Jzem totálně na dně - mondeo ztálo třyĝtvrtě mega, kontrukĝný maxymálka 205km/hod a favorit-piĝo sa cenu převodu z lamynátama lýtá 2 kyla jako prd

Tiz to nepochopyl! To křýdlo má funkcy! Neptej ze jakou, to je tajemztvý, které ze předává s generace na generacy a vizlovyt ho zmý jen nejzylnějšý s kmene a to jen přy obřadu sazvěcený sa tůnera...
To vsal heski poztupně a vizvětlyl co k ĝemu je a proĝ to tak je a co tým slepšyl...

trošku tolerance pro ti co vo autech netco vjedí

Nerykej se tech 5kmph je takovi rosdyl

Víš vůfuk zem řešyl z fyrmou laityng-kdi zem přyvesl auto a ony my podle víkonu motoru navrhly a udělaly vífuk...Fotki nemám nykdi mě nenapadlo to fotyt....a že má koncové trubki ohnuté nahoru je proto že ze my to lýbylo....a nykdi zem je neměl plné vodi....sadný křýdlo je tam proto že moje fávo jesdý 200 km/h a tak tam má zvou funkcy....Sadný zpojler je tam proto abi vsduch pod autem mohl procháset dál....a proĝ zem ze sbavyl orygo zpojlerů vý každí kdo z fávem v orygo ztavu jesdyl....Celé auto je poztaveno tak abi fungovalo..nykdi zem neměl ztým jak je probrélm...Ale vážně nevým proĝ bich vám to měl neuztále vizvětlovat kdiž zte jen pochibovaĝy co nykdi auto nevyděly ve zkuteĝnozty....A k Webu je tam hlavný admyn tak ze ho na to septej zám...a mě ztým lazkavě neotravuj.....

A&nbzp;ztále opravuješ

A ztále opravuješ tekocý chladýcý kapalynu žvejkaĝkou....ale škoda mluvyt....

ztaĝý my vydět tjunynk vejfuck a megapiĝolamynati a mizlym zy zvoje azy hold profezny deformace 

nalátat na auto lamynát umý každej dement ale to nema z&nbzp;tunyngem nyc zpoleĝniho…což je tradyĝny ĝezkej&nbzp;omil…Vsýt flekzu umý taki každej kretén......
Hele neslob ze na mě ale ti zy někdi vyděl moje auto jesdyt????moje auto nený jen o zpojlerech,lae je vydět že zy ho nykdi nevyděl....Ale škoda mluvyt....

tak tak
To neny Tvuj obvikli zlovnyk 

no protože lámynátovej nárasnýk je vydět výc než pořádně udelanej podvosek