-> petr s:
Jojo, to je přesně ono.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
MHD
prohledat
33 příspěvků (zobrazeno 1 až 33) od 16.01.2005 do 10.09.2010, založil/a cici - zrušená registrace
-> 1560: forum.rctrucktrial.cz/vie
wtopic.php?f=9&t=... tohle je ono? Jsem to viděl loni v brně
-> Syny: Tjn
Super.

-> 1560:
husty

A ještě jednou jeho nejnovější model... Fotka je tuším od samotného autora (kdo chodí na k-report tak zná - Verusha) a je stará asi dva roky, dneska už ten model vypadá podstatně jinak...
Tady je pak torzo... V podstatě za to člověk chytl a kus "rámu" zůstal v ruce - oprava neměla smysl.
fotogalerie.svetmhd.net/p icture.php?/2677/cate...
Nicméně autor tohoto modelu je teď o třídu výše... 22Tr v 1:6 - monstrózní dílo, posuďte sami:
fotogalerie.svetmhd.net/p icture.php?/2677/cate...
Nicméně autor tohoto modelu je teď o třídu výše... 22Tr v 1:6 - monstrózní dílo, posuďte sami:
-> 1560: To vypadá zajímavě

Tady je při mém pokusu o opravu pěkně vidět, jak byl model dělaný - kuprex, papír a chemopren... Žádný rám, žádné výztuhy... Není divu, že to nic nevydrželo.
cici - zrušená registrace 26.01.05 11:12:52 napsal:
→ pavel2: moment, není 3509 ten model?? Ten znám jenom
z netu, jinak live nee.
Hele, a hned to vytáhnu... Před pár lety jsem o něm nevěděl a po dalších pár letech jsem ho měl doma (žel u mne životní pouť skončil - mnoho jeho dílů posloužilo při stavbě dalších modelů - vysílačka, nápravy, interiér, sběrače...
Po tom, co autor modelu s modelem havaroval se dostal přes dalšího člověk a v dosti zuboženém stavu - oprava neměla smysl.
→ pavel2: moment, není 3509 ten model?? Ten znám jenom
z netu, jinak live nee.
Hele, a hned to vytáhnu... Před pár lety jsem o něm nevěděl a po dalších pár letech jsem ho měl doma (žel u mne životní pouť skončil - mnoho jeho dílů posloužilo při stavbě dalších modelů - vysílačka, nápravy, interiér, sběrače...
Po tom, co autor modelu s modelem havaroval se dostal přes dalšího člověk a v dosti zuboženém stavu - oprava neměla smysl.
V LBC opět vymyšlen nějaký ten nesmysl v prostředcích MHD (konkrétně tramvajích)... www.k-report.net/discus/.
../59.html?1284138651... poslední příspěvky...
-> pavel2: moment, není 3509 ten model?? Ten znám jenom z netu, jinak live nee.
-> pavel2: 3509 neznám :-(
-> Pilot 105: :-)
-> Pilot 105: :-)
-> pavel2: To jsem rád, že jsi tu, aspoň si to s cicim vyříkáte.

-> cici: v poho, tykat mi mozes :)) to jsem poznal, ze jsi brnak :)
trolejbus 3509 znas? :)))
f przni mame divnej magorstrat a pekny modernizace tbusu na 14TrM, ktery pochvalil i ostrov :)
trolejbus 3509 znas? :)))
f przni mame divnej magorstrat a pekny modernizace tbusu na 14TrM, ktery pochvalil i ostrov :)
-> pavel2: jj, v Brně je strašně moc moedrnizací šalin, T3 je tady hned myslím kolem deseti modernizací. :-)) Eště že aslespon ty autobusy nejsou rekonstruovány :-))
V Brně jsu jenom trolejbusy 14Tr a modernizace 14TrR, 14TrM, 15Tr a modernizace 15TrM, 21Tr, 22Tr
Budu ti tykat :-)) Jen sem nevěděl, estli možu :-)
No, v Plzni sem eště nebyl :-)) Sem z Brna.
V Brně jsu jenom trolejbusy 14Tr a modernizace 14TrR, 14TrM, 15Tr a modernizace 15TrM, 21Tr, 22Tr
Budu ti tykat :-)) Jen sem nevěděl, estli možu :-)
No, v Plzni sem eště nebyl :-)) Sem z Brna.
-> cici: to si teda das, zdokumentovat brnensky saliny:) tech typu bude hafo, rika se, ze DPMB sbira nejruznejsi vozy a pak prej mate vozovej park co kus to original:)))
pilote dik za solidne zmenseny fotky a vyzivnou reklamu:)
chybi mi tu nahled pred odeslanim prispevku. ma cenu otravovat admina? je vstricnej?
pilote dik za solidne zmenseny fotky a vyzivnou reklamu:)
chybi mi tu nahled pred odeslanim prispevku. ma cenu otravovat admina? je vstricnej?
-> Pilot 105: jeee, ty si teda pilot, vzdycky proletis kolem trolejbusu tak rychle, ze si ani nestacis fsimnout co je to za vuz:))) a jeste ti jezdi primo pod oknem:)
ten skelet je samozrejme 21 Tr, 24 Tr je jen elektrifikovanej Citybus (Karosa), puvodne znamej pod jmenem Renault Agora. elektrifikuje se to od 2004 jen v plzni. vyroba 21 Tr + 22 Tr (kloubak) skoncila spolu se Skodou Ostrov. 22 Tr mate treba tudle (usti n. l.) www.volny.cz/mhdusti/.../ 16.htm, brnaci ho budou znat taky.
ten skelet je samozrejme 21 Tr, 24 Tr je jen elektrifikovanej Citybus (Karosa), puvodne znamej pod jmenem Renault Agora. elektrifikuje se to od 2004 jen v plzni. vyroba 21 Tr + 22 Tr (kloubak) skoncila spolu se Skodou Ostrov. 22 Tr mate treba tudle (usti n. l.) www.volny.cz/mhdusti/.../ 16.htm, brnaci ho budou znat taky.
-> Pilot 105: díky moc, budu ho asi kontaktovt :-))
Autorem fotografií je můj kamarád, e-mail na něj je na stránkách trolejbusy.plzenskamhd.ne
t/ (pavel2).
Popis fotek:
1 - svařovací stolice
2 - skelet Tr24ky
3 - ergonomické sadadlo řidiče
1 - svařovací stolice
2 - skelet Tr24ky
3 - ergonomické sadadlo řidiče
-> cici: Nemáš zač, kamarád je fanda a znalec přes trolejbusy.
Dokonce byl i v Ostrově, kde se ještě donedávna trol. vyráběly, než byla tato divize Škodovky zrušena a přesunuta do Plzně. Momentálně se to jmenuje Škoda electric a vyrábí tr24ky a tr25ky (kloubák) v hlavním závodě Plzeň.
Z Ostrova má plno fotek.
Dokonce byl i v Ostrově, kde se ještě donedávna trol. vyráběly, než byla tato divize Škodovky zrušena a přesunuta do Plzně. Momentálně se to jmenuje Škoda electric a vyrábí tr24ky a tr25ky (kloubák) v hlavním závodě Plzeň.
Z Ostrova má plno fotek.
-> Pilot 105: díky mrknu se :-))
-> cici: Když se zajímáš o MHD, tak tady je pár odkazů na trolejbusy, tramvaje a autobusy jezdící po Plzni.
Stránky mého kamaráda o trolejbusech a autobusech v Plzni:
autobusy.plzenskamhd.net/
trolejbusy.plzenskamhd.ne t/
Další linky na tramvaje:
tramvaje.plzenskamhd.net/
www.tramvaje.wz.cz/
Diskuse o tramvajích:
www.k-report.net/diskuze/ .../74.html
Stránky mého kamaráda o trolejbusech a autobusech v Plzni:
autobusy.plzenskamhd.net/
trolejbusy.plzenskamhd.ne t/
Další linky na tramvaje:
tramvaje.plzenskamhd.net/
www.tramvaje.wz.cz/
Diskuse o tramvajích:
www.k-report.net/diskuze/ .../74.html
-> heky: jinak koukám si z prahy, to ale nevadí, tramvaje základní typy jsou stejné a rekonstrukce v některých případech taky a co nemáte v praze a máme v brně, na to si eště někoho kdyžtak seženu :-))
dyžtak mi napiš bud na vojta..@email.cz nebo na vojta@archteam.cz, ale ten druhý je tajný, tak o tom nikdo nemluvte :-))
-> heky: vítej v tramvajové rodině:-)) Už jsme dva :-)) V podstatě potřebuju půjčit jakoukoli literaturu o tramvajích (sice toho hodně vím, ale potřebuju si ověřit, obrázky atd...). Ten projekt by měl být o tramvajkách,, trolejbusech am ožná i autobusech - představuju si to něco jako že tam bude od každého typu tramvaje co jezdí v Brně (vč.služebních, nějaké havárky atd...) nějaký text, historie provozu v Brně, evidenční čísla, technické informace a nějaké obrázky a náčrty. S evidenčkama problém nemám, fotky udělám osobně (autorská práva) a některé použiju, ale ty technické informace, tomu ja zas moc nerozumím (hlavně mě zajímá trakční výbava, motor, převodovka, palubní deska aj., rekonstrukce a typy, linky na kterých co jezdí (no nevim teda:-) )a jiné další vím snad přesně :-) ).
Takže já bych to dal nějak do hromady, ale potřebuju někoho, kdo se vyzná právě v těch technických věcěch. A taky někoho, s kým si o tom dobře pokecám :-) a taky někoho, kdo to hodí na net, páč to chcu dělat formou webowky.
Třeba bych tam udělal diskuzní fórum (ke každému typu a ještě něco navíc), ale v tomoto sem lama (maximálně vytvořím webowky ve wordu (jako text a obrázky a odkazy) a končím).
No, tak nějak jsem to zkombinoval alespon do trochu smysludávajícího textu :-)) Melu páté přes dvacétě, ale snad z toho něco pochopíš.
Trolejbusy a autobusy - to je stejné.
Takže já bych to dal nějak do hromady, ale potřebuju někoho, kdo se vyzná právě v těch technických věcěch. A taky někoho, s kým si o tom dobře pokecám :-) a taky někoho, kdo to hodí na net, páč to chcu dělat formou webowky.
Třeba bych tam udělal diskuzní fórum (ke každému typu a ještě něco navíc), ale v tomoto sem lama (maximálně vytvořím webowky ve wordu (jako text a obrázky a odkazy) a končím).
No, tak nějak jsem to zkombinoval alespon do trochu smysludávajícího textu :-)) Melu páté přes dvacétě, ale snad z toho něco pochopíš.
Trolejbusy a autobusy - to je stejné.
O tramvajich vim (skoro) vsechno
. Ceho se bude projekt tykat??

-> Honza.net: jj díky
-> cici: můžu ti dát mejl na svého bývalého spolužáka ze střední, byl to blázen do tramvají.. pošlu ti ho.
kdo se zajímáte o mhd?? Zejména o tramvaje?? Potřebuji sehnat pár lidí na webowý projekt, tak proto se ptám :-))