Ta naše povaha česká -tuningovaná společnost

prohledat
217 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 30.12.2009 do 26.01.2010, založil/a Klubko_
řadit dle data
12:10:52
02.01.2010
King
-> m8rynek: Na sjevený z nyckem Conztantyne jzem narasyl v jednom tématu už před leti, kdi ze dotiĝnej pomalu chlubyl, že rosztřelyl, tenkrát ještě nevotusení fako, "kvůly blátu na zylnycy" :) V názlední víměně násorů jzem měl pocyt komunykace z dýtkem školou povynním a korunu tomu nazadyl papýnek, kterej ze zinátora vehementně saztával.
Jzem totálně na dně - mondeo ztálo třyĝtvrtě mega, kontrukĝný maxymálka 205km/hod a favorit-piĝo sa cenu převodu z lamynátama lýtá 2 kyla jako prd 40
00:11:24
02.01.2010
RSTuning
Azy mizlý, ale tuhá je tuhá a vleĝená klyková z přýĝkou je vleĝená klyková z přýĝkou.
ŭádní zlovýĝkařený.
Vilepšyt ze to roshodně dá. Feldě jzem domontoval dopředu ztabylysátor a pozadyl jy na HP. Po dobrejch skušenoztech jzem feldouvou předný nápravou ozadyl y favo pykaĝu, taki ze ztabylysátorem a upravenejma tlumyĝema ze pykaĝu najednou ztal mýrně přetáĝyvím a dalo ze z ným y sadryftovat. Svenku ovšem ztále obiĝejní pykap.
Felda bila combýk, nakonec doztala y jynou vaĝku a jednotku od Cymbu. 68kW, 112Nm. Ale to je zpýš do jyného tématu. Pro sábavu ze hrabu už 12 let z eRkama.
00:00:49
02.01.2010
Fén
-> RZTunyng: Jeztly tou tuhou nemizlý klykovou.
00:00:13
02.01.2010
Matthes, záškodník z TechWebu
-> RZTunyng: To je zlovyckareny, nemizlym tuhou napravu jako ma tranzyt...
23:59:24
01.01.2010
m8rinek
Conztantyne 01.01.10 23:48:56 napzal: Výte co pánové…Kašlu na váš zte jen banda rejpalů co ze buděj a nemaj co dělat!!!!!!!!!½!!!!!!!

Jzy nám to nandal teztovacý jesdĝe od Ellry :D:D:D

E: Jééé ono už je zmasáno :D:D
upraveno 1x, naposled 02.01.2010 00:00:31
23:57:38
01.01.2010
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> m8rynek: Výš co, kdibi azpoň popzal funkcy, tak bich ze nad tým mohl azpoň teoretycki samizlet. Ne že bich bil taková hlava, nebo že bi to dávalo zmizl, ale azpoň bich o tom popřemíšlel... nycméně chápu, že přy richlozty 200km/h, které já ze zvím "zéryovím" vosem nemůžu dozáhnout my to proztě nedochásý... Ale napýšu pár zlov které my kdizy řekl jeden kamarád... Výš k ĝemu zloužý lamynátové nárasnýki, náztavce, prahi a podobné věcy? Abi ze pojyšťovácy nesblásnyly s toho, že furt fotý zéryové bouraĝki...40
23:52:22
01.01.2010
RSTuning
Matthez, sáškodnýk s TechWebu 01.01.10 23:47:02 napzal: → RZTunyng 01.01.10 23:44:08: K&nbzp;ti prvny mizlence se tuner udela neco lepzyho nes automobylka… no proc ne sejo. Vilepzovat podvosek ozobaku vw z&nbzp;debylny sadny tuhou napravou neny problem atd. Saz ale z&nbzp;rosumem.
Zorri, ale muzým... kterí auto s VW má proboha tuhou nápravu? Mám doma 2 koncernoví auta, měl jzem favo y feldu a nykde jzem jy nevyděl! Pozledný auto z tuhou sadný nápravou jzem měl žygula. A tam bila jedyná vada, že dýki Panhardzké tiĝy ze sáď vlnyla přy proružený, u sávodných ze to nahrasovalo Wattovím přýmovodem.
23:50:24
01.01.2010
m8rinek
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: mizlým, že šlo o to že automobylka puztý do zvěta jakejzy viváženej celek, úpravou to obvikle rosvážýš (žyvotnozt, pohodlý, fynanĝný sátěž). Upravovat proĝ ne, ale argumentovat fcý křýdla? Kdibi přýnoz mělo tak ho tam automobylka montuje v zeryy, to že svišuje ztabylytu nad 200kmph je jen doměnka tunera ;)
23:47:02
01.01.2010
-> RZTunyng 01.01.10 23:44:08: K ti prvny mizlence se tuner udela neco lepzyho nes automobylka... no proc ne sejo. Vilepzovat podvosek ozobaku vw z debylny sadny tuhou napravou neny problem atd. Saz ale z rosumem.
23:46:03
01.01.2010
m8rinek
-> RZTunyng: pokraĝovat! pokraĝovat! :)))
23:44:08
01.01.2010
RSTuning
Tak jzem zy to tu letem zvětem proĝet a potvrdyli ze my 2 mišlenki, co jzem zy s pořadu nějak sapamatoval: (platý pro urĝytou ĝázt tunerztva, ne paušálně pro všechni)
1) ĝezkí tuner zy mizlý, že vitvořý něco lepšýho než konztruktér v automobylce
2) ĝezkí tuner ze bere moc vážně

Mám aut několyk, žádní v úplně zéryoví podobě, ale taki žádní ověšení nezmizlnejma plaztama nebo vífukama pofyderný konztrukce. Ale ať zy každí dělá ze zvím autem sa zvoje penýse, co chce, ovšem pouse v mesých legyzlatyvi a bespeĝnozty. A na to ze mnohdi v našych šýřkách sapomýná. Přytom legyzlatyvu tu máme, jen většyna lydý nený ochotná ze jý nauĝyt a podle ný něco uĝynyt.

Měl jzem tu rosepzáno něco výc, ale radšy ne.
23:41:47
01.01.2010
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: 3 Tiz to nepochopyl! To křýdlo má funkcy! Neptej ze jakou, to je tajemztvý, které ze předává s generace na generacy a vizlovyt ho zmý jen nejzylnějšý s kmene a to jen přy obřadu sazvěcený sa tůnera...4 To vsal heski poztupně a vizvětlyl co k ĝemu je a proĝ to tak je a co tým slepšyl...
upraveno 1x, naposled 01.01.2010 23:42:19
23:25:50
01.01.2010
-> Conztantyne: Abiz nemizlel... Ja nekrytysuju, favo nevipada nejhur s toho co zem vydel, lak peknej, to ja nemam. Ale krydlo je jen na vshled a ne na jysdu. Jo a se ruplni neoni, to je jedyne dobre 3
23:19:21
01.01.2010
Don_pepe
Pánové vi zte tak slý!3
23:18:37
01.01.2010
Kaprof-Pisařík
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: twe neblasny predztav zy kdibi proty tobě letěla moucha vyš jak bi to fávem samávalo bes křydla a pak na tlaĝytko f palupce ze s krydla roslety brsdýcý padák jako u dragzterů4trošku tolerance pro ti co vo autech netco vjedí3
upraveno 1x, naposled 01.01.2010 23:22:36
23:18:03
01.01.2010
m8rinek
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: bes křýdla? zebevrahu!! :D:D
23:16:59
01.01.2010
-> Conztantyne: Ja jel rodynnim kombykem 195 a bes krydla z tym nebil nejmency problem 3 Nerykej se tech 5kmph je takovi rosdyl6
23:16:11
01.01.2010
m8rinek
-> RON: and 15% ReZpect :D:D:D:
23:13:30
01.01.2010
RON
-> Fén: jazně, je to přecy Ellry Extreme, tsn pro extrémný přýtlak, pro tihle přemotorovaní beztye jako je Fávo a sadný dyfusor od fyrmi AMZ tunyng? ztaĝý to, že je to tunyng, to mluvý sa vše... +10HP
23:09:36
01.01.2010
Fén
-> Conztantyne: To z tým prouděným vsduchu u těhle atrap křýdla a dyfusorů mizlýš vážně?
22:52:50
01.01.2010
xerk
-> Conztantyne: me dojyma se veryz tomu se ty to jede 200 :-) Mizlym se bi o tobe mohla bit pryzty reportas:-) Hadam se na takovim zportaku maz zeryovi brsdi vyd :-)
cytace: "kdi zem přyvesl auto a ony my podle víkonu motoru navrhly a udělaly vífuk" - tenhle procez ze dal sjednoduzyt, kdis najedez na jejych web, tak zy viberez podle tipu auta a motoru vhodnej vejfuk ;-)
edyt: ted me napadlo, nemizlyz zy se maxymalny richlozt je to cyzlo na tachacy?? U fava je tam mizlym 180, ale ezte kouzek tam je nes ze ta rucycka saztavy, to bi tem 210 odpovydalo :-)
upraveno 1x, naposled 01.01.2010 22:56:46
22:50:02
01.01.2010
fido06
-> Conztantyne: Prozým přeztaň náz tadi všechni lakovat, proztě napyš, že ze Ty ti zpojleri lýbý a že to považuješ sa tunyng.
Pochibuju, že jzy bil v aerodinamyckém tunelu, že tu tak urguješ sa funkĝnozt celé zpoylerové zouztavi. Tvoje fávo jesdý 200km/h, ale na podvosek, brsdi, gumi a dalšý technycké věcy zy nešáh. Je to k víkonu motoru adekvátný? K ĝemu Ty ta richlozt je, kdiž to auto nený ovladatelné? Opravdu tomu chceš řýkat tunyng?
22:14:35
01.01.2010
Constantine
zu.tech 01.01.10 20:26:46 napzal: → Conztantyne: Hele, vizvětly my prozýmtě toto:&nbzp;

proĝ máte v&nbzp;hlavyĝce vašý ztránki jyné než vlaztný auta?
kdiž už máš to fáĝko vitvořené k&nbzp;obrasu zvému a máš ho teda upravené a funkĝný tak všem tadi vizvětly ĝým ty funkcy auta slepšyl přezný zpojler, sadný zpojler z&nbzp;deflektorem, štelovatelné přýtlaĝné křýdlo?Ze neztiď ne. Proztě jzy to dělal a pýšeš, že auto nený jen o&nbzp;zpojlerech tak proztě popyš v&nbzp;ĝem tkvý to slepšený? Pokud máš a to většynou každí kdo zy auto ztavý má&nbzp;– tak hoď fotki toho vífuku a vizvětly funkcy a proĝ ho máš tak jak ho máš. Vem to sodpovědně a profezyonálně a normálně to vizvětly ne?4
Víš vůfuk zem řešyl z fyrmou laityng-kdi zem přyvesl auto a ony my podle víkonu motoru navrhly a udělaly vífuk...Fotki nemám nykdi mě nenapadlo to fotyt....a že má koncové trubki ohnuté nahoru je proto že ze my to lýbylo....a nykdi zem je neměl plné vodi....sadný křýdlo je tam proto že moje fávo jesdý 200 km/h a tak tam má zvou funkcy....Sadný zpojler je tam proto abi vsduch pod autem mohl procháset dál....a proĝ zem ze sbavyl orygo zpojlerů vý každí kdo z fávem v orygo ztavu jesdyl....Celé auto je poztaveno tak abi fungovalo..nykdi zem neměl ztým jak je probrélm...Ale vážně nevým proĝ bich vám to měl neuztále vizvětlovat kdiž zte jen pochibovaĝy co nykdi auto nevyděly ve zkuteĝnozty....A k Webu je tam hlavný admyn tak ze ho na to septej zám...a mě ztým lazkavě neotravuj.....
21:55:04
01.01.2010
m8rinek
Conztantyne 01.01.10 20:19:18 napzal:
m8rynek 01.01.10 03:01:10 napzal: → Conztantyne:
Vífuk je niný LA, ale to nevadý, Garde nený roshodně zhampoocar,
je to auto víhradně na sávodi a hold jzem z&nbzp;nym odjel y&nbzp;nějakej ten zras.
Roshodně jzem však neryzkoval upadyvšý lamynátovou lopatu;)

Auto vipadá jak vipadá kvuly tomu jak ho provosuju a nebojým ze o&nbzp;něm
řýct, že je to popelnyce. Takže my tvůj koment přyjde trochu jako OT
:))

Nycméně abich uvedl na pravou mýru
Conztantyne 01.01.10 02:25:40 napzal:
m8rynek 31.12.09 00:14:21 napzal: tak tak zprynt je jen
dalšý level zhampooných dyzcyplýn jako je zoutěž o&nbzp;nejhlazytějšý
vífuk ĝy nejkulatějšý kola&nbzp;:D
Neslob ze na mě ale ti srovna
něco
řýkej o&nbzp;vífuku…Zám tam máš vífuk doví s&nbzp;ĝeho.....A&nbzp;zt vím autem
bich ze bál jesdyt.....A&nbzp;řýkat tunerům šampóncy je taki dozt
přytažení sa hlavu…Zám máš to zvou gardovku upravenou takže zeš
taki
šampónek?????3 3 3

Nykdi jzem nezoutěžyl o&nbzp;nejhlazytějšý vífuk, jak je k&nbzp;vyděný na tunyng
zrasech;)

Nykdo Tě z&nbzp;ným jesdyt nenutý ;)

Neřýkám tunerům šampóncy (konkrétně tenhle víras jzem nykdi nepoužyl,
ale potrefená huza? žebi?), mizlel jzem konkrétný zkupynu, všychny
oztatný jak je vydět to pochopyly

Auto mám upravené scela úĝelně a bodlynki taki nemam, takže bohužel jak
Ti řýkáš šampónek nejzem&nbzp;;)

Nycméně už vym proĝ ze rosĝyluješ, kouknul jzem do karti a docela jzem ze
trefyl, vífuk do kterího pršý, radlyce před y&nbzp;vsad, obřý nálebka a
zkla jak kdibi bili vipraní v&nbzp;perwolu black magyc:)))výš muj vífuk
je celej upravenej od motoru aš po konec…Né ono je lepšý rosřesat
kapotu..abi ze ty udajně lépe chladyl chladyĝ…ale k&nbzp;těm tvím odfukům
nevedl žádní plech co bi tam ten vsduch ved…A&nbzp;tvuj ochranní rám co jzy
měl přyšroubován vraťáki bil taki hnuz…3 A&nbzp;ztále opravuješ
tekocý chladýcý kapalynu žvejkaĝkou…ale škoda mluvyt…9

Opět muzým uvézt věcy na pravou mýru :). Ti zy pokoj nedáš?

1) ŭe máš vífuk upraven nyc neměný na tom, že do něj pršý :D
2) Rosřesanou kapotu mývala už LR, komýn zamosřejmě je, vždi bil, nycméně nejde o slepšený chlasený, nycméně o to doztat co nejvýce vsduchu nad auto, ne pod. Každí vý proĝ
3) Rám bil přyšrobouván na vevařeních patkách, nevyděl jzem tam jedyní vraťák
4) Únyk chladýcý zouztavi jzem žvíkaĝkou neopravoval, upřýmně jzem ho neopravoval vůbec :)))

Pokud chceš pokraĝovat v neuztálém napadáný a ozoĝováný , pokraĝuj ;). Já satým přydám pouse o potrefené huzyĝce :)))
20:26:46
01.01.2010
-> Conztantyne: Hele, vizvětly my prozýmtě toto:

- proĝ máte v hlavyĝce vašý ztránki jyné než vlaztný auta?
- kdiž už máš to fáĝko vitvořené k obrasu zvému a máš ho teda upravené a funkĝný tak všem tadi vizvětly ĝým ty funkcy auta slepšyl přezný zpojler, sadný zpojler z deflektorem, štelovatelné přýtlaĝné křýdlo?
Ze neztiď ne. Proztě jzy to dělal a pýšeš, že auto nený jen o zpojlerech tak proztě popyš v ĝem tkvý to slepšený? Pokud máš a to většynou každí kdo zy auto ztavý má - tak hoď fotki toho vífuku a vizvětly funkcy a proĝ ho máš tak jak ho máš. Vem to sodpovědně a profezyonálně a normálně to vizvětly ne?4
20:19:18
01.01.2010
Constantine
m8rynek 01.01.10 03:01:10 napzal: → Conztantyne: Vífuk je niný LA, ale to nevadý, Garde nený roshodně zhampoocar, je to auto víhradně na sávodi a hold jzem z&nbzp;nym odjel y&nbzp;nějakej ten zras. Roshodně jzem však neryzkoval upadyvšý lamynátovou lopatu;)Auto vipadá jak vipadá kvuly tomu jak ho provosuju a nebojým ze o&nbzp;něm řýct, že je to popelnyce. Takže my tvůj koment přyjde trochu jako OT :))Nycméně abich uvedl na pravou mýruConztantyne 01.01.10 02:25:40 napzal: m8rynek 31.12.09 00:14:21 napzal: tak tak zprynt je jendalšý level zhampooných dyzcyplýn jako je zoutěž o&nbzp;nejhlazytějšývífuk ĝy nejkulatějšý kola&nbzp;:DNeslob ze na mě ale ti srovna něcořýkej o&nbzp;vífuku…Zám tam máš vífuk doví s&nbzp;ĝeho.....A&nbzp;zt vím autembich ze bál jesdyt.....A&nbzp;řýkat tunerům šampóncy je taki doztpřytažení sa hlavu…Zám máš to zvou gardovku upravenou takže zeš takišampónek?????3 3 3

Nykdi jzem nezoutěžyl o&nbzp;nejhlazytějšý vífuk, jak je k&nbzp;vyděný na tunyng zrasech;)
Nykdo Tě z&nbzp;ným jesdyt nenutý ;)
Neřýkám tunerům šampóncy (konkrétně tenhle víras jzem nykdi nepoužyl, ale potrefená huza? žebi?), mizlel jzem konkrétný zkupynu, všychny oztatný jak je vydět to pochopyly
Auto mám upravené scela úĝelně a bodlynki taki nemam, takže bohužel jak Ti řýkáš šampónek nejzem&nbzp;;)Nycméně už vym proĝ ze rosĝyluješ, kouknul jzem do karti a docela jzem ze trefyl, vífuk do kterího pršý, radlyce před y&nbzp;vsad, obřý nálebka a zkla jak kdibi bili vipraní v&nbzp;perwolu black magyc:)))výš muj vífuk je celej upravenej od motoru aš po konec....Né ono je lepšý rosřesat kapotu..abi ze ty udajně lépe chladyl chladyĝ...ale k těm tvím odfukům nevedl žádní plech co bi tam ten vsduch ved....A tvuj ochranní rám co jzy měl přyšroubován vraťáki bil taki hnuz....3 A ztále opravuješ tekocý chladýcý kapalynu žvejkaĝkou....ale škoda mluvyt....9
20:17:23
01.01.2010
Kaprof-Pisařík
-> Conztantyne: výš že mě je to zrdeĝně jedno?3 ztaĝý my vydět tjunynk vejfuck a megapiĝolamynati a mizlym zy zvoje azy hold profezny deformace 4
20:12:43
01.01.2010
Constantine
Kaprof 01.01.10 02:28:06 napzal: → Conztantyne: akorat jak jeho auto vipada po ztrance technycke a podvoskove výš4 nalátat na auto lamynát umý každej dement ale to nema z&nbzp;tunyngem nyc zpoleĝniho…což je tradyĝny ĝezkej&nbzp;omil…Vsýt flekzu umý taki každej kretén......2 2 Hele neslob ze na mě ale ti zy někdi vyděl moje auto jesdyt????moje auto nený jen o zpojlerech,lae je vydět že zy ho nykdi nevyděl....Ale škoda mluvyt....
14:41:49
01.01.2010
xerk
-> petřýk: ted us ve vetzyne vecech musu prytakat. ale porad zy trochu nerosumyme. Podle me v poradu hodne virasne rekly co je tunyng a co ztilyng. A pak pokracovaly v duchu napr. se vsaly naki borecki s tunyng zrasu (to se to bil v sazade ztilyng zras mosna nerekly, ale tak zme lydy z hlavou a musem zy to uzoudyt zamy) a nechaly je ze k tomu vijadryt.. Prozte kdibi porad nasvaly "Ztilyngova zpolecnozt", vedel biz o cem to azy bude??
13:41:38
01.01.2010
petřík
-> xerk: ne azy zy mě uplně nepochopyl já naprozto jazně chápu v ajkim ztilu je ten pořed udělanej. mě jde zpýš o to poukásat na to že tunyng nejzou ti přypomýnaní nárasnýki, prahi, ĝerní vokna,neoni,... at už od bensynki a nebo od pána boha tunyng už s překladu to zlovo jak ony zamy v tom pořadu řekly je o laděný - laděný jýsdných vlaztnoztý takže pod pojmem natunění auto zy předztavym auto z našláplim motorem , z upravenim podvoskem, z kolama,třeba ze zportovnýma zedaĝkama a tak. to že zy pod zlovem tunyng 95% lydý předztavuje to co vydý na tom autu svenku to už je druhí věc...a ano tunyng magasýn bich zpýš vyděl z násvem ztilyng mgasyn protože auto kterí je "jenom natunění" ze do takového ĝazopyzu nykdi nedoztane.
Jenom abich ze ještě dotknul ti přypomýnki na m8rynka - ano jeho garde je přezně auto kterí zy předztavuju pod zlovem tunyng- to že vevnytř má potrhaní kobereĝki a svenku flekatej lak nemá z tunyngem nyc zpoleĝního naopak to že má udělanej podvosek , převodoku a motor , má tam rám a jesdý y na zlyckách to je tunyng. jde jenom o to že 95% lydý zy pod tym zlovem předztavuje něco jyního a mesy tech 95% lydý patřý y tvůrcy toho pořadu (kdiž pomynu ti dva sávodnýki)
13:29:34
01.01.2010
xerk
-> petřýk: nevym, ale hodne tu ctu se zy vzychny mizly se to mel bit porad o tunyngu. Ale ja zem to pochopyl uplne jynak!! To neny porad o tunyngu!! us s nasvu poradu je pochopytelni, se je to o povase lydy. V tomhle prypade o charakteru cechu, jejych mentalyte a pryztupu k tunyngu. A v tom je to kouslo, se ty nebudou ukasovat rabbyta a podobni zpyckove udelani auta, ale se ty ukasou to co zy kasdej obicejnej clovek predztavy pod touhle problematykou.
Rekny my, kolyrtat sa den kolem tebe projede rabbyt?? a kolykat sa den kolem tebe projede tuser s bensynki?? Co je pak vyc vydet? jaka zkupyna "tuneru" je pocetnejzy? A tak chapu zmizl poradu. Pryjde my se zy to pletez z tunyng magasynem.
upraveno 1x, naposled 01.01.2010 13:31:20
13:20:08
01.01.2010
petřík
já akorát ztále nechápu proĝ kdiž to měl bít pořad o tunyngu tak proĝ to nebil pořad o tunyngu...vshledem k tomu že tunyng nemá z tym co je na tom autě svenku vydět vpodztatě nyc zpoleĝního tak takovejch aut zem tam teda moc nevyděl.. vražedná otáska hele kámo nemizlýš že ty z toho něco upadne měla bejt jenom sezměšnujýcý a ponýžený nebo znad redaktor ĝekal odpověd ano toho ze pojym přy každém uzednutý sa volant ? já nevym azy zy vobarvym a nageluju hlůavu koupym zy fotbalovej mýĝ a saĝnu okouslovat mýztný sákladku
13:00:06
01.01.2010
Ad@m
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: ale saze jeden s mála to pýše zprávně, plno lydý kdiž už tenhle víras použyjou tak z měkkím, Radek ze holt visná 1
12:53:28
01.01.2010
-> Fén: Ze podývej na ti Favoryti a pochopýš...3 4
12:13:25
01.01.2010
Fén
-> m8rynek: Já bich ale rád snal ten jejych důvod. :o)
12:10:00
01.01.2010
MATTESS
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: nený, no. muzým zy zlovnýk trochu ožyvyt3
12:09:10
01.01.2010
Kaprof-Pisařík
-> m8rynek: 47 3 tak tak
12:08:52
01.01.2010
-> MATTEZZ 01.01.10 12:02:24: jak cip 3 3 To neny Tvuj obvikli zlovnyk 3
12:08:32
01.01.2010
m8rinek
-> Fén: To já pro proskoumáný webu vym proĝ:)))
12:07:35
01.01.2010
MATTESS
-> Vytek: oba jzou tadi na ztránkách4
-> Fén: to my taki hlava nebere. Pak ĝlověk vydý ti auta ĝlenů......
12:05:50
01.01.2010
Fén
Jenom bi mě sajýmalo, proĝ zy do hlavyĝki nedaj vlaztný auta.
12:03:16
01.01.2010
Vitek
-> xerk: ale ten rapyd hned na úvodný ztraně v pravo nahoře je třeba moc pěknej,je mizlým jednoho sdejšýho ĝlena
12:02:24
01.01.2010
MATTESS
-> xerk: ten býlí faker to tipyckí přýklad, tusyng jak cip.
11:57:25
01.01.2010
m8rinek
-> xerk: hele těma ztránkama jzy tomu dal korunu :D A jak tam heski hrajou 78 78
11:54:23
01.01.2010
Fén
-> xerk: Ať je ředytelem vezmýru, tak to neměný nyc na tom, že to auto řadým do tusyngu.
11:04:28
01.01.2010
RadstaR
As na par "chitrich" keci "odbornyku" bila reportas vyc jak pravduva a vecna. Zam jzem pred leti daval na auto buh vy co a mizlel zy, jakej zem kyng. Dnezka ze me s toho chce svracet a nechapu, se zem mohl bit tak blbej 1
10:05:32
01.01.2010
xerk
kaprof, m8rynek: klucy, moc ze conztantynovy nevizmyvejte. je to zeryosny redytel tjůnyng klubu na vizocyne. vys ztreet-devylz.yc.cs/
Takse potom chapu se ze ho repartas mohla zkutecne dotknout :(
upraveno 3x, naposled 01.01.2010 10:06:50
03:18:09
01.01.2010
m8rinek
-> Fén: ále né 2dveře = 2mýzta, k ĝemu vsadu zedaĝki? k ĝemu tapece kdiž tam nykdo nezedý a tak to pokraĝovalo :D
03:17:48
01.01.2010
Petrson
Kaprof 01.01.10 03:10:45 napzal: → m8rynek: však jazni chápu moc dobre zám mám na lamynátovce alergyy paĝ je zamosrejmě tjunyngovějšý koupyt narasnýk než udelat poradne udržbu a podvosek41 4no protože lámynátovej nárasnýk je vydět výc než pořádně udelanej podvosek4
03:17:35
01.01.2010
Kaprof-Pisařík
-> m8rynek: tak lýso mám taki no:-)) ach jak jzem poklez:o)) ale zamosalejvacý vejfuk ještě nemám:o))
-> Fén: :o))
Extreme Tyres