Jo a vlakem ho to vyjde na 250Kč jedna jízda. 

Jo a vlakem ho to vyjde na 250Kč jedna jízda. 

Jednou jsme byli u nich a už se ty jejich "rady" nedaly vydržet, tak jsem jim řekl, že s jejich dcerou půjdu bydlet do Teplic (300 km daleko), protože tam jsou levný byty. Pak dali na čas pokoj. 

.....ale ja říkam , jinak o.k.
(ty víš co
)

.

Nikdy mi nevadili domácí práce, ALE bez nich to jde taky a na svým bytečku si čék může dělat co che a basta.. No ale občas mi teplá večeře chybí
Na druhou stranu sem se zas naučil vařit.. hlad je nejlepší kuchař.
. No abych byl uprimny mam nazor ze dva inzenyri museji utahnou taspon podnajem 2+1 porotze jinak jsme v bananove republice. Kdyz dva mladi ING neutahnou byt tak jaci jiny mladi ??? pordavacka a napr automechos by podle toho pak museli mit most.Predesilam lidi co makaj si vazim zadne povysovani ja studujici atd. ALe porste je fakt ze palt INg by mel byt vyssi tak jsem to myslel. a ja sem taky bydlel dva roky v Brne a nemel sem s tim problem.spis si pak zas zvyknout doma. a radsi se uskorvnim co uz delam stejne tedkom mam svy tri lity a platim z toho krome bytu a neco jidla skoro vse myslim benal opravy skolu zabavu skripta atd. no prekvapili ste me ja teda fakt radsi svym panem a mit min veci VYZKOUSENO a OVERENO zadna teorie.
Nepřijde mi jako vodvaz vyvalit 2/3 ubohýho platu státního zaměstnance na samotný bydlení a živení se :o)) Nakonec..jakýpak příživnictví..kdo stejně pozdějc bude dědit?Já,takže je to stejně jedno..vybírám si to už teď 

Domů jezdim na víkendy, čistý prádlo, jídlo do kastrůlku atd..
Autí mam svoje.. vydělávam si při škole a člověk už tak nějak neni "závislej" i když "závislost" má svoje výhody.. třeba teplou večeři každej den:)