skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
fotky po drine s nasimi milacikmi
prohledat
250 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 20.10.2009 do 18.07.2015, založil/a gabo000000 - zrušená registrace
→ 105: pretože cez podlahu sa ťahajú káble k zadným dverám

-> DJFrndzalica: proc vseci pri delani centralu vyndavate aj sedacky?

-> stika87: sa divam ze tam je slusny snehovy ficaaak na tej fotke
-> afro100: tezko na cvicisti lechko na bojisti 

-> Mr_Kubas: tak to bylo na letisti a snih nebyl mokrej ale krasne nadychany ;-) ale fotka luxus
segre uz nic nepusim predtim sjem ji pucil pionyra a po ji jizde a padu prestal svitit a ohla mi riditka 

a jeste jednou vojtas po rozebrani skodule
-> stika87: Tak tady je důkaz, že ženy za volant nepatřej
Naštěstí to byl jen sníh
JOKE

-> stika87: tak sa divam ze vymetanie krajnic mate v rodine

segra po tom co sjem ji pucil auto a ona ridila 

-> stika87: X-men hadr 

pri prevazeni feldy na ustajeni
sledujte tu sportovni sedacku 

-> Vojťas: ten prst, ja mam tak 3x horsi a nehet mi drzi....
-> Vojťas: jj ta je luxusni 

-> stika87: tu s tema tyckama sem chtel taky nahodit 

-> enzox: ou super uz se tesim
snad to bude v pohode :-) akorat to zacnu zalepovat pac to vypada hnusne
holt jak se rika, nesikovne maso musi pryc

holt jak se rika, nesikovne maso musi pryc

-> Vojťas: Nie nie krv nebude žiadna teda aspoň u mňa nebola keď som si ho strhol dole po pár týždnoch...ono tam pod tým je taká koža alebo ako to mám povedať takže v klidu
Možno už aj budeš vidieť ako rastie začiatok nového nechta

-> mark: ok tak ja ho jeste dva tydny necham at si upadne :-D ale krve jak z vola ne? si budu muset sehnat nejakou asistentku ktera me pak vzkrisy 

-> Vojťas: tak to jsme dva já jsem ho strhnul až uuuuplně visel a pak jsem vzal pinzetu a utrhlto.můžu říct že to opravdu ale opravdu nebolí protože to je uplně mrtvé. jinak by ses posralllllll bolestí kdyby jsi ho utrhl dřív.

-> mark: fakt ? skvely :( tak to bych si ho mel strhnout sam aby driv narostl novy ne? ale to za ja sem srab :-D ale uz to dva tydny mam no
-> Vojťas: bohužel sleze - podobně jsem si klepl po prstě a slezl a nový narost tak asi za měsíc mares!!!!!!!
Škoda, že jsem si nevyfotil nehet u palce na noze, když jsem ho odstraňoval, protože už téměř nedržel. :o)
tak ja taky neco ze sve tvorby
povoloval sem saci svody, krajni matku na spodni strane a vysmekl sem mi klic, doufam ze mi nesleze uplne

povoloval sem saci svody, krajni matku na spodni strane a vysmekl sem mi klic, doufam ze mi nesleze uplne
-> petr s: ne to ne ale když pracuju mám rád všechno po ruce a hlavně v ruce.

-> mark 21.10.09 22:12:26: To se ti tam nastěhovali bezdomovci?
Tak vám taky přispěju dvěma fotka ta s prstem je když jsem vybíjel klínek a kosek železa se odštípl a zasekl se mi o kost krstu¨a ta druhá je jak mám zaprasené auto při prási.
Tahle z letošního Hrocháče se sem bude hodit, až na to, že to nebyl miláček (ten stál vedle), ale poslední jízda dárce papírů.
koukám že nejsem jediný kdo se pokoušel podřezat při práci na autech

-> Peťa Klíč: -> Klubko_: tak jako me to nic nedela.. ja si menim co 3dny v brichu jehlu
takze ja se od 8mi let nekacím :D:D (diabetik)

-> 105: jako moja se kaci i po odberu krve no. Ale az kdyz vyleze z ordinace 

-> 105: co? mně když berou krev tak mě nechaj sedět abych se mohl zkácet

-> Luděk: on prvne taky nechtel abych se na to dival
a este nemam rad ze i pri debilnim odebirani krve chcou abych si lehl
jako kdybych se mel zkacet z jehly 

a este nemam rad ze i pri debilnim odebirani krve chcou abych si lehl

-> techgen: jaaj :D
..nemas zac

-> Luděk: kolik jich tam bylo?

-> 105: no po mě vždycky chtěli v Chrudimi na chýře,abych počítal kachlíky a jedno období bylo tak "úspěšný",že jsem je tam měl už všechny spočítaný 

-> techgen: (dekuju)to bylo uz pred rokem zahojeny to je :)
-> Peťa Klíč: to bylo zality krvi .. ale jak se ta krev vysala tak tam sla videt takova ta šlacha nebo co to je :D .. na pohotovosti si myslely ze sem sebevrah :D:D:D na celej proces šiti sem se mohl divat .)
p.s (nejsem sadouš)
-> Peťa Klíč: to bylo zality krvi .. ale jak se ta krev vysala tak tam sla videt takova ta šlacha nebo co to je :D .. na pohotovosti si myslely ze sem sebevrah :D:D:D na celej proces šiti sem se mohl divat .)

p.s (nejsem sadouš)

-> 105: no peekne ...
....skore zahojenie prajem

fuj 

gabo000000 20.10.09 17:58:14 napsal: ked tak citam ten nazov tak asi musim dodat ze zeny do toho netahajte
proč jsi tam připisoval tohle,já jsem chtěl dodat tolik krásných fotografií ... tak alespoň jednu 

pri strikani auta .. (špionažni foto
) o foceni sem se dozvedel az vecer kdyz mi to moja ukazovala