skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Modely aut
prohledat
306 příspěvků (zobrazeno 277 až 306) od 16.12.2009 do 23.11.2015, založil/a Matt-110Rten druhej
-> James1991: Oválek od Bburaga, což? Taky ho mám, ale serie mně nebaví, tak jsem udělal cal look.

A naposled 130LR a 120L :-) Vlastnoruční práce. Jen bych chtěl aby se nějak leskly, ale nevim jak na to:-) Přemejšlel sem přetřít herkulesem rozředěnym vodou, ale to sem nezkoušel a nebo bezbarvej lak, ale ten se v tom ztratil a stejně se to neleskne. A ta modrá by chtěla nějaký hezčí kola.
Ještě se pochlubim timhle krásnym VW Broukem:-) Jen škoda že mu chybí zpětné zrcátko:-(
Jinak se mi na tom hrozně líbí ty gumy s bílým lemem a je to docela slušně propracovaný.
Jinak se mi na tom hrozně líbí ty gumy s bílým lemem a je to docela slušně propracovaný.
Erko mají v tom jejich prospektu v "Coming soon", ale všichni víme, jak to asi dopadne. Je tam i ouža a 130 RS myslím 

-> Luky.: Š 110R má bejt 1:18 uvidíme jestli se toho dožijem.
-> Luky.: nevím už kdy to bylo (2 - 3 roky zpět?), jsem jim psal. Hlavně jsem se zajímal o Rapida. Už si nepamatuju, zda zmínili i 110R
-> MATTESS: Ale o 110R se dlouho a hodně mluvilo. To to dali k ledu?
-> James1991: nedělá a ani to neplánuje
Nevíte někdo jestli Abrex třeba nedělá taky Rapidy nebo eRka ?
tak opäť to ja "posuniem"
Octavia WRC prerobená do "sériového" stavu :)
Octavia WRC prerobená do "sériového" stavu :)
-> Luky.: vďaka )
nezabudol som ani na podstatné detaily ))
nezabudol som ani na podstatné detaily ))
-> Bc. Shatter: Moc hezký... 

tak čo..popojedem?
-> WMA - navigátor :): mám tiež favo, tiež "jemne" upravené :)
-> WMA - navigátor :): mám tiež favo, tiež "jemne" upravené :)
-> WMA - navigátor :): pozname img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/7_1_65288__2009-10-0
7_23-13-04_48.jpg
prelistuj si to tu: skoda-virt.cz/cz/.../6528 8-tunene-modely-skodovek
je ich tam viac :)
prelistuj si to tu: skoda-virt.cz/cz/.../6528 8-tunene-modely-skodovek
je ich tam viac :)
To je asi vše.
Jen jsem chtěl rozšířit povědomí o tomhle modelu, jeho cena je poměrně nízká, podlo toho asi vypadá, není to žádný zázrak, ale někomu to radost udělá i tak.
Jen jsem chtěl rozšířit povědomí o tomhle modelu, jeho cena je poměrně nízká, podlo toho asi vypadá, není to žádný zázrak, ale někomu to radost udělá i tak.
dostal pořádný kola, hezčí snad i než mám já na velkým fáčku :)
kola jsou od Faro na autodráhu
kola jsou od Faro na autodráhu
Tak já taky něco dám.
Je to moderní KliKlak m 1:28.
Je to moderní KliKlak m 1:28.
-> Matt-110Rten druhej: je ti nádherný,to dělá jak sem pochopil asi na prodej že? když sem prijel fotky tak včechny auta měli dá se šíct stejné úpravy ale i tak luxus
-> 1560: To už tady je asi rok
junkyardjewels.com/cars1.
html , tady je toho taky hodně a má tam suprový detaily v interieru 

tyy jooo
ale vyzera to super
..ja som myslel ze to skutočne

Jednou sem někde viděl fotky modelu a nějakej američan z nich dělal vraky , ale ted to nemužu najít a jeho galerie nefunguje , jediny co sem našel je tahle fotka , tak kdyby někdo něco měl necht vloží, dřív sem to zbyral a ted bych chtěl zkusit tohle