skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Virťáci a Obuv
prohledat
325 příspěvků (zobrazeno 209 až 258) od 08.02.2010 do 06.05.2016, založil/a Rooney - zrušená registrace
Moje boty vždycky vyšly dřív z módy, než se rozpadly. Kupuju jen značkové už 10 let. Na kvalitních botách nikdy neproděláte. Vždycky mi jde hlavně o pohodlí. Párkrát sem zavítal k šikmookým a už víc ne. Rovná stélka - děkuji, nechci. Nepotřebuju mít plochou nohu, odraženou patu a zapařenou nohu. Boty Rieker vlastním už 9 let (1600,-), Už jsou jenom do garáže, protože jsou nemoderní, ale chůze skoro jako péřový krok :). Adidasky za 3600,- mám od shakedownu Barum rallye 2004.Jedinný problém byl sehnat jich v mé velikosti 6,5.Dále Nike na běžné chození, adidas na tenis, hitec pracovní, HH na treking a zimu. Prestige se mi nelíbí, ale uznávám jich.
-> Matt-110Rten druhej: ty vole, 49 to už je slušná plácačka
to je tak 15tka ne?

na boty moc uchylnej nejsem, ale mam jich dost :-) na bezny noseni Adia, na zimu jakysi bufy znacky Hanson od congu 10let stary a dotedka v pohode. Krom toho na obcasny noseni dvoje vychazkovy boty od Baty, na sandalech moc nesetrim pze v nich chodim skoro porad kdyz je nad 20stupnu ted momentalne Hannah. Pracovni botky jsou obnoseny Powery a kozeny Niky.
ja sem idiot
dneska sem si jel koupit aj ty pumy
no neberte to za 700:)
takhle bych za ty adidasy zaplatil 2litry
a takhle mam za 1500 dvoje:)

takhle bych za ty adidasy zaplatil 2litry
a takhle mam za 1500 dvoje:)
converse, steely a na mašinu lonsdale , jinak si moc vybirat nemužu s vel. 49
(48 při ostříhanejch nehtech)

Já osobně nedám dopustit na Adidas. Člověk si sice připlatí, ale ty boty vydrží neskutečně dlouho a jsou pohodlné...
-> Bobesh 09.02.10 20:34:24: autobus sem řídil jako malej a to sem na pedály nedošlápl, takže netuším
pyroman 09.02.10 08:36:17 napsal:
→ Bobesh: v pevný zimní obuvi taky nedokážu
řídit – na to mám kecky, ale v pantoflích se mi řídí blbě. To už
raději sandáleTak ono do osobáku musíš mít pevnou patu,páč deš na pedály tlakem před sebe,kdežto u busu či náklaďáku máš rovnej posaz a šlapeš svrchu,takže pantofle ideální.
→ Bobesh: v pevný zimní obuvi taky nedokážu
řídit – na to mám kecky, ale v pantoflích se mi řídí blbě. To už
raději sandáleTak ono do osobáku musíš mít pevnou patu,páč deš na pedály tlakem před sebe,kdežto u busu či náklaďáku máš rovnej posaz a šlapeš svrchu,takže pantofle ideální.
ony ty levné boty vyhovují, dokud si nekoupíte pořádné boty pak už se k těm levným nevrátíte......
já zas nedám na nohu hnusnou vietnamskou tenisku za pětikilo v které mě bude bolet po pulhodině chůze noha...
já zas nedám na nohu hnusnou vietnamskou tenisku za pětikilo v které mě bude bolet po pulhodině chůze noha...
-> Mil@n: hervis sport v olympii olomouc,,, bohuzel posledni par ale tech pum meli plno ! cernobilych krasnych :)
-> P@nis: na prvovýrobe si nejako extra nezakladám, ale zase sa mám natolko rad že nedam polsku kyvkovu poloosu na svoje auto. Tenisky sú vzhladovo postačujúce a vyhovujú mi.
-> MOLSO: Já jen chtěl poukázat, že fakt vypadají otřesně, jsou z nějake kuže asi uměle, v letě fakt ideál na procházku, navíc první odkaz na netu co na mě vyskočil tak stojí 712,-
Když třeba u A3sport se dají do 1100 pořídit hezké značkové boty :)
www.a3sport.cz/obuv/4?Tri deni=Va...
Zajimavé jak tady kde kdo pase po kvalitních dílech z prvovyroby, ale u bot už jim o kvalitu nejde:)
Když třeba u A3sport se dají do 1100 pořídit hezké značkové boty :)
www.a3sport.cz/obuv/4?Tri deni=Va...
Zajimavé jak tady kde kdo pase po kvalitních dílech z prvovyroby, ale u bot už jim o kvalitu nejde:)
-> 105: kde?

-> MOLSO: prestige sou relativně pohodlný a celkem i vydržej. Ale znám i pohodlnější boty, ale taky víc stojej. Jejich komfort odpovídá ceně
-> P@nis: neviem co je zle na takychto teniskach pokial nie je vela snehu daju sa nosit kludne cely rok su pohodlne a dlho vydrzia ...
www.flopp.cz/shop/.../697 06.jpg
nejake adidasy mi netreba toto mi bohate stačí
www.flopp.cz/shop/.../697 06.jpg
nejake adidasy mi netreba toto mi bohate stačí
hosi dneska sem cirou nahodou koupil adidasky
puvodni cena 1800 dnes ve sleve 800 a nadhera ! jedna se o adidas predator (kopacky ne) a parada:) chtel sem koupit i pumy ale uz sem nemel money

za mě také Merrely, mám docela uzkou nohu ale zrovna lehky mi neprijdou takze na chuzi jsou neprekonatelny na beh bych je asi nepouzival z toho odkazu co daval Luky. jsou dnes docela za zajimavou cenu take stavali 2,5t ja koupil prvni a po dvou letech intenzivniho noseni to na nich nebylo znat nikde se nepotrhali, ted mam dalsi a ty prvni budu pouzivat pracovne tak uvidim co snesou
Ono hoši, když si zkusíte vietbanskou botu a nějekou pořádnou tak pocítíte rozdíl v pohodlí a jak ta bota sedí na noze. Taky sme kupoval made in vietnamec asi do 8 třídy, pak už sem se do žádných nevešel, ty pidičongové dělaj ty boty nějaký menší. Pak sem zkusil pořádný boty a od tý doby nechci větnamky ani cejtit. Ale je to věc názoru.
-> darklord: zřejmě máte na Slovensku kvalitní vietnamce s kvalitním zbožím:) mě na nohu vietnamska bota nesmi.Kdysi jsem měl vietnamský boty, po 14ti dnech upadla podrážka

-> Rooney: ja kupujem nejake vietnamske za 400 a drzi jeden par 3 roky normal provozy a dva roky este dosluzia v dielni. ked boli kupil som 4 roky po sebe jedny. Tie uplne prve uz som musel vyhodit ked sa uplne rozpadli, ale zvysne 3 mam stale v skrini. Teraz na konci leta som sa zase nechal ukecat na znackove co staly kopec prachov... pred nedavnom som ich vyhadzoval. to boli posledne znackove topanky co som si kedy kupil.
-> darklord: ze začátku, sem si taky nekupoval značkové, ale od doby co jsem si u šikmookejch koupi 2x za sebou boty co vydržely 14dnů, tak sem si řekl ne!
Koupil sem si Nike za 1800kč a vydržely 5let, mám je do teď, ale už jen v garáži, vydržely fakt hodně.
Koupil sem si Nike za 1800kč a vydržely 5let, mám je do teď, ale už jen v garáži, vydržely fakt hodně.
Já taky nosím prestige a plná spokojenost, vydržej dlouho nositelný "mezi lidi" a pak ještě dýl jako pracovní, navíc když je občas nakrémuješ, sou i nepromokavý a dají se nosit i v zimě když není moc sněhu. Že nevypadaj zrovna "moderně", nosím boty z jinýho důvodu než abych je někde vystavoval, ne?

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): mne nikdy znackove topanky nevydrzali dlhsie ako "neznackove"... nechapem ako moze niekto takto zbytocne vyhadzovat prachy.
-> P@nis: No ano, pan si zaklada na znackovej obuvi a ked si niekto da nieco ine, tak je pohorseny....
-> P@nis: ?
-> MOLSO: A nenosíš ty náhodou ještě tesilky, sandále a do nich ponožky ?

-> Pavel P..: driv to byly céčka a dnes se holt lepej nalepky.a co bude dalsi generace?-samy smazky
(s prominutim)

ja kupujem take tie kozenne tenisky PRESTIGE z Gottwaldova
vydrzia 2 - 4 roky chodi sa v nich dobre
a pripadne obcas cinanky na leto ale tie nemaju dlhu zivotnost.

a pripadne obcas cinanky na leto ale tie nemaju dlhu zivotnost.
Ja osobne si kupujem tenisky vzdy ked stare "doziju". Vyber si moc nemozem, kedze mam 13 a polky, ale preferujem sportovu (tenisovu) obuv.
-> Pavel P..: Blood a Cribs su gangy z Ameriky jedny su cerveny druhy modry
Skejtak som nebol v zivote, mozno 99-03 som bol reper.Teraz skor mustang, tom tailor atd

-> Honza120L: to bude ten samej případ... na dveřích u hustovotuněnýho skvostu sloup světoznámejch tjůningovejch značek.
nic nebudem tu zasírat téma o botkách

nic nebudem tu zasírat téma o botkách

-> Pavel P..: tak si polep hnedou tema starejma nalepkama - motokov, pal, skoda service apod :-))
-> dominique: takze ted jeste spendliky do ucha, retez na krk, na palici pilu nebo jezka a vraci se nam punk
-> dominique: takze ted jeste spendliky do ucha, retez na krk, na palici pilu nebo jezka a vraci se nam punk

-> dominique: vůbec nevim co mi tim chceš říct
asi to bude tim že se nesnažit bejt jako většina a nepohybuju se mezi taakovejma lidma, kde většina si hraje na skejťáky tak musim taky abych nevyčníval.....

-> Pavel P..: Tak uz je len jedna moznost ze Vans su z Bloods a Adio z Cribs
-> dominique: tohle už bylo když jsem chodil na střední a to už je nějakej pátek... neni to nějaká sezonní novinka jako EMO

-> Pavel P..: Uz si hold stary a nevies co je in a cool.A preco sa teraz nosi ofina na oči a zicherky do džínsov?
Chlapci jen tak mimo, nevíte někdo proč si každej rádoby skejťák vylepuje všude a po všem nálepky se značkama bot a hader? Nějak jsem to zatim nepochopil že si koupí boty, batoh nebo hadry a k tomu dostane nálepky a hned je vylepí po autě, mobilu a všem možnym?.... nechápu co tim naznačujou, machrujou jaký maj drahý boty, hadry nebo proč?
Ja dam kazdeho pol roka 50-70E.(uchylka)Nakupujem vylucne v Parndorfe.Na Slovensku uz vzivote nic na nohu nekupim
-> Gazda2: Winston Churchil někde v rozmezí 1935-1945 myslím 

-> Bucin: A někdo si koupí vansy za 2700 a má je 5 let
a navíc mě i uspokojuje to, že je nemá každy

-> Gazda2: 6kil ročně za boty mi přijde optimal tedy ty poslední co mám už přesluhujou 2 rok a stáler vypadaj dobre a drzi po hromadě asi v koupim v letě novy a to je budu mit 2 rok tj 300kila ročně to je podle mne slusny
Niesom taký bohatý aby som si kupoval lacne veci :-)
neni nad boty z obhodu s pracovním oblecenim boty za 600,- a držej jak vstekly nikdy nechápu ty lidi co běhaj po větnamcích koupí si nějaký zanačkový za 2jec a taky vydrží rok jako ty moje. 

-> MerHanz: víme známe.... proto se mi zamlouvala značka criss cross.. boty za rozumnej peníz, dlouhé a úzké, s tenkou podrážkou... prostě pohodička
ja sem spokojenej s adiema chodim v nich celej rok a pohoda da se vnich delat fakt vsechno asou to boty ktery mi vzdycky nejdyl vydrzej cca1-1.5roku
-> pyroman: jojo, boty na ploutvě úzkého profilo, jsou většinou tak za 2 tic a víc. A ještě sjedu půl kraje, než mi nějaký sednou. Poslední tenisky co mám sou celkem volný, až moc. ale není to prdel najít něco akurátního. Ale ploutve maj výhodu při plavání

-> P@nis: Tak to máš taky takový na prd s tim výběre. nosit tenisky s MIcky a mousem bych nemusel 

-> P@nis 09.02.10 12:36:25: to by se mi taky líbilo... přeci jen sehnat boty na ploutve za rozumnou cenu je problém
MerHanz 09.02.10 06:15:34 napsal:
Ještě na škole sem si koupil Nějaký tenisky od ADIDASU, a ty byli super,
pohodlný a vydrželi mi snad 5 let a pak byli jako pracovní. Pak sem měl
SKECHERS, málokterá bota mi sedna na tu moji úzkou 12ku a tyhle byli super.
...
teď to čtu celé a koukám, že máš taky už malý ploutve
Ještě na škole sem si koupil Nějaký tenisky od ADIDASU, a ty byli super,
pohodlný a vydrželi mi snad 5 let a pak byli jako pracovní. Pak sem měl
SKECHERS, málokterá bota mi sedna na tu moji úzkou 12ku a tyhle byli super.
...
teď to čtu celé a koukám, že máš taky už malý ploutve

musím zaklepat, i když mám něco málo přes 2m, tak mám zaplať pánbů, nohu č.11
Co sem se tak bavil s kolegama, taky kolem těch 2 metrů, tak ti mají nohu i 14, jeden dokonce 15, takovou ploutev bych teda nechtěl
Co sem se tak bavil s kolegama, taky kolem těch 2 metrů, tak ti mají nohu i 14, jeden dokonce 15, takovou ploutev bych teda nechtěl