Tak jaxem před tím říkal, že nemám na alkehol chuť, tak tomu nevěřte.
Měli jsme teď v SO a kousek NE akci v Hradci Králové od práce, takovej jako předvánoční večírek.
Když pominu, že lítaly kořaly už cestou, do Hradce stále daleko, přesto už bylo veselo, tak na axi to nebylo o nic slabší.
Popíjelo se jedlo, tančilo, zpívalo..... U každýho stolu jsem chlastal něco jinýho.

Ale většinou pivo.
Vyhulil jsem skoro celou krabičku Chesterfieldek a o zbytek jsem se rozdělil s kamarádkou.
Cestou tam jsem byl OK i když ta kořala dávala. V HRK jsem byl chvíli v píči, pak jsem se dal do kupy, protože jsem se před slečnami musel chovat kulturně a taky jsem chtěl bejt při tanci na nohou. Vyskytly se tam však případy, že které byly úplně na šrot.
Hlavně kámoš z Budějc mi tam furt něco povidal a já mu nerozuměl ani slovo.
Nakonec se tam i nějací zaměstnanci skladu poprali, honili se po parkovišti a po skončení akce nějaké zmožence i odnášeli.
Rozloučili jsme se, což mě hodně mrzelo, poněvadž se mi nechtělo pryč a po nastoupení do autobusu se pokračovalo v "zábavě".
Nakoupily se nějaké flaše s vínem, jednu jsme s Michalem zabavili na naši sedačku a jali se popíjet. Většina osazenstva autobusu začala odpadat a usínat, ale nás asi 5 lidí se stále staralo o soukromou zábavu.
Mňo, nakonec jsme zůstali vzhůru tři.
Já s Michalem totálně na sračky jsme reagovali na okolní podněty a hlasitě jsme se řehtali. Do toho přišly ony známé "vážné a důležité" úvahy o hovně, básničky, písničky atd.
Nechápu proč nám ti co chtěli spát říkali abysme už drželi hubu...mno...to je jedno.
Každopádně jsme nezavřeli hubu z Hradce až za Prahu. Tam odpadl Michal a mě se samotnýmu už nechtělo pít, takže jsem schoval flašku a před Rokycanama jsem tak na 3/4 hodinky usnul.
Po vystoupení z BUSU v Plzni jsem byl OK.
Doma jsem byl cca v 6:30, ve 14:30 jsem vstával a jel do města.
Ale jinak nekouřím a skoro vůbec nepiju.