Risan 25.01.10 11:12:23 napsal:
Ahoj, díky, ozvu se. Teď mám trochu fofr, jak to bude volnější, tak
volám a domlouváme se. Na auto se podívat samozřejmě dá. Je to v Brně,
akorát mně teď před vánocema s tím vyhodili z té stodoly, kde jsem to
měl, tak trochu hledám, kam se s tím vrtnout. Tady přikládám foto mého
auta v plniči:
¨
hmmm, zaklad dobrej..... takze staci pripravit na lak - obrousit? no hadam ze tam bude estenejake kitovani, ale kit se spravne dava na holej plech... nu coz, drzi to i na plnici, pak probereme, ok, tesim se:)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lakování v brně www.motokenny.cz
prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 22.01.2010 do 25.01.2010, založil/a Kenny_Design
Ahoj, díky, ozvu se. Teď mám trochu fofr, jak to bude volnější, tak volám a domlouváme se. Na auto se podívat samozřejmě dá. Je to v Brně, akorát mně teď před vánocema s tím vyhodili z té stodoly, kde jsem to měl, tak trochu hledám, kam se s tím vrtnout. Tady přikládám foto mého auta v plniči:
Risan 23.01.10 18:54:11 napsal:
Ahoj Kenny, Tvoje nabídka je zajímavá. Potřeboval bych časem v Brně
lak na Tatru 57b (pro rychlou orinetaci, 57b vypadá nějak takto: www.sevcik.sk/images/... /241.jpg).
Auto je odstrojené, po opískování a vyvaření dobrým klempířem,
nejhorší hrby vycínované, na tom reaktivní základ, něco už je na tom
kitované a nějaká vrstva plniče už proběhla. Ale je to drbačka na
kitování a broušení, vidíš sám, že to je samá oblina, to auto už od
vyrobení něco zažilo, a na těch plechách je to znát, ve výsledku by to
ovšem být znát nemělo. Měla by to bejt tmavá barva, takže na tom bude
všechno vidět. Lakýrové se toho buď bojí nebo nemají čas nebo chtějí
balík. Je mi jasný, že to nikdo za 20k neudělá, ale taky bych nerad dával
hnedka 100. Nespěchám na to, chtěl bych někoho pohodovýho, s kým se dá
v klidu domluvit a nevalí na mně klíny o tom, jak je všechno
komplikovaný.
zdarec draku, zavolej me prosim na 733 504 934 a domluvime se, rad bych se na to podival osobne jestli to mas zaparkovany v brne, nebo aspon fotky.... jinak ja se rad poustim do zajimavych veci, lakovat felicie, fabie a podobne kramy cloveka celkem omrzi, takovahle hezka hracka je krasa.... a odmena je i to ze to pak lidi na srazech obdivujou:) sam se ted pripravuju na erko a stovku... pokud je to opiskovany a vyvareny tak nejhorsi je za "nama":) na takovou praci clovek musi mit vztah ke starym strojum a mel by byt spravne trefeny a presne streleny mechos/lakos :))) tesim se na spolupraci:)
zdravi motokenny.cz
Ahoj Kenny, Tvoje nabídka je zajímavá. Potřeboval bych časem v Brně
lak na Tatru 57b (pro rychlou orinetaci, 57b vypadá nějak takto: www.sevcik.sk/images/... /241.jpg).
Auto je odstrojené, po opískování a vyvaření dobrým klempířem,
nejhorší hrby vycínované, na tom reaktivní základ, něco už je na tom
kitované a nějaká vrstva plniče už proběhla. Ale je to drbačka na
kitování a broušení, vidíš sám, že to je samá oblina, to auto už od
vyrobení něco zažilo, a na těch plechách je to znát, ve výsledku by to
ovšem být znát nemělo. Měla by to bejt tmavá barva, takže na tom bude
všechno vidět. Lakýrové se toho buď bojí nebo nemají čas nebo chtějí
balík. Je mi jasný, že to nikdo za 20k neudělá, ale taky bych nerad dával
hnedka 100. Nespěchám na to, chtěl bych někoho pohodovýho, s kým se dá
v klidu domluvit a nevalí na mně klíny o tom, jak je všechno
komplikovaný.
zdarec draku, zavolej me prosim na 733 504 934 a domluvime se, rad bych se na to podival osobne jestli to mas zaparkovany v brne, nebo aspon fotky.... jinak ja se rad poustim do zajimavych veci, lakovat felicie, fabie a podobne kramy cloveka celkem omrzi, takovahle hezka hracka je krasa.... a odmena je i to ze to pak lidi na srazech obdivujou:) sam se ted pripravuju na erko a stovku... pokud je to opiskovany a vyvareny tak nejhorsi je za "nama":) na takovou praci clovek musi mit vztah ke starym strojum a mel by byt spravne trefeny a presne streleny mechos/lakos :))) tesim se na spolupraci:)
zdravi motokenny.cz
jerzy 23.01.10 16:55:52 napsal:
→ Kenny_Design: pěkné stránky, ten cestopis je
super :) diky moc, extremni zazitky jsou moje hobby:)
→ Kenny_Design: pěkné stránky, ten cestopis je
super :) diky moc, extremni zazitky jsou moje hobby:)
Ahoj Kenny, Tvoje nabídka je zajímavá. Potřeboval bych časem v Brně lak na Tatru 57b (pro rychlou orinetaci, 57b vypadá nějak takto: www.sevcik.sk/images/.../
241.jpg). Auto je odstrojené, po opískování a vyvaření dobrým klempířem, nejhorší hrby vycínované, na tom reaktivní základ, něco už je na tom kitované a nějaká vrstva plniče už proběhla. Ale je to drbačka na kitování a broušení, vidíš sám, že to je samá oblina, to auto už od vyrobení něco zažilo, a na těch plechách je to znát, ve výsledku by to ovšem být znát nemělo. Měla by to bejt tmavá barva, takže na tom bude všechno vidět. Lakýrové se toho buď bojí nebo nemají čas nebo chtějí balík. Je mi jasný, že to nikdo za 20k neudělá, ale taky bych nerad dával hnedka 100. Nespěchám na to, chtěl bych někoho pohodovýho, s kým se dá v klidu domluvit a nevalí na mně klíny o tom, jak je všechno komplikovaný.
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: a máš to vyřešené

-> Kenny_Design: pěkné stránky, ten cestopis je super :)
-> Kenny_Design: no teď tam tak uvidíš prach a rozebraný předek
ondra: hele draku nekdy se musim stavit ti obkouknout ten tvuj tuningovej vehikl:)
-> Kenny_Design: no proto...

heureka, nalezeno, diky:)))
asi sem slepej...
články - správa článků - přidej nový článek
jeste dotaz... ja to pridam tam? nejak tam nemuzu najit "pridat prispevek" diky
aha, diky, sry, moc se tu este nevyznam.jde to tu smazat tedy?
dej to do článků, nabídky od členů
zdarec draci, rozchodil jsem stránky na kterejch je vyfoceno několik aut na kterých sem lakoval, kdyby měl někdo zájem, no problémo se můžete ozvat, ceny zavádějící, mám profi box, pistol a dvě pravé ruce:) plechovkam zdar a škodovkám zvlášť:)
kenny
kenny