skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamioňáci :-)
-> Radek Retro eLeSo: Jak již bylo napsáno, tak pokud se pootočej, tak poznáš povolený kolo a ještě maj jednu funkci. Jelikož je to sračkovej plast, tak se to teplem zkroutí. Takže poznáš jaký je řidič prase a že utavil brzdy.
-> Nwkt:
-> David29:
díky
-> David29:
díky

-> Nwkt: 

Nwkt 24.04.13 23:15:46 napsal:
→ doking: Spíš když se povolí tak se rozjedou a poznáš
to vizuelně ne?
Taktak
→ doking: Spíš když se povolí tak se rozjedou a poznáš
to vizuelně ne?
Taktak
-> doking: Spíš když se povolí tak se rozjedou a poznáš to vizuelně ne?
-> Radek Retro eLeSo: to jsou nějaký pojistný podložky,aby se to nepovolilo,aspoň si to myslím teda.
sice fotka z BUSu ale k čemu sou ty zelený jakoby šipky proti sobě??na kamionech se mi to nepodařilo cvaknout
díky
díky

Někdy se zadaří…
Btw. dneska jsem to vyzvedl z opravy, ale práci autorizovanýho servisu bych si představoval trochu na jiný úrovni

-> palinator: když už tak jen záskok takže se to dozvim těsně před a svezu se jen občas

-> palinator: :D kamos tak s 148 pri vystavbe jednej cyklostezky predriftoval luku ... akurat po nom zostali rozbahnene kolaje cez pol toho placu :D komentoval to slovami: no co, kdyz se kaci les, litaj trisky ... :D :D :D
-> myschaak AZNP K.Hora:
Až budeš někdy někde zase mět blbnout tak mi dej vědět... Tatru bych si rád ozkoušel...
Až budeš někdy někde zase mět blbnout tak mi dej vědět... Tatru bych si rád ozkoušel...

-> palinator: takhle jsem blbnul s turbínou tady na skládce,uježděnej sníh....to byla prdel když to turbo zatlačí,drig car lepší jak japonci)
-> Rapid135 - doktor: Nejlepší bylo, když mi JCB 240tkou vyhrnoval sníh z korby. :-D 2x tam hrábnul a zatroubil. Tak jsem jako pako vylezl a šel se zeptat jak jako mám popojet aby to dovyhrnul. A korba byla čistá... :-D
-> Rapid135 - doktor: jojo,jsem moc hodnej bagrák....asi to zpoplatnim

-> myschaak AZNP K.Hora: to je samozřejmě ideální stav,ale znáš určitě že jako na potvoru bagr nikde tak nastupuje pan škrabka 

Někteří z vás možná mají zkušenosti, proto bych poprosil podělte se o ně:
- skoda-virt.cz/cz/.../1704 66-d-a-s-pojisteni-pravni- ochrany
Děkuji.
- skoda-virt.cz/cz/.../1704 66-d-a-s-pojisteni-pravni- ochrany
Děkuji.
pánové má někdo zkušenosti s ježděním u ppl napište
-> Rapid135 - doktor: to se škrábe bagrem....

-> David29: tak sklopka má cosi do sebe o tom žádná.dokonce si i procvičíš tělo.jak ti zůstane nalepné půl fůry bahna a budeš to muset škrabat tak budeš nadávat jako špaček
.mám to z vlastní zkušenosti,tím tě nechcu samozřejmě strašit 

-> Rapid135 - doktor: Tak Tatra je Tatra
Po silnici jezdim furt a sklopka by mě bavila

-> David29: tohoto dempra bys dostal? copak že se ti iveco znelíbilo?
myschaak AZNP K.Hora 06.04.13 20:52:09 napsal:
→ David29: taktak…pokud by to bylo po-pá a denně doma tak dobrýSouhlas.
→ David29: taktak…pokud by to bylo po-pá a denně doma tak dobrýSouhlas.
-> David29: taktak...pokud by to bylo po-pá a denně doma tak dobrý
Tak dneska mi pan šéf volal, a práci mi nabíd, že mě veme 
Co se týká peněz, tak řikal 15tkč - 25tkč. Podle práce no. Klasika
Tak jsem se s ním domluvil, že během víkendu ještě zavolám a váhám.
Asi to bude záležet na tom, jak to vidí s místem výkonu práce. Bydlet někde v buňce daleko za Prahou se mi nechce

Co se týká peněz, tak řikal 15tkč - 25tkč. Podle práce no. Klasika
Tak jsem se s ním domluvil, že během víkendu ještě zavolám a váhám.
Asi to bude záležet na tom, jak to vidí s místem výkonu práce. Bydlet někde v buňce daleko za Prahou se mi nechce

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Obojí 
-> myschaak AZNP K.Hora: To je to, co nevím
Když jsem se na to ptal, odpoveděl "normálně"

-> myschaak AZNP K.Hora: To je to, co nevím

-> David29: tak z iveca na Tatru je to etě dobrý.já šel z T815 na moderní aviatiku a první den sem okamžitě zapadl protože jako suverén sem vjel do bahna a pak sem marně hledal knoflík na předek
.ale po 4 letech sem si na to malý vozítko zvykl a na starou 815ku už by se mě asi nechtělo

-> David29: kolik nabízí pro info?
-> David29: Iveco už neba? Nebo práce naprd?
-> David29: Téma pokusy o vtipy je jinde

Zejtra jdu na pohovor, ohledně Tatry. Tak uvidíme.
Pán by rád i strojničák - řekl jsem mu na rovinu, že ten nemám, a aby nečekal nějakýho "typickýho" tatrováka, tak jsem u mu řek jak to se mnou je (věk a praxe). Pak se zeptal odkud jsem a na to mi řekl, ať se za ním zítra zastavim.
Tak uvidíme
Pán by rád i strojničák - řekl jsem mu na rovinu, že ten nemám, a aby nečekal nějakýho "typickýho" tatrováka, tak jsem u mu řek jak to se mnou je (věk a praxe). Pak se zeptal odkud jsem a na to mi řekl, ať se za ním zítra zastavim.
Tak uvidíme
Piotr Warzsawa zlomil soupravu do jednotky a koupil škarpu. Kozel půjde na dračku.
Zdražila nafta kua.
Zdražila nafta kua.

-> Tuner#2: to je zvrhlost
-> Tuner#2:
gagnam style)

ako vravi pišta lakatoš ... transformeris 

-> Maťulo: ale je tam LV

-> Tuner#2: tuZersky raj na kolesach... 

-> Bobesh: to jo)
-> myschaak AZNP K.Hora: Taky dobrej slon

-> Bobesh: to je taky fakt
-> myschaak AZNP K.Hora: Ono poprázdnu přes tisíc po dálnici (pravda,včetně Brenneru a Fernpassu) je zkreslující. Ono okolo baráku to bude baštit víc.
-> Bobesh: zajímavý a ta spotřeba ještě jde,kámoš jezdil Ginafa,to je daf na nějakým holandským podvozku snad-hydraulika....byla to taky osmikola,tři nápravy rejdový,druhá zvedací a ten měl průměr se sólem 55/100 snad...je fakt že to byl konťák a ještě s rukou no
-> Bobesh: No, já jen čekal na Benzinu. Byl jsem kus před Plzní a o jediný jsem věděl až u Rudný. Zaplaťpánbůh u Borů je taky
-> Rapid135 - doktor: u nás na stavbách odpřáhnou vlek