skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Virťáci a Obuv
prohledat
325 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 08.02.2010 do 06.05.2016, založil/a Rooney - zrušená registrace
-> Tomaso435: ja to nosím na dlhé trasy na jazdenie , návštevy a zvláštne príležistosti
-> suri: to sem nosil do tanečních jesi se nemejlím :-D
-> Michal N 283: boli pekne ked boli nove!
ale po 4 rokoch su v moc dobrom stave... len su spinave... a hlavne co sa mi lubi na tych teniskach, ze v nich vobec nesmrdia nohy! 

-> Matulo: tieto sú moc pekné,ešte čierny pruh a sú dokonalé 

-> castrol: jj fajnove lahke... dlha zivotnost a maju dobre meno v celom svete... mam high protekcion aj do garaze! 

-> Matulo:
Teniskama bych to teda nenazýval.
Teniskama bych to teda nenazýval.

-> Matulo: a este su aj lahucke
-> castrol: Inac sledujem toto vlakno a s tymi ADIO mas pravdu! Najlepse tenisky na svete!!! Ani po 4 rokoch nemam roztrhanu patu z vnutra... Tolko mi fakt ani najky ani adidasky nevydrzali...

-> alpin:

-> Matulo: naboso najlepšie čo ?

-> castrol: kingkong

-> Matulo: alf
-> matusko 05.05.11 16:56:09: Volakto sa ma ked mu fotrovci kupuju nove kecky kedy si zaziada...
Když koukám na tohle téma tak mi to připomělo, že se musím podívat po nových botách staré už se nějak začínají rozpadat
-> Bc. Shatter: ..tieto nosím tiež

-> Bc. Duso: menčestráky 

-> Pavel P..: od nas to este ani neodislo je to dennodenna obuv
......ja viem mal som take na telesnej

......ja viem mal som take na telesnej

-> castrol: tak k vám to asi teprve došlo a je z toho hit.
fakt to před 10-12lety nosil každej... tržnice toho byli plný.

fakt to před 10-12lety nosil každej... tržnice toho byli plný.
-> Pavel P..:
tak na slovensku to vidievam stale

-> castrol: stále? nevim... tak před 5-6lety jsem je nikde neviděl, nikdo to nenosil a ted to má každej EMOdebil

ja tie čínanky nechcem ani vidieť , jediné ,,topánky,, u ktorých som zodral dezén až po ponožku 

-> Pavel P..: Když mohly být opět v módě před deseti roky, tak proč ne i teď. :o))
-> Pavel P..: tie cinanky su stale v mode
-> Bc. Shatter: tyhle kecky jsme nosili přes 10ti lety na základce.... to už je to zase v módě?

-> Bc. Shatter:

-> MOLSO: jojo však preto
..akurát on asi tie originálky
-> castrol:
CHINVERSE

-> castrol:

-> Bc. Shatter: aaaa cinanky MOLSO 05.05.11 17:20:51 napsal:
→ Bc. Shatter:
aj Bryan v 2fast 2furious ich nosil
ved preto mu to tak tahne
→ Bc. Shatter:

-> Bc. Shatter:
aj Bryan v 2fast 2furious ich nosil

-> matusko:
Jo, to šněrování jo, ale ta podrážka jak je úzká, tak se mi hnáta dělá Áčka, bo jsem zvyklej na pořádný 225tky
Jo, to šněrování jo, ale ta podrážka jak je úzká, tak se mi hnáta dělá Áčka, bo jsem zvyklej na pořádný 225tky

-> palinator: niee nie to je asi na okrasu lebo noha sedi normalne nemas ju ako na podpatku

-> matusko:
Akorát je zvláštní ten křivej výstřih na šněrování a jak je to užovka, tak jsem v tom jak na podpatku.
Akorát je zvláštní ten křivej výstřih na šněrování a jak je to užovka, tak jsem v tom jak na podpatku.

-> MOLSO: je to mozne
okrem do prace a do dielne ich nosieva takmer vsade

-> castrol: tak to je asi brat hulk lebo sa trhaju az po 4 rokoch 

-> MOLSO: tie ma brat a uz sa mu trhaju a ma ich tolko ako ja adio
-> palinator: tie z pred 4roch rokov pochopitelne nemam
ale posledne dva pary ano

-> castrol: ja som spokojny s prestizkami 

-> MOLSO: tak vyskusaj adio mam ich uz nejaku dobu a stale ako nove a dobre sa v nich soferuje
-> matusko:
To bys za ty 4 roky měl už na celolak ne?
To bys za ty 4 roky měl už na celolak ne?

-> MOLSO: ale nosim aj do garaza a na chaty starsie z nich...nerozpadli sa!! ale ja chcem vzdy nove

-> MOLSO:
Taky jsem se na to chtěl zeptat. Pumy co mám teď asi 2,5 roku, ještě by se nechaly použít, ale už se začínaj natrhávat a nějak jsem chtěl změnu. Bílá už dlouho nebyla bílá.
Taky jsem se na to chtěl zeptat. Pumy co mám teď asi 2,5 roku, ještě by se nechaly použít, ale už se začínaj natrhávat a nějak jsem chtěl změnu. Bílá už dlouho nebyla bílá.
-> matusko: 

-> MOLSO: ta kazdy rok novy par

-> matusko: a kolko si ich vystriedal za tie 4 roky ?
ja kupujem blbe prestižky a vzdy sa rozpadnu po 4-5 rokoch

ja kupujem blbe prestižky a vzdy sa rozpadnu po 4-5 rokoch
-> palinator: presne take iste mam teraz!!! uz 4 rok po sebe kupujem kolekciu ferrari...mozem ti povedat ze lepsie nic neexistuje!!

Dneska jsem koupil tyhle "závoďácký" ve slevě z 2800 na 1700, tak snad vydržej do švestek.

-> T: Jj šak přesně tak. Já mám jen troje - zimní, sandály, a prestižky ty využívam nejvíc. (odhadem víc jak 300dní za rok).