dajake promile

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 17.11.2004 do 01.12.2004, založil/a itchy
řadit dle data
18:05:42
01.12.2004
Mishoooo
-> itchy: Aj ja som chodil na strojarinu... pol roka kym som nepochopil ze to nieje o vedomostiach ale o inom... bohuzial10
Ked som to cele pochopil tak ma rychlo presla chut studovat a som spokojny sam so sebou a som rad ze uz niesom medzi tou skorumpovanou zgerbou8
10:44:19
22.11.2004
itchy
Ja som na strojarine v Ziline.
13:45:06
21.11.2004
Tomáš SK
Mno, ja som studoval mechatroniku, takze okrem statiky, dynamiky bola aj elektronika, teoria EM poli a programovanie a sice mi je vela veci zo skoly na nic, dalo mi to dost dobry prehlad a naucil som sa vyhladavat informacie a rychlo ich pochopit a vtlct si ich do hlavy... pretoze clovek nikdy nevie, kde v akom fachu skonci...
21:23:35
19.11.2004
lubosgls
Dynamika 1, 0 minut zkouska neuspesna :(,, taky jen muzu rict ze me za dva roky vejska vubec ale vubec nic nedala jsou to jen teoreticky zvasty a nic z toho je to proste jen o tom titulu
19:26:11
18.11.2004
jb
to sutdujete stavarnu ??jestli jo tak to je vsude stejne me se zeptali proc neopisuju a kdyz jsem rekl ze proste nechci tak rekli jak to ze sem este na skole :) to bylo minuly rok no a tedkom uz delam diplomku..ale jedno jsem se naucil na vysce nikdy nebudu frajerit ze jsem hrozne chytry a p¨rotoma VS. kolikrat jsem mel namale znovu zapasani zkosek v dalsim roce treti terminy atd. mimochodem spoluzak z gymlpu hrozny machr myslel jsi jak je chytry a tak v tretim rocniku znova zacal ale v praze zase ekonomk. no a jak sem se dozvedel porste ho vyhodili.. zanm ffakt plno lidi bez skoly a jsou to dase rict mozna i vetsinou lepsi kamaradi a mozna i lidi.HOW
16:14:52
17.11.2004
itchy
-> Tomáš SK: ja sa snazim byt stale poctivy ale obcas to inak nejde. Dynamika 1: ucil som sa 4hodiny, som sa dohodol s kamaratkou, ze ja sa naucim vzorce a ona ostatne, lebo jej dynamika isla. Vysledok: E s odranymi usami. Cely kruzok ma chcel stiahnut z koze. Ale zase BTN - asi 30 hodin (na nepodstatnu skusku to je dost) a ledva na druhy krat, aj napriek tomu ze som vsetko vypracoval, to iste statika na 5krat - mal som vsetko, nemohol najst chybu, tak mi dal z milosti 3,nezabijes takeho parchanta.
15:56:31
17.11.2004
Tomáš SK
-> itchy: Na skusku z dynamiky som sa ucil cistych 105 hodin, vyriesil celu zbierku prikladov, riesil zadania ostatnych a aj tak som presiel az na druhy krat a s trojkou len kvoli hluposti profesora... a niektori ju robili nacierno aj 6krat a nakoniec dostali jednotku! 6 Svet nie je fer, ale nie je pravda, ze s poctivostou nikam nezajdes. Uz sa mi parkrat vyplatila 4
15:16:20
17.11.2004
itchy
-> Tomáš SK: jj, asi mas recht, treby to brat ake to je. Mna serie to, ze ja sa ucim na kazdu skusku jak debil aj 8hodin a potom to maximalne doserem, na druhy krat si spravim profi tahaky alebo idem s dakym a mam to, co je toto za spravodlivost. S poctivostou dnes nikam nezajdes. V zivote som nesiel ńa skusku nepripraveny a ma seru ty hulici co cely rok flakaju, nemaju sajn na akej skuske to vobec su a z coho to je, nikdy to nevideli, ale seknu si Jointa dostanu "inspiraciu" a spravia to. Ja to beriem ze je to svinoba ako som spravil tie skusky, ale co uz, na kazdu som sa ucil.
13:36:45
17.11.2004
Tomáš SK
Takze Stanko, taketo pocity zaziva vela ludi... musis mysliet pozitivne 1 Si sice na "pomrda..." skole, ale mnohi ti ju zavidia... z 10tich skusok si spravil len jednu na vlastnych vedomostiach a znova ti mnohi zavidia (ja som si to odmakal, ale stratil kopu casu, ktory si ty vyuzil urcite lepsie 4)... mas svoje auto, i ked trocha hnile, a poznam kvantum ludi, ktori ti zavidia (ze by aj ja? 2)... no a to dievca nie je predsa jedine na svete, ja som toto zazil uz dvakrat a dnes som so svojou polovickou celkom spokojny 5. Takze si teraz predstav ten dav zavidiacich ludi a tes sa zo zivota!
12:54:26
17.11.2004
sep
itchy:koukám včera na Tebe dopadla tíha všehomíra,to máme sem tam každej....zvláš´t když se vylijem,tak hlavně že jsi se nepodíval na systém kanalizačních šachet z krysí pespektivy..........ale jinak pokud bys náhodou někdy našel odpověď na otázku prečo,dej vědět...
12:34:44
17.11.2004
Pilot 105
-> TUNER: jestli myslíš podchod na konci Radobyčický ul., tak to je fakt kentus, všude nachcáno, smrad jak v pr..li, no prostě něco strašnýho.
12:10:38
17.11.2004
TUNER
-> itchy: Jj,to dělají ty kur*y bezDéčka aby měli na chlast a taky sýkorky (cikáni)...U nás (Plzeň) je to tady pořád dokola...Kradou kanály,dvířka od el. rozvaděčů ale že to může někoho zabít už je nezajímá...Taky chodim každej den ráno jednim podchodem a oni tam každej den stojí u koloniálu a vesele popíjejí pivo,víno z krabice atd...A kam myslíš že chodí chcát.....do podchodu....Kdybych tam nemusel chodit každej den tak toho debila co tam zrovna chčije seřvu a ještě bych mu jí natáhnul ať si chčije na zeď třeba doma v maringotce......A ještě si tam z toho dělají smetiště..Tak 2-3 krát v tejdnu tam přivezou v noci káru s bordelem a nepotřebnym harampádím a to tam pak 14 dní hnije než to uklidová firma uklidí......tyhle lidi bych fakt 121 169
System osudu ti bohužel neprozradim,taky se sám občas divim co a jak se semele dohromady...8
10:14:19
17.11.2004
itchy
:) Vcera bola dobra haluz, by som ruky ulamal tym zlodejskym hajzlom. Isli sme s kamaratom cez park (v zavese) on bol urcite viac opity, a zrazu krici pozor kanal (nejaky hajzel ukradol ten zelezny poklop), ale nie aby ma strhol, tak som tam jednou nohou zahucal (dobre hlboke a naspodu voda). Ja som to nevidel lebo som to mal z uhlu, jedine stastie ze som bol zaveseny. Rano pozeram 10cm nad kolenom odrata podliatina ale inak fajn. Som optimista, takze sa nic nestalo, ed som tam nespadol cely:)
03:13:40
17.11.2004
DOOlittle
lebo promile
3
01:52:35
17.11.2004
itchy
Zase mam daco vypite:) Zvlastny je ten svet. Nocna Zilina je plna kur..., ale aj slusnych zenskych. Milujem jedne nedosazitelne dievca. By ma zaujimal princip osudu. Preco som na tejto pomrda... skole, ked primacky na inu som mal medzi najlepsimi, ale osud zasiahol. Preco sa vzdy zamilujem do dievcata a az ked sa odhodlam, zistim ze je zadane. Preco som uz nevyletel? Ved z 10 skusok za minuly rok som spravil len jednu na vlastnych vedomostiach. Preco pisem taketo hluposti sem, mozno to nikoho nezaujima, ale mam to v riti, vylial som si srdce a bude sa mi lepsie spat. Preco, preco, preco???
Extreme Tyres