2Tuner#2:Beru v úvahu a uznávám Tvoji specializaci na auto audio,můžu být klidně vedle jak ta švestka,nakonec to není první věc,při které se mnou nesouhlasíš,ale:
1, 3 pásma jsou vždycky dražší než 2 pásma (pokud se pohybuješ ve stejné třídě),páč pak by to postrádalo smysl
2, 3 pásma prostě hrajou líp než 2 pásma (opět ve stejné třídě),páč pak by byly v podstatě neprodejný a zbytečný
3, slyšel jsem hrát už ledacos,co se klasiky audio týká (myslím jako originál montáže M.B.),klasika 4x repro a rádio,ale taky i Audi A4 s měničem,koncema pod sedačkama a vyndávací bednou na koupaliště,chodím i do firmy,která tuto techniku prodává (né brutální).Neprolízal jsem sice v Brně ty ukrutný řvoucí Trabanty atd.,ale prostě 3 pásma jsou 3 pásma,páč:
2 pásmo má vejškáč a středobas to máš pravdu,repro v ceně okolo 1,5-2 tis možná i kaloťák,ale moc bych si tím jistej nebyl
3 pásmo má středobasák,který je položený kmitočtově níž,střeďák menší velikosti,ale hlavně pořádnej vejškáč a já to slyším.
Nikdo tady v okolí sice do auta nevráží tisíce za audio,ale když prostě koupím za 1,5l 2pásmáky,nebo za 2l 3pásmáky od stejného výrobce,tak ty 3 pásmový hrajou líp.Šak si to stačí poslechnout v těch stojanech,používáš stejný rádio a přepínáš si pouze typ repro,já to alespoň slyším :c)))
a už se nebudeme hádat,nebo na srazu nebudeme mít čas ani na

a poraď mi nějakej typ těch vejškáčů.