Jsem totálně na dně - mondeo stálo třičtvrtě mega, kontrukční maximálka 205km/hod a favoryt-pyčo za cenu převodu s laminátama lítá 2 kila jako prd

Tys to nepochopil! To křídlo má funkci! Neptej se jakou, to je tajemství, které se předává z generace na generaci a vyslovit ho smí jen nejsilnější z kmene a to jen při obřadu zasvěcení za tůnera...
To vzal hezky postupně a vysvětlil co k čemu je a proč to tak je a co tím zlepšil...

trošku tolerance pro ty co vo autech netco vjedý

Nerikej ze tech 5kmph je takovy rozdil

Výš vůfuk sem řešil s firmou layting-kdy sem přivezl auto a oni mi podle výkonu motoru navrhli a udělali výfuk...Fotky nemám nikdy mě nenapadlo to fotit....a že má koncové trubky ohnuté nahoru je proto že se mi to líbilo....a nikdy sem je neměl plné vody....zadní křídlo je tam proto že moje fávo jezdí 200 km/h a tak tam má svou funkci....Zadní spojler je tam proto aby vzduch pod autem mohl procházet dál....a proč sem se zbavil origo spojlerů ví každý kdo s fávem v origo stavu jezdil....Celé auto je postaveno tak aby fungovalo..nikdy sem neměl stím jak je probrélm...Ale vážně nevím proč bych vám to měl neustále vysvětlovat když ste jen pochybovači co nikdy auto neviděli ve skutečnosti....A k Webu je tam hlavní admin tak se ho na to zeptej sám...a mě stím laskavě neotravuj.....

A stále opravuješ

A stále opravuješ tekocí chladící kapalinu žvejkačkou....ale škoda mluvit....

stačí mi vidět tjunink vejfuck a megapyčolaminaty a myslim si svoje asi hold profesni deformace 

nalátat na auto laminát umí každej dement ale to nema s tuningem nic společnyho…což je tradični českej omyl…Vzít fleksu umí taky každej kretén......
Hele nezlob se na mě ale ty si někdy viděl moje auto jezdit????moje auto není jen o spojlerech,lae je vidět že si ho nikdy neviděl....Ale škoda mluvit....

tak tak
To neni Tvuj obvykly slovnik 

no protože láminátovej nárazník je vidět víc než pořádně udelanej podvozek