-> Jirik_Tuňák1983: Jo ta je parádní a konečně nová evropská zadokolka co se mi i líbí
11:12:22 22.07.2016
darklord
-> Jirik_Tuňák1983: konecne alfa co by ma v garazi neurazila (aj ked popravde naftovy malovalec by ma asi uplne nelakal, ked je v ponuke aj QF), len skoda ze nerobia daco podobne aj v ekvivalente 5er. Aj ked na druhu stranu, konecne krok spravnym smerom od false-wheel-drive
-> Tuner#2: ňo, 10let nazpět jsem se tady ještě nevyskytoval natolik, abych takovouhle rozpravu zaznamenal - obdiv tvoji paměti ses takovej "strom virtu"
Pro mě je objevení tohodle auta celkem novinka, víš, tak proto můj předchozí post
Donedávna jsem o tomhle autě nevěděl, už vím, kde brali inspiraci na 1100 uvmv. Narozdil od našeho prototypu se tohle fáro dá ale koupit. No, pokud má člověk hrubě pres 100t .
Teda musím říct, že na GTR jsem si docela spravil názor... Bral jsem to jako přetechnizovanou mašinu, kde stačí zmáčknout Enter a ono to samo zajede čas blízký rekordu okruhu. Ale když se tomu povypínají pomocníčci, je to svině kousavá. A to se mně lííbííí
Poslední kolo je pecka
Watch The 2017 Nissan GT-R Lap Spa Francorchamps In The Rain
21:52:18 29.05.2016
Jozka
-> Bedřich: /
11:38:23 29.05.2016
Bedřich - zrušená registrace
-> Jozka: Tak posoudit zrovna tento rozdíl už nemůžu...ale určitě to bude proti Maserati obrovská výhra.
-> Bedřich: Dobrá, třeba jo.. ale spolehlivost a náročnost na údržbu úplně někde jinde - zkus nechat Maserati 10 let ve stodole .
22:16:59 27.05.2016
Bedřich - zrušená registrace
-> Jozka: Nemyslím si.Evropané a hlavně Italové si v té době uměli postavit takový motor o kterém se zbytku světa jenom zdálo.Celá koncepce Isa je dát dohromady to co jinde zbylo.
Psal jsem to na mobilu "z patra", bez toho abych si to ověřil na googlu. Popravdě ani nevím kdo od koho kopíroval, ale tohle je Jensen FF a od předku, přes výdechy na blatníkách, kapotu a celkový tvar to prostě na mobilu jde celkem běžně zaměnit...
Ale chápu pana neomylného, že tobě by se to stát nemohlo - já to uznávám, spletl jsem se.