skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
papíry stodvacet-za pár let
-> Luky.: no tak to sem vubec nevěděl :-)
-> Martin/125/: Přesně tak. Když jsem teď přihlašoval bílýho rapida, tak o tom dali záznam do TP. Pokud ho budu prodávat, už se to platit nebude. Tedy pokud to ty paka zase nezmění... 

-> Martin/125/: jop
LiMaK - 742 forever 17.06.09 12:36:26 napsal: → Doggie4EVER: ale pak se zase zvysuje sance libovek se zaplacenou ekodani, ktere skonci bouchjdou…ekodan se plati jak vime po jen po prvnim prepisu,takze i dnes se najdou blazni co daji za 120 treba 20tkč a prepisou ji…no a za par let bude takovych skodovek mraky…teda jen ty prezivší… ekodan se plati jen jednou??? Jako když teda ted bych třeba prodaval auto a ja za to už ekodan zaplatil,tak ten co ho bude kupovat ode mě už ji platit nebude??? 

-> Nwkt: Jako že bych ho (taky) vzal do baráku? To asi nehrozí... :)
Resp. jaký je teda řešení? Přeci celý ty roky nebudu platit pojistku, depozit už taky neni co bývalo...
Resp. jaký je teda řešení? Přeci celý ty roky nebudu platit pojistku, depozit už taky neni co bývalo...
-> Luky.: Já bych si je nechal, třeba se objeví nějakej pěknej bezpapírák co za to bude stát
Přebývají mi jedny papíry na Rapida, 136, rok 1989. Má smysl je schovávat nebo je mam zrušit?
-> Quest: Ti to řikam, ať původní majitel zruší doklady, teď to jde legálně
No tak toho jsem se bál, asi si koupím bez PP. mám tu pár vyhlídlejch, Mko 120GLS,120l....
-> Quest: Hlavně je už časově omezenej
no deposit, prý ho chtějí i "zpoplatnit" co je na tom za pravdy?
Kup s doklady a ty hoď do depozitu, ne?
bylo by to jednoduší ale 125, se výráběla v letech 1988-1990 což znamená že až 2018-2020 teprve půjde přihlásit, což je fakt pozdě....
-> Quest: Tak to odhlaš z registru
Můžu ju brat s papíry i bez, na tem nezáleží, okedaň zas tak strašné není ale kolik musím každej rok platit za to že ji mám s poviným ručením? další možnost já bych si ji vzal a platil jim, až budu mít peníze zaplatim eko daň a bude to. Jsou to známý, domluva snima půjde dobře. přihlásit jako veterána za pár let ano, to se stým nemusím tahat a dotáhnout si 120 GLS ochromovanou... ale zase špatný stav. je blíž a je jistě mladší-dříve možnost přihlásit.
-> Pavel P..: tak to potom jo...
ale ja uz jsem si až moc zvykl na debilní narážky typu "tak co, sesrotuj to a dostanes třicet"
když si každej debilní soused myslí, že se to šrotovné bude vyplácet hned na šrotáku na počkání....
dokonce i muj tata si to myslel, že to bude naruku bez podmínek...jak slysel podminky, pochopil.
Tak já jen proto, že už jsem haklivej na narazky o lehce nabytejch 30ti tisicích
ale ja uz jsem si až moc zvykl na debilní narážky typu "tak co, sesrotuj to a dostanes třicet"
když si každej debilní soused myslí, že se to šrotovné bude vyplácet hned na šrotáku na počkání....
dokonce i muj tata si to myslel, že to bude naruku bez podmínek...jak slysel podminky, pochopil.
Tak já jen proto, že už jsem haklivej na narazky o lehce nabytejch 30ti tisicích
-> LiMaK - 742 forever: on spíš myslí že bude objíždět vrakáče a sbírat užitečný díle

-> Doggie4EVER: A to jsi precetl taky, ze narok na srotovne mas, pokud si majitelem stareho auta minimalne 2 roky a ze se srotovne vyplaci formou slevy pri nakupu new auta?
Proste musis koupit nove auto....a dostanes ho levneji o 30kkč....
Je to stejne jako kdyby jsi ted jasal, ze citroen ve sve reklame laka na citroenovne...bo slevnil taky o 30 :-)
planujes koupit nove auto? jo a zapomel jsem, na jednoho majitele vraku pripada jeden narok na srotovne...takze si 3 skodovky na zahrade strčis vis kam....
Proste musis koupit nove auto....a dostanes ho levneji o 30kkč....
Je to stejne jako kdyby jsi ted jasal, ze citroen ve sve reklame laka na citroenovne...bo slevnil taky o 30 :-)
planujes koupit nove auto? jo a zapomel jsem, na jednoho majitele vraku pripada jeden narok na srotovne...takze si 3 skodovky na zahrade strčis vis kam....
Kluciii, tak ted jsem to cetl, bude srotovny, boze diky za ty dary
... budu potrebovat aspon nakladak na to vsechno, co tam budu brat 

Co je, to prej zůstane.
-> Risan: a jak to bude s dosud přihlášenýma veteránama který jsou mladší 30ti let ?
Řekl bych, že Š 125 bude veteránem až tak v roce 2018. Alespoň od příštího roku se hranice posouvá na 30 let. Takže stavět Š 125 na veteránské značky za 2-3 roky nejspíš nepůjde.
-> Nwkt: to se me zas nechce 

-> iDawe: Jo, V značky
-> Pavel P..: urcite nejakej zpusob musi existovat..
-> Turda: tenhle zrovna asi neprojde
-> Turda: tenhle zrovna asi neprojde

-> iDawe: di k okýnku, řekni žes o žádný ekodani nevěděl a že neodejdeš dokud ti to nepřihlásí...

-> iDawe: no asi nijak

-> Pavel P..: tak musim se taky zasmat
samotnyho me ceka ted ekodan.. a nevim jak se z ni vykroutit

-> iDawe: V čr? To jí spíš ještě zpřísní
-> iDawe: kdes na to přišel... jednou se jim sypou prachy a oni by to rušili?

-> Doggie4EVER: treba slavnou ekodan zrusej 

-> Doggie4EVER: ale pak se zase zvysuje sance libovek se zaplacenou ekodani, ktere skonci bouchjdou....ekodan se plati jak vime po jen po prvnim prepisu,takze i dnes se najdou blazni co daji za 120 treba 20tkč a prepisou ji...no a za par let bude takovych skodovek mraky...teda jen ty prezivší...
-> Quest: Mimo jine ted je jeste sance, ze sezenes papiry v poloprevodu, cim dyl budes otalet, tim vetsi bude pravdepodobnost eko dane...
-> Quest: Určitě půjdou, třeba z nějaký bouračky apod., ale čím dál horší to bude, takže bych moc neváhal..
a nebo počkej dýl a postav ji na veteránský
-> Quest: Sežen si je ještě tet:) Budeš to mít lepší:)

-> Quest: co ta to napada ??? tak si to zozen kym mozes a mas pokoj ...

Co myslíte za 2-3 roky půjdou na škoduli sehnat papíry? mám možnost 125 bez pápírů.... ale potom bych si ju chtěl postavit na papíry.