4 Jiřík

prohledat
68 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 08.12.2004 do 18.12.2004, založil/a Luděk
řadit dle data
16:17:38
18.12.2004
kirri - zrušená registrace
-> Jirik: jj to znám taky, hlavně ty debaty o "hovně"11*1 *
11:32:47
15.12.2004
VeTeV
-> Luděk: a tak je treba obcas krev rozproudit pitim a bujarou veselici a bambala zasunout an mista patricna..pak se krevni tok opet rozjede sak jen do chvile nez Jizik zase cinky zvedati zacne a krev opet proudi do jeho svalstva nafouknuteho4
11:22:45
15.12.2004
Luděk
-> CHIP: no jaxem psal už jinde,krev teče do svalů a pohybového ústrojí a mozek zůstává bez přísunu a bambálo bez zásunu4
10:47:54
15.12.2004
CHIP
-> Jirik: No konecne rozumna rec ... ja uz jsem myslel ze te uderila cinka do hlavicky ... 2
10:26:29
15.12.2004
VeTeV
-> Jirik: je Jizik se nam uzdravil!!!! tak to se tesim az te i s Tunakem uvidima popijem a ne ze budes zase kecat ze ho prodas!!! dostanes naplacat na prdel, kluku jedna svalnata2
10:15:47
15.12.2004
Jirik - zrušená registrace
Tak jaxem před tím říkal, že nemám na alkehol chuť, tak tomu nevěřte.
Měli jsme teď v SO a kousek NE akci v Hradci Králové od práce, takovej jako předvánoční večírek.
Když pominu, že lítaly kořaly už cestou, do Hradce stále daleko, přesto už bylo veselo, tak na axi to nebylo o nic slabší.
Popíjelo se jedlo, tančilo, zpívalo..... U každýho stolu jsem chlastal něco jinýho. 1
Ale většinou pivo.
Vyhulil jsem skoro celou krabičku Chesterfieldek a o zbytek jsem se rozdělil s kamarádkou.
Cestou tam jsem byl OK i když ta kořala dávala. V HRK jsem byl chvíli v píči, pak jsem se dal do kupy, protože jsem se před slečnami musel chovat kulturně a taky jsem chtěl bejt při tanci na nohou. Vyskytly se tam však případy, že které byly úplně na šrot.
Hlavně kámoš z Budějc mi tam furt něco povidal a já mu nerozuměl ani slovo.
Nakonec se tam i nějací zaměstnanci skladu poprali, honili se po parkovišti a po skončení akce nějaké zmožence i odnášeli.
Rozloučili jsme se, což mě hodně mrzelo, poněvadž se mi nechtělo pryč a po nastoupení do autobusu se pokračovalo v "zábavě".
Nakoupily se nějaké flaše s vínem, jednu jsme s Michalem zabavili na naši sedačku a jali se popíjet. Většina osazenstva autobusu začala odpadat a usínat, ale nás asi 5 lidí se stále staralo o soukromou zábavu.
Mňo, nakonec jsme zůstali vzhůru tři.
Já s Michalem totálně na sračky jsme reagovali na okolní podněty a hlasitě jsme se řehtali. Do toho přišly ony známé "vážné a důležité" úvahy o hovně, básničky, písničky atd.
Nechápu proč nám ti co chtěli spát říkali abysme už drželi hubu...mno...to je jedno.
Každopádně jsme nezavřeli hubu z Hradce až za Prahu. Tam odpadl Michal a mě se samotnýmu už nechtělo pít, takže jsem schoval flašku a před Rokycanama jsem tak na 3/4 hodinky usnul.
Po vystoupení z BUSU v Plzni jsem byl OK.
Doma jsem byl cca v 6:30, ve 14:30 jsem vstával a jel do města.
Ale jinak nekouřím a skoro vůbec nepiju. 1
16:25:35
14.12.2004
Luděk
-> Vojta: jó hochu to má i určitý výhody,protože některý svalstvo potom dokáže úplný divy1
19:57:47
10.12.2004
Vojta - zrušená registrace
ale to bych doma nechtel mit :)
zvětšit 4 Jiřík - obrázek od Vojta - zrušená registrace vložen 10.12.2004 19:57:47
19:49:57
10.12.2004
Aladin
-> Aladin: Doufám, že to nejsi ty. Za ten předešlej příspěvek... :-)
19:45:03
10.12.2004
Aladin
-> Vojta: Fuj, to je hnus.78
19:43:59
10.12.2004
Aneb nic nevydrzi vecne
19:43:31
10.12.2004
19:42:45
10.12.2004
19:41:24
10.12.2004
a pak po uziti "hemeroidu" toto :
19:40:27
10.12.2004
abys nemel pak takove bicaky
zvětšit 4 Jiřík - obrázek od Vojta - zrušená registrace vložen 10.12.2004 19:40:27
19:33:44
10.12.2004
-> Jirik: Naproty souhlas se vsim cos tu napsal. Cvicim taky nejaky ten rok a proste me to bavi. Zacal jsem chodit taky abych neco pribral a tak pac nejsem na nejake ty sporty moc tak posilovna me chytla. Cely ten zivotni styl je jiny. Clovek se snazi jist jinak, davas si bacha co zere, a nejlepsi je kdyz muzes pozorovat ty zmeny na sobe atd... vsechno to je stejne v pravidelnosti.Bez toho ani hovno.

Jinak pozdravuj toho pana s "hemeroidama" :)) nastesti u nas ve fitu nejsou taci magori!! fuj
16:01:50
10.12.2004
CHIP
-> Baghira: Covece reknu ti tohle se mi nikdy nestalo ... a nebo to mozna neslysim, protoze kdyz usnu, tak spim a nejaky ruchy odnekud me nevzbudej ... takze az jednou nebudu vedet co s prachama, tak si ho koupim ...
15:37:32
10.12.2004
VeTeV
-> Luděk: si zasoulozej pak se doma vozerou a pak nadavaj kdyz vedle to delaj opacne - se vozerou a pak soulozehj a nebo kdyz vozerou psa a .....
15:36:32
10.12.2004
VeTeV
-> U-Geen: pocekj az na tebe vybehne skritek skarohlidek a nabaca Ti na holou - ona te ta samota prestane bavit
-> Jirik: ale neprehanej to, pac pak budes moc sirokaj a nevejds se do tunaka abudes ho muset prodat...tak vseho s mirou - ted to vodnesly kalhoty, ale potom a jinak ja taky obcas vyhodim kalhoty ze se do nich nevejdu a neposiluju vubec...cim to muze bejt? roste mi takovej sval okolo pupku :-)
14:05:14
10.12.2004
Luděk
no fuj,co je to v těch panelákách za lidi,když jenom pořád souložej,ti snad ani nechodí do hospody,či co4
13:22:08
10.12.2004
sep
-> Baghira: : potom to chce obejít sousedy,seřídit časoměry a domluvit se na určité hodině ,vyhrazené kopulaci.-))
13:17:08
10.12.2004
U-Geen
jj my ted s mladou bydlime skoro na samote u lesa a je tam fakt klidek, korat se z lesa obcas ozyvaj prapodivny zvuky :-) Jinak pohoda, zatim bych nemenil :-)
13:11:21
10.12.2004
Baghira
-> sep: Jenže já souložím do 23,00 a pak chci spát :-).
13:07:38
10.12.2004
sep
-> Baghira: :kdyby jsi souložil od 22:45 do 00:15 osobně,tak sousedy neslyšíš a když kolem té půl jedné skončíš tak na nějakýho psa si ani nevzpomeneš1
12:55:28
10.12.2004
Baghira
-> CHIP: Tak to já vím co s prachama, ale zakoupil jsem ho právě abych vypadl z paneláku :-). Ono poslouchat od 23,00 do 23,30 z leva souložící sousedy, od 23,30 do 24,00 ze zdola souložící sousedy a od 24,00 do 8,00 z prava vyjícího psa, kterýho zavřeli do kumbálu, je někdy o zdraví (jejich), protože to bych pak vraždil. A na baráku je tak božskej klid a zahrada a...taky práce a práce a práce :-).
10:56:29
10.12.2004
CHIP
-> Jirik: No proste Jiri nepremyslim o cviceni tak ze jsem nekde neco slysel, ale prakticky jsem to zkusil ... nepomohlo nebavilo nemelo to pro me zadna pozitiva ...
Jinak pro vsechny od 4 let ziju v panelaku a o tom ze bych se nekdy nudil a bylo to kvuli tomu panelaku ... tak o tom nevim .... Mame zahradu nedaleko ... da se tam dojet na kole ... 30 metru od baraku , kde jsem bydlel, byla jiz slusna priroda a pusto ... takze presto ze ziju v panelaku, jsem spokojen .... Kuprikladu rodiny dum bych zakoupil pouze a jen tehdy ze bych nevedel co z prachama ...
09:13:02
10.12.2004
Bery
jj,taky jsem cvicil,ještě na to matně vzpomínám.Oproti současnému stavu + 14 kg-nebylo jednoduchý mě ani šatit ani živit.Jak říkal táta-nejlepší zastřelit,ale na to už je pozdě.Teď dám radši na takovou přirozenou tělesnou splihlost,ale proti gustu...Jako to nakládání s volným časem a život v paneláku je akorát-podle mě- o tom jestli se chceš flákat/jít do hospoda ...atd nebo ne.
Názor prostého vesničana!
Přijedu z práce,mrknu na kotel,jedu něco udělat na autě,do toho jezdíme s klukama lízt,plavu,1x někdy 2x týdně do sauny,o víkendu makat doma na zahradě a na baráku,do toho motorka,ted už je zima,takže lííííížovačky,občas prověřit co je nového u kamarádek - třeba v kalhotkách:-) i když teše už klidním,do toho nějaká kalbička... a taky to stíhám a nejsem unavený:-))
Jinak víš kolik času ti zabere to žrádlo???
06:56:49
10.12.2004
-> Boss: Tam se ti nikdo smát nebude, takový kreténi tam nechodí.
Naopak tam chodí lidi, co ti i poradí a pomůžou, protože jsou si vědomi toho, že taky začínali. Přírůstky neměřím, pouze se vážím.
Stačí že jsem vyhodil jedny kalhoty, tričko a svetr + mikinu. Prostě se do toho nevejdu a špatně to sedí. 1 (konkrétně včera jsem vyřadil svetr)
20:15:54
09.12.2004
U-Geen
ty vole Jiriku takle kdybych zral ja tak sem dvakrat takovej :-)
17:11:16
09.12.2004
Luděk
-> Boss a všichni vůbec: pochopte taky,že milý Jiří si tam taky chodí počumět na starší paní,páč se mu to moc líbí a možná i starší pánové,takže mu to holt nerozmluvíme,ale mě osobně je ze zápachu zpocených těl v uzavřený místnosti docela blivno,naštěstí v pěkně zakouřený hospodě a půllitrem píva v ruce mi to vůbec nevadí4
16:41:44
09.12.2004
Boss
-> Jirik: Ty Jiřiku,a žereš Ty nějaký ty koktejly nebo ty další kulturistický humáče?Nebo chodíš pumpovat a pak jenom sežereš doma všechno co se dá pokousat?:o))Máš nějak změřený přírustky?Kolik to dalo na obvodu bicepsu nebo tak?Jakou dobu věnuješ jedné seanci?Po jaké době jsi začal vidět nějaký rozdíly?Nesmáli se ti tam ze začátku?1 To mě zajímá,jestli se do toho mám taky pouštět nebo né,když můžu chodit zadáčo..:o)
15:35:19
09.12.2004
-> Jirik: nejlepší věci ohledně výživy a nějakých těch dalších věcí najdete tu:
www.muscle-fitness.cz/ind ex.phtml?go=vyziva
15:34:09
09.12.2004
-> Jirik: já nikdy na tohle moc nebyl,ale si vidím že to s tím jde rychle, ale ubývá mozkové tkáně:-) protože kámoš byl ormání teď je to pěknej magor, to bylo nejdřív kreatin a pak takový ty další věci a pak že: jo teďka sem něco schrastil někde no a tak potom to končí
15:28:54
09.12.2004
-> kirri: Jj, budu muset taky uděla upgrade fotky. Jde to gut.
Čoveče, teď jsem v temném podloubí narazil na takového sympatického pána s roztřesenejma rukama a mastnejma vlasama a povidal, že má takový qualitní sypání a že mi to fak pomůže. Jak se těm přípravkům říká hemeroidy ? 1
15:18:40
09.12.2004
-> Jirik: tak jo jiží zase si mě tam nabulíkal (aspoň z části) ty a zase posiluju abych vedle tebe nevypadal jako přerostlej sloník1, ty jo už před tím sem 1/2 roku do posilovny chodil a celkem v kli¨ídku, ne že by se mi smáli, to ne, by naopak jak sem tam bloudil tak se mě ujal takovej svalovec a vysvětlil co a jak, no a za pár měsíců sem se dozvěděl, že je to nějakej maník co vyhrál v tom časáku M&F do formy či co, pak sem přestal, proto že byla maturita, stejně sem na to sral a učil sem se týden a pak že sem ještě neměl auto a pisilovna byla v Brně, takže to taky nebylo ideál a to žralo fakt čas, hodinu se ještě válet na nádru než něco pojede, tak teď chodím a je to fajn, no když nepočítám, že teď zase cítím všechny "svaly" v těle, že bych hodil fotku? mám před jižíkem náskok1 teda aspoň ve váze 4
15:15:32
09.12.2004
-> CHIP: To chodíš docela brzo z práce. Závidím. 1
Na ostatní vyžití mi stále zbývají 2 dny v týdnu, + volný celý víkend. Protože než se přiseru z práce do Plzně, tak už nezbývá stejně nic moc času. A chodím cvičit v podvečer, takže co je třeba 1, si pošušňám předtím, ve volné dny a nebo o víkendu. Navíc bydlím zatím v paneláku, takže to taky hraje svoji roli v nakládání s volným časem. Budeš se divit, ale stíhám všechno co chci /auto, byt, ouřady, tátovi pomoct se zahradou, děvčata, práci, zábavu atd./ a nejsem z toho tak unavenej jako jsem byl dřív. 1 Jak stárnu, tak jsem se naučil nemrhat časem a lépe si ho rozvrhnout.
14:56:59
09.12.2004
CHIP
-> Jirik: Jiriku nemam nic proti tomu ze cvicis ... je to tvoje vec ... a u me to neni o lenosti ... ale ja sem se na to proste podival z pohledu ztraty casu ... misto toho radsi jedu nekam na kole ... nebo na motorce ... pomuzu tatovi na zahrade ... udelam neco pod autem a tak dale ... Proste Posilovna jako sport je pro me strata casu ... a to ze vypadam blme me sice sere, ale posilovna se mnou za pul roku neudelala nic, takze tohle hledisko je pro me taky zcela mimo ...
Lepsi byt proste nekde venku, nez zavrenej v posilovne ...
14:41:23
09.12.2004
-> CHIP: To není o čase, to je o vůli a lenosti. Si to přiznej. A Luďku tobě se nedivím, mě by se z houpacího křesla taky nechtělo vstávat. 1 Nechodí tam lidi jenom na nahonění objemu a svalů.
Chodí tam většinou na udržení se v kondici a udržení postavy. Ženy jakbysmet. Podle téningu si formuješ postavu jak potřebuješ.
A mě prostě začalo srát bejt mrňavej, hubenej a chcíplej a taky jsem chtěl nabrat nějaká ta KG.
Ani nevíš co radosti a chuti ti přidá podpora a ocenění tvého snažení od ostatních.
Je fakt, že to stojí prachy.
Stejně jako já chápu, že tráví někdo veškerej čas u modelů, v uměleckejch školách, v hudebních kroužcích, v kurzech bojových umění, 99% volného času pod autem, tak můžou ostatní chápat lidi co sportují.
Taky jsem trávil veškerej čas pod autem, končil jsem třeba i v 21 - 22 hod. večer, ale nic mi to krom dobrýho pocitu z odvedený práce nedalo. Jo jooo, byl jsem spokojenej, ale taky jsem byl 14 dní marod (studená podlaha).
Peníze stojí všechny koníčky.
Mňo, mě se k tomu přidaly i potíže s oblečením. Už jsem vyřadil mikinu, nějaké to tričko a svetr.
Třeba svetr co mám na sobě teď, tak mi teď vůbec nesedí. Připadám si jak idiot, jak ho furt popotahuju a přehazuju. Jak mi ty hadry lezou nahoru, tak se mi zkracujou rukávy.
Takže je mi tak akorát, pouze když si ho do půlky rozepnu. 1 Kua...........
14:41:06
09.12.2004
TUNER
-> Luděk: Ta by se asi bránila,gdyby jí Big Jižík řekl kam jí to fotí......3
14:05:39
09.12.2004
Luděk
-> Bery: hele,musíš vycházet z toho,že v domě,ve kterým momentálně bydlím,je stabilní teplota 18 stupňů celsia a to ať je venku + nebo - 20,spím jenom pod povlečenou tenkou dekou a bez pyžama bych asi utrpěl omrzliny4
k Jiříkovu posilování souhlasím s Chipem a navíc ono Ti to milý Jiří teď jde,ale pokud překročíš určitou hranici,od který pak už není návratu,tak buď budeš muset cvičit pořád,nebo budeš jak splasklej pytel sraček.Jo a pokud budeš uploadovat fotky,tak tam přidej i jednu sestry ať jí můžeme litovat s tím,že víme,jak vypadá1
13:57:08
09.12.2004
CHIP
-> Jirik: Nevim Jiriku ... nikomu to neberu ... ale cas se da urcite investovat jinak nez chodit do posilovny ... cas nejsou prachy ... prachy se vzdycky nekde najdou ... ale cas kterej promrhas uz nikdy nenajdes ... spocitej si kolik casu stravis v posilovne ... vis co by se dalo udelat jinejch veci ? Asi proto do jsem do posilovny chodil asi jenom pul roku ... a kdyz jsem videl kolik mi to sezere casu, tak jsem se na to vyflaknul ... Ale jinak je to samozrejme tvoje vec ... to je jiste ...
12:51:43
09.12.2004
VeTeV
-> Jirik: hele ty ses votesanek - prijdes domu a reknes, sned sem mamu sned sem tatu a tebe segra taky snim - ja todle sezrat tak prasknu a kdyz bych neprask mam o 30 kilo vic .-)
12:40:59
09.12.2004
-> VeTëV: To jo, čoveče.
Včera jsem přišel domů. Ségra něco rýsovala.
Tak se ptám tatíka, čí jsou ty šveskový knedlíky na stole, taťka povidá, že neví, že ségra asi měla, tak ať si je klidně vemu.
Taxem je sežral, nu a pak se vyjevilo, že ségra je měla k vobědu a večeři. 1 (musela si chudinka vzít polivku).
Chvíli jsem poseděl a pak jsem si namazal dva velké krajíce pomazánkou. Pak jsem sežral jeden se salámem, potom jsem si namazal dva rohlíky marmeládičkou, nakonec jsem dojel i zbytek polivky v hrnci (plnej talíř) a završil to oplatkou, dvěma jabkama, dvěma mandarinkama a chutnou kávičkou. 3
---
Tuhle jsem sežral naráz jeden a půl rodiný Pizzy. 3 (docela velkej kus to byl 1)
12:31:42
09.12.2004
VeTeV
-> Jirik: ty vole tebe zivit to musi bejt vejhra v loterii
ja taky zeru, ale zaroven se kulatim :-) sice asi jindenez ty, ale vytrvale a radne...ja na nejakou posilovnu nevim asi by se mi smaly - pac nezvednu ani pytel cementu :-)
12:27:57
09.12.2004
-> VeTëV: Z mozku se mi sval asi nestane. Cvičení mě ale baví a abych se přiznal, tak jsem se posledních 14dní nebyl na auto ani podivat a ještě delší dobu jsem na něj ani nešáh. Cvičení mě baví víc, může za to asi i zima.
Tam je právě fajn, jak si vyčistíš hlavu, přijdeš na jiné myšlenky a ještě si popovídáš s dobrejma lidma, žádnejma magorama.
Co jsem změnil jídelníček, tak se cítím výborně, nejsem tak unavenej a jsem celkově uvolněnější (krom toho že mě to mrdá v práci).
Druhou věcí je fakt, že mám dost velkej výdej eněrgie, takže když se ráno nenasnídám, tak je mi zle jak malýmu psovi.
Snídám tedy porce co normální lidi obědvají a za dvě hodiny obědvám. Když odcházím domů, mám zase hlad, takže přindu večír dom a zase se nažeru. Začíná to žrádlo lézt celkem do peněz. 10
12:16:40
09.12.2004
VeTeV
-> Jirik: a Coca - cola je picovina...ja normalne piju jen vody mineralni a obycejne a caje zelene4
12:15:38
09.12.2004
VeTeV
-> Jirik: hele nech si to jo? a to bejval i cas kdy jsem byl vegan - takze ani mleko, ani syr a v extremu sem ani ten alkohol nepil...jako jo de to nerikam, ale obcasproste chut prijde a sem na mraky...tak jen doufam, ze se nam nepokazis a netane se Ti sval i z mozku, pac takovyjch par jedincu znam a skoda povedat co to je za kreteny...
ale na pivko by sem nekdy mohli zajit ne? 3
12:12:56
09.12.2004
Bery
no jen aby se to nezvrtlo u Jiříka v život dokonalý po tělesné stránce a nezačala ubývat hmota mozková jaxe u mnoha jedinců stává.Když se život smrskne na práci,posilovnu a sledování toho jak je kdo ''vymakanej'' je lepší se zastřelit!
Jinak přemýšlím nad Luďkovou teorií o oblečení -až na to že spím oblečen akorát do řetízku na krku jsem na tom stejně-že montérky jsou na mě skoro přirostlý - když je čas.
Proč vlastně lidé spí v pyžamu???Teda luďkovi fakt slušelo:-)viděl jsem ho přez mé zamrzlé zorničky trochu rozmazaně,ale fešák:-)
12:09:30
09.12.2004
-> VeTëV: Nejsu nemocné. Prostě to tak nějak samo od sebe přišlo a už na to pití a hulení nemám ani chuť.
Za chvíli udělám upgrade fotky. 3
Leze to jak divý, už se těším na léto. Možná taky kuli tomu, že jsem přestal pálit a chlastat. 7 Už nepiju ani Coca Colu, neboť je v ní kofein a ten jsem vyřadil. 3
To víš, no, ty zase nežereš mrtvý zvířátka... 3 Viď Mrkvosaurusi ? 3
11:58:38
09.12.2004
VeTeV
-> Jirik: kurva jizi co to tady meles? nepijes - blbost , nekouris - to schvaluju a akorat si tvoris sval...hele nejsio nemocnej???
Extreme Tyres