-> Radek Retro eLeSo:
Pěkný :-) V Brně se to řeší jednoduše... Zastavíš, zavoláš dispečink, ten přijede, vyzkoumá, zda nemůžeš projet s tím, že ti budou pánové ukazovat, kolik je kde místa, no a když ne, tak se zavolají opice, během pár minut jsou přistaveni s odtahovkou a během dalších pár minut se tramvaj rozjíždí a odjíždí do pryč.
Sranda ovšem je, když během nakládání auta na odtahovku přijde majitel, vytáhne bankovku tmavé barvy a vysoké hodnoty (alt. nějaká eura) a začne je cpát odtahovce, aby to zase položili zpět na zem, že on už jede a nemá čas se zdržovat tím, že bude někde hledat auto a řešit pokuty.
EDIT - ještě jsem si vzpomněl, jak jsem blahé paměti jel s busem takovou nepříliš širokou ulicí (kvůli výkopu), samozřejmě ulice patřičně označena zákazem zastavení, no a uprostřed ulice půl metru od obrubníku auto (stál tak, že by se kolem neprojelo asi ani kdyby se výkop nekonal). Byl jsem bez lidí, nějaká zkušebka to byla tuším, tak jsem čekal, zatroubil, čekal, zatroubil, čekal, zvedl mobil, zavolal do dílny, že se trochu zdržím, zatroubil, čekal, šel se podívat ven... Načež přijeli benga s tím, že jim kdosi volal, že tam stojí autobus, dělá tam bordel, smrad a zcela zbytečně troubí a dělá hluk. Jaké překvapení bylo jak u pánů příslušníků, tak u mne, když se zjistilo, že onen stěžovatel jest i majitelem onoho vozidla... Asi provokatér či co.