skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak parkuje blbec...
prohledat
6402 příspěvků (zobrazeno 6401 až 6402) od 17.12.2009 do 16.03.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
-> Syny: Já myslel,že už parkuje líp....
-> Syny: no co,treba ma svyho sluzebaka rad a nechce aby mu do nej nekdo pri nalejzani prastil dverma.
-> Syny:
Tak ten je taky dobrej

Tak ten je taky dobrej

-> rockboy: trebars sa sam citi postihnuty

Syny 17.12.09 17:07:59 napsal:
Je videt, ze si nebyl u nas :)
To modry Vario prijelo posledni :) Aneb muj oblibenej pan taxikar, kterej takhle
parkuje snad schvalne uz nekolik let…
třeba čeká, že hned u baráku naloží vozejčkáře, tak musí mít místo ne?
To modry Vario prijelo posledni :) Aneb muj oblibenej pan taxikar, kterej takhle
parkuje snad schvalne uz nekolik let…
třeba čeká, že hned u baráku naloží vozejčkáře, tak musí mít místo ne?

-> Syny: pan taxikář má nový auto joo?

-> Syny: posledne tak jeden parkoval aj u nas, typek zaparkoval a pocital s tym ze vedla neho uz nikto nevojde ... hmm, chyba, som si tu medzeru len premeral pohladom a sup s kilom vedla neho
Ja som vystupil, zamkol a odisiel. Ked som prisiel tak uz tam nebol, takze tam asi holt naliezol cez spolujazdca 

-> Syny: Ty to nechápeš! On je předce řidič PROFESIONÁL!!!
To tvému ubohému neprofesionálnímu pohledu nemůže dojít o co jde!

-> Syny: Ty Seatisti sou hold divny:o))
To modry Vario prijelo posledni :) Aneb muj oblibenej pan taxikar, kterej takhle parkuje snad schvalne uz nekolik let...
To modry Vario prijelo posledni :) Aneb muj oblibenej pan taxikar, kterej takhle parkuje snad schvalne uz nekolik let...
-> 1560: no ale tak kde on stoji parkovacie miesto nie je ...takze ako keby stal na ceste nie ? ...no ano to mas pravdu na skoka kludne ze si len odstavi ..ale zeby taam stal 2 hodiny ako vravis taak to nie..
ale ked tam je problem s parkovanim tak kazdy sa snazi zaparkovat HOCI kde ...

-> Placko:
Část komunikace, ale pouze do úrovně těch parkovacích podélných míst.
Ono je to zapříčiněno také tím, že tam je nedostatek volných parkovacích míst - všude rezervačky a tak. Ale dobře, když takhle někdo zastaví, aby šel koupit noviny do trafiky, možná bych to i zkousnul. Ale když takhle někdo stojí dvě hodiny...
Část komunikace, ale pouze do úrovně těch parkovacích podélných míst.
Ono je to zapříčiněno také tím, že tam je nedostatek volných parkovacích míst - všude rezervačky a tak. Ale dobře, když takhle někdo zastaví, aby šel koupit noviny do trafiky, možná bych to i zkousnul. Ale když takhle někdo stojí dvě hodiny...
Marty_pv 17.12.09 16:27:17 napsal:
Nechat je odtáhnout – minimálně tu oktávku by mohli vzít, když
blokuje nájezd na komunikacia ako vidno tak aj čast tej komunikacie ...
Nechat je odtáhnout – minimálně tu oktávku by mohli vzít, když
blokuje nájezd na komunikacia ako vidno tak aj čast tej komunikacie ...

Nechat je odtáhnout - minimálně tu oktávku by mohli vzít, když blokuje nájezd na komunikaci
soféri dementi
nic ine sa nato neda povedat 

Jeden lepší než druhej - dodávka blokuje vyjíždění z parkovacích míst, oktávka vyjíždění z parkoviště - vedle ní se sice projede, ale dost natěsno, natřikrát a mít o pár čísel širší auto, tak už ne.
Nemluvě o tom, že oktávka stojí půlkou auta v silnici...
Nemluvě o tom, že oktávka stojí půlkou auta v silnici...