-> havlik 21.09.16 21:13:05: To má FIII v práci taky a na palubovce bych mohl roztloukat vořechy. :-D
To že v 1000 km nešly ostřikovače se stane, ale že o něco později přestanou jít stěrače, to už bylo slabší. Několik výserů se ještě objevilo, nicméně žádný znehybňující. Dnes v 10 900 km jsem akorát musel pozhasínat ručně všechny tři lampičky uvnitř, páč nešly zhasnout ani po uzamčení a na dveře nereagovaly. Tam je spínač v západce zámku? A řve to na pokles tlaku v pneu a všechny jsou OK. Snad do zejtra povolí záda a ztuhlá pravá noha. Já už s tím nikam nejedu, jsem z toho strašně rozlámanej. Skáče to, vlní se to a naklání, kravál a když dojedu, tak smrdí to auto jako prase spáleninou, přetopenejma plastama a ještě něčím syntetickým. Jo a cinká a praská od kapoty až po koncovku i po normální jízdě. Drhne řazení přes neutrál už od nova a ani s nájezdem si to nesedlo. Vypnutý / zapnutý ASR znát není, než to rozdýmí ta miniulita, tak je to hrozně jalový.
Proč to vlastně tak chválí i v podstatně větších autech? 1.2 Tsi (66). Obchoďáci mají Oktávy, takže jsou v pohodě, ale na postrky jsou tam tyto. Jakmile máš ale postrk z ČR přes půl DE, tak je mi líto těch lidí co to jezdí často, páč dosud jezdili spokojení s P308 HDi se 6q a u té nemuseli lovit výkon a Nm z popelníku. Ta auta ty spěchačky na schůzky a školení nedají, už teď mají divnej zvuk a jen 5q.