aký bol váš prvý dojem z tohto webu?

prohledat
příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 12.02.2005 do 13.02.2005, založil/a minno
řadit dle data
09:47:42
13.02.2005
Gryzly
-> minno: mám to podobně jako ty. zezačátku jsem to tu neznal a chodil jsem na TechWeb a na Morissonovy stránky. Favo motor jsem zastavěl podle Rapidit. Ale pak jsem na garde.plivník.cz našel odkaz sem a občas jsem sem zabloudil a ted to tu pročítám skoro denně. Zezačátku jsem se jen ptal a ted už víc odpovídám.
00:07:11
13.02.2005
Johny Death
-> K!RR!: ten Jirik me taky vzal u 15 :)

Prisel jsem sem s tim že už jsem o škodovkach neco vedel a dost veci jsem už měl hotove. tady jsem se obevil uplnou nahodou a prvni co mě zaujalo ze si sem mužu dat fotky sveho škubanka a tomezi lidi se stejnym postiženim¨:). Tak se taky stalo a od te doby jsem vas par už poznal osobne, leckeři mi už leckdy velice vydatně pomohli, za což všem že vědí o kom mluvim děkuji :) a postupen času se tento veb pro mě stal strankou kterou otevru jako prvni když prijdu na net a leckdy taky jedinou za celou dobu co na netu jsem 3 . jsem moc rad ze tenhle veb existuje :)
23:33:57
12.02.2005
Tuxik
-> K!RR!: s tim Jirikem jsi mne dostal 3 3 3 Bodujes !! 4

Jinak muj dojem z tohohle webu: zezacatku jsem se trosku bal se na neco zeptat, nebo odpovedet, protoze mne nejak nikdo nebral vazne a obcas i prehlizel, ale nejak jsem se tu otrkal a maximalni pohoda 5 Lepsi web o skodovkach proste neni
22:28:02
12.02.2005
Vojta - zrušená registrace
No ja uz nevim ani od ktereho roku tu jsem ale je do hodne dlouho ... jako jeden z prvnich... ne uplne ale bylo tu jen fakt malo lidi, U-Geen, Zazaa, Adam Radim..., apod... bylo tu jen jendoduhe forum atd...ale parada, pro me pro zacinajiciho skodovkare plno uzit. informaci apod...

Ted jsme ttady na webu obklopeni nejakyma zazracnyma vymozenostma internetu :) same cudliky apod je to parada :)
19:35:11
12.02.2005
kirri
-> minno: jé fakt a víš když sem tenhel název viděl tak sem hnedle věděl, že to psal minno3

-> Stepix: někomu líbí, někomu ne, věc názoru, svoboda volby = demokracie4

Jinak stránky super, můžeme říct že i kosmopolitní1 man, woman, s velkým, málým, s normální orientací, menšiny, jirik1.
Klady převišují zápory. S hodně lidma se tu dá pokecat i na ICQ, s hodně lidma se já neshodnu1. Stránky maj nápad a člověk co chce to se dozví139
19:03:59
12.02.2005
Stepix
Ja jsem tu asi od zari 2004, kdyz jsem prisel poprvne, tak jsem byl docela vykulenej, nikdy pred tim jsem na nic podobnyho nenarazil a tady je tolik informaci a navic se muzu okamzite zeptat a vim, ze vy mi pomuzete. Proste skvely, tahle stranka se pro me stala modlou1, no takovy to nejvetsy nadseni ze me odpadlo, kdyz jsem se ptal na jeden prvek na auto, spousta lidi mi rekla jak nejlip, ale pak se tu nasli nejaky socky, co se jim můj vkus proste nelibil a museli to za kazdou cenu shazovat a tak. To mi docela hnulo zluci, tak to je asi jediny velky minus tyhle stranky, ze tady jsou poradny rypalove (myslim, ze vetsinu to ani vicemene nezajima), jinak samy klady.
18:54:06
12.02.2005
minno
to by som nebol ja, keby som nedával takéto otázky3
ja som tu asi od leta 2003, predtým to bolo ešte úplne iné, tmavomodrý pásikavý "nič-moc" dizajn s jednoduchým menu na ľavej strane a s málom funkcií. dovtedy som poznal iba techweb, ten bol pre mňa absolútne super. keď som raz náhodou natrafil na túto stránku, v ničom ma neoslovila, našiel som tu len pár jednoduchých návodov, ktorých bolo oproti techwebu veľmi pobiedne...našiel som tu aj nejaké fórum s neznámymi ľuďmi a pre mňa neznámymi témami...no ale postupne som sa akosi dopracoval k tomu, že som začal potrebovať aj ja nejaké rady, tak som sa pýtal...a postupne ma tento web tak chytil, že techweb zostal minulosťou a toto bolo pre mňa a stále je nr. 1. za čas čo som sem sa to v mnohom vypracovalo omnoho ďalej...som rád s vami. dovidenia143
Extreme Tyres