyž to zrovna nehrajete?
Vás to vážně baví? Dyť to musí po jednom dni omrzet. :o)
Můj vozovej park už tvoří jenom ty zákl. 7211ky, protože jsou prostě nejvýkonnější.......zvláš
tní. A obdělávám širokodaleko všechny pole co jsou kolem farmy. A na všechno si najímám nýmandy,já osobně jenom svážím úrodu v třech, čtyřech Middle vlečkách za jednou z mnoha 7211tek
Je sranda pozorovat, jak se třeba dokopce ten traktůrek staví na zadní......Doporučuju 7211ku......tenhle Zetor prostě trestá. Vyserte se na všechny Fendty, Crystaly, ZtS atd. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja měl 580tku a je fakt že se plnil taky dost rychle...ale stejnak to byly malý políčka :)
-> venni: No kdyz jedu kombajnem, Lexion 600, nejvykonnejsi stroj
Tak neprejedu ani jednou pres pole a uz je plnej 

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
to musíš mít mega lány ne?ja naposled zasil ty dva lány co jsou za farmou směrem k přístavu a ke mlejnu,ale už jsem je nesklidil.Napodzim prodám kravku a už nezaseju

-> venni: Ja mam kamion a za nej jeste prives stejne velkej jak naves. No stejne je mi to malo :( To bysis tam musel vykopat prikop a vozit to lodi...
-> Star LC20: ja už tu hru radši zavrhnul,jak nemužu pěstovat kukuřici tak je po zábavě
Ale tohodle jevu jsme si nevšimnul,nedošel jsme do takového stadia abych kupoval zetory :(
PS:proč všichni taháte dva tři valníky?Proč nekoupíte jeden větší?

PS:proč všichni taháte dva tři valníky?Proč nekoupíte jeden větší?
Všimli ste si, že ten nejobyč. Zetor myslím 7211? má větší tažnou sílu než např. monstrózní ZtS "16425" ? Pro mě je to teda zklamání.....ten ZtS je big a navíc byl celkem drahej, a přitom je to sráč. Zato 7211 utáhne v klidu 3 plně naložený střední vlečky dokopce, zkopce.......furt max. speed. To sou mi věci.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : šéf má doma Hanomag.....dvouáválec nebo tříválec diesel...taky už něco pamatuje...někdy ho blejsknu
Tak jaký máme nový stroje? Dejte sem nějaký videa nebo aspoň fotky, ať z toho taky něco mám... 

nema nekdo nejaky tip na mapu? ja si stahnul tu ceskou ale nevim kde je zadrhel ale tezce se mi seka cela hra.
-> Maxx: Micro map (original link) zkusím stahnou jinou,tohle byla první co mi padla do oka a myslel jsem si že by tam mohlo být vše co bych potřeboval.
edit:stažená jiná mapa,znovu nainstalovaná hra a po vložení a spuštení hry opět mapa nikde není.Už mě to se*e :-/
edit:stažená jiná mapa,znovu nainstalovaná hra a po vložení a spuštení hry opět mapa nikde není.Už mě to se*e :-/
-> venni: vložíš mapu do te složky jak jsem ti psal,vrazíš CD a jedeš,nic nikde potvrzovat nemusíš,mapa se projeví tak že bude vše jiné přestavěné podle toho jakou mapu si stáhnul... co máš za mapu?
Nazdárek ve spolek.Můžu se ještě optat jak se projeví nová mapa?Úspešně dle rad Maxxe jsem to nakopíroval do složky zvané data a po spoštění hry to dělá zase jakoby nic tak jestli nemusím někde potvrdit nebo tak :)
Ahoj všichni, díky za cenné rady, zatím nám moc pomohly :-)
Ještě se chci zeptat, mapu se mi povedlo vložit jinou, ale zvířata pořád nikde:-( Zvířata se musí stáhnout nějak zvlášť nebo by měla být v mapě už vložená?
Ještě se chci zeptat, mapu se mi povedlo vložit jinou, ale zvířata pořád nikde:-( Zvířata se musí stáhnout nějak zvlášť nebo by měla být v mapě už vložená?
-> Maxx: jo dělal :) ale ted jsem si vymaznul virtual a stejnak nic nejde,ted už nejde ani pustit hru
budu sbírat motýly,to bude koníček pro mě.

-> venni: a ty si to před tím všecko dělal přes virtual?
-> namabu: no zvířata tam přidáš tak že si předěláš mapu a přispůsobíš jí pro zvířata a následovně přidáš zvířata (tuto variantu doporučuji jen lidem kteří tomu opravdu rozumí,dá se toho spoustu pokazit ale já jsem si mapu předělal celou sám,podle sebe...) a nebo si stáhni už předělanou mapu ve které jsou již zvířata,a přidej jí do hry viz. návod který jsem udělal pro ,venniho, 

-> namabu: taky dobrá posedlost :)
-> Maxx: mechaniku jsem rozchodil,vložil origo DVD a když chci kopírovat do složky data pořád to píše stejnou hlášku,nevím jestli bych neměl odinstalovat ty starý traktory a nainstalovat znovu...
-> Maxx: mechaniku jsem rozchodil,vložil origo DVD a když chci kopírovat do složky data pořád to píše stejnou hlášku,nevím jestli bych neměl odinstalovat ty starý traktory a nainstalovat znovu...
Hoši, díky moc, fakt to pomohlo:-) Akorát u toho jednoho kombajnu to bohužel nejde a nejde:-( Ale to bude fakt chyba toho kombajnu:-( Protože tam je oves, který normálně vysypat jde:-) Stáhla jsem si nějaký kombajn se skinem Simpsonových. Jinak ještě můžete mi poradit, co mám udělat pro to, abych mohla do hry dostat taky zvířata? Ty další plodiny by se měly nějak odemykat hraním, což se zatím bohužel nějak neděje:-( Ještě jsem objevila na mapě (to ani nevím, že to tam je) obchod s hnojivama a pak ještě supermarket. Ten je na něco? Dá se v něm nakupovat? Byla jsem tam v noci, tak nevím, jestli to mělo nějaký vliv.
Díky:-)Hanka
Díky:-)Hanka
-> venni: 23,50
PS: číslo účtu máš v SZ

PS: číslo účtu máš v SZ

-> Maxx: no super :) PS:kolik chceš poslat na učet? 

-> venni: ano mohlo by to tím být...
-> Maxx: ty jsi kabrňák :) hele všemu jsem rozuměl,ale že to musím fouknout do dat mě nenapadlo :)A ještě dotaz,kopírovat do dat mi to nejde,píše to že přístup byl odepřen.není to tím že mi nefungovala mechanika a tudíš to mam nakopčený jako ve virtuální mechanice? nebo jak se tomu říká 

-> venni: no to je taky blbost strkat mapu do mods...to ti nikdy fungovat nebude...
JAK DÁT MAPU DO HRY:
1. Stáhnu si mapu
2. Rozbalím ji
3. Složku MAPS vložím do složky DATA - tuto složku najdeš tam kam sis to nainstaloval,ne v dokumentech...
rozumíš všemu když tak se zeptej...
JAK DÁT MAPU DO HRY:
1. Stáhnu si mapu
2. Rozbalím ji
3. Složku MAPS vložím do složky DATA - tuto složku najdeš tam kam sis to nainstaloval,ne v dokumentech...
rozumíš všemu když tak se zeptej...
-> Maxx: ale ja krom přidání strojů neumím nic :) prostě se v tom neorientuju.ikdyž jsme přidal do mods mapu tak ani prd.a to jsem to všechno rozbalit atd..
edit :ikdyž ted teda stáhuju pár nových map tak uvidíme...Já vim že už vás s tím seru :-D
edit :ikdyž ted teda stáhuju pár nových map tak uvidíme...Já vim že už vás s tím seru :-D
-> venni: to není nic těžkého...si tam hod jinou mapu ve který to je,a nebo uprav mapu...
Zaplatím někomu drobný poplatek když mi do hry vloží silážní jámy

-> namabu: to vypada na problem kombajnu.stahnul sem si Lexion 600 a kdyz sem chtel nasypat do tatry terno tak to neslo,do jejiho vleku to slo.po rozprizeni soupravy neslo ani do jednoho.kterymukoliv jinacimu kombajnu to nedela problem
-> Don_pepe: muzes sem hodit screen te liazky pro repu herteple a mrkvu? ja vim ze sem nic v realu takovyho nevidel tak bys se kuknul jak to vypada.dikec
-> Don_pepe: muzes sem hodit screen te liazky pro repu herteple a mrkvu? ja vim ze sem nic v realu takovyho nevidel tak bys se kuknul jak to vypada.dikec
-> namabu: To nemusí být problém toho kombajnu, ale třeba vlečky... Mám liazku, určenou pro brambory, řepu a mrkev a obilí tam nasypat prostě nejde.
Ahoj lidi, prosím moc o radu, vidím, že tu hodně hrajete simulátor Zetor:-) Manžel ho hraje taky - teda spíš to hrajem spolu:-) - zkoušeli jsme si tam přidat různé kombajny a tak. A taky nové plodiny. Na to jsme použili program Fruit Importer. Ale teď máme problém - přidaným kombajnem nám nejde vysypat obilí nebo slunečnice, ač jsme obojí normálně posekali. Prostě přijedem nad vlečku, vysunem rameno a... nic:-( A to samé máme i se strojem na sběr řepy. Tu posbíráme bez problémů, ale už nevysypem:-( Nemáte někdo podobný problém? Nebo víte jak z něj ven??? Moc díky předem za radu:-) Hanka

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja taky nejsem vyjímka,mě taky nejde udělat print screen.Prostě ta hra je zakletá :)
Můžeš sledovat virt a přitom drandit traktorem?
-> Honza5: Ehm, no to jde i bez tyhle blbosti. Takze kde je vyhoda to mit v okynku? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Dají se dělat obrázky Print Screenem

-> Honza5: Vyhoda?
Návod na spuštění v okně, né na celý obrazovce:
část1.
1. otevřem si dokumenty/my games/farmingsimulator200 9/game.xml
2. game.xml otevřeme v editoru (nellíp poznámkový blok) a najdem: (fullscreen)true(/fullscr een)
3. (fullscreen)true(/fulscre en) slovíčko true přepíšem slovem: false takže to bude vypadat: (fullscreen)false(/fulscr een)
část2.
1. otevřem si tento počítač/místní disk C(D)(podle kde je hra uložená)/program files/landwirtschafts simulator 2009/game.xml
2. game.xml otevřeme v editoru (nellíp poznámkový blok) a najdem: (fullscreen)true(/fullscr een)
3. (fullscreen)true(/fulscre en) slovíčko true přepíšem slovem: false takže to bude vypadat: (fullscreen)false(/fulscr een)
uložíme a hrajem a vypadá to takhle:
část1.
1. otevřem si dokumenty/my games/farmingsimulator200 9/game.xml
část2.
1. otevřem si tento počítač/místní disk C(D)(podle kde je hra uložená)/program files/landwirtschafts simulator 2009/game.xml
uložíme a hrajem a vypadá to takhle:
-> venni: Pockej travu vyklopis na tu hromadu normalne ne?
-> vhml: Tráva mi tam jde ale to vedle ne