Stejně jsem ty 1,6 se Siemensem neměl rád, takže tohle už je jen takovej detail

A za boha to nešlo odvzdušnit.
ale obě ty auta měli přes půl míče tak to přikládám tomu.

Tak mu říkam, že bychom měli někde asi fofrem natankovat a on s klidem, že to je OK, že to určitě vydrží až domů. Celou cestu jsem měl nervy a čekal, kde zůstanem, ale měl pravdu
Dokonce to pak dojelo ještě dalších 15km k benzínce. Jen tedy nechápu, že tohle za to někomu stojí a je s tím naprosto v klidu
Já když mi ukazuje palivoměr pod půlku, tak jsem už nervózní a už si plánuju cestu kolem benzínky :)

takže nezbylo už na palivo
A to ještě jelo, takže nejspíš víc.

Ex priateľku s Fab2 som niekoľkokrát pristihol, ako jej na palubáku písalo dojazd 15 km a úplne v pohode sa vybrala ešte 4+4 km do mesta pre deti a nazad a že natankuje až potom, však to jej ostane ešte 7 km k dobru
)

Ano u dobře fungujícího čerpadla je to zbytečný, ale pak jsou takový zvláštní firmy (ano zdravíme do delphi) jejichž vstřik stačí po vyndání položit vodorovně aby umřel(asi má pocit že je už v penálu jak leží, tak strachy opravdu umře)
mně se to ještě teda nestalo, ale pár takových lidí znám

A to je len jeden prípad z viacerých keď sa minul benzín zo skodovky.

A předpokládám, že v autě ani žádný děcko (natož kočárek) nebylo 

To jsou presne ti co musej parkovat tak, ze jedou dokud se jim kola nezarazi o obrubnik. Mame tady u nas chodnik, kde je z jeho obou stran parkoviste. Delka toho mista je tezce nadstandardni, takze i kdyz zadek auta nemas nad chodnikem, tak ani zdaleka nekouka predek auta do ulice. Ale co myslis, vetsina zaparkuje tak, ze kola opre o obrubak a pred/za autem maj 2 metry k ulici. Jenze kdyz se takovy sejdou dva po obou stranach, tak po chodniku sotva projdes. Kdyz jsem vozil malou v kocarku, tak tam leckdy ani neslo jit...