skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
-> Bobesh 17.02.11 20:09:29: Ta světla vypadají zajímavě, co to je za "tuning"?
-> afro100: Tak to se teda šistém...
Zlatá Ifa, tak se bouchlo do páky a horní/dolní řada tam byla hned. 

Nové VOLVO,podvozek z belgického GENTu,nástavba vyrobena a montována fy. COFI v italské vesnici Borgo di San Martino nedaleko Alessandrie,tento chlaďák pocestuje do africké Ghany.
afro100:Když vidím ten stroj s kosočtvercem ve znaku,tak borec,co jezdil pro stejnou firmu jako já měl soukromně DAF 95 XF a tenkrát se mu na tom rozsypala spojka a tak mu nějakej jeho známej půjčil na týden tahač RENAULT MAJOR,což je skoro to samý.No,to byla pastouška,to bylo hrozný.
Co mi vyprávěl,tak motor táhnul docela dobře,ale ten zbytek,to byla hrúza.Auto dokurvený,nic nefungovalo,gumy jak od formule,různý kapaliny z toho tekli proudem a stačilo do toho sednou a byl si černej,jak zavalenej horník.No,na tom autě ale bylo nejhorší to,že nemělo jištění na přepínání malé a velké řady,takže sis musel pořádně promyslet každý řazení,aby se ti nepoštěstilo dát tam třeba v 80kmh malou řadu
.Dopadlo to nakonec dobře,přežilo jak auto,tak i kolega,ale ten Major pořád jezdí,tak bacha
!

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 26.01.11 21:53:05: Sorry, som nejak nezachytil tenkrat Tvoj edit.
Ma to 16 kvaltov, ale vzhladom k tomu, ze to ma nahrkano pres milion, je clovek rad, ked sa po malych kvaltoch dostane za velku 4. Jazdili sme vzdycky len po malych, nedaval som velke. No a je tam system radenia, ze das 4, vyradis do neutralu, klepnes paku doprava, ona prepne na vrchnu radu a das 5 atd ... lenze nie vzdy, resp v 80% pripadov neda vrchnu radu a ty to tahas jak dylin na mala/velka 4 - 30 km/h a skusas aj kilometer nez tam tu vrchnu radu dostanes :D:D
Ma to 16 kvaltov, ale vzhladom k tomu, ze to ma nahrkano pres milion, je clovek rad, ked sa po malych kvaltoch dostane za velku 4. Jazdili sme vzdycky len po malych, nedaval som velke. No a je tam system radenia, ze das 4, vyradis do neutralu, klepnes paku doprava, ona prepne na vrchnu radu a das 5 atd ... lenze nie vzdy, resp v 80% pripadov neda vrchnu radu a ty to tahas jak dylin na mala/velka 4 - 30 km/h a skusas aj kilometer nez tam tu vrchnu radu dostanes :D:D
Tohle by kolegy mohlo zajímat
portal.proridice.eu/index .php?option=com...
Jinak ten pán nalevo je Foglik a toho napravo už si nepamatuju-)
portal.proridice.eu/index .php?option=com...
Jinak ten pán nalevo je Foglik a toho napravo už si nepamatuju-)
-> afro100: Hůstý...
Kolik to má kvaltů?

-> afro100: ten volant sa super drzi v ruke 

-> alpin: keby len na kapote 

-> afro100: teba tie kundy na kapote nejak tahaju 

-> afro100: ročník?
Tak som sa dneska zviezol s tymto. Taka francuzska liazka ... s vlekom 19,5m a cca 13t ...
-> Vojtik: Je to fakt mazec ten futurliner.....
-> myschaak AZNP K.Hora: Máš recht předsedo... 

-> myschaak AZNP K.Hora:

-> myschaak AZNP K.Hora:

-> myschaak AZNP K.Hora:

-> David29: řekni mu že máš praxi na sklopce...vyklopený rohlíky už tu párkrát byly
třeba se nebude ptát na detaily

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Něco z toho,šlo to do stavební firmy.
-> David29: Zajdi v práci do firemní vrakotechny a přidělej Ivecu třetí nápravu. 

-> Bobesh: Uááá, FMX... těšim se, až se pudu podívat ke kamarádovi do Volvo - řek jsem, že tam pudu až je tam budou mít...
Jinak jsem našel svoji vysněnou práci... Řidič Scanie 8x8, sklopka+vlek, do práce bych to měl asi 4km.
Blbý je, že chce praxi 2 roky aspon na 6x6
Jinak jsem našel svoji vysněnou práci... Řidič Scanie 8x8, sklopka+vlek, do práce bych to měl asi 4km.
Blbý je, že chce praxi 2 roky aspon na 6x6

-> Bobesh: To má listy i vepředu? A co z toho bude? Sklopka, mix, ...? To bude asi stejně jezdit nejvíc někde po stavbách a ne po dálnici.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ano synu,na listovejch. Sice panelka trvala pár km ale vyskákanej jsem byl jak chocholouš
Ale ono na to přijde nástavba plus náklad,takže to nebude tak tragický

-> Bobesh: Na pérech? To jako že to nemá vzduchový mechy? Tak to potěš... 

-> Rapid135 - doktor: To tohle taky pěkně hopsá,sic to jako šasi má 10427kg. Ale než českýho kopcožrouta,tak to radši tohle,pravda.
-> Bobesh: podotýkám byla to dálnice D2 na Břeclav takže tam je to 95% panely
-> Bobesh: to nic hroznýho být nemůže.já služebně jezdím s Avií D90-160 nosič kontejnerů.jednou sem jel po dálnici bez kontejneru a nemít zapnuté šrák(bezpečnostní pás) tak sem si asi rozbil hlavu o přední okno jak to skákalo.jinak je to super autíčko. ono kontejner má 500kg a na jízdě celýho auta je to sakra znat
-> Bobesh 22.01.11 23:15:24: Tenhle hlas patří k US dobovým snímkům jako u nás současné komentáře Karla Č.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Dobrej postřeh ale power steering to třeba mělo

-> Bobesh: No, s těma tuplákama na přední nápravě se to asi dost "dobře" řídilo. 

-> Vojtik: Tak 2mil. fotek prohlížet nebudu, ale renovace to byla asi velkolepá.
Se musíš taky tak snažit...

Se musíš taky tak snažit...

ten název sem posral, je to parade of progress
Jinak v každym roku renovace máš ještě nahoře další výběr, je tam asi 2 000 000 fotek :)

Jinak v každym roku renovace máš ještě nahoře další výběr, je tam asi 2 000 000 fotek :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : JJ, GM jezdilo po státech s výstavou Progress of future, kde lidem předváděla pokrok. je to jak ze sci-fi filmu :) Bylo jich asi 12. na těch stránkách maj i dobový fotky a vlevo si zvolíš rok, tuším 1999 - 2010 a tam vidíš postup renovace. fakt mazec
-> Vojtik: Tý jo, co to je?
Pódium na kolečkách nebo co to má být?
Odkaz na článek náhodou nemáš? Jsem línej na to číst si to v angličtině.

Odkaz na článek náhodou nemáš? Jsem línej na to číst si to v angličtině.

Nedávno jsem v nějakym časopise o americkejch autech našel reportáž o tomhle TRUCKU / AUTOBUSU tak jsem pohledal na síti a ejhle.
Amíci prostě musej mít vždycky něco echt... Fakt mazec a ta renovace, to je bomba, fakt borci.
www.futurliner.com/resto/ resto_3.htm
Amíci prostě musej mít vždycky něco echt... Fakt mazec a ta renovace, to je bomba, fakt borci.
www.futurliner.com/resto/ resto_3.htm
-> David29: A kde je oranžový maják?
-> Petrson: diky

-> David29:
na jak dlouho?
na jak dlouho?

-> Pavel P.. 13.01.11 23:48:22:
Vždyť tam měl varování "BACHA JEDU!".
Vždyť tam měl varování "BACHA JEDU!".

Dádám slíbené skeny z 02.01.11 23:49:55
img543.imageshack.us/i/77 441425.jpg
img26.imageshack.us/f/994 56658.jpg
img4.imageshack.us/i/3594 0149.jpg
img402.imageshack.us/i/78 222653.jpg
img543.imageshack.us/i/77 441425.jpg
img26.imageshack.us/f/994 56658.jpg
img4.imageshack.us/i/3594 0149.jpg
img402.imageshack.us/i/78 222653.jpg
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : akurat asi by to postradalo zmysel u nas, tu by to musel mat kazdy jeden bez rozdielu znacky a velkosti 

-> David29: Na co to tam všechno vystavuješ, když u toho máš napsáno no photo?
-> Pavel P..: Hlavně by měl mít na střeše zapnutý oranžový maják, protože "svoji jízdou nebo pracovní činností ohrožuje bezpečnost provozu na pozemních komunikacích" (viz §42 zákona 361/2000sb.).

-> Pavel P..: Hlavně by měl mít na střeše zapnutý oranžový maják, protože "svoji jízdou nebo pracovní činností ohrožuje bezpečnost provozu na pozemních komunikacích" (viz §42 zákona 361/2000sb.).