První dojmy...

prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 18.11.2004 do 19.11.2004, založil/a Hanz - zrušená registrace
řadit dle data
23:06:43
19.11.2004
Hanz - zrušená registrace
No na čem já si teď ulítavám je to DVDso - začíná konzert a pouští se takovej skvělej byják :-) a pak se ozve rána a slogan Sakra ještě musíme vychytat nějaké ty Muchy to je prostě žůžo3
Reál byl ale stokrát lepší52
09:12:31
19.11.2004
Komár 1981
ted jsem s nima zacal, posloucham stale. hlavne v praci mi to s nima rychlejc utika. Nejlepsi je, kdyz do studijniho ticha pocitacoveho salu zazni:

" Ma ji motorovou!....." jiiiiiiizdááááá5 5 5
22:05:46
18.11.2004
Dale_Estelle
Ale já jsem si nevšim, že by je tu někdo za to odsuzoval:-)5 , Já Kabáty poslouchám léta, a bezmezně jim věřim.Jsou super!
19:45:06
18.11.2004
Pet
Podle mě sou všechny songy super, až na vyjímky, a proto mi příde blbý je odsuzovat jenom proto že je poslouchaj 15ky, mě bylo eště míň, když sem začal 5
18:07:21
18.11.2004
Samantus
-> wekky: jj dole v dole taky muzu
13:17:17
18.11.2004
wekky
Jo, na Děvkách jsem začínal s tvrdším rockem někdy na gymplu (a oni začínali vlastně taky). Další alba už tak dobrá nebyla a už jsem je ani tak moc neposlouchal.
Ale Dole v dole je snad úplně nejlepší, co kdy vydali. Je to album plné nápadů a tak si je rád pustím (sousedi zatím neprotestovali).
12:47:16
18.11.2004
No já nevim muzika se mi líbí jestli vyměkli nedokážu posoudit nejsem hudební kritik, ale co si myslím je že podle věku posluchačů, "fanoušků" se nedá odsuzovat tvorba.
Si myslim že každej zpěvák, kapela si hledá vlastní styl postupem času se to mění kdyby hráli pořád to samé tak to bude stereotyp kterej nikdo nechce
11:57:52
18.11.2004
Dale_Estelle
2DVD Dole v dole tour mám a podle mě je fakt dobrý, je udělaný dobře, vynikající a jedinečná atmosféra.......v něčem teda ale má Chip určitě pravdu, jednak že trošku vyměkli, ale o to ani tak nejde, jako spíš ten věk těch posluchačů....Kabát poslouchám fakt dlouho, a tenkrát to tyhle "děti" ani neznaly.....ale jinak na kvalitě nového DVD to nijak neubírá.......Super!
11:52:45
18.11.2004
Jo ještě také mi nesedí songy jeko je Pohoda atd. Ty jsou fakt dost profláknutý
Což je smůla tak na tomhle ty patnáctky nejvíc ulítávaj ale když se jich zeptáš jestli znaj Baladu o špinavejch fuseklích co ti odpoví8
11:49:04
18.11.2004
->CHIP: Ja ti nevim s tou komercí bych to až tak nepřeháněl a každýho názor je jinej toď fakt. Je pravda že co jsem viděl tak je fakt uplně žerou ty patnáctky ale jestli podle toho usuzuješ že je to komerce tak nevim.
Mě rozhodně patnáct neni a poslouchám je od začátku tedy krom motorovky to i já byl malé dítě a poslouchal něco jiného.
No ale jinak se dá říct že je berou všechny generace což se málo které "naší" skupině podařilo. Beru to jaké to je a tečka a myslím si pokud to je komerce tak dobrá, co dneska neni komerce?3
Co takhle Linkin Park na tuhle uroveň kabáti nespadnou hodně dloho
11:15:34
18.11.2004
CHIP
-> Hanz: Kabat pro me byl number one ... ale ted tou komerci dost upadl ... chapu ze kluci starnou, ale takovej popicek a lakat na to 15-ti lety lentilky ... no to je hnus velebnosti ...
Nejlepsi album je Devky ty to znaj ... tot jiste ...
Jinak nove DVD nemam ... ale to minule je dost dobre ... tot pravda ...
10:31:57
18.11.2004
Chci trošku navázat na téma které tu bylo rozebýráno minule ato oblíbená hudba...
Zjistil jsem že tu dost lidí poslouchá Kabáty atak jestli je někdo vlastníkem nového 2DVD Tak by mě zajímalo jak se mu to líbilo.
Snad tu nebudu sám a někdo se přidá.
Koukal jsem na to včera s přítelkyní a moc se mi to líbilo je to nádherně zpracovaný jen škoda že vystřihly dost písniček, byl jsem V Praze na edenu takže vím o čem mluvím ale jinak super, super, super
Tak co Kabátníci????9
Extreme Tyres