hadice s brzdovou kapalinou

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 26.11.2004 do 30.11.2004, založil/a Eidy
řadit dle data
16:26:03
30.11.2004
VeTeV
-> sep: tak to se pridavam - ja sem toho tem prodavacum nanosil zpatky uz ranec...
a prosim ja chci taky hadice jez se po 2 meeicich neorosej!!! existujou ?
18:28:12
26.11.2004
sep
No jo,kvalita ND je děsivá........ale já si schovávám účtenky a není mi zatěžko se vrátit a chtít to nové........už jsem vracel Lukas,hlavní brzdový válec,zadní prasátko,kotouče,dokonce i pístek do třmenu atd atd.............vždycky výměna......naštěstí..... a příště jim asi půjdu vrátit i ty hadice ať je sranda...
16:44:51
26.11.2004
King
2 sep: Ted kdyz mame, co jsme chteli..... :) Jooo, globalizace....Nejhorsi, kdyz slysim svaru, jak zcela nepokryte rika, ze vsichni vyrobci vejfuku to naprosto programove delaj z nejsrackovatejsiho plechu (jednak kvuli cene a jednak aby sis chodil kazdej rok kupovat novej :( ´Hadice zpuchrej taky za rok, coz je oproti 20 letum originalu docela bida, rozvodaky z druhovyroby se menej jak ponozky (takze jednou do roka :).......
14:24:44
26.11.2004
Baghira
-> sep: Myslim že 4 mm a ideální je sehnat nějaký dražší, mě tenkrát nabízeli nějaký za 150,- bm, ale nakonec jsem to vyřešil přes ten vrakáč. Jinak u nás mají nějaký kvalitní spony, ještě jsem neměl problém.
13:33:00
26.11.2004
sep
Hadice na prd,sponky naprd................mění m to v pravidelných intervalech,vždycky to začne nejdřív prosakovat přes hadice,potom odejde sponka.Hadičky dělaj asi na žvejkání,vždycky chci speciálně na brzdovku a vždycky rosí......už mě napadlo i koupit jednu nebo dvě hadice k třmenům a z těch si nařezat,ale nevím jakej mají průměr...
13:23:46
26.11.2004
Jirik - zrušená registrace
2 Baghira : vendeta ? A jakou stranou se mám natočit ? 3 3 3
13:16:16
26.11.2004
fine_ray
Jak říká Jiřík nejhorší sou sponky...Hadice mam taky normální a v poho.
A ty plastový udrží tlak?? Zatim se požíval jen ty perforovaný a prostě jich vždy koupim pár navíc:(
13:07:16
26.11.2004
Baghira
-> Jirik: Já ti dám dřevo ty skřítku, pojď sem bude vendeta :-).
12:39:03
26.11.2004
U-Geen
-> eidy: myslim takovz ty podobny jako se davaj treba na manzety kloubovych hrideli. me momentalny hadice taky prosakujou po celym povrchu, rosi se.
11:01:52
26.11.2004
Eidy
-> U-Geen: Myslíš ty elektrikářský?
-> lubosgls: Já nemyslim u sponky, ale po celym povrchu. Prostě prosakujou.
10:59:01
26.11.2004
Scvakávací ? Jak to vypadá ? Já mám na tyhle věci menšího průměru kde může bejt nějakej tlak takovou páskovou s průchozím šroubem, páč ty se utáhnou jevíc.
10:43:34
26.11.2004
U-Geen
-> Jirik: na tohle davam takovy ty scvakavaci kamos jich ma plnej pytlik :-)
10:26:25
26.11.2004
No teda já jsem dával dost hadic novejch a musím zaťukat na dřevo (Baghírouši pocem 1 hehe), ale neprotejká žádná. Horší je to se sponama. Ty stojí za uschlou prdel, protože v průměru z osmi nových spon čtyři vyhodím. Některý hned rupnou, některý nejdou ani utáhnout, protože se hned protáčí.
Ty vymačkávaný kolikrát projedou a ještě nejsou dotažený a ty perforovaný se zase trhají. Nejlepší bylo, když jsem zamontoval motor, připojoval palivovou hadici k pumpě, tři nový spony nešly utáhnout, jedna vůbec a dvě přeskakovaly. Nakonec jsem už opocenej vyštrachal jednu starou původní a ta šla krásně utáhnout.
Za takhle kvalitní spotřební zboží bych věšel a rozdupával koule lyžařskejma botama. 1
10:18:51
26.11.2004
lubosgls
ja jsem koupil tu klasickou gumovou v prostred ma takovem ten oplet kdyz das poradny objimky tak by to tec nemelo nebo me to alespon netece
09:33:14
26.11.2004
Baghira
Na vrakáči jsem si sehnal hadičky z nějakýho pežota...originální a od tý doby je klid. Ty co se u nás prodávají v obchodech jsou na hovno uplně všechny.
09:27:22
26.11.2004
Eidy
Už se tady sposta lidí zabejvala tim, že jim propouštěj hadice mezi nádobkou s brzdovkou a válcema. Jediný, který to nedělaj jsou ty starý zelený s opletem. To jsem si myslel taky až do doby, kdy mi začly propouštět i tyhle. Mam ještě styrý z roku 80 a nikdy netekly. Najednou 24 letech (po 6 v mém vlastnictví) propouštět zyčly. Otevřu kufr a loužička kapaliny. Začal jsem osahávat válce brzdovaj byl vlhkej. Do prd***! Pak jsem zjistl, že všechny hadice jsou mokrý takže přes brzdovej to jenom steklo do kufru. Uf, aspoň, že tak. Tim ovšem vyvstává problém jak to udělat. Otec si dodělal loni starou feldu a má tam už třetí hadice (pokaždý jinej typ) a všechny tečou. Takže jak na to? Jedině použít tlakový pancířový hadice, který se používaj místo klasickejch gumovejch mezi třmenem a trubičkou. Stojí asi 150Kč/metr a daj se koupit jakýkoliv koncovky takže na válce to půjde přidělat bez problému. Koncovka asi 100Kč. Jenže maj vnitřní průměr asi 4mm takže nepůjdou nasadit na nádobku. Takže buď sehnat nádobku z jinýho auta, který má tenký výstupy a nebo si takovou nádobku vyrobit. Rozhodně nechcim mít v kufru louži brzdovky. Zajímyvý je, že mi začly hadice týct až když se ochladilo. Ještě před 14ti dněma to bylo OK.
Nebo máte lepší nápad?
Extreme Tyres