skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
barva na octávii rs
prohledat
25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 12.11.2009 do 21.02.2016, založil/a hany26 - zrušená registrace
Super, děkuju moc. Jsem teda myslel, že červená ´byla jen jedna, ale mrknu na obě.
-> Pavel P@nkáč: je to možný. Asi se to nějak pak lomilo.
-> Milan 136: jednička měla jak rally tak coridu měl jsem obě je to podle mě podle r.v. 2001 měla rally a 2003 už coridu...
-> Karel.: z halvy bych řekl, že jednička a dvojka měla červenou rallye a na trojce je červený corrida. Kódy nevím, ale ty vygooglíš podle názvu
nevíte někdo prosím kod barvy červené RS?děkuji
-> hany26: já když jsem dával na kanárka žlutou co mívají fabie rs tak jsem si to šel zjistit ke škodováckemu dilerovi kde jsem se podíval do teho seznamu co tam měly vypsaný a je to žlutá lemond 6260 na vzorníku to vypadá divně ale na autě to vynikne a barvu mám od mobihelu....
-> fine_ray: správná otázka :D
-> Luky.: offtopic, v jakej práci jsou služební eReSka? 

-> darklord: Nene, ta druhá má jinak otočený ventilek na zadním kole
-> Syny: No je pravda že takhle to moc poznat neni, já to viděl live 

-> Luky.: neni to nahodou dvojita fotka toho isteho?
-> Luky.: Me to prijde stejny 

-> Luky.: ta druhá je fakt hezčí

Slibovaná fotka. Ta přední je moje, ta druhá se ke mně vmáčkla. Byla taková sytější, z tý fotky to neni tolik poznat
I fabie RS měly dva odstíny žluté. Někde na skodaforu se to řešilo.
-> Syny: stejný nejsou, ty O II RS mají tu žlutou takovou výraznější, svítivější 

Mě zase známej říkal, že když se ve škodovce lakuje auto bílou, tak nechávají v pistolích (automatech) zbyteček předchozí barvy, takže každá bílá má maličko jinej odstín...
-> Mr_Kubas: Vždycky
Teda teď je jako hnůj, ale to je politováníhodná situace, ke které dojde max. jednou za deset let
-> Zdeněk.: Tohle byly obě Fabie, rok výroby té druhé samozřejmě nevim. Taky myslim že ty barvy Octavia/Fabia jsou stejný, ale je fakt že na ulici poznáš prdlajz, leda že by stály takhle vedle sebe.
Někde mam i fotku, pak jí sem šoupnu

-> Zdeněk.: Tohle byly obě Fabie, rok výroby té druhé samozřejmě nevim. Taky myslim že ty barvy Octavia/Fabia jsou stejný, ale je fakt že na ulici poznáš prdlajz, leda že by stály takhle vedle sebe.
Někde mam i fotku, pak jí sem šoupnu
-> Zdeněk.: O I a O II RS maj ty barvy stejny (teda me to tak prislo)... Alespon ty co jsem fotil na Doksech a dal je do videa, ktery je v "Co jste dnes udelali"...
-> Čokin: modrá Race metalíza 9463 
-> Luky.: tak ono to mohlo být tím, že Octavie I, možná i první Fabie v RS měli žlutou jinou než mají dnes

-> Luky.: tak ono to mohlo být tím, že Octavie I, možná i první Fabie v RS měli žlutou jinou než mají dnes

-> Luky.:
Takže když je přelom měsíce, máš auto z půlky žlutý a z druhé půlky jinak žlutý?
Takže když je přelom měsíce, máš auto z půlky žlutý a z druhé půlky jinak žlutý?

-> Luky.: A měl si to auto umytý? 

-> Zdeněk.: Nevíš i číslo té modré metalízy?
Jen pro zajímavost - jednou se mi povedlo, že jsem měl svojí služební žlutou Fabii RS zaparkovanou vedle jiné žluté FRS. A každá ta barva byla uplně jiná, nedovedu si představit že by stříkali třeba blatník a takhle se netrefili...
Někdo mě to vysvětlil tak, že v Boleslavi se lakuje jeden měsíc barvou od jednoho dodavatele a druhý měsíc barvou od jiného. A že tyhle rozdíly jsou tak nějak normální...
A nejvíc mě dožralo že ta žlutá na tom druhym autě byla hezčí, taková jasnější
To je ale bordel, cóóó?

A nejvíc mě dožralo že ta žlutá na tom druhym autě byla hezčí, taková jasnější

To je ale bordel, cóóó?
Měla by to být Žlutá Sprint 6226, ve vzorníkách vedená jako žluť zinková RAL: 1018 ČSN: 6226
ještě si to ale ověř, snad jsem si to kdysi dobře zapamatoval
ještě si to ale ověř, snad jsem si to kdysi dobře zapamatoval

nevíte náhodou někdo číslo odstínu na octávia fábia rs mám na mysli tu žlutou číslo škoda nebo přvod na ral.díky