2 Baghira: To je fakt :( Ale nastesti posledni 4 roky, ac jsem byl s 90pct pravdepodobnosti koristi kazdy silnicni kontroly, se to vzdycky obeslo bez financnich transakci :)
2 kirri: pred nedavnem jsem s ajnhundrtfinf shade mit lpg najezdil souhrnem asi 15tkm a stalo me to na pokutach jenom 300, coz je v porovnani s uctovanou castkou fcelku ziskova zalezitost :)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo jak jezdíte
prohledat
88 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 23.12.2004 do 17.01.2005, založil/a Hanz - zrušená registrace
16:47:05
17.01.2005
17.01.2005

King
10:35:05
16.01.2005
16.01.2005

ajsman
Momentálně jezdím otcovím fáčkem, protože 120 je rozdělaná, ale zimní jízdy v plánu nejsou.
19:49:02
15.01.2005
15.01.2005

kirri - zrušená registrace
-> Baghira: máte pravdu, sám sem to nezažil, ale kamarád jezdí do práglu na týdení služebky autem (š120lpg, tuning (tuzing
), ale já mu to neříkám) a pořád, jakmile se vrátí tak za měsíc slízne v průměru 1-2 pokuty
), ale já mu to neříkám) a pořád, jakmile se vrátí tak za měsíc slízne v průměru 1-2 pokuty12:05:52
15.01.2005
15.01.2005

Baghira
-> Meap: A to je přesně ten problém tohodle pos...státu. Když jedu služebákem (renault megane 2002) tak se nestane aby mě zastavili, ale jak jedu škodovkou, tak v koloně aut uplně vidim, jak se na mě štelujou...prostě na renaultu by našli kulový, kdežto na škodárně si smlsnou...A ladovky, trabanty, warany atd jsou na tom podobně :-(.
11:51:50
15.01.2005
15.01.2005

Meap
No ja jezdim cely rok, proste porad
Kdyz jsem mel jako hlavni vuz skodovku je pravda, ze jsem v zime nejezdil, ale protoze se mi nechtelo kupovat kola a hliniky jsem nechtel nicit
.
Jinak obcas se rad svezu rychle, ale to asi kazdy. Nicmene mam jeden dulezity poznatek. Rekl bych, ze jsem jezdil stejne se skodovkou jako ted (mozna v prumeru o 10 - 20 km/h ted jezdim rychleji, ale to neni dulezite), kazdopadne predtim me staveli policajti neustale, ted uz mam nove auto asi 5 mesicu a zatim me nezastavili ani jednou
Kdyz jsem mel jako hlavni vuz skodovku je pravda, ze jsem v zime nejezdil, ale protoze se mi nechtelo kupovat kola a hliniky jsem nechtel nicit
.Jinak obcas se rad svezu rychle, ale to asi kazdy. Nicmene mam jeden dulezity poznatek. Rekl bych, ze jsem jezdil stejne se skodovkou jako ted (mozna v prumeru o 10 - 20 km/h ted jezdim rychleji, ale to neni dulezite), kazdopadne predtim me staveli policajti neustale, ted uz mam nove auto asi 5 mesicu a zatim me nezastavili ani jednou

14:41:13
14.01.2005
14.01.2005

Luděk
-> kirri: no voni ty FIATi jsou na to ztrácení světel nějak háklivý,u nás,když se soused vyšplhal s UNOem k nám na chodník a tam se zespoda zaklínil za převodovku a zplacatěl výfuk,takže to takhle 1.května ve tři ráno přestalo jet,tak přední lampy ležely cca 5 metrů před autem,páč normálně pokračovaly v cestě vpřed,zatímco auto už stálo

18:10:13
13.01.2005
13.01.2005

Honza
-> kirri: no já jsem neřekl že to odpichuju pořád!!Jen někdy a mogor si myslím taky nejsem....Já jenom když se chci ukázat,jinak naší filcku tak nezlobím....ale občas na poli to trénuju......No jen tak z prdele....Ale já vím že se to do provozu normálního nehodí!!!!Jinak pro bezpečnost právě chci do auta taky ochranou klec..To víš já mám asi skrytou RALLY duši....No možná časem..
20:37:30
12.01.2005
12.01.2005

-> Honza: no to vodhrabávání je fakt naprd, pokuď teda nejseš magor, kterýho sem potkal ve Slavkově když sem si nechal opláchout auto a pak si ho následně voskoval, takový velký kápo, měl Fiata Cromu, diesel (myslím, že se dělaly 2.5TD, ale teď fakt nevím
) ¨šmejrem zajel do myčky (tam mu upadlo přední světlo
, no takovej fakt už vrak, bylo to vidět a i slyšet, prahy to snad nemělo, šmejrem z myyčky, zanadával si do kokotů, do auta naskočili takový "týnejžři", gel na vlasech, cigárko v koutku, ten to nakop, motor trochu zaskomíral, ale chytnul a kápo to vytúroval do toček (až byl slyšet omezovač, takovej rachot dýzláku sem neslyšel) a pustil spojku a to byla gumovačka, vodpich jak to prase, točky na max s omezovačem, projel benzínku, vycházet někdo ze dveří tak je ozdobou na přední kapotě, profrčel na hlavní, za dva a zase do otáček, jo slyšel sem to až tam kde sem stál, no různí lidé žijou mezi námi, buďto brzo dostane někde na cestě nahubu a nebo si motor vyžádá věčný odpočiek. Nejhorší je, že to byla rachotina, Croma se mi líbí, ale tadle měla všechno za sebou.
Takže na závěr, buď lepší řidíč než tenhle, odpichuj jenom na srazech, ale to taky není povinný.
) ¨šmejrem zajel do myčky (tam mu upadlo přední světlo
, no takovej fakt už vrak, bylo to vidět a i slyšet, prahy to snad nemělo, šmejrem z myyčky, zanadával si do kokotů, do auta naskočili takový "týnejžři", gel na vlasech, cigárko v koutku, ten to nakop, motor trochu zaskomíral, ale chytnul a kápo to vytúroval do toček (až byl slyšet omezovač, takovej rachot dýzláku sem neslyšel) a pustil spojku a to byla gumovačka, vodpich jak to prase, točky na max s omezovačem, projel benzínku, vycházet někdo ze dveří tak je ozdobou na přední kapotě, profrčel na hlavní, za dva a zase do otáček, jo slyšel sem to až tam kde sem stál, no různí lidé žijou mezi námi, buďto brzo dostane někde na cestě nahubu a nebo si motor vyžádá věčný odpočiek. Nejhorší je, že to byla rachotina, Croma se mi líbí, ale tadle měla všechno za sebou.Takže na závěr, buď lepší řidíč než tenhle, odpichuj jenom na srazech, ale to taky není povinný.
20:20:56
12.01.2005
12.01.2005

Honza
-> gim: no to já samo že umím...vždyt můj táta je učitel autoškoly....Já vím že s tím odhrabem je to pro ty nezkušený mladíky co si myslí....Ale mě to baví...Jinak to moc nědělám,protože vím co to má pak vše za následky..Klouby,čepy atd...A hlavně gumy...
14:00:53
11.01.2005
11.01.2005

gim
2 honza v auto skole je ti vodhrab na nic a jestli to udelas pred ucitelem tak nevim
. a az budes mit svi auto tak si to taky rozmyslis jestli budes hrabat nebo ne... pze kupovat kazdou chvli gumy
halvne se nauc rozjet a zastavit pak vsechno pride samo
. a az budes mit svi auto tak si to taky rozmyslis jestli budes hrabat nebo ne... pze kupovat kazdou chvli gumy
halvne se nauc rozjet a zastavit pak vsechno pride samo18:10:46
10.01.2005
10.01.2005

Honza
-> minno: no na škodovkách se učí nejlíp...Já se sice jen tak ještě učím ale aspon pak nebudu v autoschule za blb,kterej se neumí ani rozjet.....Mimochodem,tpo zvládám,akorát se musím odnaučit to odhrabávat...

16:59:36
10.01.2005
10.01.2005

Labros
Jak starej dedek
19:52:45
09.01.2005
09.01.2005

gim
ja taky jezdim uz vod 12 nejdriv na skodarne a ted na honde... a je to setsakra rozdil. vozim tatika z hospy :-) no a tedle tejden zacinam v autoskole tak mi to snad vyjde! a pudu zas do skodovky :-)
11:16:33
09.01.2005
09.01.2005

minno
-> Honza: no ja som prvýkrát, podobne ako starší brat, šoféroval na 13. narodeniny. No a samozrejme na našej škúdke :-)
Mali sme tu donedávna poblízku také cvičisko, tak tam som skúšal...Teraz to už prerobili na motokárovú dráhu, tak už taká možnosť nie je.
A ináč potom som sem-tam až do vodičáku jazdieval (nikdy nie sám) do babky (asi 4km) takou starou rozbitou cestou, ktorú už používajú len traktoristi :-) Keď sa to tak vezme, tak šoférujem už 8 rokov

Mali sme tu donedávna poblízku také cvičisko, tak tam som skúšal...Teraz to už prerobili na motokárovú dráhu, tak už taká možnosť nie je.
A ináč potom som sem-tam až do vodičáku jazdieval (nikdy nie sám) do babky (asi 4km) takou starou rozbitou cestou, ktorú už používajú len traktoristi :-) Keď sa to tak vezme, tak šoférujem už 8 rokov

18:17:17
08.01.2005
08.01.2005

Honza
-> Hanz: no víš,můj táta je učitel autoškoly...už sem alespon mohl řídit i Liánu..teda LIAZ...A to mi bylo už 14!!!!A ted se pokouším nějak osedlat osobák...
18:15:10
08.01.2005
08.01.2005

Honza
-> kirri: no to ani ne...na to jeětě nemám...ALe časem se dopracuju,budu muset,chci bejt T.I.R.ákem....
18:13:56
08.01.2005
08.01.2005

Honza
-> minno: někde tak potěch vesnických silničkách...většinou jsou rozbitý na sračku....
12:55:09
08.01.2005
08.01.2005

dokturek
viz heky, pekne receno jak uz tady bylo psano, radsi zpomalim a uhnu se nez byt sestrelen a milovany bobes pochroumanej.Ale zasnezene parkoviste nema chybu a dlouhe letni zatacky jsou super, predokolky vetsinou cumi jak se projizdi takova sikana v 90 O:o)
12:04:28
08.01.2005
08.01.2005

-> gim: o autobusech ani nemluvím, páč tam sou snad všechny odepsaný, jeli jsme v noci a nic mu nesvítilo, jenom světla a přístrojovka byla ve tmě, co dodat, jezděj jako závodníci, ale pár slušnejch aut se najde, ale lituju je páš ty cesty..........
23:17:21
07.01.2005
07.01.2005

gim
jj v bulharsku je to sado :-) z burgasu do nesebaru sme jeli nejakym medakem (bus) ze 70 let a taky si to daval... silnice 1tridy a konskej povoz denni rutina :-)
17:37:02
07.01.2005
07.01.2005

-> Labros: člověče byli jste někdo v Bulharsku, mi tam jezdíme k morřži každej rok a minule jsme jeli z Burgasu do Lozence, maj tam strašný cesty, jeli jsme v Tranzitu s majitelem apartmánů a to byla jízda, myslím 2.5D chlap točil do maxima, no tý voe na trojku to snad leťelo, teda aspoň zvukově, 4rka a snad neznal pětku (třeba tam nebyla
) no rozdrnčený cesty, díry 2xvětší než u nás plná čára není zeď, sviť co nejvíc, nejlíp nahoď dálkáče a všechno, předjížděj za každých okolností.......... to bylo akce, ale dojeli jsme v pořádku
) no rozdrnčený cesty, díry 2xvětší než u nás plná čára není zeď, sviť co nejvíc, nejlíp nahoď dálkáče a všechno, předjížděj za každých okolností.......... to bylo akce, ale dojeli jsme v pořádku16:14:46
07.01.2005
07.01.2005

Labros
-> kirri: tak jestli to byl opravdu dýzl a snažil se tě předjet tak, že podřazoval co to šlo, tak se nedivim, že se mu to skoro rozsypalo, asi si spletl dýzl s benzínem
14:56:42
07.01.2005
07.01.2005

Jirik - zrušená registrace
-> Baghira: Taky si vychutnáváš ty dioden-Tunern škodovkáře viď ?
Se 105 jsem na ně sral i když správným stylem šlo taky dost aut potrápit.
Včera jsem jel kárem a bylo trochu mokro, jsem línej přezout ty 195ky, taxem to vytáh s nima. Nu a rozjížděl jsem se z vedlejší na hlavní do prava. A na takovej ten vláčnej táhlej rozjezd (víš co myslím) to tak 2x protočilo kola, a když jsem najížděl do tý zatáčky, tak jsem dal podlahu. Hihi, pěkně se to rozdrapalo.
Ale když jsem jel včera po dálničním přivaděči, tak jsem cítil, že v těch 120 - 140 bych na vás kdo máte 3.9 na pětku už asi ztrácel. Už se to pak dost vytáčí, ale ručka s tím možná opřít půjde, zase to má excelentní axeleraci.
Se 105 jsem na ně sral i když správným stylem šlo taky dost aut potrápit.
Včera jsem jel kárem a bylo trochu mokro, jsem línej přezout ty 195ky, taxem to vytáh s nima. Nu a rozjížděl jsem se z vedlejší na hlavní do prava. A na takovej ten vláčnej táhlej rozjezd (víš co myslím) to tak 2x protočilo kola, a když jsem najížděl do tý zatáčky, tak jsem dal podlahu. Hihi, pěkně se to rozdrapalo.
Ale když jsem jel včera po dálničním přivaděči, tak jsem cítil, že v těch 120 - 140 bych na vás kdo máte 3.9 na pětku už asi ztrácel. Už se to pak dost vytáčí, ale ručka s tím možná opřít půjde, zase to má excelentní axeleraci.

14:24:11
07.01.2005
07.01.2005

Baghira
-> King2: Jj to jsem kdysi dávno taky někde četl :-).
14:22:43
07.01.2005
07.01.2005

-> Baghira: jojo to se jednou takhle vracím ze školy, přepadlej po přednášce a rozčílenej z pátečního provozu v Brně okolo 14:00 hodiny, pomalu se dostávám na dálnici a pak bočím na exit Slavkov a jedu krásně tak 110km/h domů, za mnou se řadí bílá pororezavá dodávka a už z dáli je slyšet že je to ten supr motor "dízl" chce mě předjet, nepodařilo se mu to málem mě vytlači až na krahnici, zabliká dálkáčema jakože je ten největší king (nic proti tobě kingu2
) a honem se chystá k dalšímu smrtelnému výpadu, nastává rovinka vzadu slyším jak řidič vymučil motor a narval tam snad 3jku a s velkým řevem se mě jal předjíždět, jel jsem 110 a když sem viděl jak se snaží tak sem uhnul bliknul blikačem doprava a přibrzdil, tím bílá turbododávka vyhrála za neuvěřitelného řevu a černého dusivého kouře z laufu, chudák motor. Tohle vídám čím dál častěji, asi to je nová éra nebo co
) a honem se chystá k dalšímu smrtelnému výpadu, nastává rovinka vzadu slyším jak řidič vymučil motor a narval tam snad 3jku a s velkým řevem se mě jal předjíždět, jel jsem 110 a když sem viděl jak se snaží tak sem uhnul bliknul blikačem doprava a přibrzdil, tím bílá turbododávka vyhrála za neuvěřitelného řevu a černého dusivého kouře z laufu, chudák motor. Tohle vídám čím dál častěji, asi to je nová éra nebo co14:07:52
07.01.2005
07.01.2005

King
2 Baghira:
O tech ridicich dodavek kdosi napsal tusim na Vose na jazyku (omluvte pripadnou snizenou kvalitu - lovim z pameti): ".....Ridic bile dodavky s nakladem Zajicku Azuritku musi do drogerie v Prcicich za kazdou cenu dorazit vcas, protoze jinak se za Pruhonicema otevre hvezdna brana a miliardy jestirku sezerou vsechny od Novaka dolu...." :)
O tech ridicich dodavek kdosi napsal tusim na Vose na jazyku (omluvte pripadnou snizenou kvalitu - lovim z pameti): ".....Ridic bile dodavky s nakladem Zajicku Azuritku musi do drogerie v Prcicich za kazdou cenu dorazit vcas, protoze jinak se za Pruhonicema otevre hvezdna brana a miliardy jestirku sezerou vsechny od Novaka dolu...." :)13:44:44
07.01.2005
07.01.2005

Baghira
-> Jirik: No mě se to stává buď s důchodcema co měli celej život 120ku nebo si vyběhali favorita, když na něj dostali poukázku z UV a teď si na starý kolena koupili Matize nebo Fabii a nemůžou přežít, že podobná 120ka co dali do šrotu je teď předjíždí a oni ji ne a ne dohnat...tak to jsou pak šíleně nasraný, pouštěj mi do zrcátek dálkáče a tak, pak oni již zmínění pseudotuneři, přesně jak jsi psal a nakonec pseudopracháči ve starých bavorech, audinách a pod, který jsou na tom výkonově sice líp jak já, ale až tak za 20 sekund od začátku nebezpečnýho předjíždění, takže mě nakonec s dýmem jak nad Chvaleticema předjedou. No a samostatná skupina jsou řidiči dodávek, který spěchaj a když maj turbo, tak si myslej, že jsou nepřekonatelný a čím víc závodíš, tím víc je provokuješ, takže se mi stalo, že jsme tunelem pod libercem, kde je 70 jeli oba asi 150, první Sprinter, za ním já, za náma nějakej Taxikář ve starym nemohoucim toledu, prostě sranda...teda až na tu dodávku, která v těch 150 v tý mírný zatáčce tunelem jela skoro po dvou kolech :-).
13:33:53
07.01.2005
07.01.2005

-> Jižík: to se mě taky jednou zdálo, takový, že jsem předjížděl.......
a to je celý
a to je celý
13:15:02
07.01.2005
07.01.2005

-> kirri: Pi*o ! 

12:55:01
07.01.2005
07.01.2005

-> Jirik: to jsou divoký sny 

nepřevaluješ se při tom???

nepřevaluješ se při tom???
12:46:56
07.01.2005
07.01.2005

-> anthoan: -> RadstaR: To mám taky rád.
Hlavně takový ty kriply, co se vám lepí na zadek s vokopaným Golfem, Kakadetem a nebo jinou mrdkou. To pak máte strach, že budete muset někde zabrzdit a oni vám sešrotujou celej zadek.
Mňo, tak vždycky trochu zpomalím, a když se rozhodnou mě sběsilou jízdou předjíždět, tak dám podlahu a libuju si v tom, jak jim vyřehtaná kára při tom extrémním točení hulí a klepe. A úplně nejlepší je, když se musí vrátit zpátky... chi chi.
Tak a totéž platí o diodovejch tunerech v popelnicích úža 120. Nejčastěji mají kšiltofku nakřivo, vzadu jim svítí půlka světel, hulí jim to z nabodovaný roury od kamen jak tepelná elektrárna a stejně jezdí jako prasata, kličkujou, ohrožujou ostatní a kdoví co ještě.
Tam se výše jmenovaná praktika aplikuje podstatně lépe a je s ní více zábavy.
Neboť tyto vyčvochtaný škodárny nebývají tak výkoné jako Kakadety, Golfy apod. a navíc je přivádí k zuřivosti, že Jižíka nemůžou předjet.
Začnou pak dorážet jak sršni....
Nu ale stačí dát 3/4 plynu a za chvíli jsou malou tečkou v zrcátku.
Juuuu, já jsem tak zlej....
Hlavně takový ty kriply, co se vám lepí na zadek s vokopaným Golfem, Kakadetem a nebo jinou mrdkou. To pak máte strach, že budete muset někde zabrzdit a oni vám sešrotujou celej zadek.
Mňo, tak vždycky trochu zpomalím, a když se rozhodnou mě sběsilou jízdou předjíždět, tak dám podlahu a libuju si v tom, jak jim vyřehtaná kára při tom extrémním točení hulí a klepe. A úplně nejlepší je, když se musí vrátit zpátky... chi chi.

Tak a totéž platí o diodovejch tunerech v popelnicích úža 120. Nejčastěji mají kšiltofku nakřivo, vzadu jim svítí půlka světel, hulí jim to z nabodovaný roury od kamen jak tepelná elektrárna a stejně jezdí jako prasata, kličkujou, ohrožujou ostatní a kdoví co ještě.
Tam se výše jmenovaná praktika aplikuje podstatně lépe a je s ní více zábavy.
Neboť tyto vyčvochtaný škodárny nebývají tak výkoné jako Kakadety, Golfy apod. a navíc je přivádí k zuřivosti, že Jižíka nemůžou předjet.
Začnou pak dorážet jak sršni....
Nu ale stačí dát 3/4 plynu a za chvíli jsou malou tečkou v zrcátku.
Juuuu, já jsem tak zlej....

12:16:08
07.01.2005
07.01.2005

anthoan
Já jezdim kdykoliv a za jakýhokoliv počasí. Pár lidí mi už řikalo, že jezdim občas jako prase. A podle mě mají pravdu. Jednou mě dost nasral takovej farjírek v mym věku s Golfem V. Stál sem v tříkilometrový koloně asi tak hodinku před zúženim. Těsně před tim zúženim a po hodině popojíždění přijel tenhle debil odstavákem a chtěl to narvat předemě. Nepovedlo se mu to a to ho dost naštvalo. Za zúženim mě předjel a těsně přede mnou rozsvítil brzdovky. Nic příjemnýho ve 120km/h. Naštěstí to odnesly jen gumy. A bohužel pro něj jel přede mnou můj tatík a ten ho potom před sebou tlačil až do Boleslavi. To ho asi taky nasralo. Prostě debil.
11:57:53
07.01.2005
07.01.2005

RadstaR
Jezdim uz celkem vklidu. Sice ted v zime, kdyz to trosku klouze, tak si musim uzit zadniho nahonu skodovky, ale jinak v pohode ... asi je to i tim, ze normalne jezdim predohrabem rodicu, kterej neni zrovna v nejlepsim stavu a v rychlostech nad 140 se clovek boji ze mu neco upadne nebo tak. Jinak s tim predjizdenim ... nejlepsi je, kdyz me jako skodovkare zacne nekdo predjizdet a pak zjisti ze na to nema, ale stale se snazi predjizdet at to stoji, co to stoji mno a kdyz ho pred sebe pustim, tak to predemnou zaflekuje ... takovy mam nejradsi.
11:13:53
06.01.2005
06.01.2005

Hanz - zrušená registrace
Jirik: No asi tak po autoškole jsem ale musel absolvovat pár atestačních a nervi drásajících jízd. Pak mi to půjčil jen v nejnutnějších případech a teď když si už nějakou dobu jezdím ve svim tak neni problém
07:56:43
05.01.2005
05.01.2005

-> Hanz: To máš fuk, já jsem na tom byl stejně, tatík si to všechno hrozně hlídal. Jednou jsem jeho auto nastartoval když jsme odjížděli od babi a dědy a pak vystoupil, jakože jsem mu to připravil a on stejně skoro omdlel. 
Ale po autoškole mi to normálně půjčoval, to jsem ale zase já chtěl jezdit ve vlastním.
Ségře to nepůjčí do teďka a nervy má i když sedí vedle ní. Nooo, oni tam jaxi chybí ty jedny pedály navíc u spolujezdce.

Ale po autoškole mi to normálně půjčoval, to jsem ale zase já chtěl jezdit ve vlastním.
Ségře to nepůjčí do teďka a nervy má i když sedí vedle ní. Nooo, oni tam jaxi chybí ty jedny pedály navíc u spolujezdce.

07:35:54
05.01.2005
05.01.2005

Tak to máte asi hodné Tatíky ten muj by mi v tomhle věku nepůjčil ani koloběžku

22:14:58
04.01.2005
04.01.2005

Kurvapes
-> minno: Ale di ty snad už si nezapoměl na tu nádheru která prostupuje celým tělem když si sedneš nad motor na který asi ani nestačíš.
Já asi ještě nejsem úplně dospělej a snad ani nikdy nebudu,přezto ale mám syna který je o dva roky starší než Honza a moc dobře si pamatuju jak nádherně šťastně a připitoměle se tvářil když prvně dostal klíčky od rodinného vozu s tím,že směl popojet asi dest metrů a být v autě sám.
Pšt taky si pamatuju co mi tenkrát řekla moje milovaná,teda měly by se stydět tak málo důvěry.................
Já asi ještě nejsem úplně dospělej a snad ani nikdy nebudu,přezto ale mám syna který je o dva roky starší než Honza a moc dobře si pamatuju jak nádherně šťastně a připitoměle se tvářil když prvně dostal klíčky od rodinného vozu s tím,že směl popojet asi dest metrů a být v autě sám.
Pšt taky si pamatuju co mi tenkrát řekla moje milovaná,teda měly by se stydět tak málo důvěry.................
21:46:25
04.01.2005
04.01.2005

-> minno: alé to nebylo pěkné
-> Honza: to jsou takový underground jízdy co?
-> Honza: to jsou takový underground jízdy co?
21:39:40
04.01.2005
04.01.2005

minno
-> Honza: kde jazdievaš? cez dvor do garáže?

20:12:31
04.01.2005
04.01.2005

Honza
je mi necelých 16 a jezdím jak jezdím...Obzvlášť rád s naší feldou,s tou se to vždy dobře odhrábne...

19:12:49
04.01.2005
04.01.2005

PeterP136: to se ani nesnažil ale ani mě nebrzdil prostě jel normálně, ale kdyby se chtěl předvést a dělal jak je rychlej udělal bych velký bobek na to, se snim honit - jak už někdo řekl škoda benzínu a za druhé nebudu ryskovat že si někde rozsekám svýho Mazlika
00:01:55
02.01.2005
02.01.2005

minno
ja jazdím ako kedy. niekedy pohodičkovo, keď sa ponáhľam tak rýchlo (ale primerane, a len kde sa dá bez toho, aby som platil pokuty - no musím povedať, že som neplatil ešte ani jednu
). dávam si pozor a určite neriskujem i keď sa ponáhľam. keď sa nedá, tak sa nedá... čo narobím, radšej budem trochu meškať.
a občas dostanem takú náladu, že jazdím po meste štýlom plyn-brzda... no ale potom sa zas umúdrim a jazdím pohodičkovo
). dávam si pozor a určite neriskujem i keď sa ponáhľam. keď sa nedá, tak sa nedá... čo narobím, radšej budem trochu meškať.a občas dostanem takú náladu, že jazdím po meste štýlom plyn-brzda... no ale potom sa zas umúdrim a jazdím pohodičkovo

22:35:19
01.01.2005
01.01.2005

ale nebudem zabředávat do hloubky
22:34:56
01.01.2005
01.01.2005

-> lubosgls: heh, to víš že jo a jaký:-)))
22:33:38
01.01.2005
01.01.2005

lubosgls
-> kirri: a ty je nemas??
17:37:39
01.01.2005
01.01.2005

-> Luděk: penis? spíš že maj ty jak se to řekne slušně... KOZY...
15:24:23
29.12.2004
29.12.2004

Luděk
-> Honza.net: jo,jenomže třeba zrovna ty baby se usmějou a pokuta je hnedle odpuštěna,nebo je menží (podstatně) a oni zase jezdí jako hovada,jestli je to tím,že nemají penis ...

14:31:06
29.12.2004
29.12.2004

Honza.net
Taky mě napadá, že každého závodníka celkem probere nějaká bouračka, při který se ale nikomu nic nestane.. Například moje druhá sestra dopadla viz. foto a nyní jezdí jako andílek :o)
14:20:21
29.12.2004
29.12.2004

Honza.net
Když se tu řeší ty rychlosti, tak se taky přidám :o) Já poté co jsem pravidelně investoval do Policie ČR tak už jezdím podle předpisů a taky si dávám velkýho majzla kam parkuju, páč mi už jednou odtáhli auto a byla to drahá sranda :o/
Jinak když se podívám na svojí sestru, jak jezdí, to je děs a hrůza. Všude to krosí jak to prase, rychlost nerychlost, bezpečná vzdálenost nebezpečná vzdálenost.. Naštěstí ještě nikoho vážně nesejmula a bohužel ani pokutu nedostala. Snad se probere než něco provede.
Jinak když se podívám na svojí sestru, jak jezdí, to je děs a hrůza. Všude to krosí jak to prase, rychlost nerychlost, bezpečná vzdálenost nebezpečná vzdálenost.. Naštěstí ještě nikoho vážně nesejmula a bohužel ani pokutu nedostala. Snad se probere než něco provede.
14:10:53
29.12.2004
29.12.2004

Jindra
Hm, k te rychlosti ja jezdim po meste dle predpisu mimo mesto 80 - 140 a dalnicu moc rad nemam (JE NUDNA). Nedavno jsem jel ze Znojma na Pohorelice (to je ta cesta olemovana krizkama a tak) je to okreka jel jsem si tak v klidu 140 (Opel Vectra 2.0i 16V 4x4) a najednou me predjeli 2 BMW a Audi - kluci se honili. Jeli kolem 170 - 180 urcite pac byli hned pryc. Tak a ted nevim co jsem tim chtel rict, ale nejakej zaver si udelejte. J.