Váš nejtrapnější zážitek z opravy auta?

prohledat
41 příspěvků (zobrazeno 1 až 41) od 14.01.2005 do 02.02.2005, založil/a Bell
řadit dle data
22:24:09
02.02.2005
Bell
zajimavy....jedno lepsi nez druhy...
19:50:08
02.02.2005
.Viki
jednou jsem si takhle přidělával mlhovku klíčky samozřejmě v autě abych zkoušel jestli svítí, protože jsem to ´dělal u muzea tak najednou přišli nějaký němci a ptali se jestli bych s nima neskočil dovnitř, no a jak jsem za nima pospíchal tak jsem si samozřejmě zabouchnul ty klíčky. naštěstí to jistila svářecí elektroda:-), asi týden na to jsem před noční měnil těsnení pod výfukem, no a pak jedem s klukama do práce a najdenou ten co sedí v zadu začal panikařit že mi něco hoří v autě že tam je strašnej smrad, tak jsme fofrem vyskákali z auta a hledali co to může být, a co to asi bylo, to se vypalovalo to těsnění :-)
15:47:26
02.02.2005
Borin - Král tuzerů
Hmm to já jsem se takhle jednou kuchal v aute a měnil jsem žárovky a čistil paraboly a pak mě volala máma na oběd.Po obědě jsem si řekl že to ještě vyluxuju. Po vyluxování jsem si řekl že se půjdu trochu projet.Ujel jsem asi 10km a v tom mi zvoní telefon tak to zvednu a táta na mě "hele vole a světla jako nepotřebuješ jo ???" já kokot tam ty paraboly zapoměl namontovat zpátky 3 3 3 3 3
15:06:16
02.02.2005
Nojmis
kamos dal dohromady docela slusnou sade,uz to mel po kompletaci a pred prvni vyjizdkou, tak to vystrcil z garaze vyleze ven ze zavre vrata a jak zabouchl dvere u ridice tak zarval: ja jsem ale cu..k, neuvedomil si ze ma zavareny vsechny kliky a zamky a stal u nastartovanyho auta a jen tak cumel. D.O.od dveri, vcetne nahradniho samozrejme v kabine. pak se mu podarilo nejak otevrit kapotu zespoda a byl u motoru, tkze vsechno ok, ale ten prvni pohled po zabouchnuti dveri je nezapomenutelnej
12:57:56
02.02.2005
Labros
-> Baghira: jinak myslím že tvůj příspěvek tady zatím vede 3
12:57:21
02.02.2005
Labros
-> Baghira: a já vždycky myslel, že rčení "zahoď to nejdál co to jde" je metafora, a ona to může být skutečnost 3 já totiž všechno hážu nejdál do popelnice
12:54:19
02.02.2005
Baghira
V souvislosti s debatou na jiném místě zde, jsem si vzpoměn na loňský zážitek, při výměně svíšek, kdy jsem je z důvodu špatné funkčnosti měnil a po vymontování z auta je vzteky se slovy "vy zkurvený svině" zahodil za garáž do přilehlého lesíka. Ovšem netrvalo dlouho, než jsem zjistil, že nové svíčky jsem si v prodejně sice prohlížel, ale nezakoupil a tak jsem se jal původní svíčky do lesíka hledat...No být nimrod a mít u sebe kulovnici, tak jsem měl úspěch, protože jsem vyplašil dva bažanty a jednoho zajíce, ale svíčky jsem nenašel. Takže jsem se sebezapřením nasedl do MHD a jel svíčky nové koupit :-(...od tý doby, když něco vzteky vyhodim, tak jen tak daleko, abych na to furt viděl :-).
23:45:04
29.01.2005
Jansik Michal - zrušená registrace
Ted uz se tomu smeju ale v tu chvily bych ji nejradsi prerazil
23:43:22
29.01.2005
Kdyz sem menil rozvody tak sem rozebral i rozdelovac protoze sem menil tu osicku.Bylo vsechno namontovany,sestelovany tak du nastartovat a nic.Tak sem se to snazil roztlacit i s par znamejma a o5 nic.Vyndal sem svicky a byly mokry od benzinu tak sem utrel a vymenil civku.Zase nic.napadlo me ze by to mohlo bejt i predstihem tak natocim kliku,sundam vicko rozhazovace a palec nikde.Tak ho hledam jak vocas mlada na me kouka pak se me pta co hledam tak sem ji to popsal.Usmala se na me a vytahla ho z kapsy."Se to valelo na zemi tak sem nechtela abyse to ztratilo"
23:22:24
29.01.2005
Tuxik
-> mates: mno muj zatim nejtrapnejsi zazitek byl, kdyz jsem rozebiral motor, menil tesneni pod sacimi a vyfukovymi svody, pod karbecem a AC pumpou, vse jsem pekne slozil, chystal se odjet a najednou koukam, ze vedle mne lezi "cosi" ... kamarad se na to tak podival a rika : "hele, a nepatri to nahodou taky tam ?" ... kouknu na to a ono to bylo tesneni pod karbec 6
13:25:42
29.01.2005
mates
tak ted neco já, byl jsem na slovensku na dovolené a druhý den jsme šli poslat pár pohledů a mrknout se do města,pěšky.tak jsem dal přítelkyni klíče od auta,ať mám volňejc.Ale ta někde něco vytahovala a klíčky hups a byly pryč.půl dne jsme je hledali a nic.Auto jsem otevřel hned,jenže co zapalování-tak jsem si půjčil od domácího rozbrušku a šlo se na věc.startování jsem vyřešil spojením drátků a otevírání dveří drátkem,který jsem přivázal k zámku.Vždycky jsem odklopil tu lištu proti vodě,zatáhl za drátek a bylo.Tak jsem pojezdil půlku slovenska a v poho.Pak ještě na hranicích jsem si říkal,že by nebylo dobré,kdyby mě zastavili,ale nestalo se,já dojel dom v mém oblíbeném šroťáku koupil celou tyč i se zámkem za 50,- a bylo
13:03:22
29.01.2005
-> Luukkyy: Ty vole,snad neni mozny.3 47
11:08:43
29.01.2005
cici - zrušená registrace
to jo...
19:59:12
28.01.2005
Pet
Tak do dokáže opravdu nasrat 3
19:51:30
28.01.2005
Luukkyy
Malá změna tématu....Jednou sem si pučil od šéfa Avču abych odjel šermířskou akci (tenkrát su sral na auto a dělal historickej šerm)
Dopadlo to jako obvykle,já se spozdil o dvě hodiny,kamarádi spruzený,povidaj honem honem,tak protočim gumy(bez ironie),a ženu na benzinku.Bleskově natankuju a frčim.
Dofrčel sem cca o 5 km dál,kdy mašina vysadila a nechtěla dál.
A tak sem začal.Hadice vod nádrže,sklenička,filtr,vš ecko šlo ven,a vono furt nic.Tak sem brnknul tatikovi,ten rovněž na nic nepřišel.A hodiny ubýhaly,kamarádi na prášky(nakonec museli akci odvolat),my s otcem špinavý jak dobytek.....
Ve finále volám šéfovi jak sem dopad,ten mě zprudil,a druhej den sme to se šéfem jeli odtahnout.Zapřáh mě za Liazku,zabral a já to eště s kopce rval přes motor.Z vejfuku šlo něco mezi bílim kouřem a párou-což mě mělo varovat.Nevarovalo.
Auto skončilo na firmě,kde čekalo dva dny na automechanika.Ten přišel,nechal si popsat anamnézu a pak vzal desítku klíč,povolil jeden vztřik,napumpoval,típnul cigáro a pravil:"Ty vole,to je benzín......."
No,splet sem si stojan u benzinky.....4
17:41:34
28.01.2005
Leny
Koukám další BĚŽNÝ téma. Taky se mi to s kličema stalo. U nás na nádraží v jedenáct v noci. 6ádnej drát po ruce, kde nic tu nic a auto nastartovaný. Spásná myšlenka mě napadla, vlezl jsem vzadu pod auto, otevřel kapotu (nemám tam šusplech) a hádejte čím jsem otevřel dveře? zlatá měrka od oleje...3
12:58:35
27.01.2005
Stal
No jak tak koukam tak vidim a sem rad ze v tom s tema zabouchlyma klicema a dratama nejsem sam 5
22:10:17
18.01.2005
Johny Death
-> Fantozzi: No ja tam ty zamky mam...noale nemel jsem klicek ...ten lezel doma a bylo mu tam taaaaak dobre :))) teplo... klid... a ja poskakoval kolem auta jak trotl a pokud myslis to na nadru tak otevrit auto klickemsice slo ale obnaselo to spusteni alarmu cehoz jsem se chtel vyvarovat...:)
08:34:08
18.01.2005
Fantozzi
-> Kurvapes: to byly takový ty hezký autobusy s kulatou střechou a dvěma světlama vepředu?
08:31:37
18.01.2005
Fantozzi
-> Johny Death: teda možná tomu nerozimím, ale když mám centrál tak furt fungeje i klíček, ne? takže není nic jednoduššího, než strčit klíček a odemčít... Nebo si zavařujete zámky? No tak aspoň vidíte, proč bych to nikdy neudělal :-) neřeknu u spolujezdce, tam ho třeba na fabii taky nemame ale u řidiče bych si zámek stopro nechal, páč žádnej centrál není takovej, že by se nemohl porouchat...
23:39:35
17.01.2005
Kurvapes
Asi nejhorší trapas se mi stal když jsem jezdil s autobusem Pražskou MHD,tenkrát ještě ŠM-kou(předchůdce prvních karos).Po asi dvou hodinách směny mi začala hořet pojiska na otevírání dveří,jedna za druhou.Párkrát jsem otevřel a zavřel dveře a bylo po ní,nacpal jsem tam všechny pojistky co jsem měl a co jsem vysomroval od ostatních řidičů.Cpal jsem tam úplně všechny co byly k mání od 8 po 25A jen abych dojel na konečnou na které na mě čekal garážmistr s jiným autobusem.
Dojel jsem tam s nervama v pr...... a vysvětlil jsem mu co se děje samo přijel ten největší idiot co tam kdy garážmistra dělal a pointa? To hovado tam strčilo tu nejslabší pojistku 8A a asi padesátkrát otevřelo a zavřelo ty zasraný dveře ta pojistka tam potom byla si dva roky a nic.No a moje pověst ................
23:19:19
17.01.2005
Johny Death
A jinak asi největší trapas když jsem byl jednou na hlavním nádraží v Brně a měl jsem dálkové ještě na Infra a hodně svítilo sluníčko a ja poskakoval okolo auta a pořád mačkal tu zpropadenou krabičku a auto nic. už jsem nevěděl co lidi na mě pořád koukali že co tam blbnu a proč porád kolem toho auta běham (asi 10minut) a mířím na něj černou krabičkua a občas vykřiknu sezame otevři se :))) to jsem se citil fakt hodne trapně :) a zvlašt když vedle auta stala jedna kamaradka která tam byla se mnou a čekala co teda bude :)))
23:15:51
17.01.2005
Johny Death
Pekne :) Mě se jednou stalo... vystoupil jsem z auta že si zacvaknu kufr kterej jsem nechal omylem otevřenej. vracim se zpět a co zjistim pred vystoupenim jsem si zamčel omylem central a při otevření dveí nevyskočil. bylo to na jedne brnenské ulici. tak jsem chvilku chodil kolem krajnice a auto bylo zaparkovany sice blbe ale bylo. rikal jsem si že kolem krajnice se toho vali tak že tam třeba bude i drat. nebyl. tak jsem přešel silnici kde měl nějakej pan vraženou hlavu v autě a že jestli by mi nemohl pujčit kus dratu. a že na co. 5íkám že si potřebuju odemčít jedno auto. sahl na zem kde se mu kus valel a dal mi ho ale že ho bude potřebovat. tak jsem šel otvirat...chvilka snaženi(drat byl krátky) a najednou ejhle drat už nebyl jen kratky drát byl v prdeli... spadl mi do dveri...tak jsem šel za nim a že bych potřeboval ještě jinej... tak na mě divně koukal ale pak neco našel pak jsem si už konečně otevřel a ze dveří vykuchal i ten druhej drát vratil mu ho skočil do auta a rychle pryč :)))
01:52:43
17.01.2005
fine_ray
báječný historky!!! jednu taky mam.. teda moje přítelkyně.. takže jí znam z vyprávění:
Těsně po zakoupení škodovky, si jí přítelkyně půjčila... samo, že před tím dostala milion rad a pouček jak co funguje (světla, stěrače, topení) Do Plzně sme přijížděli pozdě večer a za husté mlhy.. vysadila mě a pokračovala směr svůj domov. V tom jí zastavili příslušníci ať si zasne zadní mlhovky (byly tam dvě úplně nový, takže svítili 1) že ve městě je mít nemusí. Tak ona otočila spínačem na světla a ejhle ono zaslo vše..i ve předu, tak jen o jednu polohu.. ale to svítí jen nějak malinko.. "slečno to máte nějak špatně zapojeno" "ale né přítel říkal že všechno funguje jak má", "hmm tak to s tim zajeďte někam do servisu ať vám to zapojí správně"1 "no a teď si to nechte rozvícený všecno, naschle"
Pravdou je že od té doby ví, že mlhovky maj svuj vlastní vypínač.. 3 (upozorňuju, že zapojeno bylo opravdu vše správně)
01:05:29
17.01.2005
Mishoooo
Ja som toto leto pozical holce Rapida a takze som rozpojil kluce na dva zvezky no a co cert nechcel isli sme tankovat na pumpu, vystupime, zkontrolujem kluce, boli v ruke a zbuchnem a ahaho, kluce v ruke mam ale od bytu a kluce od auti v zapalovani... tak klasika, studeny pot, vynadat si aky som idiot a premyslat... este ma cakla potumna navsteva pumpara a poprosenie o zhovievavost lebo som im blokoval stojan. A potom zhananie nahradneho otvarania... nastastie to bolo blizko prace kde som zohnal pilku na zelezo z ktorej sa hodil platok, zvysok poznate4
22:45:22
15.01.2005
Gryzly
-> Bell: To já jednou jel na jednu kalbu oslavu narozenin a stavil jsem se v bankomatu. a jak jdu spátky k autu tak jsem zjistil že jsem si zabouchl klíče v zapalování a jediný co jsem měl byla kreditka a pětikilo. Tak mě napadl nápad a já šel do cyklo potřeb a prodavačovy jsem řekl, že chci špicu do kola. On se mě zaptal jak dlouhou a já mu řekl, že tu nejdelší. on se zeptal kolik jich chcu a já že jen jednu, tak se na mě blbě díval. chtěl po mně 80halířu. Podávám mu pětikilo a on se blbě podíval jestli nemám drobnější tak jsem mu to vysvětlil a on se strašně smál a říkal že si tu špicu můžu nechat zadarmo. Tak já jsem odemkl auto odjel jsem do supermárketu asi tak 1km a vytáhl jsem si tašku z kufru a kufr jsem zabouch jen na jeden zámek. Jdu nakoupit nějaký to pitíčko na kalbu a když se vrátím, tak hledám klíče a oni byli kde? No v zapalování.tak co ted? v ruce taška s nějakýma fernetama a dalším. tak jsem naklonil kapotu na kufru, strčil tam ruku a zatáhl jsem za táhlo mezi zámkama. Tím jsem otevřel kufr. pak jsem to táhlo demontoval a otevřel s ním dveře. Celá operace trvala asi 5 minut kolem chodilo plno lidí a projeli kolem i městkáči a nikdo nic neřekl, jen se na mě blbě dívali.
20:00:53
15.01.2005
Peto85
mne sa stalo daco ako Darkness-ovy rano som isel do prace v zime nastartoval auto vytiahol sitic a siel otvorit branu po branu to mam asi 30m a auto za studena ked je sitic ma asi tak 1700 a az ked sa trochu ohreje vybehne na 3000 a dojdem k autu a ono zamknute a motor reval na 3000 a co teraz tak ma napadlo ze vitiahnem kabel od inducky nastastie som tam nemal sus plechy takze to slo potom uz len vyhackovat
20:00:40
15.01.2005
kaipan
Já měl nejveselejší zážitky s mým druhým autem. Nissan Sunny Coupé GTi.... (teď odpočíva a už ho nechci - je to sráč). Jedu si tak s dvěma kamarádama po pěkné dlouhé silnici... Jedu velmi svižně, otáčkoměr se tlačí do červenýho pole... při 190 km/h si zlehka zařadím pětku a kamrád užasle vykřikne "Jé to má ještě jednu rychost" ... A nebo když jsem jel svižně na zatáčkovitý silnici. Jede se mnou kamarád, který má Rapida... (já ho teď mám taky a nevyměnil bych to ani za nic) zatáčka na seriovýho Rapida tak na 140 maximálně.... já si najíždím ve 190, ťujnu do brzdy na 180 a kamarád křičí " to nemyslíš vážně". A tak to bylo pořád... dokud jsem nezničil motor... 3 Jinak na Rapidu mně velice potěšil podvozek... Spodek je KONI a sedí to skoro jako ten Nissan, jen zadek je trišku nejistej. A trapas mám taky.... tatík měl na 120-cítce čudlík na ukostření cívky pod sedadlem. Sednu i s přítelkyní a se sestrou do auta, startuju anc... znovu.... nic.... ještě jednou.... zase nic. Přítelkyně a setra teda auto s velkým úsilím vytlačí z parkoviště na silnici, co je z kopce.... zapalování zapnutý, dvojka, spojka pustit a ....... nic. A najednou se v té mojí hlvě rozvítí a čísi hlásek říká : " ty čuráku, pod sedadlem je čudlík" čudlík vypnu a motor naskočí na první pokus.... Tohle bylo před dvěma lety a dodnes mně to občas přítelkyně předhazuje... 8 3
19:41:07
15.01.2005
Simi
Nejdriv neco, co se stalo kamaradovi, snad se za to na me nebude zlobit :-)
Jednou, pri jizde v noci, se mu zacala varit skodovka. Pockal, az to vychladne, dolil vodu a vyjel, jenze za chvili zas to samy. Volal mi, co s tim, ze pry pod autem se vzdycky udela velka louze. Myslel jsem si, ze mu nejspis praskla hadice nekde na ceste do chladice. Nakonec, po pul hodine zkoumani, se nechal od nejakeho kamarada odtahnout zpatky domu (asi 20km). Na druhy den jsem se mu na to sel podivat a cela zavada spocivala v tom, ze mu vypadla hadice co vede k termostatu... Vzhledem k tomu, ze jel vyzvednout pritelkyni a meli jet nekam na nejaky ples, z cehoz samozrejme seslo, vcelku slusne nadaval :-)

Ja jsem zas pred casem chvili chodil s holcinou, ktera mela pamatku na jeden z predchozich vztahu v podobe ctyrlety, ukriceny holcicky. To by samo o sobe jeste nic neznamenalo, jenze jeji rodice meli doma taky skodovku a tak prvni, co udelala, kdyz posadila holku na zadni sedacku bylo, ze zapnula detskou pojistku... No a bylo vymalovano :-) Nastesti to stihla udelat jen na jednech dverich. Kazdopadne jsem se pri jejich demontazi docela zapotil a jeste si pak navrch vyslechnul kazani, jak mam auto na hovno.
Dalsi vec, za niz jsem byl zkritizovan a potrestan odmitnutim kyzene aktivity, byly sedacky - totiz ty anatomicky vyztuhy na bocich jsou sice za jizdy v zatackach prijemny, ale... ;-)

20:42:32
14.01.2005
Honza "Bobr"
Jednou jsem byl pochválen, že jsem vevnitř uklidil . . . 14 dní a bylo to tam kde předtim.
20:37:05
14.01.2005
Darkness
Jo tak jednou zastavim takhle na nějakým plácku s tím že si odskočím tak a říkám si ani nemá smysl zhasnout motor.Vystoupim strčím do dveří aby se zavřeli a vymočím se ,přijdu a ups zámek se zamk sám tím jaxem zavřel dveře.No a teď nastartovaný auto s plnou nádrží co teď.Asi po minutě přemýšlení sem koukal že mám otevřený střešní okno kousek dál ležel klacek a tak sem se naplác na střechu a klackem sem šťouchal do kličky ve dveřích až sem oknem u dveří prostrčil ruku a otevřel.
To mě nejvíc dostalo....1
14:20:18
14.01.2005
King
2 Labros:1 , ale zas te jen tak neco nezaskoci on the road4
14:03:22
14.01.2005
Labros
Tomu se ale říká dobrá vybavenost auta. Když po tobě pak chtějí policajti vidět trojúhelník tak půl hodiny vyhazuješ rozdělovače, karbece, poloosy, motory, ... než se k němu dostaneš 1
13:58:41
14.01.2005
King
Jj, ale ta Milka by potřebovala narazit na nějakýho Štrosmajera, aby ji to řek pěkně od plic i s tím protaženým ".......káááááááá&qu ot; ve slově "nebeská"9
13:51:57
14.01.2005
Labros
-> King2: Tomu se říká pechfógl 3
13:50:40
14.01.2005
King
A taky mě dostalo, když si takhle ležím pod autem na sidlišti a najednou přiběhne vořech a pochčije mi botu A ta Milka, co ho venčila, jenom kdákne "Beníku, FUJ je to!!!" Bůůůůůůůůůů!!!!!!! :)
13:43:03
14.01.2005
King
Ja jsem loni dostal od manzelky "pojeb" za to, ze po sestelovani rozdelovace a lpg, se ji stava na parkovisti Kauflandu, ze prirozjezdu ji piskaj gumy a "ten zadek jde nejak do smyku" :) .....A nepral bych nikomu ten manzelcin vyraz, kdyz po ceste ze ZOO Dvur Kralove odesel favorozdelovac a ja musel za cca 30minut vyskladat z dilu povalujicich se na ruznych mistech auta starej kontaktni rozdelovac vc. vyroby cepu na kolene a reseni, co z klukem, kterej se mezi tim v aute posral az za usima :) To uz vubec nemluvim o rozpadlym vnitrnim kloubu kloubovyho hridele po sviznejsim prujezdu neprijemne vertikalne clenite vracecky s drahou polovickou na palube v pocinajici prutrzi mracen :)
12:39:48
14.01.2005
Labros
-> Ondra: ano a byla i zařazena trojka 4
12:09:16
14.01.2005
Ondra
Labros...a bylo v tu chvíli nastartováno? :)
12:04:32
14.01.2005
Labros
Mě nejvíc pobavilo když se jí zasekl pedál plynu v dolní poloze a ona nevěděla co s tím 3
11:39:56
14.01.2005
Bell
Co Vás na vašem autě fakt dostalo?
Co u Vás doma vaší přítelkyni(manželku)nejví c popudilo(nebo naopak potěšilo )když jste něco dělali na autě?

Extreme Tyres