Blbej den

prohledat
58 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 13.02.2005 do 10.03.2005, založil/a M.a.R.i
řadit dle data
17:05:49
10.03.2005
King
2 lubosgls: Cili jinymi slovy, pokud by te na tech 600m chytli benga, tak rad zaplatis, protoze ta 0 promile v zakone vypada stejne sexy jako 0pct tuku v jogurtu, ze 4 Dobra prejme nadale nasi policii ty "bocni" prijmy za promhoureni oka pri silnicni kontrole a nemereni miziveho mnozstvi alkoholu v krvi4
19:27:40
07.03.2005
fazola
-> Boss: dejme tomu.
19:29:20
06.03.2005
lubosgls
na zadnyho svatouska si nehraju ja jezdim pod vlivem pravidelne 600m z garaze domu .)ale jsou to tak 1-4 piva za celej den
19:26:29
06.03.2005
lubosgls
porad nejak nechapu, kdyz ti jde o tak o to pivo tak si k obedu mas dat nealk. pivo a priklady jako 85 kg chlap to uz se bavime hodne konkretne nejni clovek jako clovek a ze v civilizovanych zemch maji 0,1-0,3 me neprijde jako argument a uz vubec si nemyslim ze nas nulova hranice alkoholu v krvi za volantem radi do praveku
15:54:54
05.03.2005
Boss
-> fazola:

Tak to seš velkej frajer..
22:47:37
03.03.2005
Baghira
-> King2: Buhužel u nás je to totiž kombinace alkohol-silný auto-malý péro-agresivita-bezohledn ost-tupost...
14:15:06
03.03.2005
King
Dovolil bych si znova zopakovat, ze okolni civilizovane zeme 0,1 - 0,3promile pri silnicni kontrole tolerujou, i kdyz pri bouracce to zrovna jako polehcujici okolnost neberou :) U nas si hrajeme hru "papezstejsi nez papez" a presto za rok zarve na silnici 1300 dusi jako prd (mj. i kvuli alkoholu). Otazka zni: proc bych se mel jako cca 85kg vazici jedinec s prumernou schopnosti odbouravani alkoholu trast pokazdy, kdyz si dam k obedu "malou desitku" a za pul hodiny sednu za volant a nejakej mlamoj mi pri silnicni kontrole nameri rekneme 0,1promile? Proc muze rekneme muj Italsky kolega zapit svoji pizzu 2ma deckami vina (a taky to vetsina dela) a bez obav vyrazit do typicky italskeho provozu? A presto v Italii neprobiha na Apeninskem poloostrove takova genocida jako u nas..... 4
13:19:06
01.03.2005
fazola
-> Boss: Když si nejsem jistý, tak si před jízdou první fouknu. To je v dnešní době takový problém?? HOWK
23:31:29
28.02.2005
Boss
-> fazola: Jo,ale taky jsi mohl klidně dospat do deseti hodin,jet až potom a pořád mít třeba 0,2..Nebo ty pokaždé foukáš do soukromýho balonku,jestli jsi naprosto čistej?Asi ne,že...Takže bych byl se soudama o dost opatrnější..
21:41:08
28.02.2005
M.a.R.i
-> fazola: Taky sem se poučil a už na to seru a po chlastu už za volant nesednu, ne že bych byl tak vzornej, ale můžu mít smůlu a zase mě PČR chytne a pokutu znova fakt platit nechci.

Jasně, že alkohol za volant neplatí, ale určitě by se měli ty zk... zákony trochu změnit. Protože už je k zamyšlení, že se může stejně hodnotit 0.1 nebo 0.7 promile alkoholu v krvi.
22:55:20
27.02.2005
lubosgls
presne tak alkkohol za volant nepatri ani za riditka .)
20:58:05
27.02.2005
fazola
-> M.a.R.i: jednou jsem se dostal do situace, že se slavily narozeniny. mělí jsme tam spát a tak... asi o pulnoci jsem pil poslední chlast. zacla byt nuda a sel jsem brzo i spat... tak ve ctyri rano me budi ze pry konec musi se dom. tak jsem ho zpicoval co to ma byt a on ze .... no kecy... tak jsem jel domu cca 5-6 km. viděl jsem aj za rohy jak jsem byl zasraný... mohl jsem mít tak 1 promili... a od té doby v životě nikdy!!! za ten strach, že někomu něco, nějak...... a pak půjdu někam lepit sáčky... se na mě nezlob, ale v tom případě jsem se stal svatý... a chlast za volantem odsuzuju. auto je zbraň a hotovo. I devítka může být užitečná, tak jako auto, ale na druhou stranu...
18:41:44
27.02.2005
Kurvapes
-> M.a.R.i: 0,1 nebo 0,2 promile člověk asi na sobě nepozná,ale při porovnávání reakčních časů úplně čistýho a majícího tu trošičku se ukáže,že ten co má tu trošičku je holt trošičku pomalejší.
Stojí to samo za prd to co tě čeká furt je to lepší než se naprosto nevinně přimotat k dopravní nehodě se smrťákem,potom by tě půl promile mohlo stát i kousek života.
Asi se to už některým z nás stalo,nebo stane,že řídil i když věděl že by neměl mě už jo hrdej na to nejsem,ale stalo se.Neprovedl jsem nic ani mě nechytli,nic to ovšem nemění na tom,že je to nezodpovědné a že to zákon vysloveně zakazuje a s tím nenaděláš nic.
18:16:44
27.02.2005
lubosgls
o babach ani nemluve
18:16:22
27.02.2005
lubosgls
-> M.a.R.i: znam lidi co po jednom pivu kvakaj uplny pi... natoz jeste aby meli ridit
18:07:17
27.02.2005
M.a.R.i
-> fazola: Věděl, ale je docela zajímavý jak tady na virtu je 60% lidí absolutně svatejch a než by sedli po jedom pivu za volant, tak si nechaj radši uřezat obě 2 ruce. A neříkej mi, že člověk na sobě pocítí 0.1 nebo 0.2 promile.

-> King2: Přesně tak.
19:02:37
25.02.2005
fazola
-> M.a.R.i: chytrý ani ne... ale netvrď mi, žes nevěděl, co se může stát...
-> King2: jenže s každým 0,1 - 0,3 promile udělají něco jiné...
tak jak plná čára by měla být zeď, tak za volant chlast nepatří...4
18:19:55
25.02.2005
minno
-> King2: ja si skôr myslím, že na každého súdruha pôsobí alkohol ináč a preto je najlepšie nemať povolené žiadne promile za volantom. Keď ideš šoférovať, proste nemáš čo chľastať, bodka.
15:32:52
25.02.2005
King
Ono taky neni uplne idealni, ze se u nas dela treba z 0,1-0,3 promile jakoby si ridil na sracku. Ve zbytku civilizace si klidne muzes dat sklenicku po obede a bez obav vyrazit, jenom u nas se tvarime, ze po vipiti malyho pivka je z cloveka okamzite vrah za volantem8 Ovsem 0,5promile uz je trosinku pres limit, ale kecy o strileni na miste a hovezi nazvy si nechma od cesty4
12:25:55
24.02.2005
kirri
-> M.a.R.i: no nerozvážnost, ne spíš blbost, vono si moc dobře věděl co děláš
11:14:03
24.02.2005
saskyn2
-> Baghira:No je pravda že kámoš to měl na složenku. Exekutor mu přelez vrata protože nikdo nebyl doma. Naštěstí nic nevzal, jen tam nechal vizitku že se má ozvat
22:54:10
23.02.2005
M.a.R.i
-> fazola: Ňákej chytrej? Blobst- jak se to tak vezme. Ale seru na to, prostě pokutu zaplatima a ten řidičák musim oželet. Jako by byl každej svatej. Spíš to byla nerozvážnost4 .
21:42:52
23.02.2005
fazola
za blbost se platí... z fízlů bych měl strach a papíry bych si nechal vzít a flastra zaplatil... po půlce doby bych zažádal... věděl jsi předem, co se může stát, tak se k tomu tak postav.
10:22:52
23.02.2005
Baghira
-> saskyn2: Jenže je otázka, jestli to nechal napsat na složenku, nebo do správního řízení. Na složenku s pokutou vlastně souhlasíš a tím jí při nezaplacení dostane k vymáhání finančák což už není prdel...na městě to jde podstatně pomaleji a pánbůh ví, jak to tam s těma exekucema vůbec je...
10:15:43
23.02.2005
saskyn2
-> M.a.R.i:Když si nadejchal 0,58 tak na krvi budeš mít do 0,5 takže dostaneš pokutu kolem 5k a řidičák ti seberou tak na 6měsíců, když neuděláš další průser tak si po polovině zažádáš o navrácení s podmínečnym odkladem takže ho máš za 3měsíce zpátky. Budou se ptát proč ho potřebuješ tak řekni že sis na tu pokutu pujčil od rodičů a abys jim to zplatil tak sis našel brigádu v autoservisu a že ho tam potřebuješ. Nebo si vymysli něco jinýho. Jinak s tim promlčenim po roce si myslim že to funguje tak že si na tebe nesměj vzpomenout, když ti něco pošlou tak je to v pr. Pokuty neplatit se nevyplácí ted přišel kámošovi domu exekutor že má zaplatit 12500 za dvě pokuty po 400 z roku 2003
09:36:08
16.02.2005
Baghira
-> lipnicak: Jenže to, že se tomu bude vyhýbat není nelegální, ale je to způsob jak obejít zákon. Dokud si on nepřebere poštu není správní řízení uzavřeno a i když ho pak znova chytnou a podívají se do počítače, tak by tam nemělo nic být, protože v podstatě to rozhodnutí nepřevzetím obálky s modrym pruhem, nenabylo právní moci. Jedině, že by ji rychle přivezli na místo, kde ho zastavili a hned mu ji vrazili do ruky, to by mu pak sebrali řidičák na místě, ale to většinou dost dobře nehrozí.
21:25:51
15.02.2005
lipnicak
ja bych si stim moc nehral.Pokud si udelal chybu,je to blby ale chlast za volantem ti pripisou,takze pokud se ti neco podbnyho stane jeste jednou,tak se stebou nikdo parat nebude.Lepsi 6 mesicu auto na spalkach, nez pak zakaz rizeni na nekolik let nebo podminka.Ochcavat floidy se fakt nekdy nevyplati,je to o hubu.Cim lepsi spoluprace,tim mirnejsi postihy.A vsude se najde nejaka mrcha ktera te muze naprasit.
10:37:49
15.02.2005
Baghira
-> M.a.R.i: Pokutu ti daj a o papírech rozhodnou, jenže pokud ti to nedoručej, je to promlčený a papíry ti musejí nechat. Ovšem jak je to s tou peněžní pokutou, to si nejsem jistej, tam je to snad pět let než se to promlčí.
22:30:17
14.02.2005
M.a.R.i
-> Johny Death:
Dupnul bych na to a než by se rozjeli tak bych byl pryč, měly feldu179, pokuď by mě přece dohonili, tak bych zastavil a omluvil bych se, že mi je to strašně líto, že jsem si jich nevšim.
22:26:11
14.02.2005
M.a.R.i
-> Baghira:
-> Gryzly:
Asi bych umřel 6 měsíců bez papírů a ještě bych se moh jen smutně koukat na mý \"žihadlo\" jak stojí na dvoře pod plachtou. Tak si nebudu přebírat poštu a trvalý bydliště přepíšu ke kámošovy na vesnici, ale mám strach aby mi pak nesebrali řidičák nebo nedali mastnou pokutu bez mý přítomnosti. A když zapisovali zaměstnavatele, tak sem jim, já ****, řek, že jsem student na tý a tý škole, tak aby si tam pro mě nepřišli, zrovna teď před maturou, to bych měl pak ve škole peklo. Ale zase si říkám, že s floydí rychlostí budu už dávno ze školy pryč. Takže mi pokutu dát nemůžou ani řidičák vzít nemůžou, pokud mi to oznámení nepředaj?
74 74 74 74 74 74 74
18:03:33
14.02.2005
Stepix
No, tak ted jsem mluvil s klukem, co mel 1,5promile za to dostal 4litry a rok bez pejprů. Dalsi kamos to mel jen za dva litry, protoze u ty komise nebo co, rek ze je jedinej kdo muze starou nemocnou babicku vozit do nemocnice a takovy sroty a pak ze je chudej student a nema na vysoky pokuty. Jinak ja taky alkohol odsuzuju, ja sam jsem udelal podobnou picovinu a jednou a naposled jsem jel malinko pripitej, asi tak jako M.a.R.i a sjel jsem do skarpy, ostatne mam to popsany u myho auta. Ale mel jsem stesti ze to odsrala jen budka a zadny policajti nikdy neprijeli. Pekne dlouho jsem se proklinal a uz nikdy vic!! Nestoji to za to, a zaplat pan Buh ze jsem jel sam!
17:36:42
14.02.2005
Luukkyy
-> M.a.R.i: To je nepěkné!!!!Viděl bych to na 5000,-pokutu a šest měsíců bez not.
Já sem měl taky podobnej problém,ale nemam chuť se o tom rozepisovat(co když sem choděj policajti???)Jenom napovim,že to stálo patnáct litrů,ale noty mi nesebrali-tehdy sem se tim živil(řízením,ne chlastem3 )-> Tuxik: Ta bouračka co popisuješ mi zní povědomě....Nebylo to náhodou na Zbořeném Kostelci a nemenoval se ten jezdec Franta Šebek?????
09:42:06
14.02.2005
kirri
-> Baghira: no vidím, že v tom umíte chodit, ale přesně taklhe to dělá kamarád a je happy3
09:33:38
14.02.2005
Baghira
-> Johny Death: Pokud jde o alkohol, tak rozhodně choděj, ale...viš jak, když tě rodina zapře, tak tě po baráku hledat nemůžou. Ideální je přehlásit si trvalí bydliště na rok někam do píči na chalupu, tam si můžou chodit jak chtěj.
08:56:26
14.02.2005
Jindra
Ja beru vse zpet o ridicak prijdes, pac si byl na krvi (ten muj znamej nee).
01:29:26
14.02.2005
Gryzly
-> M.a.R.i: Todle si přečti www.meap.cz/u-geen/.../in dex.php?action=sho... Tady já popisuju jak podlové choděj ke mně domů.
00:15:14
14.02.2005
Johny Death
-> M.a.R.i: no jeste ze jsi neujel... vis co by mohlo nasledovat??? podivej se na toho smajla vedle tviho nicku a bude ti jasno :-/ uz jsem byl svedkem honicky jak s motorkou tak s aotem... fakt se s nima nesrali... samozrejme kdyz je chytli. To s tou doporucenou postou bych to prubl, protoze cajti postu osobnenedorucuji a kdyz jo takse jedna o trestne ciny a ne o prestupky. Jinak to je asi docela zrejmej a klasickej scenar :-/
00:01:21
14.02.2005
M.a.R.i
-> Baghira: Když tu poštu vybírat nebudu, tak si pro mě přijdou a bydlím v domě u rodičů a prarodičů a ty by to asi nepřežily, pokuď by si pro mě přišli policajti.

Měl sem fakt na to dupnout a ujet, asi 600m od tý hlídky by se to dalo krásně schovat, ale zase sem v tom autě seděl poprvý a moch bych to ještě někde rozflákat. Je to docela rozdíl, přesednout ze šade do passatu combi a ještě to byl 2.0 benzín1.
23:36:12
13.02.2005
Baghira
-> M.a.R.i: Kdybys ujel a hned tě nechytli, tak to okecáš. Okecali to i jiný a v horších situacích. Prostě měl jsem klíčky na stole a nevim kdo jel. Nejlepší bude, protože to je ve správním řízení si rok nevybírat doporučenou poštu. Pokutu bych pak zaplatil, ale po roce je přestupek promlčen a oni tě už o papíry nemůžou připravit...samozřejmě furt můžeš normálně jezdit, protože dokud si tu poštu nepřevezmeš, je správní řízení otevřeno.
23:28:05
13.02.2005
Gryzly
-> M.a.R.i: To už by bylo lepší říct žes to auto někomu pujčil a jelikož je to někdo z tvojí rodiny tak nebudeš proti němu vypovídat. Ale oni by tě taky mohli honit hned jak jim nezastavíš a to by bylo ještě o hodně horší kdyby tě chytli.
23:21:04
13.02.2005
M.a.R.i
Jen mě tak napadlo, co by se stalo pokuď bych nezastavil, ujel, auto schoval a přišli by si pro mě druhej den, řek bych, že jsem si jich nevším, protože byla už tma, byla neosvětlená vozovka. Je to sice blbost, ale možná by mi to prošlo,ne?
21:22:44
13.02.2005
Gryzly
-> M.a.R.i: Skorostrejda jel domů a za ním jeli policajti. on odbočil do uličky a ani zaním když vystoupil před garáží, tak mu řekli že mu vzadu nesvítí světlo. Bylo to kolem 19:00. A ať si to hned opraví, Tak on vyměnil žárovku a svítilo to. A jen dával starou žárovku do garáže, tak zakopl uplně náhodou o práh. Poldové hned na něj že je ožralej a ať jim dejchne, tak dejchnul a měl 0,41 promile. A to měl jednoho panáka před nějakou dobou. Přišel o papíry na jeden rok a ani nevím kolik měl pokutu. A nedovolili mu ani zajet do garáže.
20:46:10
13.02.2005
Saky
a nebo kdyz uz chlastas a ridis tak taky musis mit nejakou cash na uplatu-)
20:11:37
13.02.2005
minno
Presne tak ako vraví Johny Death, keď máš vypité nesadať za volant ani keby si mal prejsť len 100 metrov!!! Lebo nikdy nevieš či do teba neťukne niekto druhý alebo ti niekto nevbehne do cesty. To isté platí aj o vodičáku a dokladoch od auta. Brať so sebou aj keď ideš len do suseda (na aute)!
19:38:08
13.02.2005
Johny Death
-> M.a.R.i: no s tim 5k a 4ma mesicema si dost fandis. Po chlstu za volantem jdou fakt tvrde a je jim uplne putna jestli jedes 100metru nebo 200km. to proste neukecas. Znamej jen vyjizdel z garaze ze vycouva a zajede zase zpet mel vypito asi jedno pivo coz na nej je nic a ani ne jeho vinou do nej nabralo jiny auto. Skoda byla dost mala ale kdyz prijeli benga tak jim obema dali dejchnout .Ten co to zavinil 0,0 a znamej asi 0,2..Vina automaticky hned na nem, pokuta 5000,- a bez papiru na pul roku. (jen za vyjeti z garaze) Sorac ale to byla fakt nezodpovedna blbost :-/ v tomto rozdily proste nejsou a podle me je to moc dobre.
19:33:19
13.02.2005
Martin
-> M.a.R.i: No uvidíš, jakej bude výsledek ještě té krevní zkoušky, většinou je to ještě o něco míň než nadýcháš, ale alkohol za volantem se prostě trestá tvrdě, pokud teda nejsi nějakej zkurvenej podnikatel se známostma...
19:26:01
13.02.2005
M.a.R.i
Počítám, že dostanu tak 5k pokutu a zákaz tak na 4 měsíce, ale zase moc sem nenadejchal a floydum sem vyšel ve všem vstříc, i když, když sem je tam viděl tak mě svrběla noha na plynu a měl sem sto chutí ujet, ale nakonec sem se na to radši vysral a zastavil sem.
19:17:33
13.02.2005
M.a.R.i
Bylo to neviný, jel sem ke kámošovy a tam sem si dal 2 piva a počítal sem s tim, že u něj přespim a nikam nepojedu, ale známá potřebovala hodit domů, měla to 2km. Bylo už dost pozdě a pršelo, tak sem ji tam, ačkoliv nerad, dovez. Bylo to z jednoho prdelákova do druhýho, kde projede 5 aut denně a já sem musel mít zrovna takovejhle pech.Když piju, tak za volant zásadně nesedám, tohle bylo poprvý a naposled. Vim co alkohol za volantem dokáže, takže k tomu mám odpor.
19:03:38
13.02.2005
kirri
-> Milošek: to je nezodpovědnost
18:49:12
13.02.2005
Milošek
-> M.a.R.i: mely te na miste zastrelit!!!!chlast za volantem 78 78
kamos mel omegu omotal ji kolem lampy nadejchal 1,neco pokuta 15000kč a ridicak fuc na 3roky a to nejlepsi prisel o praci byl ridic z povolani 4
Extreme Tyres