príbehy o služobákoch

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 05.02.2005 do 07.02.2005, založil/a minno
řadit dle data
19:58:06
07.02.2005
minno
-> Labros: človek aby si v bazári skontroloval aj to, či ten japonec nie je len zakamuflovaná stará škodofka1
11:15:18
07.02.2005
Labros
tohle sem úplně nepatří, ale taky to má souvislost s olejem... slyšel jsem příběh, jak si dcera známýho koupila v baziši auťák (nějakej Japonec) a ujela s tím z Brna asi 20 kiláků a volala, že to přestalo jet. Tak to odtáhli, rozebrali motor, a nenašli žádnej olej, všechny součásti prej byly namazaný vazelínou, aby to jen tak těch 20km vypadalo, že to jede! Asi to bylo brutálně vyklepaný, nebo nevím, proč tohle udělali.
15:35:40
05.02.2005
minno
ak máte, sem s nimi!
ja mám jeden čerstvý, čo mi vravel otec. včera bol niekde s kolegom (ako spolujazdec) na firemnej felde pickup a keď sa vracali, nemohli naštartovať. štartér točil krásne, takže asi niečo so zapaľovaním. oco skúšal, a nedávalo to iskru, potom pozrel do rozdeľovača a netočil sa. vytiahol olejovú mierku a márne hľadal stopu po oleji...neboli ďaleko, dali sa odtiahnuť. vo firme otec dolieva olej a leje a leje a leje, až kým sa nezjavil nejaký náznak na mierke...potom dali dolu kryt rozvodu a kuk-reťaz akási poškodená :-) a že prečo to neštartuje :-) no a môžte si vypočítať koľko tisíc km sa nekontroloval olej, kým to auto spotrebovalo 3 litre oleja (motor má len 120 tis. takže to ešte nežerie)105 105
Extreme Tyres