skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hospoda alebo pivna debata
-> Pavel P..: taky sbírám půllitry, tácků mám taky doma pár, když vidím nějaký pěkný a v dobrém stavu tak vezmu
-> Pavel P..:
Jo, sbírám, podtácky, etikety a vršky. Jinak nic, sem tam teda nějaký tričko, co nosím, nebo půllitr, abych měl doma z čeho pít, ale to není sbírka, spíše předměty denní (s)potřeby
Jo, sbírám, podtácky, etikety a vršky. Jinak nic, sem tam teda nějaký tričko, co nosím, nebo půllitr, abych měl doma z čeho pít, ale to není sbírka, spíše předměty denní (s)potřeby

-> Rooney: tak ja nepohrdnem ani 10° (stale lepsie nez miestne patoky), a v pripade ze soferujem tak to birell isti 

U mě vede jedinné pivečko, RADEGAST 12°
Měl jsem už hodně piv, ale prostě Radek je nej

Měl jsem už hodně piv, ale prostě Radek je nej

-> Pavel P..: jojo dokavad jsem nezačal sbírat auta tak sem jel:-) dnes už spíš ty škodovky no:-)))
-> Nwkt: zas tak hodně toho neni..
-> Kaprof: jo sklenice a pullitry taky mám nějaký
holt to byl velkej koníček tehdá na základce

-> Kaprof: jo sklenice a pullitry taky mám nějaký

-> Pavel P..: sbíram:o)) půlitry a tácky

-> Pavel P..: dávno som zbieral mal som pár zaujímavých ale už neviem kde to je
-> Pavel P..: Kde to skladuješ? To máš místo sklepa černou díru ne? 

a co takhle pivní tácky a etikety, sbírá někdo?
já kdysi sbíral, aj jsem si psal do pivovarů a jezdil na pivní jarmarky do Opletalky... ale časem to omrzelo a seknul jsem s tim... ale jinak sbírku mám dodnes a je toho pořád slušná hromada, tácky, etikety, nálepky, uzávěry, plechovky, soudky a jiný věci.
já kdysi sbíral, aj jsem si psal do pivovarů a jezdil na pivní jarmarky do Opletalky... ale časem to omrzelo a seknul jsem s tim... ale jinak sbírku mám dodnes a je toho pořád slušná hromada, tácky, etikety, nálepky, uzávěry, plechovky, soudky a jiný věci.

Teda já tu málem propásnu takovou pěknou debatu!
-> 1560: Šerák, moje značka č.1, ostatně jakákoliv Holba, pokud možno točená...z flašky to není ono

-> 1560: Šerák, moje značka č.1, ostatně jakákoliv Holba, pokud možno točená...z flašky to není ono

-> haso:
Kdo říká, že já jsem nebyl?

Přiznám se, že jsem z Plzně a pivu moc nerozumím a dá se říci, že ho vůbec nepiju. To už musí bejt. Poslední pivo (3 + 2x paňák) jsem měl někdy tři měsíce zpátky na jedné akci s lidma z práce, jinak mi to už moc nejede. Ono je to u mě s přítelkyní s tím pitím všelijaký. Vína nedopijeme a za tejden se vyčpělý vylejou, bubliny na silvestra si kupujeme ty malý a během roku jsem namíchal pár koktejlů a jinak nic. Za mlada jsme byli na pívu každej tejden několikrát a pak od těch cca 23ti do nynějších 30ti let mi to nejede, zničeho nic.
Takže si vystačím s minerálkou, někdy jedním, dvěma nebo dvěma a jedním malým pivem, nebo červeným, cigárkem a kávou. Spíš se alkoholu vyhejbám.
Takže si vystačím s minerálkou, někdy jedním, dvěma nebo dvěma a jedním malým pivem, nebo červeným, cigárkem a kávou. Spíš se alkoholu vyhejbám.
-> haso:

-> 1560:
7 piv, by som bol jak plnoprietokovy ohrievač 

ja som vcera na hokeji pil Corgoň a to bol taky brutalny hnus ze uz v zivote si nedam na stadione pivo!!

Jsem se právě vrátil z Kabinetu, kdo je z Brna, tak zná, a dal jsem 6x Primátor 11° a 1x Primátor 12° polotmavé, doma jsem se předtím předpřipravil Svijanama 13°, prostě příjemné odpoledne/večer
Ale nakropen jsem slušně.

-> myschaak AZNP K.Hora: aha, tak to bude tím že mi Bernard nechutnal, že to byl ten švestkový, sice točený ale i tak, v jedné dědině kousek za Pardubicema, normální Bernard tam byl super, ale ten nealko stál za prd
-> 1560: jj,není zač
-> myschaak AZNP K.Hora:
To zní zajímavě, zkusím sehnat, díky za tip!!
To zní zajímavě, zkusím sehnat, díky za tip!!
-> 1560: snad prodávaj ten pack....krabice s deseti kouskama nealko a v tom jsou asi dvě švestky,čtyři světlý a čtyři polotmavý...nevim přesně,pantáta to někde koupil...
-> myschaak AZNP K.Hora:
Aha, tak to někdy musím ochutnat, já měl právě jen to švestkové.
Aha, tak to někdy musím ochutnat, já měl právě jen to švestkové.
-> Ad@m: Stella Artois jsem dosud nepil tak nemůžu soudit....
-> 1560: no švestkový jsem se neovážil ochutnat..dělaj i klasický světlý a polotmavý...to taky není špatný...
-> 1560: no švestkový jsem se neovážil ochutnat..dělaj i klasický světlý a polotmavý...to taky není špatný...
-> myschaak AZNP K.Hora:
Bernard s čistou hlavou... No měl jsem ho jednou, švestkový, nevím, jestli je i jiný, a tak chemické pivo jsem ještě neměl, předčilo to i Černou Horu Modrá Luna a Richard Višňové pivo
Bernard s čistou hlavou... No měl jsem ho jednou, švestkový, nevím, jestli je i jiný, a tak chemické pivo jsem ještě neměl, předčilo to i Černou Horu Modrá Luna a Richard Višňové pivo

-> myschaak AZNP K.Hora: s těma nealko pivama souhlasím s Birellem, pak Stella Artois nealko a na třetím místě taky staropramen nealko, čistohlavý Bernard mě nějak neoslovil...
Ad@m 29.12.09 22:41:20 napsal: ale zase přímo v pivovaru tam byla polotmavá 11°a ta zase nebyla špatná
Pivo přímo od zdroje (přímo z pivovaru) je vždy nejlepší - Bahno se taky dá pít (pro mne) pouze v Pivovarské restauraci.
Pivo přímo od zdroje (přímo z pivovaru) je vždy nejlepší - Bahno se taky dá pít (pro mne) pouze v Pivovarské restauraci.
-> Ad@m: 

-> myschaak AZNP K.Hora: jj na Dáču jsem zapomněl, v Kutné Hoře jsme chodili do jedné hospody kde byl strašně levný, 10°teda nic moc, takové sladší a spíš na žízeň ale 12° dobrá 

-> HavajskejBubeník: přesně tak
já sem přimo Hlidečan tak pak to nema takhle vypadat:D

Já mám nejradši Radegast, ač se u nás už moc netočí, celkem mi chutná Gambrinus 11°, Krušovice Mušketýr, když jsem dělal v Brně, tak Starobrno 11°byla výborná, toho času na Liberecku mě zase Svijany ani trochu neoslovily... Plzeň mi taky moc nejede, i když se točí skoro všude, ani teda přímo v centru Plzně mi moc nechutnala, holt tohle pivo pro mě není. Na Slovensku nejlepší Kelt. Jo a v Pardubicích Pernštejn taky teda pěkný hnus, ale zase přímo v pivovaru tam byla polotmavá 11°a ta zase nebyla špatná
-> myschaak AZNP K.Hora:

jinak moje top 3
1.Radegast birell
2.Bernard s čisou hlavou )
3.Staropramen nealko
a teď se do mě puste
1.Radegast birell
2.Bernard s čisou hlavou )
3.Staropramen nealko

Dačická 12ka je Dačická 12ka

Aldersbacher Urhell jsem nakonec nedopil, tak hnusné pivo jsem dlouho neměl, předčilo i Měšťana.
Svijany jsou super, o tom není pochyb, ale znám prakticky jen 11°, zbytek moc ne.
Svijany jsou super, o tom není pochyb, ale znám prakticky jen 11°, zbytek moc ne.
Regent 12ka poslední dobou docela vzrostl chuťově a nedám dopustit na Budvárek 12ku:-D
Jakože zas taková znalec nejsem äle piva co mi chutnají tak je plzeň a Haineken ale i náš místní Valášek sa dá ale musí být bez příchutě...
Nejni nad Rychtáře, hold každý chválí to na čem byl již od mala odkojen

Jinak Krak a Svianský je taky dobrý

Jinak Krak a Svianský je taky dobrý

Proti Svijanům jsem neslyšle křivý slovo :)))
Právě jsem si otevřel Aldersbacher Urhell, prej odněkud z Alp, tak jsem zvědav, zahraniční značky (krom slovenských piv a Karlovačka, Sarajevsko pivo a Wolferstettera) moc neznám...
První dojem - etiketa nic moc
Ale teď vážně - docela chemický ocas a chuťově taky nic moc, barva spíše slabší béžová, průhlednost dobrá, plnost prakticky žádná... Jeden kousek bude stačit.
První dojem - etiketa nic moc

Ale teď vážně - docela chemický ocas a chuťově taky nic moc, barva spíše slabší béžová, průhlednost dobrá, plnost prakticky žádná... Jeden kousek bude stačit.
Svijany 11° pravidelně vozíme na firemní akce, chlapi si to většinou vyžádají a sami obstarají, myslím, že je tomu tak skoro na všech střediscích. Takže v součtu půldruhého sta voličů, já souhlasím, na takové to hromadné zachlastání to není zlé.
Nejlepší je Rohozec a Postřižiny
Nejlepší pivo RADEGAST, a pak asi Pilsner
Jestli budeš pivo pít, narostou ti ramena : -)) (některým jen pupek)

Jestli budeš pivo pít, narostou ti ramena : -)) (některým jen pupek)
-> Matt-110Rten druhej:
To nevím, na cenu se popravdě nedívám, spíše na kvalitu a na chuť. Ale je pravdou, že pak ten domácí rozpočet má nějak vypadat
To nevím, na cenu se popravdě nedívám, spíše na kvalitu a na chuť. Ale je pravdou, že pak ten domácí rozpočet má nějak vypadat

-> 1560: holba špatná není ale za stejnou cenu je branik a toho mám radši 

Ještě sem ted měl nakej Lobkowicz , pivo při prvním loku zajmavý ale chlastat to celej večer si nedokažu představit 

-> Matt-110Rten druhej: Brrr Rychtáře mi ani nepřipomínej
Gambáč jde kolem ale nikdy ke mne pokud na něco zajdu tak jdu na regenta 12°, 10° za moc nestojí. A pak ještě dělaj 16°kvasnicový a to je slast ani mi pop tom nebylo blbě když jsem se z něj totalně zlil na intru
O těch svijanech 11° jsem už slišel a když ji tu tak chválíte tak ji asi taky ozkouším.

Gambáč jde kolem ale nikdy ke mne pokud na něco zajdu tak jdu na regenta 12°, 10° za moc nestojí. A pak ještě dělaj 16°kvasnicový a to je slast ani mi pop tom nebylo blbě když jsem se z něj totalně zlil na intru

O těch svijanech 11° jsem už slišel a když ji tu tak chválíte tak ji asi taky ozkouším.
Všichni tu zmiňujete různé plzeňské varianty, ať už Master, Plzeň nebo Gé, ale o Kozlu tu ještě tuším nebyla řeč... Osobně mi to pivo nevadí, ale nevyhledávám ho.
Co třeba Šerák? Máte někdo zkušenosti, jaký na to máte názor?
Master, proboha, měl jsem jednou, a stačilo. Netuším, jestli to bylo jen špatnou hospodou, nebo i špatným pivem, ale nějak jsem druhý kousek už nezkoušel.
Ty Medlešice jsem kdysi měl taky, super pivo, žel si to už moc nepamatuju, pár let nazpět to už bude...
Ty Medlešice jsem kdysi měl taky, super pivo, žel si to už moc nepamatuju, pár let nazpět to už bude...
No jop, tak se taky přidám Lahvové, do hospy už moc nechodím.
svijanská 13
rychnovký Kaštan 11 a kněžna 12 - ty teda v hospě
Lobkovic 12
Master myslím, že 13ka - taky v hospě
všechny mě koštujou stejně Gambáč nebo plzeň si v hospě taky dám, ale nejsem z toho moc na větvi
svijanská 13
rychnovký Kaštan 11 a kněžna 12 - ty teda v hospě
Lobkovic 12
Master myslím, že 13ka - taky v hospě
všechny mě koštujou stejně Gambáč nebo plzeň si v hospě taky dám, ale nejsem z toho moc na větvi