skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Virťáci a Obuv
prohledat
325 příspěvků (zobrazeno 109 až 158) od 08.02.2010 do 06.05.2016, založil/a Rooney - zrušená registrace
-> Tomaso435: a drevaky za 50 

a já stále pantofle za 39
ja obuvam adio
-> P@nis: vole
-> Marťan136LS: -> MOLSO: Prestižky, kalhoty do zvonu, kostkovanou košili a můžete do světa 

-> MOLSO: me uz do nich letosni zimu zatékalo. Jak na špičce boty tál sníh tak mi to zatékalo do boty
.Ale už pujdou, prosakujou a vzadu jak je pata jsou prošoupané takže půjdou vyměnit za nové. Jinak loňskou zimu jsem je nosil skoro celou. Budou už jen pracovní.

-> Marťan136LS: mne nevadil ani sneh ani teplo
mam ich cely den na nohach
aj teraz 

-> MOLSO:
Tyhle jsou moje 4té. Nejdéle mi vydrželi 3roky. Ale já v nich nechodím jen když je napadaný sníh, nebo venku +30°C jinak pořád. Nej boty jaké jsem kdy měl.

-> Marťan136LS: moj clovek
tie co nosim teraz mam od druhaku na strednej cize uz 5. alebo 6. rok a zacali sa trhat vpredu
asi kupim dalsie na dalsich 5 rokov 

Já nosím prestižky. Ty co mám teď jsem poprvé obul v na začátku července 2009 drží jak luteránská víra. A to je nešetřím, chodím v nich velice často a nešněruju tkaničky, prostě nazuju/vyzuju. Ale už pujdou do popelnice a budou nové.
Měl jsem boty... nechal jsem je za dveřma na chodbě a jsou v PR..LI. Aby jim ty hnáty upadli.
-> stika87: : 

-> T: ze by adidos 

tak se doma tak nudim,až sjem se rozhodl prozradit na sebe mojí úchylku
jen jeden pár jejiné značky...kdo pozná jaké a jaká je to značka?
a není to jen úchylka...postupem času a použití jiných značek jsem došel k názoru, že jiné boty už nikdy

a není to jen úchylka...postupem času a použití jiných značek jsem došel k názoru, že jiné boty už nikdy

-> Matt-110Rten druhej: Vůbec je neposlouchej kritizujou a nevědí co já teda nosím KMM nebo steel (nízký) ale nijak moc těžký mi nepřipadaj sice máš pravdu že moc nevyhržej ale ty 2 - 3 roky stačí a řízení není tak hrozný
Tak mne sa vcera dostali do ruk tieto uvexy ale zatial som nemal tu moznost ich vyskusat
este ze som za nich nedal ani euro ale ked som videl kolko stoja nove tak ma skoro kleplo
Dufam ze sa mi vnich bude dobre soferovat
Ma niekto nejake skusenosti stymito topankami ??

Ma niekto nejake skusenosti stymito topankami ??
-> Matulo: To jo, všechna čest, mě vydržely 2 roky, teď je tahá pan otec druhým rokem do práce a no problem. No a druhý mám asi 4 roky, teď s nima běhám po zahradě, kolem auta a taky pohoda. Ale nějak se mi nelíbí ten jejich design, ta bota je moc široká, proto já radši nějaké klasické sportovní, jako ty AirMaxy.
-> baal: me osobne to dela vystupek u vicemene vsech bot - presne jak pises
-> ZdeněkH: aspon mne to takto bolo predstavene na skoleniach tych konkretnych znaciek ktore predavam. ja hovorim o predrati steny kde sa sucha pata a achylova pata tak si nemilme cast podrazky . ja som komentoval hlavne vydratie pri achylovej pate ospravedlnujem sa ak som to blbo napisal.
-> Matt-110Rten druhej: Boty dobrý sám mám svoje 4 rokem byt je nosim málokdy ale na denní používání nepoužitelný...
-> ZdeněkH: ja mam nejakych 75-80 kil a u niektorych topanok sa mi stava to iste 

-> baal: dovoluji si odporovat. Mně se často bota rozpadne v patě na vnítřní podrážce tak, že se propadne. Zajímavé, že třeba české prestige to nedělají a jiné i dražší boty ano. Pravda u mě to bude tím, že jsem 130 kilové hovado. A boty mi na noze drží pevně
-> Jirik_Tuňák: to ze sa ti rozpada vnutro topanky pri pate je dane tym ze je ti topanka velka . a ma tendenciu pata nesediet v topanke dobre a pohybovat sa a tym sa to vyderie alebo mas nejaky vyrastok na pate a ten to vsetko znehodnocuje. to je bezna prax u vsetkych druhov topanok ci uz kupis za 100kc alebo za 10000kc . a viem co hovorim lebo predavam znacku garmont mammut lizard la sportiva scapra a tak dalej .
-> Mr_Kubas:
Já to taky jinak nedělám...
Já to taky jinak nedělám...

Tito si kupim ked zoderem tie co mam teraz...
www.adiofootwear.com/foot wear/.../EugeneRe2_RedWhit e600.jpg
www.adiofootwear.com/foot wear/.../EugeneRe2_RedWhit e600.jpg
-> Jirik_Tuňák: me se u bati nejen nicil vnitrek ale povolovali i svy - a v ramci jedn ereklamace jsem prave zavital do deichmanna a koupil nejaky celokozenky na moji hnatu - a jak rikam drzej prefektne, nic se nerozlepilo, svy se neparaj a dokonce vevnitrku je jakasi mekcena kuzicka, kterezto me boty netlacej a nic nedre a ja prave neprodru tu patu jak pises... pro me pomerne slusny prekvapeni....
jeste jsem jeden cas nosil riekker nebo jak se to pise - a taky to docela slo
jeste jsem jeden cas nosil riekker nebo jak se to pise - a taky to docela slo

-> VeTeV: Taky mám jedny šedočerný a držej, ale možná jenom kvůli tomu, že je minimálně nosím. Nicméně všechno co se u dechouše koupilo, tak jsem do 14 dní reklamoval. Ostatní z rodiny vesměs taky.
Ty Baťovky mě pěkně serou. Jak říkám, mám troje a všechny už mají načatej vnitřek a z toho jsem musel jedny vyřadit, protože mi odíraly nohu. Je teda fakt, že zvenku vypadají pořád celkem dobře. Ale kam mám jít pro kvalitní botu, v ceně Bati a v lepší kvalitě?
Ty Baťovky mě pěkně serou. Jak říkám, mám troje a všechny už mají načatej vnitřek a z toho jsem musel jedny vyřadit, protože mi odíraly nohu. Je teda fakt, že zvenku vypadají pořád celkem dobře. Ale kam mám jít pro kvalitní botu, v ceně Bati a v lepší kvalitě?
-> VeTeV: Taky jsem s Deichmanem spokojenej. Na značce si nepotrpím a když si tam koupím boty "no name" za pár švestek, tak mi vydrží i víc než rok na denní nošení. Jak píšeš, tak si sednou na nohu a nemám s nima problém. Když už je musim vyměnit za nový, tak je to většinou kvůli tomu, že jsem línej si je zavazovat a nazouvám si je stylem, že tam zapluju pomocí palce na patě a časem to tak roztrhám, tam kde dávám ten palec.
-> Jirik_Tuňák: ja si ejdny deichmanny kopil za pár šušní do práce, neboť jak píšeš baťovky se rozpadali - a světe div se - celkožená bota si mě sedla na nohu a já si na ně tak zvyknul, že je tahám od dubna bez ustání skoro pořád... a drží to super....ale je to kus od kusu a pro mě boty déle jak rok nevydrží, já je totiž odrychtuju do mrtě 

Souhlas s Jiříkem ohledně těch Martens představa chodit v tom celý den nebo jezdit autem brrr. Mně stačí 8 hodin denně chodit v pracovních botách nízkých a i to je pěknej hnus
Tak jedine tenisky ADIO... Lahucke, do auta jak vysite, rovna podosva, nepoznaju zimu, su odolne... Tolko len moja osobna skusenost! A pata vo vnutri sa netrha !!! 

-> Matt-110Rten druhej 30.10.10 00:37:55: V tomhle by ale polovině lidí, kteří se nemohou z nějakého důvodu v práci přezouvat (časté odbíhání) uhnily pařáty a v autě bych v tom šlapal na všechny tři pedály najednou.
Dívaje se však na podrážku, vzpomněl jsem si na ten otisk na Měsíci. :-D
Dívaje se však na podrážku, vzpomněl jsem si na ten otisk na Měsíci. :-D
-> Jakub M. 22.03.10 15:21:28: Mám už několikátý boty od Bati. Vždycky kožený a vždycky ne levný a u všech se mi vždycky vzadu na patě rozpadne uvnitř vložka. Je teda pravda, že v nich řídím, sedím v kanclu, běhám po skladě, ale boty jsou od toho, aby se nosily. Sice vydržej zvenku, ale pokaždý se uvnitř poškodí nošením buď ten systém odvětrávání (už nevím jak tomu nadávají) a nebo se pokurví vložka a nebo se odrbe patní část a pak to dře. Jo a nezřídka se mi někde odchlípla - odlepila podrážka od samotné boty.
Prostě bych to v botách za tyto ceny nečekal. To už musí bejt, abych to šel reklamovat, většinou je dochodím do únosné míry a pak nahradím novejma a dorazím je v garáži. Smutné, když dědečkovi a babičce vydržely boty od Bati bez známek opotřebení i přes 20 let. Já je při běžném používání a střídání bot (ne denní nošení) vyřazuji ze společenského užívání s bídou po dvou letech.
Při koupi si musí člověk navíc hlídat kvalitu prošití a porovnat spáry, švy apod. u levé a pravé boty. Velmi často je každá jinak sešitá a nebo je na některé z nich něco křivě.
Ale furt lepší než Deichmann a podobný hovna. Byl jsem se podívat i na DC, když je na to porád někde automobilní reklama a chtělo se mi zvracet, nevím jestli jsem viděl hlavní nabídku a nebo nějakou social edition, ale zpracování a kvalita strašná.
Že se ještě vracím ke sportovní obuvi. Powery od Bati (bílé) se mi oloupaly na špičce po jedné dovolené a pak sem tam vzetí do práce.
Prostě bych to v botách za tyto ceny nečekal. To už musí bejt, abych to šel reklamovat, většinou je dochodím do únosné míry a pak nahradím novejma a dorazím je v garáži. Smutné, když dědečkovi a babičce vydržely boty od Bati bez známek opotřebení i přes 20 let. Já je při běžném používání a střídání bot (ne denní nošení) vyřazuji ze společenského užívání s bídou po dvou letech.
Při koupi si musí člověk navíc hlídat kvalitu prošití a porovnat spáry, švy apod. u levé a pravé boty. Velmi často je každá jinak sešitá a nebo je na některé z nich něco křivě.
Ale furt lepší než Deichmann a podobný hovna. Byl jsem se podívat i na DC, když je na to porád někde automobilní reklama a chtělo se mi zvracet, nevím jestli jsem viděl hlavní nabídku a nebo nějakou social edition, ale zpracování a kvalita strašná.
Že se ještě vracím ke sportovní obuvi. Powery od Bati (bílé) se mi oloupaly na špičce po jedné dovolené a pak sem tam vzetí do práce.
-> james.bond: No tak to mě se v tom chodí krasně, zavažeš je až nahru hodíš přez to jeany a máš krasně pevnou nohu a vypada to slušně (černa kožena bota) neda se to srovnavat s těma steel, kmm apod. to jsou vyloženě těžky boty který jsou nepohodlny a nevydržej, ja mám teda třetí Martensky, z prvních sem vyrostl, druhy mě ukradli, a naprosta spokojenost muj otec ma Martensky 8let a jsou jako nový, a ta chuze ve vysokejch těžkejch botech se vzduchovejma polštařkama je užasna
-> U-Geen: děkuji

-> U-Geen: děkuji
-> Pivodak:
... nejen v garáži.

... nejen v garáži.
-> aceboss: Na léto do garáže poslouží staré tenisky no a na zimu nějaké ty vyřazené zimní botky ale já to dělám tak že boty které už se nehodí mezi lidi dodělám v garáži

-> aceboss: -> aceboss: ja sem treba strasne dlouho (X let) nosival farmy, ale ted se nedaj snad slusny za normalni cenu sehnat... asi se case placnu pres kapsu a koupim nizky martensky
Tak pánové mírně zneužiji toto téma a přídám jednu otázku.
Jakou obuv proužíváte v dílně v leté(jste zastánci tenisel či komisnáků) a druhá otázka používá ještě někdo z vás gumufilcáky a filcáky ted na podzim v zimě?
Já ted řeším jeden problém znáním něco kvalitní za rozumnou cenou a s velkým údivrem jsem vyběhl z několika obchody kde mi bylo řečeno že sehnat kvalitní boty za rozumnou cenu je docela problém
Zatím to řeším přebytky z ARČSSR ale co do budoucny nevím když ted brácha dostal komisnáky na učnáku od KRÁLE a asi 1/4 lidí se boty v dílně totálně rozlepili tak nevím nevím...
Jakou obuv proužíváte v dílně v leté(jste zastánci tenisel či komisnáků) a druhá otázka používá ještě někdo z vás gumufilcáky a filcáky ted na podzim v zimě?
Já ted řeším jeden problém znáním něco kvalitní za rozumnou cenou a s velkým údivrem jsem vyběhl z několika obchody kde mi bylo řečeno že sehnat kvalitní boty za rozumnou cenu je docela problém

-> Matt-110Rten druhej: pekny
Tak za mě Sparco Pitlane , jsem s nima spokojenej. Mám je už přes 2 roky a to v nich chodim i v zimě krátké trasy , ale už se pomalu rozpadaj.
-> Matt-110Rten druhej: ty voe, co to je? nic proti, ale to bych teda na nohu nevzal

-> palinator: Podobně, jenom teda Nike Air-max, nějaký Reeboky a občas to ohadříkuju.

Já boty vůbec neřeším. Chodím vždy a všude v bílých koženkových Pumách (jsou špinavý, jelikož jsem je za 2 roky ještě nepral
, proto nefotim). Zima nezima, jsem v nich schopnej chodit i na horách. Předchozí Pumy mě sklamaly, jelikož nápor soli a sraček nevydržely a začla se ta tenká koženka na tom filcu praskat a drolit, verze no. 2 drží.
Co v nich nedělám : neryju, neplavu, nelyžuju, nelakuju a neměnim oleje.

-> pyroman: mame vsichni kotnikovy ;-) bez stojej za prd ty jsou tak dobry na snezku :)
-> Zazaa 16.06.10 07:28:49: léto a cestování po karpatech... krom zančených stezek i cesty mimo ně - kde to půjde :-)
-> U-Geen: tak Karpaty jsou takový větší Krkonoše
-> stika87 16.06.10 10:47:19: já mám zatím s vibramovkou podkotníkový merrelly a zatím si nestěžuji, ale do Rumunska (skoda-virt.cz/cz/.../1910 9-dovolena?gotopost=3... bych chtěl raději kotníkový - přeci jen tam toho nachodíme během těch 14 dnů více a vymknout si kotník nemám v plánu
-> U-Geen: tak Karpaty jsou takový větší Krkonoše

-> stika87 16.06.10 10:47:19: já mám zatím s vibramovkou podkotníkový merrelly a zatím si nestěžuji, ale do Rumunska (skoda-virt.cz/cz/.../1910 9-dovolena?gotopost=3... bych chtěl raději kotníkový - přeci jen tam toho nachodíme během těch 14 dnů více a vymknout si kotník nemám v plánu
-> Zazaa: taky jsme jich par meli nezi mamca v norsku zlomila kotnik na vibramu :)
-> stika87: no ja sem s tuznejma botkama s vibramem nachodil pomerne dost a nemel sem problem ...
-> pyroman: co nejmin svu, dobre nakremovat ;-) ja mam Garmisch, tatik Gronell a aku moje mam asi 3 roky byli semnou na olympu, v rumunsku, v zime na sneznicch na slovencku ... tatik uz asi 5 let ;-)
Ven něco slušnýho od Baťy a v práci pantofle