Do CB jsem prohlásil, že já dřepět v tom osobáku, tak bych byl nadšenej. Že aspon mohli počkat, až již "čekající" osobáky projedou. Pak si to asi vzali k srdci, protože další už fakt počkal...
Ono víš co, ono si to chce zkusit. Mohl ten slovák se uklidit a nechat tě... Ale dostal by se pak zas do levýho nebo by to dokázal při přibrždění zase rozjet? A jestli za tím kamionem jel déle, tak věděl že jede pomaleji než on a věděl že ho dá....
-> castrol: Čoveče, jak jsi to poslal jsem, tak se s tím roztrh pytel -poslali mi to další tři lidi, dokonce to je v .gif na fb

-> palinator: Já třeba naloženej nepředjíždím, pokud nepotkám někoho komu to ještě v kopci jede méně než mě - ale toho musím předjet hned, aniž bych přibrzdil, jinak už to neroztáhnu a naopak ještě pojedu pomaleji, než on.
Ale třeba v pátek jsem jeden kamjon předjížděl snad 3x.
Od Plzně k Rokycanům to je napřed do kopce, kde jsem ho předjel. Pak je to je z kopce, kde já jel 90, on to pustil a předjel mě. Vzápětí je stoupání, kde jsem ho zas dojel a předjel ho - do CB jsem konstatoval, že bylo důležitý, že nás předjel... Pak jel za náma až do Prahy, kde zase z jednoho táhlýho kopce nás musel předjet. Pak se s tím nesral a předjel vícero aut před náma. No a na nájezdu na pražský okruh jsem ho zase míjel, já jel dál na Plzeňskou....
-> haso: To je o zvyku. Kolikrát se chytím někoho, kdo jede 85, tak to neřeším a jedu za ním a počkám si, až je vyloženě možnost ho předjet.
Ale prostě někdy to nejde a chci jet těch 90, takže prostě okamžitě dávám blinkr a tlačím se do levýho.
Osobně třeba když je pruh pro pomalá vozidla - tak kolikrát do něj nezajíždím, protože pak chceš předjet pomalejší auto a nikdo z osobáků ti to neumožní. Takže zůstanu v prostředním pruhu (upozornuju, že do pruhu pro pomalá vozidla nemusím) a at si naserou. Kolikrát nejsou ohleduplní oni, tak holt nebudu ani já....

tak som sa vliekol za ostatnymi, vznikla neskutocna kolona kamionov, lebo vpredu sli rumuni co im nakladiaky sli do kopca tak 50, po prejdeni do Rakuska hned predbiehanie a po cca 20 minutach som sa zaradil do praveho pruhu...

![[Truck CRASH] Nehoda kamionu Kdyně](https://i.ytimg.com/vi/xMMBDXXWH5o/mqdefault.jpg)