Hajzlove

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 24.11.2004 do 24.11.2004, založil/a Samantus
řadit dle data
17:54:46
24.11.2004
aDAm
Ja mam Outlook 2003 a nemůžu si stěžovat facha tak jak chci, k tomu mám ještě Antivir od Nortona a viry no problem...prostě sem s outlookem spokojeny a to ho používám už cca 5roku...od Outlooku 2000 přes XP a teď 2003....SPOKOJENOST
17:36:39
24.11.2004
Tuxik
Mne viry pod tucnakem tak nejak netrapej 5 Ale outlook jsem mel a je to fakt na nic...
16:52:10
24.11.2004
Vici
v praci mam adsl, doma mikrovlnu, pouzivam outlook express a pop3, jednu adresu na centru (100MB), druhou firemni. nemam nejmensi problem, otlook express je jednoduchy, na napsani a precteni zprav staci a je rychly...... klikat na webu by me jeblo. zalezi na tom jak moc mail kdo vyuziva a na co je zvykly..... imap neni spatny, ale u ani jedne z mych adres nejde....a je vhodny jen pri stalem pripojeni. webove rozhrani je zas asi nejlepsi pres modem.... jak rikam, podle zvyku
16:13:30
24.11.2004
fine_ray
používam taky outlook expres a v poho.. nečekam od něj zázraky a proto mě nepřekvapuje:) Navíc na viry a podobný věci sou tu snad jinej soft. A vzhledem k tomu že aktivně používam tři mejly (jinak to nejde) tak web by mě zdržoval..
14:11:21
24.11.2004
Vojta - zrušená registrace
Pouzivam outlook expres a jsem spokojen...urcite jse to o honde lepsi nez prez webove rozhrani, to nerad pouzivam. Mam jeste thunderbirda ale nejak raci mam ten outlook. a s virama teky problemymy nemam...jinak mam na seznamu ucet. Vyuzivam pop3 a SMTP
14:03:53
24.11.2004
VeTeV
-> Dale_Estelle: ale microft ne a ne krachnout co ? :-)
12:45:41
24.11.2004
Dale_Estelle
-> Jirik: 24.11.04 07:59:57 - tak tak, přesně! outlook je fakt hroznej bazmekt, já už poštu jinak než přez web nečtu.......je to mnohem pohodlnější......nemusíte čekat než (jak už Jiřík řekl) Outlook milostivě stáhne vše......Po ukončení užívání Outlooku jsem ještě zasadil microsoftu další ránu tím, že jsem přešel z IE na Firefox.....(takovej malej bojkot:-)))) )
11:17:59
24.11.2004
VeTeV
-> Meap: -> Jirik: mno ja pouzivam Lotus Notes a myslim si ze tam je to vo pohode :-)))) ale taky ne kazda firma ho ma ...4
10:56:33
24.11.2004
Jirik - zrušená registrace
Já Outlook vůbec nepoužívám, takže jsem se v jeho nastavení vůbec nerejpal.
Mě stačí že ho máme v práci (starej) a ten pustí všechno, ale mě je to jedno. 1
10:50:10
24.11.2004
Meap
-> Jirik: Outlook je sracka, ale co pouzivas za verzi? Outlook Express nebo normalni Outlook?

Normalni Outlook je sracka velkeho kalibru, deravej jak cednik, tzn. chodi pres neho viry. Neumi newsgroups a emaily v nem vytvorene take nejsou vzorem jak by email mel vypadat.

Ale co jsem to chtel 1 Znas protokol IMAP? Ten resi viceme to co jsi napsal jako nevyhodu. Pokud server vedle POP3 podporuje aj IMAP, tak ti pote napr. Outlook stahuje pouze hlavicky a samotnou zpravu ti stahne az kdyz opravdu chces. To znamena, nestahuje se ti vse. Navic vyhodou toho je, ze emaily i po precteni zustavaji stale na serveru, jsou jen oznacene jako "prectene".

Muzes pak v pohode pouzivat napr. Outlook v kombinaci s www rozhranim (napr. na cestach, nebo tam kde Outlook nemas).
09:01:55
24.11.2004
aDAm
-> Jirik: když ho někdo neumí používat....
09:01:35
24.11.2004
Majkl
Thunerbird
07:59:57
24.11.2004
Jirik - zrušená registrace
Outlook je sračka. Jinde si aspoň můžeš vybrat co si otevřeš a co vymažeš, kdežto Outlook ti to všechno pěkně stáhne. 1
Takovýmhle způsobem tady po firmě a nebo i ČR lítá virů... 3
07:45:11
24.11.2004
CHIP
-> Samantus: Ja kuprikladu pouzivam email na centru a jeste jsem POP3 nevyuzil ... nevim ... ale rad se prihlasim pres web ... proc taky ne ... Outlook mi pripada jako strasna sracka ....
00:22:21
24.11.2004
Samantus
a to sem si do tedka myslel ze mam ucet na dokonalym serveru:-((((((((

Vážený používateľ služby SZM.com,

nakoľko nová pošta svojou koncepciou a spôsobom používania v mnohom nahrádza známe programy na čítanie mailov, ako Outlook Express a pod. bude všetkým aktuálnym používateľom zrušená k 28.11.2004 možnosť bezplatne využívať čítanie pošty cez externé POP3/IMAP programy ako napr. Outlook Express.

Nová politika prevádzkovateľa tejto služby smeruje k tomu, aby užívatelia služby SZM.com dostávali oveľa kvalitnejšie služby ako môžu dostať u konkurencie a nová web pošta o tom určite len svedčí. Nadštandardné služby je však možné používať len ako súčasť platených programov Bonus. Ceny týchto služieb sú postavené tak, že najlacnejší program získate už od približne 65 halierov denne (20 Sk mesačne s DPH) a najdrahší za približne 3Sk denne (100Sk mesačne s DPH). Veríme, že si uvedomujete, že prevádzkovanie a vývoj tak veľkej služby si vyžaduje nemalé financie a kúpou programu Bonus naše snahy podporíte. Pokiaľ tak urobíte najneskôr do 30.11.2004, zaradíme vás automaticky do zlosovania o týždenný pobyt v lyžiarskom stredisku Plejsy pre dve osoby.
Extreme Tyres