skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hra - Anno 1404
20:42:29
08.05.2011
08.05.2011

Syny

09:37:40
20.04.2011
20.04.2011

CHIP
-> Syny: No to zlato mandle cukr kava ruze a tak podobne .. to potrebuji ti arabi na tom vyssim levelu .. na tom ostrove co mas ty to neni vubec potreba ..
Nezbyva ti nez cekat az pripluje dostatek zebraku ..
Nezbyva ti nez cekat az pripluje dostatek zebraku ..
13:17:30
19.04.2011
19.04.2011

Syny
-> CHIP: Bryle a svicny uz mam :) Spis me zajimalo zlato, ty ruze, cukr a mandle... To mam porad zamceny. Hmm, tak to s tema lidma je problem (nemam na domy misto uz), ale to neva :) Ja to nak poresim... S tema vojakama to je jinak nez to bylo ve hre ANNO 1602, kterou jsem hral asi pred 8mi lety :) Tak dik za info :)
07:11:16
19.04.2011
19.04.2011

CHIP
-> Syny: Ruze a mandle potrebuji orientalci .. takze tady ne .. ale tihle tvi slechtici budou casem potrebovat myslim bryle z medi a ze skla, svicny a dal nevim co .. ale az casem .. vzdycky musis dosahnout urciteho poctu urcene skupiny lidi .. a pak teprve jim pribudou dalsi potreby (u slechticu je myslim pocet 5000 pro dalsi potreby) .. Kazdopadne jediny duvod proc ti nepribyvaji slechtici je v tom .. ze proste z nizsich urovni nema kdo postoupit .. tohle kolo jsem hral .. bylo to na dlouho .. ale zadny problem to nebyl .. ve finale jsem jenom cekal az prijedou zebraci .. a ja je prijmu .. coz hru samozrejme dost natahlo .. nehlede na to .. ze ze zacatku jsem zebraky odmital.
V kampani, vojaky nenakladas na lod ty .. ale kliknes jim kam chces aby sli .. a oni sami jdou po pevnine .. pak se sami prevedou na lod, ktera jen tak vznikne .. a dopluji zase k pevnine .. a na urcenem miste postavi tabor .. Ty batuzky jsou zasoby .. je mozne posleze stavet ucinejsi vojsko .. a navic vojsko se musi v boji necim zasobovat ..
V kampani, vojaky nenakladas na lod ty .. ale kliknes jim kam chces aby sli .. a oni sami jdou po pevnine .. pak se sami prevedou na lod, ktera jen tak vznikne .. a dopluji zase k pevnine .. a na urcenem miste postavi tabor .. Ty batuzky jsou zasoby .. je mozne posleze stavet ucinejsi vojsko .. a navic vojsko se musi v boji necim zasobovat ..
22:23:36
18.04.2011
18.04.2011

Mr_Kubas
-> Syny: V kampani jsem se k vojákům taky nedostal, ze začátku tam musíš dotovat spojence surovinama, vyměňovat všelijak s ostatníma suroviny, hledat děti po ostrovech apod. Zkus si jí a uvidíš 

22:13:14
18.04.2011
18.04.2011

Syny
-> Stepix: jj to vim, musis vozit ten svitek kterej kupujes u Lorda za cest. Ale to pomaha na otevirani orientu a orientalnich veci, ale me jde o to, ze mam ve meste plno baraku s obcany a patrici a ne a ne to prejit na slechut i pres to ze naprosto vsechno mam. Kdyz kliknu na obchodni centrum, tak tam mi to ukaze (priklad) slechta 72/72 patrici 24/24 obcani 12/12 - tedy ze je vsechno plny a me zajimalo, jestli tyhle cisla jde zmenit nejak jinak nez tim, ze pristavim nove domecky... Ale jak jsem uz zkousel hledat a zjistovat tak asi bohuzel :(
-> CHIP: Zebraky ja povoluju hned a chudobincu je dostatek.
Jen otazka - kdy dostanu zlato, ruze a mandle? Zatim jsem skoncil u vcel :D A se slechticema sem se nedostal dal nez na 3100, tedy mam problem se stavenim aktedraly. Pruser je ten, ze mam ostrov nabouchanej a nic se tam uz nevejde :D Tak musim stavet domky jinde a tam doufat, ze se slachta rozroste a dokazu plnit vsem to co potrebujou... Pa kse zrejme otevrou i zbyvajici veci, ktery doposude nemam...
Jen pro zajimavost - kampan jsem nehral - jak to je s bojema? Jdou ty vojaci nejak prevest lodi? A z toho vyvstava dalsi otazka - k cemu jsou ty batuzky? Ted nevim ten nazev, ale je tma budova co z jidla a veci vytvari batuzky a to ma neco spolecnyho s vojakama, ale ja zatim nebojoval tak nevim :D
-> CHIP: Zebraky ja povoluju hned a chudobincu je dostatek.
Jen otazka - kdy dostanu zlato, ruze a mandle? Zatim jsem skoncil u vcel :D A se slechticema sem se nedostal dal nez na 3100, tedy mam problem se stavenim aktedraly. Pruser je ten, ze mam ostrov nabouchanej a nic se tam uz nevejde :D Tak musim stavet domky jinde a tam doufat, ze se slachta rozroste a dokazu plnit vsem to co potrebujou... Pa kse zrejme otevrou i zbyvajici veci, ktery doposude nemam...
Jen pro zajimavost - kampan jsem nehral - jak to je s bojema? Jdou ty vojaci nejak prevest lodi? A z toho vyvstava dalsi otazka - k cemu jsou ty batuzky? Ted nevim ten nazev, ale je tma budova co z jidla a veci vytvari batuzky a to ma neco spolecnyho s vojakama, ale ja zatim nebojoval tak nevim :D
09:12:08
18.04.2011
18.04.2011

CHIP
-> Syny: Ja ze začátku odmítal žebráky .. ale pokud postavíš chudobinec. . a žebráky přimeš .. stanou se z nich občané a ty ti umožní, postup. To co tam nemužeš splnit je počet nižších lidí, kteří můžou postoupit na vyšší level. Prostě to chce lidi ..
08:31:02
18.04.2011
18.04.2011

Stepix
-> Syny: řešil jsem stejnej problém, sic je to už nějakej čas co jsem hrál, ale jestli si správně pamatuju, tak jak můžeš obchodovat třeba se sultánem tak tam si musíš nějak získat jeho přízeň... poslílej mu lodě do přístavu, kde budeš vyklaádat zboží který on nemá, jako kožený vesty, knihy, lana atp... myslím, že za to ti u něj roste oblíbenost. Nebo si u něj tu oblíbenost nějak můžeš koupit... musíš to prohledat, už je to fakt doba :-D ;-)
22:20:33
17.04.2011
17.04.2011

Mr_Kubas
-> Syny: Tak to není moc motivační. Zahraj si kampaň, kde máš trochu sofistikovanější úkoly 

22:11:56
17.04.2011
17.04.2011

Syny
-> Mr_Kubas: Mas vzdy ukoly... Treba 5000 slechticu, 10 000 obyvatel, postavit katedralu a mit 500 000 penez :)
22:03:56
17.04.2011
17.04.2011

Mr_Kubas
-> Syny: Já vždy hrál jen kampaň, kde to postupně otvírá další možnosti, budovy apod.. Ale dostal jsem se max snad do 5. nebo 6. mise po snad 20 hodinách hraní, ale na tyhle obchodní výsady jsem nenarazil. V těch misích jsem musel taky ty města vylepšovat, aby mě to pustilo dál a nikdy jsem se snad na tom nezasekl, páč mi do toho furt kecal tutoriál a radilo mi to co mám dělat a jak.. Skirmish mód (náhodná obyč hra) jsem ani nezkoušel, tak Ti moc neporadim.. Mimochodem, co je cílem takový hry? Prostě expandovat, dokud nezaplníš všechny prostory?
21:56:22
17.04.2011
17.04.2011

Syny
-> Mr_Kubas: Nn, kampan mi moc neba, hraju obyc mise :) Ma ta kampan cenu? Nebavi mi tam porad plnit ty ukoly co oni si vymejsli a ve vysledku prd z toho :D No budovy postaveny kolem mam, vsechno je na 100%, prachy mam, suroviny na postup mam, vsechno mam, ale proste slechticu mam 2400 (takze nemuzu postavit ani tu katedralu) a misto na ostrove uz neni... Myslel jsem, ze kdyz postavim baracky jinde, tak mi postoupi dal, ale to se evidentne nestalo... Takze fakt nevim jak to resit 

21:12:36
17.04.2011
17.04.2011

Mr_Kubas
-> Syny: Už jsem to nějaký pátek nehrál, ale pokud chceš zvýšit počet šlechtických obydlí, tak je dobré stavět nějaké kulturní budovy v jejich dosahu (kostel, hospodu apod.), ony se pak budou vylepšovat, ale nikdy to nebude 100% šlechticů..
Jinak nevim, co znamenají ty obchodní výsady... Hraješ kampaň (mise?)?
Jinak nevim, co znamenají ty obchodní výsady... Hraješ kampaň (mise?)?
20:22:16
17.04.2011
17.04.2011

Syny
Mam otazku na ty co to hrali :) Jak ziskam obchodni vysady? Mam uz ve meste vsechny typy baraku. I ty slechticky, ale jsou tma i ty patriciove, obcane a poddani. Co udelat pro to (jestli to jde), aby se ty starsi baracky taky vylepsily? To tam pise naky obchodni vysady a jeste neco, ale nevim jak na to :) Vsechny pozadavky jsou plneny na 100% a dane na zelenem. Samozrejme kdyz postavim novej baracek, tak ostatni postoupi, ale ostrov ma muz anrvanej a nemam tam nikde misto... 

15:05:11
11.01.2010
11.01.2010

CHIP
-> Stepix: Skutecne .. dohral jsem ..
Skvela hra .. ted jenom aby to v dalsich levelech slo. Doporucuju vsem.

11:38:19
11.01.2010
11.01.2010

Stepix
-> CHIP: to uz bez toho dohrajes
11:25:00
11.01.2010
11.01.2010

CHIP
Ty vole .. uz jsem na to prisel .. ale to bylo peklo. Nestaci ze splnuju pozadavky na treba 70% nebo i 80% ... potreby obcanu musi byt splneny tak, aby byly vsechny zelene, pak teprve postoupi na patricie, na to bych nikdy neprisel.
Vznikl ovsem okamzite novy problem .. potreboval bych postavit kozeluznu, ta musi byt na potoku .. ale na zadnem z ostrovu na mape potok neni .. pekne ..
Vznikl ovsem okamzite novy problem .. potreboval bych postavit kozeluznu, ta musi byt na potoku .. ale na zadnem z ostrovu na mape potok neni .. pekne ..

09:48:39
11.01.2010
11.01.2010

Stepix
-> CHIP: zkus někde najít ty svitky...
08:13:54
11.01.2010
11.01.2010

CHIP
-> Stepix: No to je prave rada, kterou ctu vsude .. vsechny musi byt na sto procent a musi byt dost lidi a oni postoupi. Tohle mam samozrejme splneno .. baraku jak krava vsichni spokojeni jak nikdy. Pristavuju domy poddanych .. oni se vzdycky zaplni, postoupi mi ve stredu mesta o uroven vys, ale na tu treti proste nikdo neleze. Tam musi bejt nejakej pocet domu .. urcitej .. nejakej pomer .. urcitej .. a ten chci znat .. protoze stavet baraky do nekonecna .. a cekat kdy ten pomer trefim .. tak to je trosku spatny ..
-> Syny: Je to nova verze Anno .. vydana nekdy minulej rok v zari .. nebo tak .. narocna opravdu drsne .. muj i7 2,8Ghz 8 jader (4 fyzicky) 3 Gb RAM a nVidia GTX260, s tim obcas ma taky problem.
-> Syny: Je to nova verze Anno .. vydana nekdy minulej rok v zari .. nebo tak .. narocna opravdu drsne .. muj i7 2,8Ghz 8 jader (4 fyzicky) 3 Gb RAM a nVidia GTX260, s tim obcas ma taky problem.
23:47:48
10.01.2010
10.01.2010

Syny
To je starsi nebo novejsi verze ANNO 1602 ? :)
Edit: Koukam, ze asi novy :D Ja hral jeste ANNO 1602 :)
— Procesor: Intel Pentium 4 3,0 GHz
— Operační paměť: 1 GB
— Grafická karta: grafická karta se 128 MB VRAM
— OS: Windows 2000 / XP SP3 / Vista SP1
To si asi nezahraju :D:D:D
Ja mam Pentium 1,7 GHz, 2GB RAM a grafarnu nVidia 6600 (64MB VRAM) :D Tak nic no :D
Edit: Koukam, ze asi novy :D Ja hral jeste ANNO 1602 :)
— Procesor: Intel Pentium 4 3,0 GHz
— Operační paměť: 1 GB
— Grafická karta: grafická karta se 128 MB VRAM
— OS: Windows 2000 / XP SP3 / Vista SP1
To si asi nezahraju :D:D:D
Ja mam Pentium 1,7 GHz, 2GB RAM a grafarnu nVidia 6600 (64MB VRAM) :D Tak nic no :D
22:19:47
10.01.2010
10.01.2010

Stepix
hra dobrá ale bohužel mě u 8mého lvl omrzela... vyšší třídy se ti přidávaj podle počtu lidí v těch nižších třídách, a podle toho co píšeš, tak nemáš dostatek občanů k odemčení budovy k výrobě zbraní. samozřejmě musíš zvyšovat spokojenost obyvatel, u těch nižších nevadí když nemaj jedno, ale když bude ostatní na sto procent tak ti postoupí. další úrovně už ne. plň hlavně vedlejší úkoly a malý tip! občas se dá v některým z přístavů koupit, nebo ho tam máš uložený nějaký bonus... svitky atp... ty ti můžou pomoct ;-)
20:54:27
10.01.2010
10.01.2010

CHIP
-> Kuladmin: Kdepak .. vsechno je v poradku .. Patch tam mam .. proste jsem nepochopil jak se postupuje na vyssi uroven .. je to docela zmatene .. pri nejakem poctu nizsich domu se povysi na vyssi, ale ja uz mam baraku jak svina .. stredni vrstva pribyva kvapem .. ale ta nejvyssi ne .. no nevim .. jeste zkusim jeden den hrat .. uvidim .. ale je to docela blby ..
20:12:06
10.01.2010
10.01.2010

Kuladmin
Me pak napada co patch na hru treba je tam zadrhel ve hre. vidim ze je min v1.1
19:58:57
10.01.2010
10.01.2010

CHIP
Tam jsem prave studoval .. problem je v tom ze popis je tam neuveritelne jednoduchej .. az trapnej .. proste jak postoupit .. postupne pridavejte budovy .. vsechny ukazatele spokojenosti museji byt v zelenem. To proste nefunguje .. je tam nejakej figl .. ja nevim .. napadlo me treba snizit dane na minimum .. ale nic .. uz fakt nevim .. a bude me moc mrzet, ze musim opustit takto skvelou hru .. 

19:04:18
10.01.2010
10.01.2010

Kuladmin
skus mrknout abecedaher.cz/index.php?p
age=zakys... treba najdes pomoc
18:11:27
10.01.2010
10.01.2010

CHIP
Hrajete nekdo tuhle hru ? Me se zda ze je to dost dobry, skvela strategie se spoustou moznosti, problem je v tom, ze jsem se zasekl asi ve ctvrtem levelu .. mam odevzdat vezirovi 5t zbrani .. ale ty nemuzu vyrobit driv, nez budu mit treti level obyvatel ve meste .. ale at delam co delam, tak mam poddane, druhy level .. ale treti level se nechce vytvorit, to i presto, ze vsechny ukazatele jsou v zelenem a vsichni se maji nejlip jak mohou .. poradi mi nekdo ?