skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
Ve čtvrtek jsem měl namále. V rajchu na BAB 7 přede mnou souprava na převoz klád (prázdná) štrejchla odstavenej rumunskej návěs. Vorval v plným fofru všechny vidle z couráku a já za ním to schytal,naštěstí ne do boudy,to už bych tady neklofal...
-> Michal N 283: hej ale v ruzinove na konci sveta a nie v petrzalke v industrialnej
zone kde vidis vsetko len nie liazku

-> haso: ba-jogi teraz robí vodičák C na krátkom valníku s plachtou

-> afro100: v bratislave liazku som nevidel uz sto rokov 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : si zli 

-> castrol: Od kdy je Slovensko zapadní země? 

-> haso: tu na zapade bezna to vec 

-> haso: si toho este nevidel 

-> haso: Lijána, to ještě jezdí ???

bibendum30 19.09.12 22:10:59 napsal:
tenhle kontajner jsem už dlouho
neviděl
To máš pravdu ale já ho vidím každý den, když do něj házim bordel.
tenhle kontajner jsem už dlouho
neviděl

To máš pravdu ale já ho vidím každý den, když do něj házim bordel.
Jeden Mates z víkendu...tenhle kontajner jsem už dlouho neviděl

A nedávno stál u Berlína na jednom parkovišti u dálnice návěs, do kterýho nějakej osobák narazil zezadu, takže nárazník, lampy a všechno okolo KO. Opět nějaký balkánský SPZ. Než by to táhli zpátky, tak ho tam nechali stát. Po pár měsících už neměl kola, dvě nápravy, kastlík na palety, pak zmizela i plachta s konstrukcí, a nakonec ho už někdo odvezl celej.
-
-
-> Pipo26 27.08.12 23:00:09: Na to jestli tam chátra několit let, tak vypadá ještě celkem kompletně.
-Takhle dopad MANas co nějaký rumuni odstavili přímo na česko-německým hraničním parkovišti, co by kamenem dohodil na policejní stanici, cca po půl roce.

-Takhle dopad MANas co nějaký rumuni odstavili přímo na česko-německým hraničním parkovišti, co by kamenem dohodil na policejní stanici, cca po půl roce.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : krásná
-> Stepan FUN: Však hej. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já Ti nekazím radost. Jenom jsem napsal co o těch Detroitech vím...
-> Stepan FUN: Hele nekaž mi radost. :-P
-> Michal N 283: Craiss je kurva velká a krva bohatá firma... Třeba tomu něco umřelo a nevyplatí se to opravovat ani odtáhnout. Nebo to koupil nějakej soukromník a na opravu prostě nemá a nikdo to za ty peníze co za to dal nechce... Jsou lidi co než by to prodali pod cenou, tak to radši nechaj shnít...
-> Pipo26:
no tak to som ešte nevidel aby takto chátrala komplet súprava, navyše ešte nie stará. Kde to je? A ako dlho tam je? To mi oči neberú. S takýmito súpravami je trend taký väčšinou že od nova jazdia u dopravcu do povedzme cca 2 000 000 km, viac už nie je rentabilné, a potom ide komplet súprava za zostatkovú cenu samozrejme dosť opotrebená ale plne funkčná do Turecka, Irán a pod. a tam doslúži do úplného roztrhnutia, tam sú týpci pre ktorých je hlavné že to proste ešte ide
no tak to som ešte nevidel aby takto chátrala komplet súprava, navyše ešte nie stará. Kde to je? A ako dlho tam je? To mi oči neberú. S takýmito súpravami je trend taký väčšinou že od nova jazdia u dopravcu do povedzme cca 2 000 000 km, viac už nie je rentabilné, a potom ide komplet súprava za zostatkovú cenu samozrejme dosť opotrebená ale plne funkčná do Turecka, Irán a pod. a tam doslúži do úplného roztrhnutia, tam sú týpci pre ktorých je hlavné že to proste ešte ide

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Dokud u těhlech motorů někdo nevyhodil relativně drahý a megaporuchový čidlo hladiny vody v expanzce, tak to byly neskutečný držáky (teda pokud s tím nejezdilo hovado, protože to dokáže zrakvit sebelepší motor). Pokud to někdo udělal, dřív nebo pozdějc to odsrala hlava a vzhledem k její ceně bylo auto zralý na kovošrot...
A na motor se šáhnout nemuselo, nicméně kolikátou generálku přední nápravy to má za sebou Ti nikdo neřekne. ;-) Ty motory na tu nápravu prostě byly těžký.
A na motor se šáhnout nemuselo, nicméně kolikátou generálku přední nápravy to má za sebou Ti nikdo neřekne. ;-) Ty motory na tu nápravu prostě byly těžký.
Dneska mi v práci udělala radost tahle Xena, která akorát přijela, když jsem šel k hale. Fotka je sice ještě za tmy, ale i tak je poznat která to je. Momentálně nalítáno cca 1.600.000km a podle slov pana šoféra "na motor se za těch 12 let nemuselo šáhnout". :)
nevie niekto ako sa na MB atego prehadzuje teplota z farenheitov na celziusi ?
-> Pipo26: Škoda to tam nechat chátrat, celkem slušná souprava. Tady by to ještě najezdilo tisíce kilometrů a na východě několikrát tolik...
-> Pipo26: to musí byť kurva bohatá firma, čo to takto nechá volakde len tak

Tak tohle jednou byla Liazka, než se někomu nepostavila na zadní a nespadla ze svahu ..
-> Péďa17: To jsou nějací ti pojízdní "performeři" či jak se teď řiká tutěm.
-> Enggik: Nj, Iveco, to mě nenapadlo. Asi máš recht.
-> Martin/125/ 19.08.12 13:41:11: to by chtel kazdej...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 24.08.12 16:56:02:
Zajímavá souprava
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 24.08.12 17:07:30:
Řekl bych že domácí ůprava. Pokud mne oči nešálí, tak to jsou lampy z Iveca. A v době kdy se dělaly Xeny, snad Iveco tyhle lampy nedávalo.
Zajímavá souprava

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 24.08.12 17:07:30:
Řekl bych že domácí ůprava. Pokud mne oči nešálí, tak to jsou lampy z Iveca. A v době kdy se dělaly Xeny, snad Iveco tyhle lampy nedávalo.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 24.08.12 16:56:02: Je to hoummejd. Je to bývalý tahač. A ten vlek je ještě větší paskvil doma slepený. Patří to k té zdeně, na kterou jsem dával odkaz níže.
Proč má tahle jiná světla než všechny ostatní, co jsem viděl? Je to předělávka nebo to tak bylo např. u posledních kusů?
Tak zase jedna netahačová Xena. To polepení čumáku alá Scania mi k ní nesedí, ale co už... stejně to je vzácnost. Ono i takový třínápravový vlek se jen tak nevidí.
imageshack.us/f/.../img61 03l.jpg picturepush.com/public/74 06214
A tady jsem ji našel na nějakém starším videu na TF:
imageshack.us/f/.../img61 03l.jpg picturepush.com/public/74 06214
A tady jsem ji našel na nějakém starším videu na TF:
-> Gryzly: normální 4x4 na měchách a balonech.může to být předělávka z tahača nebo agrovky 4x4.podobný jako je tato ale bez ruky se vyskytujou u silničářů.už jen ale sporadicky už je hodně vystřídaly terna 4x4
jen tak mimo...nevite někdo o nějakem místě? Mam praxi skoro 4 roky...ne do ciziny...pouze čechy a každej den bych chtěl bejt doma...okolí kolína..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Druhej,první jsem měl zkrze víkend na Moravě u přízně,přičemž mě skolila angína,takže jsem doma,žeru prášky
a doma jsem opět v Hradci,krom jinýho...

-> Bobesh 10.08.12 00:30:21: Co to je za bubáka?
Taky bych se zase rád projel s něčím trochu větším, než je to moje francouzský postrkovadlo... A jak se teď jinak daří v práci? Ty máš tenhle týden volný víkend?

-> Maťulo: I nech bejt! Já bych zase kolikrát raději jezdil zpátky po venkově s autobusem

-> Bobesh: parada zavidim! isiel by som na taky vylet... 

A s touhle novotou z fabriky Iveco Spain v Madridu do přístavu Lubeck,dál lodí,destinace St. Petersburg.