Chtěl bych se zdejších členů zeptat na pár věcí.Zejména těch co mají zkušenosti a praxi s těmito stroji.Jsou níže uvedené brusky vhodné pro úpravu motorových dílů samozdřejmě za použití patřičných nástrojů....pokud ano jaký typ by byl nejvhodnější.
Respektivně mám možnost(firma) se dostat za dobrý peníz k jedné s těchto tří vzduchových brusek:
Bruska stopková AT 7132 MK
www.e-kompresory.cz/buska
-stopkova-prima---sada-at-
7132-mk-industrial--20.htm
l
Bruska stopková AT 7133 LM
www.e-kompresory.cz/brusk
a-stopkova-prima-industria
l-at-7133-lm--23.html
Bruska stopková AT 7133 M
www.e-kompresory.cz/brusk
a-stopkova-prima-industria
l-at-7133-m-24.html
Jak už jsem psal já je kupovat nebudu,ale půjde to na firmu tedy i pro její potřeby,ale zárověn bych chtěl, aby se to dalo využít i při úpravě motorových dílů.Samozdřejně s patřičnou praxí,zatím jen výhledově do budoucna,pač člověk nikdy neví na co se to může hodit.
Zajimali by mě názory jestli třeba je lepší vzduchová či elektrická bruska a proč s jakým výkonen(funkcemi atd).... já se v burskách příliš nevyznám proto budu rád za Vaše rady a pomoc

.Jak jsem psal do budoucna a díky mému strojnímu zaměření a vybavení (soustruh,frézka,BPH) se mi to jeví jako další vhodny stroj do dílny.Jde o využitelnost při úpravě dílů.
Kdyby mi tu někdo poreferoval o výhodách nevýhodách,zkušeností atd. Byl bych rád.