Zjistili jsme, že se se psem asi nezkamarádí :-( Nechtěli by jste ho někdo? Pije ještě mlýko s vodou. Dneska jsme mu prvně koupili granule. Není očkovaný ani odčervený. Zatím. Ale všechno se dá zařídit. Je naučený na písek. Nejlépe Praha, Benešov a okolí.
V pondělí jsem našel babiččina pohřešovaného kocoura. Na svém pozemku, ve staré zahradní chatě.
Ztratil se někdy v r. 2006. Mám to fotit??
Ne, žádná sranda. Skoro celý týden přemýšlím, kam tu mumii šoupnu. Sám mám kladnější vztah ke kočkám, víc než k bojovým plemenům psů a s paní máme i papírové britky, takže se mi do toho úklidu zrovna nechce :-/
měli jsme kalbu a dostala buřtíka a když to šla zapít tak tam spadla a pak tu dlouho nebyla, tak jsme mysleli že už šla spát a ona se tatim marně snažila dostat ven.
-> ZdeněkH: :dej vedet jak to dopadlo,znama takhle malem prisla o jorksira,jen na operacich 12tis,fenka bude uz naporad muset jist kloubni vyzivu a jedine k cemu byli policajti,komise na magistratu a pak odvolaci na kraji, tak pro majitele dvou rotvajleru bez voditka pokuta ve vysi 2000,- Kc s odkazem ze pokud chce nahradu skody at se obrati na soud.
Sousedčin pes (na volno) nám pokousal našeho voříška (na vodítku) a pokousal i ségru. Takže se i volali cajti. Veterinářka mi při ošetřování říkala, že o kousek víc kdyby to bylo tak už neřešíme ošetření psa. Baba před policajtama dělala že není doma při tom za dveřma bylo slyšet že jsou doma. Kurva ta dostane mlatu. Teď jsem se vrátil se ségrou z pohotovosti.
-> havlik: mame v robote typka na logistike, je to vypomoc z cr a nosi sandale a nechty na nohach ma nalakovane kriklavou ruzovou, inokedy tyrkisovou, oranzovou... kam ten svet speje...
-> Pavel P..: dnes , když jsem vyléval zbytkovou vodu z kyblíku na keř jsem si nevšinul, že z druhé strany pod ním spí, tak jsem ji to, ač nerad, splatil i s úrokama. Při dnešním vedru, kdy schnula na parapetu, se sušila asi 10 minut, takže se vlastně nic nestalo
naše Micina přistižena při činu. Před deštěm vyšplhala, až na střechu, ale stopy zančí, že ji to asi pěkně klouzalo není to poprvé a určitě ne naspoled ale nečekala, že příjdu takhle brzo, že ji načapu