skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
-> David29: hmmm to je zajimaci verze 

Nemá někdo z kolegů Slováků kamaráda na Rokycansku se stříbrno-oranžovým Rapidem z okresu RS (Rimavská sobota?)
Na zaciatku frenstatu p. Radh. v pondelok, biela uzovka, stvoroko, na kopretinach, nejake predlzenie strechy a vsetky plasty biele ... cie to je ?
-> David29: rekl bych, ze az prekvapive povedena fotka 

-> Dale_Estelle 13.08.11 21:29:03: JJ 

-> vlasmi: myslím si že Alešáka zná už většina lídí tady
-> Tomaso435: já taky viděl v ZR červený starý porsche, pragovku osobáka a tatru 700 :-D Asi sraz bo co.
-> WMA - navigátor :): tam nekoukám :-D aha takže se cosik jezdilo :-D no fajn :-D
-> Tomaso435: podivej se do sekce akce a srazy...
-> madza: Aljoša, myslím že celým jménem Aleš Křivský, Kubina by věděl víc.
chrudim a okolí 130LR , felda kitcar, fačko MB všechno rally . . . coto ? :-)))
a předjel mě trabant alá subaru ... tati , předjel tě trabant, a co ? . . řikal si že tě žádnej trabant nepředjede :-D
a předjel mě trabant alá subaru ... tati , předjel tě trabant, a co ? . . řikal si že tě žádnej trabant nepředjede :-D
Dneska ve Staré vsi nad Ondřejnicí stříbrné erko s vozíkem....vyjíždělo z brány kovošrotu a stavebnin. Že by někdu odtud?

Dneska Litoměřice naproti "Horejskovi" na benzínce okrová stovka jako má j_j, akorát barevnej přední blatník a zadní čelo. Nějací dva mladíci se u stojanu hrabali v motoru 

Včera dopoledne na D8ce od ďáblic na Zdiby, světle modrá ouža (čtyřoko) s bílejma nárazníkama, celkem zajímavá úprava, za sebou vlek z Bauhausu a u zdib uhíbala na Sedlec. Zdravil jsem slečnu spolujezdkyni
Někdo odsud???

-> darklord: nesedia kola, bola ina maska a dva 16 cm wessemy ... ale mohlo byt ...
Dneska asi 20 emiek, cca 10 uzoviek, jeden rapid, jedno kilo, jedna ziabrovka ... a ptm ze nerostu :)))
Dneska asi 20 emiek, cca 10 uzoviek, jeden rapid, jedno kilo, jedna ziabrovka ... a ptm ze nerostu :)))
-> afro100: zeby trady? skoda.panda.cz/forum/view
topic.php?p=460051
Taky dnes nějaký natuněný bílý nebo hodně světlý rapid na černo leštěných kolech, asi pavučinách, se mi zdálo a se hezkým zvukem..... Černokostelecká, od Říčan jel na Prahu.
značky jsem si nevšmnul bohužel.
značky jsem si nevšmnul bohužel.
Dneska v Komárove smer Opava, okolo 11.00 biely rapid ... ?
A poobede, okolo 15.00 tusim v Stritezi, alebo v Neborach alebo niektorej inej dedine smerom na Trinec - kawasaki zelene eMko, biele plechy, cierna predna kapota, dva pridavaky a soferovala to nejaka pani ... kto pozical máti auto ? :D:D
A poobede, okolo 15.00 tusim v Stritezi, alebo v Neborach alebo niektorej inej dedine smerom na Trinec - kawasaki zelene eMko, biele plechy, cierna predna kapota, dva pridavaky a soferovala to nejaka pani ... kto pozical máti auto ? :D:D
-> J3STER: už sem koukal:)
- zelená užovka dvou očko na podvalu spz SYA XX XX na benzínce před býští v pátek odpoledne . . . ? někdo tu ?
- zelená užovka dvou očko na podvalu spz SYA XX XX na benzínce před býští v pátek odpoledne . . . ? někdo tu ?
Uz jsem zase videl ADC 17-44 :o), cerveny emko, snad nejaka kola s cervenymi stredy (byla tma a jelo se rychle). Tentokrat jsem ho nepotkal u Veseli n.L., ale u Pruhonic na D1, sjizdel stejne jako ja na prvnim sjezdu v Praze. A stejne jako vloni tam mel nejaky vylepseny motor...
Star LC20 29.07.11 22:08:55 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: Znaven
škoda.
No já tam budu, ale stejně bys mě nepoznal, ptže nemám knírek a mám
trochu květák (schválně) neveriim freddie bez knirku

→ Matthes, záškodník z TechWebu: Znaven

No já tam budu, ale stejně bys mě nepoznal, ptže nemám knírek a mám
trochu květák (schválně) neveriim freddie bez knirku

-> Bajou: no jo to je ono

Dneska v Lovosicích pěkná 1203 Camp (?) světlé barvy s airbrushem na kapotě..
-> GRED-Činpokomon :D 29.07.11 17:44:14: Nebyl to skoda-virt.cz/cz/.../1686
-pomeranc ? 

-> Star LC20: Aha to je skoda

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Znaven
škoda. No já tam budu, ale stejně bys mě nepoznal, ptže nemám knírek a mám trochu květák (schválně)

kdopatojéééé
ted nevim kudy sem to je asi stradouň
ted nevim kudy sem to je asi stradouň
-> Star LC20: Nebudu, jsem znaven. Ty jo? To je skoda ze nepoznam Freddieho :(
-> Matthes, záškodník z TechWebu: hele ty, sice to sem nepatří, ale - budeš zítra na tom sraze TW ? 

Po Modranech se pohybuje nekolik neskutecne votuzenejch 742, to je nekdo z virtu? Priznejte se 

Dneska asi v 18:00 v Česky Krumlově na parkovišti 1 černej rapid s pražskou SPZ ADA nebo ALA nebo nějaká taková stará
-> GRED-Činpokomon :D 29.07.11 17:44:14: skoda-virt.cz/cz/.../1686
-pomeranc
sorry předem za blbou fotku-je to jen výřez a lepší opravdu nemam
dneska se tenhle Rapid řítil záběhlicema,přední značka za oknem 7S6 tušim nebo 6S7
letecký křídlo vzadu ale jinak asi furt stejnej stav jako kdysi
čí pak to je??
dneska se tenhle Rapid řítil záběhlicema,přední značka za oknem 7S6 tušim nebo 6S7
letecký křídlo vzadu ale jinak asi furt stejnej stav jako kdysi
čí pak to je??
-> THOMMY 28.07.11 20:28:03: tak už aspoň vim čí je ta šáde na pěknejch kolech
,já tam u vás byl ale Horstem
,jinak máš pravdu-je tam hezky 

dneska v praze na poděbradský,před křižovatkou s průmyslovou,oranožvý erko který bylo jak nový,mělo příčnej vejfuk,lízátko,na okně nápis www.skoda110r.cz a spztka začínala nějak 2S... někdo odtud?
Nestál náhodou někdo dnes cca kolem 17 hodiny ve Vraném n.Vltavou u nádraží s modrou užovkou? Byly na ní meteory myslim a seděly uvnitř dva mladší kluci...
kdopak se prohání po Žďáru n/S. ? dnes viděn bílý rapid, nějaké plasty a rychlý pruhy, a pak tmavá serie, černý tuším... a to sem u tý křižovatky stál relativně chvíli 

-> THOMMY : jo ten je snad v praci tak mi do SZ posli adresu
-> havlik: Anténu dostal už dávno, už mu chybí akorát ten plast uvnitř

-> cPetan 28.07.11 17:22:46: Už jsem ji viděl, brácha se s ním zná

-> Nwkt, THOMMY : Hihi Lišov jsem poznal a pak koukám co tam dělá Hradečák 

-> Nwkt 28.07.11 17:20:47: jé ono už to má i antenu:) takový krásný auto
-> Nwkt:
Já to dal jednou, netrénovaný tělo dostalo zabrat no :) Kam máte namířeno dál? Ale to už jsme trochu OT

-> THOMMY : Jako ještě že na Kleť jsme jeli lanovkou, to bych zhebnul jít tam pěšky 

-> Nwkt: Jo? Jsem si asi zvykl, je fakt, že u vás je to asi rovnější
-> THOMMY : Ale moc kopců 

-> Nwkt: Já se snad opravdu půjdu podívat
Btw. nějak se nám to sem sjíždí, nedávno tu byl Retro Radek, teď ty, je to tu pěkný viď