Carefour

prohledat
47 příspěvků (zobrazeno 1 až 47) od 03.01.2005 do 11.01.2005, založil/a Martin
řadit dle data
01:23:53
11.01.2005
Strnadek
-> Johny Death: 3
00:59:43
11.01.2005
Johny Death
:))) No ja v keru nebyl ale fronta od toho kralovopolskyho keru mi stala az pod okna a to je nejake 4 000 000 mm daleko fakt jsem jim to nezavidel:) ale stalo to za to...se na to vecer v telce koukat :)))
10:44:15
09.01.2005
kirri - zrušená registrace
-> Johny Death: no boha to je festovní story, tož mi sem šly hodit bulvu do bérna do kérfuru a tam to bylo to samí, teda v tej největší mele jsme tam nebyli, jak sem už pisal, le nějake ty dozvuky jsem ještě stihnul, jakýsi čížkové tam dělali tlaky do hlavy na prodavače v tekstylu, ale bylo jim to houno platné. Jak jsme procházeli těma uličkama tak to bylo jako kdyby tam někdo hodil atomovku, no nepochodili jsme tak sme si cestou domů kúpili aspoň hambáča - sýrovýho, nějaké čízburgr nebo nějak tak, v kérfuru sme nic nekúpili tak sem aspoň provětral mého šemíka.
22:49:37
08.01.2005
Johny Death
Utřel sem pysk v Kerfuru

Včeraj, jak sem jel rano lokalku na šichtu, sem ešče poloslepy kuknul z okna a co něvidim — řada aut jak cyp od Imperijalu až po Frydlanske mosty. Už sem se těšil, že uvidim jakesik rozflakane žďorby na štyrech kolach od hňupu, co jezďa jak prasata a nědodržuju vyhlašku, a nebo aji jakesik dojebane krvave zněuznane zavodniki formule jedna, ale nic! Řada až ku kulturaku a socijalce a ešče dal. U Hutnich montaži sem se na to vysral a zas sem zavřel oči, bo se mi chtělo spať a na šichtu eště daleko a zrovnaj nastupil jakysik nasrany pazgřyvec s berlu a už si to zamiřil ku mně. Vyser si oko! Maš jezdiť invalidnim vozykem a ni lokalku, cype. Jak sem přyšel do roboty, tuž tam mě ani stolek něpozdravil, bo všeci kecali o jakesik akcii storoča v Kerfuru.
Chvilu sem posluchal esli něvyšpijonuju jakesik detajly, ale guvno. Nakoněc mi to nědalo a zoptal sem se Jaruny. Ta na mě mrkla — asi si spomjela na naš taněc na Stodolni — a pry že v Kerfu dněskaj maju akci, kdy si možeš kupiť buty anebo košulu se slevu jak prase. Tuž buty už mam dojebane a košula už by tež zaslužila vyprať. Vrtalo mi to palu až sem se rozhodnul — bulnu šichtu a něnapadně se vytratim na hodinu. Třebaj tam kupim hadry a kdovico ešče.

Něnapadně sem se prošvenknul vratnicu — ty ramba v černych uniformach zrovna čumjeli na televizu, kdě byl jakysik pořad o ucpanych cestach. Sednul sem na lokalku a valil směr Kerfur. Vystupil sem u Hutnich montaži a přyskokem vpřed sem se šinul ku hlavnimu vchodu. Už za zastavku mi bylo divne, že tam bylo ludi jak na prvomajovym pruvodě za komanču. Čim bliž sem byl Kerfu, tym to bylo horši. Ludě se tlačili jak sardinki v plechovce a čim dal vic mě srali. Jak už sem myslel, že se na to vyseru, tož mě dav vtlačil do hlavni brany a ja spolu s dalši partyju, kere se zachtělo zlevněnych košul a radiji, proletěl kolem Mekdonalda, byvaleho Elektrosyty a nakoněc kolem informaciji. Eletrycku branku, kera pušťa ludi do opchodu, sem přeskočil jak Sergej Bubka v dobach sve největši slavy a řynul sem si to do oděleni tekstylu. Ti hajzli! Košule za dvacet korun už němjali! Tuž smykem vybiram zatačku a valim do odděleni obuvi, kere je hneď vedle. Do štajgrove řytě!
Posledni fajne buty za třycet korun ukořistil jakysik antek z Polskej. Tuž co robiť? Shybam se pro letak, co se tu vala na zemi. Po řbetě mi přeběhně deset duchodcu. Slyšim enem, jak si ščebetaju cosik o levnych pomerančach po koruně za kilo. Jejich berle citim v každym obratlu. Vstavam s letakem v ruce a oko mi padně na předni stranku — domaci kino za patnast set. Kurnik šopa, tuž to je vjec! Nědavno nam zavřeli kino Vesmir, do Luny je daleko a jeden listek v Sinestaru stoji jak izdenka do Brna. Mjeť doma vlastni kino enem za par korun, tuž to by partyja z roboty čuměla jak Gross na lokomotivu. Dufam, že to platno k temu je dosť velke. Nerad bych na to čuměl moc zblizki. Valim do elektra. Tam už stoji banda rychlejšich koliku s robkami, kere se tvařa tajak by mě chtěly narvať do tej jejich vybrane lednički, na keru sem se enem kutkem oka podival. Čumim jak vrana na romadur — lednička za dvatisyce, tuž to sem něviděl ani u znameho v bazaru a to je nějaky frajer, bo ma otevřene nonstop, aji v noci. Prodiram se davem ruzne narodnosti k televizam a videam — a zas guvno! Posledni domaci kino za tisicpětset bere jakysik čobol, na kereho se vzapjeti vrhaju ostatni v řadě, keři tež chtěli ušetřiť za kino. Jeden se mu snaži vyrvať z ruk tu krabicu a druhy ho picha prstem do oka. No něvim něvim, esli mu k čemusik budě ta zmačkana bedna, keru mu vzteki poskakala ta tlustoprdka co stala za nim. No nic, seru na to a pomaly se deru k vychodu. Cestu se ešče nachomytnu k bitce u vjecy pro male haranty. Chytnu jednu do gzychtu, keru hned tej babě vracam. Pada na zem a bere sebu dalši tři hňupy, keři drža stejnu krabicu lega jak ona. Lego se rozleti na všecky strany jak křeček, kery proleti ventilatorem a je klid.

Po dvuch hodinach se orvany jak oberva deru do lokalki a valim zpatki do roboty. Ramba na vratnici si mě ani něvšimnu, bo furt čumja na tu televizu.
V robotě se mě všeci ptaju, co sem robil tak dluho na tym hajzlu a esli sem spadnul do mušle, že sem tak oškubany. Chuji jak lampa, no ni?

Večer na Nově potem ukazovali obrazki ze Slovenska, jak se tam ludě rvali do jakehosik supermarketu. Tuž take zufalce ja něchapu, tlačiť se jak herink gvuli zlevněnym kobzolam — bych se na to moh vysrať.

00:20:24
07.01.2005
Strnadek
->VeteV: Někdy se mi zdá, že přijede vlak z tramtárie (kde nikdo neumí ani anglicky, natož česky) a všichni naráz něco scháněj... pakáž nevychovaná, nejvíc mě nasere typ, co mě chytne za rukáv a snaží se mě někam dotáhnout jak hadrovýho panáka (a smrdí jak kdyby měsíc bydlel v kanále... - nejradši bych mu jednu vlepil... ale většinou je klid (proti tomu co se dělo v tom kerfůru)...
21:34:41
06.01.2005
jb
ja musel projet v ostrave ty tupe kolony vyletniku nakupujicich, co prijeli z horni dolni a vubec nechapali co ten policajt tam mava za blbosti ..asi po hodine v kolone kterou jsem v Ostrave ci Brne jeste nezazil ..jsem se nasral na vsechny lidi okolo :) Musel jsem tam na 9hodin protoze jsem vezl slecnu na krajsky urad se prihlsit do prace 4 Jsi to umeli vybrat kdy tma mame byt ..skoro pomsta, ted uz nenadavam kdyz se utvori strudl 10aut pred rondlem :)
10:54:37
06.01.2005
VeTeV
-> Strnadek: jenze u vas todle nebejva ne?! aspon v chabrech mimo najezdu venkovanu byva klid2
00:23:08
06.01.2005
Strnadek
Vzhledem k tomu že pracuju v podobnym obchoďáku, vyhybám se podobným prodejnám jako čert kříži... a v televizi mě to akorát dorazilo... kolony aut, lidi běhaj aby byli první (nechápou že většinu zlevněnýho zboží si odnesou domů šéfové a jejich poskoci (to co zbyde rozeberou prodavači) a nakonec se aspoň poperou...8
22:21:16
05.01.2005
badil - zrušená registrace
ti lidi se chovaji jako hovada pri techto slevach..sem tam byl taky a kvuli par bananum me malem uslapali 3 3
21:37:32
04.01.2005
-> mike: ani mi nemluv ku*va, strašný, asi budu žrat jenom výhonky
21:26:33
04.01.2005
mike
v Ostravě si dali do držky chlápek s nějakou babou jak se tahali o poslední rotoped. Holt po vánocích ho je třeba...
20:30:59
04.01.2005
Milošek
jo paove to je marketingovej tah maj tam par palet neprodejneho zbozi tak to slevej o polovicku a cesky narod blbne ale to ze usetrene 200tovky prostal v kolone a hledanim volneho fleku na parkaci,10 tabletek proti stresu a a nejakej ten brufen aby ho nebolelo telo ze se prez nej prehnal dav je to sqely kup
PS:bracha dela v tescu v odd.marketing..takze kdyz tam maj nejakou tu slevicku lidi stejne koupi kdyz uz tam sou vsechno treba i drahy jako prase:)))))))
20:10:14
04.01.2005
lubosgls
to jsem jel pritom do skoly
20:09:01
04.01.2005
lubosgls
jen si vzpomente na Český sen .))) jakej s toho byl poprask,-> Gryzly: ja jsem nechal auto na kraji brna a dal jsem jel tramvaji dal jsem nato nemel nervy
20:00:38
04.01.2005
U-Geen
ja nevim... pro me je akce / sleva urychlenim pokud premejslim o koupi neceho a tohle vyjde vyhodne... jinak to nejak neresim :-)
16:46:47
04.01.2005
VeTeV
-> Labros: mno ja nevim - at zije machamburger :-)
16:39:15
04.01.2005
Labros
-> sep: V Americe jsou všechny ty tlustý báby už vdaný... ony totiž ztloustnou až po svatbě... do svatbý jsou to supr kočky!32
15:36:43
04.01.2005
sep
Lidi jsou všude stejný,jen si vzpomeňte jak někde v americe udělali výprodej dámských svatebních šatů...........a ty metrákový doroty si tam málem daly do tlam.......přitom polovina z nich se k chlapovi přitiskne tam maximálně v masovým hrobu a svatba je sci-fi.....ale když to bylo tak levný5
14:04:51
04.01.2005
VeTeV
JA SE TOMU NEDIC¨VIM...PROSTE HOLT SOU LIDI CO SI V TOM LIBUJOU A KDYZ JIM NAPISES SLEVA 200,- BUDOU SE O TO PRAT DO ROZTRHANI TELA2
12:41:33
04.01.2005
CHIP
-> Gryzly: Nekdy je vyhodnejsi jet z prace proste vlakem ... 1, ale je fakt ze tam skoncilo spousta lidi ... kteri nikam nakupovan nejeli ...
11:10:56
04.01.2005
Gryzly
-> CHIP: Kámoš taky zatuhl včera v Olmiku v zácpě. A to ani do těch obchodů nejel.
10:59:15
04.01.2005
CHIP
Byla tam moje draha polovicka a rikala ze lidi se tam chovaj jako zver a dobytek ... hrnou se za necim, ceho stejne jsou v celym ksefte akorat 4 kusy a to jeste vytisteny na propagacnich letacich ...
Nechapu ty lidi ... ano maji neco ve sleve v poradku ... muzeme se jit podivat .. ale aby te tlacili pred sebou a jeste rvali neco ve smyslu, " tak kurva pohnete se nebo na me ta vrtacka za padesat korun nevyjde" ... proste zvirata a dobytci ... jeste ze jsem tam nebyl ... stacilo mi vypraveni ...
10:01:22
04.01.2005
King
2 remix: Nejhustsi story na tema konzumerismus :) Me zas fascinuje jak pri vypuknuti akce v super-hyper se na parkoviste slitnou i ty nejvetsi ridicsky streva zablokujou dopravu v sirokym okoli jenom kvuli tomu, ze Pepa s Manou nemuzou zaparkovat jejich Ladu 1500 o 15m dal od vchodu do chramu konzumu, protoze jinak by nastala termonuklearni apokalypsa. A kdyz uz zaparkujou tak se netrefej ani do 3m sirokyho staflu na parkovisti, protoze v porovnani se stodolou, kde Pepa uz 25let parkuje je to kurefsky tezkej task. A samozrejme, ze pri "rizeni" a "parkovani" nakupniho kosiku se Pepa s Manou a letakem chovaj jako jako na parkovisti. Vzhledem k tomu, ze ty maly lidi, co mame doma radi opakujou, co slysej rikat tatu kdyz kleje, radsi je tituluju "motaci" :)
09:13:53
04.01.2005
-> remix: -> lubosgls: hlavně že si rozumíte3

Já si ani nechci představit co by bylo až by něco dávali zadara, museli by tam být polismeni, nebo hasiči s vodním dělem
22:51:10
03.01.2005
REMIX
-> lubosgls: OK, už se v tom nebudu šťourat1
22:41:01
03.01.2005
lubosgls
-> remix: vsak ja jsem te pochopil
22:33:38
03.01.2005
REMIX
-> lubosgls: Ne ne, já to myslel, kdyby třeba v Carrefouru dávali něco zadara4
22:30:23
03.01.2005
lubosgls
-> remix: 150 těžce raněných na 1 kilo cukru .)
22:20:21
03.01.2005
REMIX
-> lubosgls: ???
22:06:26
03.01.2005
lubosgls
-> remix: na jedno klilo cukru ale
21:59:07
03.01.2005
REMIX
-> Crack: No kdyby dali něco zadara, tak tipuji min. 150 lidí těžce zraněných51
21:56:31
03.01.2005
REMIX
U nás v Kauflandu se nějací dva důchodci doslova "porvali" o poslední balíček 1kg cukru, který byl taky v akci a nakonec to skončilo tak, že ho roztrhli a měli oba dva ho*no3 3
21:56:08
03.01.2005
Crack
pomalu jako by dávali něco zadáčo 3
21:37:34
03.01.2005
no já sem aktivním členem tohoto frmolu nebyl, páč nejsou penízky.

Ale tohle mě dostalo, viděl jsem to jen v TV, ale někdo tady zmiňoval banány, to byla jednou taková akce myslím v Kauflandu na Slovensku měli o polovinu lacnejší a tam lítaly i facky normálně chlápek přišel upravenej a odcházel s utrženým knoflíkem a razítkem na ksichtě od nějaký babky, který je vytrhnul z ruky, já to nepochopím, bratranec tam brigáduje a říkal, že stačí vyjet před dveře tím vozejkem ze skladu a všechno je fuč i s krabicema, to je jako kobilky, to je už moc.
Zase na druhou stranu je pravda, že nějaká sleva na elektronice (kvalitní) je příjemná, nebo na nějakých oblečení, ale už není příjemná pro ty, kteří je kupovali před těma slevama, to by mě jeblo, kdybych kupil něco za 5000,- a potom to stálo 1900,-69
21:20:09
03.01.2005
U-Geen
-> Kurvapes: no polovina cechu jak slysi ze je na neco akce nebo sleva tak to koupi i kdyz to nepotrebuje :-)
21:17:30
03.01.2005
lubosgls
hruza nad tim se da jen kroutit hlavou a smat se
20:35:43
03.01.2005
Kurvapes
-> U-Geen: Asi nerozumim,já se vobchodum vyhejbám jak bezdomovec práci.A tohle bylo fakt moc.
20:32:15
03.01.2005
U-Geen
-> Kurvapes: voe tomu nerozumis, akce sleva to je mela :-)
20:28:00
03.01.2005
Kurvapes
To co bylo vidět v tv mnou dost otřáslo.Trocha sebeůcty by neškodila.
20:10:16
03.01.2005
Alan
NO to mi povídejde sem si jel koupit v práci svačinu na nový butovice do tohoto mega hyper obchodu.nejdřív sem si řikal náká bouračka a vono prd jenom hafec lidí mířící do tohohle obr obchodáku na pakkovišti jediný místo,ale za to policajti vybíraly za stání pro vozejčkáře.Tak sem si koupil rohliky a rychle sem vypad ze spárů davu8 fuj už nikdy víc lidi sou schopný člověka udupat kuly jednomu poslednímu banánu3
19:20:35
03.01.2005
minno
nechce sa mi to cele citat, ale bolo to aj u nas na slovensku1
19:12:30
03.01.2005
Simi
Navic zlevnene zbozi z regalu pomerne rychle rozprodali a doplnovali ho postupne. Jenze to nove nemeli namarkovane se slevou, takze po vystani dvouhodinove fronty u kasy a zaplaceni zbozi v plne cene se muselo stat jeste dalsi dve hodiny ve fronte u informacniho centra, kde vraceli penize za ty slevy...

Jeste ze jsem tam nebyl :-)
19:09:45
03.01.2005
Simi
V Hradci byla fronta uz od Intersparu... A pred kerfurem samotnym stalo venku pry 700 co cekali jenom na to, az je nekdo vpusti dovnitr ;-)
16:19:50
03.01.2005
Crack
Já tam byl,holka mě ukecala že se tam pojedem podívat...lidí jako sra*ek a místo všech plánovanejch věcí sem si v Intrsparu koupi rohlíky a salát jeli sme zvejletu domu!Fronta až od T-mobilu no hrozný!!!!!!!78
16:06:54
03.01.2005
Martin
No já jsem četl na seznamu v diskuzi, že byli i tací, kteří si tam vzali rovnou kameru šli se bavit, v naději že to pak pošlou do televize a vyhrají kameru 3
To mě bohužel nenapadlo...
15:47:27
03.01.2005
U-Geen
Ha, ja z toho mam i fotky, a nebyl sem tam :-) ... nevim jelsti tu neprobehly, nemam tu v praci zmensovaci soft tak mozna vecer je sem soupnu :-)
15:35:35
03.01.2005
Martin
Tak se přiznejte, kdo se tam byl podívat na ty neuvěřitelné ceny ?

Přiznávám, já tam byl dnes v cca 9hod (na Andělu), kupodivu jsem v pohodě zaparkoval, nicméně po vstupu do budovy jsem našel, co jsem očekával... Spousty tlačících se lidí, proudící jedním směrem.
Tak jsem se přidal do proudu a již po cestě směrem k pokladnám mi bylo divné, jak to, že fungují pouze 4 pokladny !!! No nic, bez košíku jsem proplul davem a vyrazil jsem do prvního patra, míjíce letáky lákající na 95%ntní slevy. V prvním patře se již nedalo rozumně hýbat, akorát jsme s kamarádama poslouchali rozhovory vzrušených důchodců, jaké že tu jsou super ceny. No, pokračovali jsme dále, unášeni proudem dychtivých lidí. Avšak velkým překvapením bylo, že se mi nějak nepodařilo najít jediný výrobek, skýtající tuto ohromnou slevu, ačkoli cedulí, oznamující 95%ntní slevy bylo tisíce po celé hale !
A tak jsme se dali rychle na útěk a po dalších akčních cenách jsme raději nepátrali. Košík s drobnostmi za pár korun jsme zanechali před pokladnama jako spousta podobně smýšlejících lidí, neboť projít pokladnou by byl úkol, skýtající hodiny čekání. A tak jsme zbaběle proběhli zkrz nefunkční pokladnu a jeli jsme s nadšením jak jsme ušetřili domů...
Extreme Tyres