skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
-> David29 04.11.15 19:24:20: To máš zadní RZ tolik od betonu, že Ti nalepili na STK známku na přední?

-> David29: spíš ve tmě by to bylo líp vidět.
-> David29: Ha! Já to věděl!
-> David29 31.10.15 17:09:51:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ne
Ale ujistím tě, že každej mixách má někdě svůj pomníček 

-> David29: Čistě náhodou, nejel jsi v poslední době přes HK? na výpadovce na Ostravu je už delší dobu nejspíš zaschlý kydanec betonu ukápnutý z mixu o průměru 30-40cm a já ho prakticky pokaždé trefím. 

-> David29: OK, ale jak říkám, nehoří to, až na jaře :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: My nemáme žádnou betonárku. 30km doprava, to by bylo pěkně drahý. Já ti cenu zjistím
-> David29 31.10.15 17:12:26: "když jsem to dostal, byla to seriovka"
A teďkonc je to snížený, f metle, rychlý pruhy, vymazlenej introš...
A teďkonc je to snížený, f metle, rychlý pruhy, vymazlenej introš...

-> David29: Kósek na jih, směr Zbraslav. 30km od vas, jedna cesta.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Kam přesně bys to chtěl?
-> Bukaj: Hlásíš se na kýblování? 
-> David29: Jako jo, ale zas je to profi beton.

-> David29: Jako jo, ale zas je to profi beton.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 1,5 m3 si nech přivézt na Avii a za hodinu a půl ve dvou lidech to máš vykyblíkované
Ve firmě kyblíkujeme různé materiály (beton, substráty, keramzit apod) docela často. Většinou vozíme beton na Jumperu, mix se vyplatí až tak od 5m3...

Ve firmě kyblíkujeme různé materiály (beton, substráty, keramzit apod) docela často. Většinou vozíme beton na Jumperu, mix se vyplatí až tak od 5m3...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To se docela nevyplatí... To ti doprava+čerpání přijde dráž, než ten beton..
-> David29: Tak ale to vyjde draz mozna. Me jde o nejakej 1,5 m3.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Máme.
Ale proč se s tím srát, pozvi si ukáčka, at ti to v kyblíkách vytahaj nahoru - v létě jsem byl na stavbě, kde takhle tahali 6m3
Ale proč se s tím srát, pozvi si ukáčka, at ti to v kyblíkách vytahaj nahoru - v létě jsem byl na stavbě, kde takhle tahali 6m3

-> David29: Nemate tam i mix, kterej ma na sobe malou pumpu? V lete bych potreboval beton a rovnou ho hodit do prvniho patra na terasu. Videl jsem, ze ZAPA to ma...
Ahoj kucí, já pořád jezdím 
Nyní s tímhle, když jsem to dostal, byla to seriovka

Nyní s tímhle, když jsem to dostal, byla to seriovka
-> Pivodak 15.09.15 18:26:41: a na korbě byl přikurtovaný bobek, který držel, i když avka padla na bok a pak se vrátila na kola...
Řidič protijedoucí dodávky z neznámých dúvodů vjel do protisměru a pravou stranou se střetl s Avií a takhle to dopadlo.Spolujezdec v dodávce mrtvý řidič jen odřeniny a řidič Avie Nic.
-> palinator: Se tam sotva vejde za ten volant. :)
Zrovna si člověk naplánuje že pude brzo dom a protektor hajdrych má na to jinačí názor
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Joo, s tohle krásou už jsem se párkrát setkal. Opravdu paráda, vidět to opravdu moc není, a svítí to spíš růžově 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A kde to má svítit ? i když já když jedu za polským kamionem, tak radši na první křižovatce změním směr, to je kolikrát radost poznat, co znamená, když se rozbliká osvětlení RZ ....
Tenkrát se tady myslím Štěpán podivoval nad těmi zadními světly na polským kamionu, co byly sotva vidět svítit... jestli to není nějaký houmejd. A ono se to fakt vyrábí.

-> jok3r: Normální jev ocelovýho pérování 

-> Rapid135 - doktor: no Vcka chapu ale ze to jede po 10cm pneumatiky to teda ne :D
-> jok3r: jak psal kolega pokud to není provedení AGRO tak se jedná o ocelový pérováni takže kola do V sou naprosto vpořádku.Při naložení/přeložení zase dělávají kola A. Dýmoefekt motoru V10 Euro 0 bývá častým jevem.já mám vyběhaný čerpadlo a jen občas zakouří modře,jinak černé dým neznám bo motor nedotahuju,spíš ho radši držím v točkách a když někomu řeknu spotřebu tak mě ani nevěří
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Pokud to není AGRO nebo cokoliv s měchama.
Pokud to není AGRO nebo cokoliv s měchama.
-> jok3r: Kola do V má když je prázdná. 

-> Rapid135 - doktor: je normální když sem tudlenc jel za podobnou tatrou tak mela vzadu takovy Vecka ze jela po silnici jen vnejsi pulkou vnejsi pneumatiky dvoumontaze,,, otom ze kourila ze za ni nebylo videt nemluve
-> Rapid135 - doktor: A kdybys přeci jen nevěděl ráno na parkplacu, kterej je tvůj, tak je to ten s tím Áčkem na nárazníku. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : a teď už vím i tu barvu

-> Rapid135 - doktor: A je červenej, převážně, abys věděl! 

-> Rapid135 - doktor: no tak on ti projistotu poradil, kdyby jsi náhodou nevěděl 

-> Luky: Přesně tak,vím s čím jezdím 

-> Pivodak: on asi ví, jak se to jmenuje

-> Rapid135 - doktor: T815 Dempr

takže vlastně čím víc pruhů tím víc liaz co ;)
-> Mr._Nosferatu: Nijak. To je právě to, proč je to vlastně úplně k ničemu.
Aktuální rychlost vozidla se podle toho stejně neřídí.
Aktuální rychlost vozidla se podle toho stejně neřídí.