skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
Fotka nestojí zanic
nicméně koho jsem to ulovil z okna ?? 

Tyjo ja bych taky hakoval od driv, ale sef neni zrovna ranni ptace a nejvic aktivit je odpoledne 

-> Nwkt 20.04.15 21:52:20: A ja mam v CR tou dobou uz 2,5 hodiny odpracovano :)
-> Pavel P..: tak já hodinu poposkakoval do prahy, a jak si mě potkal , tak sem datloval asi sms
-> Stepan FUN: tak já v tu dobu teprve otvírám provozovnu.. teda když se zdaří, většinou až tak ve čtvrt na deset

-> Stepan FUN: Ti nevím, to už jsem tak 20 minut vzhůru a otvírám dveře od kanclu 

-> Pavel P..: V 9 "ráno"? Tou dobou už jsou "normální" lidi na svačině, protože maj za sebou minimálně 2 hodiny pracovního procesu... :-D
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: heh.. nojo tuneři...
apropoo jsem tě dneska zdravil na Českobrodský v 9.00h ráno... popojížděl si před semaforem v údolí dutých hlav, já jel nahoru na Kyje, když jsem viděl jak je to zapráskaný nahoru na Jarov.
apropoo jsem tě dneska zdravil na Českobrodský v 9.00h ráno... popojížděl si před semaforem v údolí dutých hlav, já jel nahoru na Kyje, když jsem viděl jak je to zapráskaný nahoru na Jarov.

-> Pavel P..: no a večer za asistence asistenčky a formana za nim blokoval odbočovák v hostivaři

nějakej tuňákovej favořiť v pátek k večeru na spojce... kdo se pozná?

Ve čtvrtek odpoledne mezi čtvrtou a šestou na cestě z Mohelnice do Hradce Králové proti mě jelo eMko v barvách VB s majákem na střeše.
V pátek před sedmou ráno cestou zpět jelo zase proti mě. Myslim někde před Mohelnicí
V pátek před sedmou ráno cestou zpět jelo zase proti mě. Myslim někde před Mohelnicí
-> Nwkt: tak to bych ti i mohl stihnout vytáhnout 

-> cPetan: skoda-virt.cz/cz/.../1811
89-besiny-2015
-> Nwkt: kdy vůbec jsou, nějak to nemůžu najít.
-> cPetan: Jo, potkáš na Běšinách
Teď ve Vejprnicích hnědej sedan s černou LR vanou a číslem na okně a uřvaným vejfukem. Někdo místní?
-> RadovanSkodovkar 03.04.15 23:34:10: -> Tony Outland 12.04.15 09:21:24: škoda, že jsem jel octávkou
Dneska Olomouc okolo 17:45 včetně vystajlované osádky - řidič +2 slečny a dobových rekvizit.
-> Hurdis: Každopádně na RZ není modrej pruh, takže bych řekl že ne
-> Burák 30.03.15 14:32:02: Nedokážu z fotky rozlišit, zda je na spojleru kapoty nálepka... auto.bazos.cz/inzerat/...
/Dily-Skoda-105-120-130-13
5-136.php
-> castrol: 

-> Nwkt: tomnebude virtacka o nej by sa vedelo 

-> Nwkt: kde na to chodíš ? 

-> Tomaso435: Jenom čárečku ... 

-> Nwkt: vzhledem k době... kdo ví jestli má bobra? :-D
E: aha to bude novější, ale auta se na první fotce povedla celkem postarší :D
E: aha to bude novější, ale auta se na první fotce povedla celkem postarší :D
-> Nwkt:

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: už bejvalý jo ? :/ škoda
-> radekp: tak ono to je demonstrace "síly" aby se rusku ukázalo tyty že ;)
Hoši, kua, jednak sem politika nepatří a druhak, ti amíci nejsou na té fotce to hlavní, držte se tématu 

-> aDAm: Jj, hamburský steak.
Čím dál víc mi to příjde jako propaganda. Kdyby mysleli ekonomicky, tak všechno naloží na vlakové soupravy.
Čím dál víc mi to příjde jako propaganda. Kdyby mysleli ekonomicky, tak všechno naloží na vlakové soupravy.
-> aDAm: ja si to nemyslím , len som chcel podpichnut amika -> MajoLR: 

-> miguelias: -> MajoLR: -> K1NYO:
Chlapci, kym pozvete zase cervenu armadu, dajpte prosim vediet dopredu, aby sme sa my, co mame radi rusov len z velkej dialky stihli zbalit.
Chlapci, kym pozvete zase cervenu armadu, dajpte prosim vediet dopredu, aby sme sa my, co mame radi rusov len z velkej dialky stihli zbalit.
docela úsměvné myslet si že burg je z juesej když vznikl dávno předtím a amíci jej pouze "vylepšili"
a ad americký konvoj...jednou jsme součástí nato a tak by jsme asi měli být na straně nato a pokud se to většině nelíbí pak není nic jednoduššího než z nato vystoupit, ovšem jak statistika ukazuje těm co se to nelíbí je jen hrstka rudě smýšlejících
a ad americký konvoj...jednou jsme součástí nato a tak by jsme asi měli být na straně nato a pokud se to většině nelíbí pak není nic jednoduššího než z nato vystoupit, ovšem jak statistika ukazuje těm co se to nelíbí je jen hrstka rudě smýšlejících
-> castrol 30.03.15 15:05:44:
Ty hambáč jeden!
Ale ostane nám Gambáč
a to je lepšie ako tie ich prijebané žemle...

Já se z nich na zadek neposadím, ale kdyby USA nevstoupily do WW1 a 2, tak mluvíme německy.
-> MajoLR: nemať ameriku nemáme hambace

-> MajoLR: preco by mal? ved je to pravda ze americania su ko(x2)ti, a este sa budeme mat poprdeli kvoli nim.....,
Radšej som zmazal ten môj nervový výlev
, lebo ma tu niekto ešte za to poj..e.

-> Burák: Jsem si prohlížel fotku....co s tím mají společného ty Americké ku*** ...aha on tam je i rapid 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Není to Kvák?