skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Top Gear
-> Mexican: Čuměl jsem na to, ale nějak mě to nechytlo (čekal jsem na titulky, takže jsem to jen tak skenoval). JC byl dobrej, dokonce velmi všestrannej, ale z těch rekordů vybrali (asi podle wiki) takový, o kteejch jsem ani nešlyšel, že se sledujou ("grand slams"). Byla jiná doba. Vzhledem ke (krátký) dýlce jeho kariéry byl na podiums, wins atp procentuálně asi nejlepší. Ale takto se to dá natočit o komkoli. Jiná doba, zdaleka nebylo tolik videa.
Doporučuji The Grand Tour S03E05, z velké části je věnovaný Jimu Clarkovi 

-> PD-TOMMY 22.01.18 03:32:01: Díky, mrknu večer. 

-> PD-TOMMY: Tak tak :)
tu mate vsetky casti aj serie TOP GEAR zadarmo www.topgear4fan.cz/
-> Pavel P.. 21.01.18 23:52:52: Nebaví mě na telefonu při sledování Dakaru něco lovit. Kdo chce, poradí, kdo nechce nemusí psát nic.
-> darklord 21.01.18 23:36:29: Platit za to nehodlám a čekal jsem odkaz... Třeba někdo můj dotaz pochopí lépe.
-> Tuner#2: amazon prime, alebo thepiratebay.com :)
-> Syny 21.01.18 21:23:20: Kde je to k vidění?
Vsem co se zajimaji o Rally a hlavne o skupinu B, tak doporucuju se podivat na nejnovejsi The GrandTour :) Tedy serie 2, epizoda 7 (posledni cca tretina poradu) 

-> Jarda/felda: no hodí, potopilo se to hned v přístavu i s loďkou 

-> vhml 21.01.17 11:13:10: ano felda, a měla vyřezaný panty ze střechy na pátejch dveřích

-> vhml 21.01.17 11:13:10: myslíš to co hodí do moře pro korály ? tak to je felda 

Koukám teď na 10. díl a není to druhý auto co nákladaj jeřábem náhodou Felda?
-> Bedřich: Tištěnou verzi jsem shltnul skoro na jeden zátah, což je u mě výkon při 100 stranach .
Dost mě ale mrzí, že si to neumim přečíst v angličtině, přeci jenom je občas znát, že je ten překlad nějakej krkolomnej.
www.bauermedia.cz/sites/. ../tg12_2016-11-30.jpg
Dost mě ale mrzí, že si to neumim přečíst v angličtině, přeci jenom je občas znát, že je ten překlad nějakej krkolomnej.
www.bauermedia.cz/sites/. ../tg12_2016-11-30.jpg
Zábavné... Hammond: "A uvědomte si, že nejlepším dárkem pro vlastníka Hjundé je BMW..."
Zatial si spravili reputaciu, aj ked to nebol nejak extra dobry diel, tak bol isto lepsi ako ten predosly
Pro me tentokrat nic moc, zatim nejslabsi a nejnudnejsi dil 

-> Syny: koukal jsem v nedeli a za me super. Dost jsem se bavil
Tak co rikate na 3. dil?
Za me velka parada :) Navic umistili stan do Whitby, coz bylo jedno z nejhezcich anglickych mestecek, ktere jsem navstivil, kdyz jsem v Anglii pobyval :)

Mno, tak druhej dil GT byl tedy pro me velke zklamani... Ten prvni byl dobrej, ale ten druhej? :/
Ja sem proste spokojenej a to mam puvodni TopGear hodne nakoukanej. U druheho dilu jsem se bavil vic nez u prvniho 

-> Tomaso435: mohol si apson varovat na total spoiler. kazdopadne, stalo to za hovno, skoro na urovni aktualneho topgearu (z pohladu mdlej urovne zabavy)
Ono, myslim ze pokial to treti diel nezachrani, tak top gear je definitivne mrtvy, nech uz sa vola akokolvek.
U me spokojenost. Necekal jsem nic, takze jsem se u toho pobavil a to je hlavni, vic od tohodle poradu nechci.
tak jsem taky zkouknul Grand Tour a po perfektním začátku nic moc, čekal jsem víc
Za mě taky dobrý.
-> Tuner#2: Nabídni jim vlastní režii a střih...
-> Tuner#2: začátek se mi líbil, ale četl jsem ( a očekával jsem) že je to superdrahá honička s nejvíce auty v historii a z tohohle pohledu zklamání.
-> OndraKrupi 22.11.16 08:00:39: Ale já se na to díval s očekávám, navíc ten začátek byl boží, ale jinak zbytek děs a z testu jsem zklamaný stejně jako Bedřich, kterému nepíšete aby se na to nedíval...
-> OndraKrupi: nad tim nejde nesouhlasit. Taky se nedivam na zpravy, protoze tam nerikaji co bych ocekval. 

-> Tuner#2: Honzo, tedy nezbývá, než aby ses na takový pořad již nedíval.
A nebo jim napiš, tady na virtu to určitě nevyřešíš.

Teď jsem se dodíval a za mě je to super. Myslím samozřejmě GT
-> kraska98 21.11.16 17:38:13: Není to jedno, jedno je kolečko od trakaru to říkala už moje babička. Pro mě to význam má, chápu, že pro někoho kdo čeká show (která stejně nebyla) to asi žíly netrhá...
-> exwrcteam 21.11.16 20:41:02: Ale my už tady všichni víme, že máš 944 kde máš vše co tady my na těch škodovkách ladíme už v sérii
nebo jak jsi to tady psal v tématu vedle.
-> exwrcteam 21.11.16 20:41:02: Ale my už tady všichni víme, že máš 944 kde máš vše co tady my na těch škodovkách ladíme už v sérii

jestli by se nekteri jedinci nemeli podivat co jim stoji v garazi nebo s cim prichazeji do styku nez budou resit ho*** (doufam ze me za to stihne spravedlivy trest) :D
-> Tuner#2: A k čemu ti je ta přesná vypovídající hodnota ? Není jedno,jestli to P1 zajelo čas o sekundu lepší,nebo o sekundu horší ? Nebo není jedno jestli je lepší než LaFerrari ? Hodláš si snad jedno z těch aut koupit,že háníš po přesných datech ?
-> Syny: Smlouva s Amazonem je na 3 roky, peníze vyčlenili předem, čili pokud se nestane vážnej průser (ne facka otravnýmu poskokovi), tak GT prostě bude

-> Tuner#2: Že prodali dvakrát tu samou věc.A lidi to s nadšením koupili(včetně mě)...Jediná přidaná hodnota u Grand Touru je zbořený dům a to mi příjde málo, celé to totiž otočili v to jestli dům spadne nebo ne a ne jestli to které auto je nejrychlejší superauto součastnosti.Tento test byl ze slabších.
-> Bedřich - zrušená registrace 21.11.16 15:58:58: Přesně tak, řešili každou setinu na tom jejich okruhu když to řídil STIG a najednou vodí za nos... BTW jaký ty máš názor na ten test P1, 918 a LaFerrari, nedávno jsem tady někde četl, jak se na to těšíš?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Právě jsi zpochybnil celých 24 sérii Top Gearu.Vždy to bylo o rychlosti na jedno kolo a o času.Vždy řešii, které auto je nejrychlejší.A vždy říkali, že je to hlavně o superautech.Proto mají tabuli s nejrychleším kolem na Top Gear track. To, že postupem času Jeremy pochopil, že musí zaujmout HLAVNĚ manželky aby přeply v pátek nebo neděli večer na BBC2 je o něčem jiném.
Osobně by jsem si na hodnocení počkál až na konec série.
Osobně by jsem si na hodnocení počkál až na konec série.
-> Tuner#2: já už sm Ti k tomu svý řeklna FB, je to show, přesně to že u toho vypneš, pobavíš se, a neřešíšco, proč, za kolik, o kolik, proč o tolik, ....to prostě nikdo od tohoto typu pořadu nečeká, naopak všichni čekaj pokračování starýho dobrýho TG( t.č. GT) , protože tahle trojice je "top gear" ne BBS a jejich náhražka..... na technická data si nalaď Discovery, bo něco jinýho ,nebo to přestaň tak řešit a nenervuj se, praskne ti cévka a budeš tahat nohu...
-> Milan 136 20.11.16 23:03:03: Taky jsem zvedavej na zivotnost noveho Top Gearu :) Ja to vyplnul v prubehu prvniho dilu, pac to byla fakt traparna. O to vic jsem rad za to GT a to jakym zpusobem to je vedeny. Jen doufam, ze tech 12 (?) dilu co bude nebude i poslednich :)
-> Dušan 20.11.16 23:03:35: Když je to zábava (což si zrovna o tomhle díle nemyslím), tak proč tam vůbec uvádí časy? BTW s tím autosalonem jsi to doufám nemyslel vážně že? Podívej se na horní fotku s čím to srovnávám. Dle mě zatím nejlepší test P1, 918 a LaFerrari jaký kdy byl v podání opičáka a proto jsem tomu dnes věnoval hodinu abych měl porovnání jak to udělají oni. Bohužel nic pro fandu do aut, střihy jak ze špatného filmu z hollywoodu a vypovídající hodnota 0.