Jaký typ brusky-fortuny

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 26.03.2009 do 29.03.2009, založil/a aceboss
řadit dle data
15:31:40
29.03.2009
aceboss
No docela pěkné příspěvky,ale spíš jste mi stěmi jinými značkami zamotali hlavu8

Ještě někdo by měl něco k tématu třeba někdo jako SAKY1 který určitě má zkušeností habaděj.4
16:20:06
28.03.2009
venni
Tak tady je,ale myslím že je to houby platný 7
zvětšit Jaký typ brusky-fortuny - obrázek od venni vložen 28.03.2009 16:20:06
14:59:47
27.03.2009
Bedřich - zrušená registrace
-> TUNER: Na odkazu co jsi dal je podobná bruska jakou mám já a není to nejlepší řešení.Při broušení na špatně dostupných místech ji musíš držet v jedné ruce nebo mít ruce přes sebe a není to pohodlné neudržíš to v euce při plném roztočení neustále to kope.Osobně by jsem volil tu co sem dal aceboss, ale od Aircraftu.máme jí v práci a prakticky na karosárně vrčí permanentně 8-9 hodin denně.Měli jsem i tu stříbrnou na druhém odkazu, ale časem odešla a strašně zeslábla.

Tuto bych voli já:www.melichar.cz/cz/.../st opkova-bruska-pss-pro---sa da.html
07:05:17
27.03.2009
TUNER
Přesně...Koukni kolik dává kompresor litrů/minutu a uvidíš jestli je to dost. Osobně bych za to přes 1000 korun nedal. Ta cena kolem 3000 co jsi sem dal odkazy,tak se mi zdá docela dost. ;-)
00:15:24
27.03.2009
venni
fortunu máme nějakou starší (myslím že jí někdo ukradnul v nějaký fabrice :) a funguje pěkně v dvoupísťáku kompresoru máme 8 atm...nadrž nevím ale velká taky není,takovej orlík asi.Když na to vzpomenu zítra fortunu blejsknu.
23:25:53
26.03.2009
aceboss
-> Kuladmin: No to je mi jasný,ale to já až tak neřeším to bude řešit kupující já mám v plánu to jen občas zneužit4 Tak se na to jen informuju5
22:45:53
26.03.2009
Kuladmin
-> aceboss: No nevim nevim zda ti na to bude takovejdle kompresor stacit objem by snad jeste sel ale zalezi jeho vykon - jak rychle to naplni. Se podivej kolik maji spotrebu tydle vecicky tak bacha aby jste pak nebyly zklamany.
22:35:49
26.03.2009
aceboss
-> TUNER: No s kapacitou vzduchu by neměl být problém.Kompresor který to bude pohánět se použivá i pro lakovnu má obsah cca 100-120l a dává tuším max 10-12(atmosfér snad ted nekecám) v tom bych problém neviděl.

Spíš mi jde o ty reference když už se bude něco kupovat tak at ta cena tomu taky odpovídá.6
20:33:44
26.03.2009
TUNER
Mno dle mě docela drahý.Já koupil něco jako je tohle. A myslim že tam velkej rozdíl v kvalitě nebude.

www.azvercajk.cz/5663-vzd uchove-naradi/17697-pneuma ticka-prima-bruska-souprav a-gude

Tyhle brusky jsou celkem výkoný,ale papkají dost vzduchu,tak musíš mít výkonej kompresor nejlíp s velkym zásobníkem. S malejma el. přímejma bruskama se to nedá srovnat. Ty jsou vhodnější na jemnější práci a nedosahujou takovej výkon jako vzduchový.

Jo a celkem bych taky nesouhlasil s tim co zrovna v tom odkazu píšou,že to je tichý....protože opravedu neni )))
19:09:51
26.03.2009
aceboss
Chtěl bych se zdejších členů zeptat na pár věcí.Zejména těch co mají zkušenosti a praxi s těmito stroji.Jsou níže uvedené brusky vhodné pro úpravu motorových dílů samozdřejmě za použití patřičných nástrojů....pokud ano jaký typ by byl nejvhodnější.

Respektivně mám možnost(firma) se dostat za dobrý peníz k jedné s těchto tří vzduchových brusek:

Bruska stopková AT 7132 MK

www.e-kompresory.cz/buska -stopkova-prima---sada-at- 7132-mk-industrial--20.htm l

Bruska stopková AT 7133 LM

www.e-kompresory.cz/brusk a-stopkova-prima-industria l-at-7133-lm--23.html

Bruska stopková AT 7133 M

www.e-kompresory.cz/brusk a-stopkova-prima-industria l-at-7133-m-24.html

Jak už jsem psal já je kupovat nebudu,ale půjde to na firmu tedy i pro její potřeby,ale zárověn bych chtěl, aby se to dalo využít i při úpravě motorových dílů.Samozdřejně s patřičnou praxí,zatím jen výhledově do budoucna,pač člověk nikdy neví na co se to může hodit.

Zajimali by mě názory jestli třeba je lepší vzduchová či elektrická bruska a proč s jakým výkonen(funkcemi atd).... já se v burskách příliš nevyznám proto budu rád za Vaše rady a pomoc7.Jak jsem psal do budoucna a díky mému strojnímu zaměření a vybavení (soustruh,frézka,BPH) se mi to jeví jako další vhodny stroj do dílny.Jde o využitelnost při úpravě dílů.

Kdyby mi tu někdo poreferoval o výhodách nevýhodách,zkušeností atd. Byl bych rád.4
Extreme Tyres