skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
Shackall 14.07.12 21:51:06 napsal:
→ Jarda/felda: Tak zajet se dá s kamionem v PODSTATĚ
všude. Akorát někdy je docela problém taky otamtud vyjet.
To slůvko v podstatě je důležitý
Mne minulý týden nahnali do týhle uličky (ul. Přerušená www.mapy.cz/ vykládat vzduchotechniku a potřebovali tam zacouvat. No ani omylem. Možná tak kdybych měl auto na kterým mi vůbec nezáleží
a nebál se o plachtu , nebo že v tom křoví něco utrhnu. Tam měli chlapci smolíka a skládali si to o kus dál na štěrkovým plácku. Některý objednavatele přeprav vážně nechápu.

→ Jarda/felda: Tak zajet se dá s kamionem v PODSTATĚ
všude. Akorát někdy je docela problém taky otamtud vyjet.
To slůvko v podstatě je důležitý

-> afro100: A já jsem zase vezl 3 poloviční palety a měl jsem přeloženou 12-titunu (cca 7,5t). 

-> tonek.favo: som jazdil cely minuly tyzden s 2t nakladu a pritom som mal plny tandem ..
-> David29: Kdepak, svědomí máme čistý
Tohle byla příjezdová cesta k místu nakládky
Jeli jsme pro dvě tuny nákladu ale ve firmě neměli menší auto než tohle no 

-> Shackall: Já bych řekl, že vyjet odněkud je téměř vždy těžší než tam zajet. 

-> Jarda/felda: Tak zajet se dá s kamionem v podstatě všude. Akorát někdy je docela problém taky otamtud vyjet.
-> tonek.favo: jo kolikrát je až k neuvěření kam se dá s kamionem zaject 

-> tonek.favo: Tuhle fotku až uvidí Tv Nova, tak řekne že objíždíte mýtný 

-> Lukyn742 08.07.12 21:54:46: Truck of the Year '94 

Kamarád potřeboval závozníka tak jsem se vnutil
chvilkama to bylo opravdu natěsno 

-> David29 08.07.12 21:39:27: Pěknej drobeček. 

-> palinator: Nevim, prostě tahač s návěsem 

-> David29:
Freightliner Columbia?
Freightliner Columbia?
O několik hodin jsem ho potkal myslim na D8, když už jsem seděl v ajvecu
-> Stepan FUN: Přesně jak píšeš, pokud ten náraz nejde přímo na nárazník, a jde jen byť i lehce nad, tak už to koupí bouda, a ty jsou většinou jak z papíru. Hold když se potkáš s něčím stejně velkým, tak máš šanci tak 50:50 že z toho vylezeš po svých
Shackall 07.07.12 09:39:06 napsal:
→ Stepan FUN: Pokud si vzpomínám, tak ty dveře tam
neseděj často ani normálně

Shackall 07.07.12 09:39:06 napsal:
→ Stepan FUN: Pokud si vzpomínám, tak ty dveře tam
neseděj často ani normálně

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Náhodou, AVIA je najlepšie auto, stále je na čele kolóny..

-> Shackall:

Ja dycky rikal, ze avie je srot, ale ze az takovej, to sem netusil.

Ja dycky rikal, ze avie je srot, ale ze az takovej, to sem netusil.
-> Stepan FUN: Pokud si vzpomínám, tak ty dveře tam neseděj často ani normálně 

Stará bouda na Avii je úplnej papír. Pokud ten náraz nevezme nárazník a rám, tak to je jako bys před sebou nic neměl. Viděl jsem ránu do 120mm účka (náraz šel na P světlo a šikmo nahoru cca na prostředek okna - bylo to schodiště) v rychlosti tak 3km/hod, nenaložený auto a stejně v tý boudě byl prolis do hloubky cca 10cm a dveře nešly zavřít o asi 5cm. Nechtěl bych to vidět v rychlosti vyšší. :-/
-> Enggik: v byvalej firme, v den ked som nastupoval, bol v avii 75 (este so starou kabinou) smrtak v 40km/h - typek trafil valnik pred sebou, zomrel na nasledky vnutornych zraneni
-> Enggik: no sakra já mám v práci to samý akorát bez toho spojleru nad kabinou v provedení NK a že to bude takové papír bych neřekl.abych se začal bát....
-> Enggik: No jo, ono to je něco jinýho, když 30km/h jede osobák, než avča, nedejbože naložená
Včera mi volá kámoš, že mají zbořenou Avču. Jelikož znám jeho občasné vtípky, moc se mi tomu věřit nechtělo. No, dneska jsem dorazil na návštěvu, a bohužel, byla to pravda. Hmm, chvilka nepozornosti
a je to hned. Na první pohled to nevypadalo tak zle, ale na druhej je vidět hnutej pravej sloupek. Celá pravá strana boudy je hnutá cca o 10cm dovnitř, navíc utrhaný držáky uchycení k rámu. A to při rychlosti cca 30km/h.

-> palinator: To právě nevidím... ono je tam vidět beztak hovno. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: zřejmě když hned jede do odstavnýhoo
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : rok je to 98,je to bejvalá cisterna-mlíkař z Rakouska,proto i to zbarvení. V roce 2005 přitaženo sem do ČR a následně předěláno na sklopku. V ČR jsme první majitelé,celkově 2. Závozník se naštěstí na první brzdě zase probral k životu 

-> afro100:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Já bych řek že je to normálně s diskem, ale vidíš vnitřní stranu.
Já bych řek že je to normálně s diskem, ale vidíš vnitřní stranu.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To vypadá spíš jako samotná guma... nemohl na ni najet na kraj a pak že by se odkutálela?
To upadlo kolo jemu nebo ne? http://www.youtube.com/wa
tch?v=AUhJAlRTZMo
-> Thomas: Vypadá jako zachovalý kousek, na to že je to sklopka. Co je to za ročník? Toho závozníka bych raději přikurtoval, aby ti nevypadnul. 

-> afro100:
To popisuješ stav autobusů u nás?
To popisuješ stav autobusů u nás?

-> myschaak AZNP K.Hora: voe sa netlem, 1 200 000 km, el. zrDcadka, kt stejne stelujes podlozenim krabkou od cigár a prelepením izolacky + nenaplnena klima a automat ktory si pri brzdeni motorovkou kludne vyradi na neutral neni zadna sranda .. ale je fakt, ze uz to malo digi tacho a toto ma este na koliecka .. na km som sa zatial radsej ani nedival :D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : bomba).....ten 148 dempr je suprovej
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : maju to borci prepracovane
-> afro100: Tak se nejdřív projeď s tímhle a pak suď... vždycky může být hůř, to si pamatuj! 

-> afro100:

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : a som si myslel, ze som najhorsie auto mal minuly tyzden :D
-> afro100: To víš no, jako nováčkovi ti dali největší mrdku na dvorku. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : paci nepaci .. nic proti tandemom obecne, to skor mam mierne obavy z tandemu ako z tohto kusu, kvoli stavu..
-> afro100: A co se ti nepáčí na tandemu?
este ze sa mi paci modra farba a scanie ..
asi schvalne kvoli tomu som vyfasoval (zatial na tyzden) jedno z dvoch zelenych volv a este k tomu tandem ..
asi schvalne kvoli tomu som vyfasoval (zatial na tyzden) jedno z dvoch zelenych volv a este k tomu tandem ..
-> bibendum30:
Sakra.. tipnul jsem špatně.
Sakra.. tipnul jsem špatně.