skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> m8rinek: ero je z Jesenného
cervene emko alebo rapo? z brutal zvukom na ciernych kolach preletelo cez dedinku velke kostolany v case 18:30 cca ,cie je ?
Mohl by to být někdo zdejší? tenkrát jsem to viděl řídit mladého kluka 

Nevim, nikdy jsem ho neviděl 

-> DJFrndzalica: ahaa, som sa cudoval, ze kto ma to zdravi, ze asi nejaky fanda.
-> škodec: takze posádka tej škodovky - ja, RadovanSkodovkar, radulak120 a miso.jojo.
toto bola ta škodovka na ktorej sme sli skoda-virt.cz/cz/.../9642
-miska-120l

-> ToHo: Tyjo ta zelená tomu sluší
A ta tvoje taky vypadá dobře 

-> škodec: Sme si vraveli ze ta červena škodovka bude z virtu, no mali sme pravdu 

slovaci kto dnes valil od PN, TO v Hlohovci pred zeleznicnym prejazdom. Emko bledo modre flakate, neviem ci inej farby blatnik alebo dvere, modre plechace v predu take áviové
Priznajte sa zdravili sme sa.

-> Matsoft 07.08.13 12:10:36: Jel jsem proti na motorce, takže jsem si toho moc nevšimnul 

-> orlando1: Sere mě že jsem ho nedělal já

Jojo, ten Rapid je můj ;-)
-> cPetan 21.07.13 18:23:08: zalezi jakej. Kolem Plzne a Klatov je cervenejch dost.
-> Hřib: Má prý i erko

-> Kocvin: jojo, někdo osud z Havířova 

Minulý týden se u nás na servise objevil tenhle krasavec. Někdo odsud? 

-> U-Geen: JJ ty jsem zapomněl, ještě LPGčko a zatmavený okna, ale jinak pěkný auto, už dlouho jsem za erkem nejel :)). Vodorovný zadní okno je boží...
-> m8rinek: stava v Semilech, na anglickejch plechacich
Dnes v okolí Jablonce modro zelený erko, černá střecha. Semilský značky a docela to uprašovalo... Hezký pokoukání...
-> Exon: zeby ? skoda-virt.cz/cz/.../7780
-kuzlenka-rapidak
Dnes před 18.00 červený rapid jel ze Slušovic do Neubuze. Řidička celkem pěkná slečna věkově tak kolem 25. Krásná podívaná na auto i slečnu. :-) Nezná ji náhodou nekdo? :-D
-> Tomaso435: oplastovana? tu jsem kdysi fotil na Masarykove okruhu
A dneska zase na Chodovci na STK cca v 8:30 takový fialový Fávo se starou pražskou spz, liťáky, fólie, laďák asi byl na technický.
v cca 15.45 na námku v uhlířských janovicích felda metalex kábro. zelená s laďákem.... zná někdo ? :)
Kdo je teď před Dekrou v Praze na Chodovci s bílým Favoritem na podvalu s rámem..?? Má jihočeský spz a koukal na mojeho bělouše..

Dneska kolem páté v Dobřanech červenej rapid cabrio, někdo odtutd? 

-> stika87: Tak já jsem tam jel do jednoho obchodu si něco půjčit a kvůli té stavbě tam se to dost zkomplikovalo a to okolí jsem projel celé, já z Hradce nejsem a někdy mi to příjde líto protože by si díky tomu mohl suprově rožšířit můj archív
Jinak pěkných aut je tam vidět opravdu mnoho, Jestli něco pěkného objevím tak to najdeš v Libovkách a nebo v Neškodovkách 
E: A jestli na hezkýho narazíš ty tak dej taky vědět :)

E: A jestli na hezkýho narazíš ty tak dej taky vědět :)
-> Honzaloun: tak az naky pekny potkas dej vedet :)))
-> stika87: Dobrej nápad, Já jsem tam byl tenhle rok 2x a stál furt na stejném místě
ale to ti nemusím říkat pokud z Hradce si... je škoda že nejezdí vypadal velmi dobře. Jinak po okolí toho je vidět opravdu hodně Zachovalá ouža 4 oko,Saaby 99,škoda 100,120 s původníma pražskejma spztkama,prostě spousta 120,105, a všelijakejch střepů
njn Hradec je na starý auta bohatej..

-> Honzaloun: premejslim ze mu dam listecek za okno :)
-> stika87: Třída Edvarda beneše že ano? to je stalice když jsem tam byl tak tam stál a taky jsem na něj koukal
bohužel jen z auta ale podařilo se mi vyfotit ty saaby tam naproti..

-> krusa: Kde stála? ta ulice je pro mě neznáma
to je někde na mírové bo kde? tady v Rychnově se ted nějak MBčka přemnožili..

-> Vojťas: Hurdis sice za poslední 4 dny najezdil kolem 2000 km od Teplic po Brno, ale jediný Rapid zůstal jízdy ušetřen, takže ne.
Nejel dneska Hurdis Rapidem na výlet v oblasti Březová nad Svitavou?
Sem tam potkal pěkný červený rápo s čahounem uvnitř, ale prd jsem stihl zaostřit.

Dneska v Kutné Hoře před kruhákem... Modrej, na pohled sériovej, Rapid, tuším na Meteorech (ale jistej si tím nejsem) a zdravil mě. Jel jsem v bílý užovce na bílejch meteorech... Někdo místní?
Včera bílá šáde na olešné s chromovanýma elektronama někdo odsud?
A dnes modrý favorit taky na hlínách u hukvald směr příbor..
A dnes modrý favorit taky na hlínách u hukvald směr příbor..
dneska v Brně u Zvonařky cca o půl čtvrté moc pěknej stříbrnej Rapid. Jakou měl SPZ jsem si nevšiml..
-> Vojťas 07.07.13 11:30:54: tak ne, jezdi s tim nejakej starej dedek 

Dneska t.j. 9.7. sem potkal ve cca 15:30 na cestě Jiříkovice-Sokolnice (okres brno-venkov) žlutou 120L užovku,lakem a chromama jako nová. štítek škoda120L vzadu na čele měl lesklý lemování jako přístroják a středové panel s topením.auto mělo tuším 5MX XXXX a táhlo to vozék šedé barvy(mělo to dekl stejné barvy jako vozék) a značku tuším 3M ...... Řídil to někdo s dlouhýma vlasama a vedle seděla slečna.nebyl to někdo z vás?
Tunerlada: reinkarnace ?
Velké Opatovice
A včera někdo s oranžovym rapidem na podvale a spouuusta dalsich

A včera někdo s oranžovym rapidem na podvale a spouuusta dalsich

Dneska ráno v 5:45hod jsem potkal tmavě zelenou, upravenou Škodu 110r v Plzni na světelné křižovatce u Tesca na Borských polích (jel od Karlova). SPZ jsem bohužel nestihl zaregistrovat... Kdo se přizná, že s ní tudy projížděl?? 

-> Tomaso435: To sis trochu spletl téma... Tenhle komentář měl bejt v reportážích nejen z novinek. ;-)
-> afro100: to je jedno, :-D reaguju na ten text tam...
-> Tomaso435: voe na to sa nepytal :D :D
Boomber 02.07.13 12:51:35 napsal: Kdopak je to tady? www.novinky.cz/doma&
shy;ci/306622-auta-starsi-
se sti-let-by-na-stk-musela-
kazdy-rok-rozhodnou-europ oslanci.html Podle Bruselu jsou závady na vozidlech za šesti procenty všech autonehod, při nichž zahynou ročně dva tisíce lidí a mnohem více se jich zraní.
... ano je potřeba víc lidí víc lidí víc lidí, kteří nebudou mít co dělat, budou živořit, a nebo se daj na trestnou činnost... to samý prodlužování života... nějakej koloběh musí bejt ne?... k čemu tady bude miliadra lidí od 60 do 120 let... na který ti co maj to štěstí a našli fleka za pár šušní aby neumřeli hladem budou dělat.
... ano je potřeba víc lidí víc lidí víc lidí, kteří nebudou mít co dělat, budou živořit, a nebo se daj na trestnou činnost... to samý prodlužování života... nějakej koloběh musí bejt ne?... k čemu tady bude miliadra lidí od 60 do 120 let... na který ti co maj to štěstí a našli fleka za pár šušní aby neumřeli hladem budou dělat.