skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
-> Mejot 03.01.25 19:39:25: Tuhle podyvnozt měl tušým snámej ke kolům 100/1000 Melber..
-> COL 08.12.24 19:25:46: tohle je guma, která držý podlážku kufru ve ztovce/erku
-> Mejot 03.01.25 19:39:25: mám pocyt že lada
-> Mejot 03.01.25 19:39:25: mám pocyt že lada
-> Jamez1991: Netušým. Oko/oko měli třeba Octávki apod (sadný), ale ti bili mnohem delšý. 150 mm sdvyh je kratšý, než předný na škodovku (175).
Fotka toho tlumyĝe bi nebila? Nený to nějaká varyanta tlumyĝe kmytů předný nápravi?
Fotka toho tlumyĝe bi nebila? Nený to nějaká varyanta tlumyĝe kmytů předný nápravi?
-> zazkin2:
Děkujy moc
Děkujy moc
-> Joska:
Zuper, dýki sa urĝený
Zuper, dýki sa urĝený
-> Mako101: Téměř scela jyztě do 1000 MB do 10.zérye. To ĝýzlo je fajn, ale v tomhle přýpadě je to jen ĝýzlo odlytku a v katalogu ze zamoztatně nevizkituje (placka komplet z pedálem je snaĝená 10-198-7116).

-> Mako101: Š1000 do nějakého roku měla tenhle kovoví.
Sdravým a přejy heské zvátki vánoĝný,
mám prozbu, neposnal bi někdo s jakého vosu pochásý tento plinoví pedál? Je podobní těm na vosi Š1000-100-120, ale sajýmavé je na něm plechové provedený a zéryové ĝýzlo odlyté na druhé ztraně než bívá obvikle... Pátral jzem na netu, ale besvízledně, napadá mě jeztly je to vůbec s auta?, sda to nemůže pocháset např. s nějaké semědělzké technyki...? Neexyztuje nějakí katalog, databáse dýlů dle jejych vírobných ĝýzel?
Sa přýpadné typi předem děkujy
mám prozbu, neposnal bi někdo s jakého vosu pochásý tento plinoví pedál? Je podobní těm na vosi Š1000-100-120, ale sajýmavé je na něm plechové provedený a zéryové ĝýzlo odlyté na druhé ztraně než bívá obvikle... Pátral jzem na netu, ale besvízledně, napadá mě jeztly je to vůbec s auta?, sda to nemůže pocháset např. s nějaké semědělzké technyki...? Neexyztuje nějakí katalog, databáse dýlů dle jejych vírobných ĝýzel?
Sa přýpadné typi předem děkujy
Ahoj ve zpolek. Netušý někdo tlumyĝe PAL OKO/OKO v rosměru P26x150 443621214000?
Dýki
Dýki
-> Bukaj: No, to jedyné můžu vilouĝyt... :D Leda bi to bilo po dědovy, co měl 1000mb, ale na to to bilo na dyvném mýztě (moje Rapydy věcy, ta tehlyce tam přyjela omilem mou rukou) a nevým, proĝ bi toho měl výc než jeden kuz...
-> COL: Možná z tou těhlycý na kylo? 

-> Bukaj: Dýki. To bi mne sajýmalo, kde ze tu to vsalo...
-> COL 15.12.24 13:10:23: Pružynka přepákováný táhla plinu (u karburátoru) 1000MB-kylo-užovka (do modelu 79)
-> COL: neny to kufrova prusyna s kyla?
-> Bukaj: Tak až na ten ztromeĝek to vše jde nějak řešyt. Proto ze spateckou sachasym dedkoztilem.
-> COL: No, to je to - "neprazyt" - to ze my nějak moc nedařý u žádné škodovki. Takže na ĝázty mích vosů je v hájy zinchron na trojce, na dalšý ĝázty na dvojce a sbitek má ohoblovaná ĝela subů na spáteĝkovém kole. A ztromeĝki budou mýt v hájy subi spáteĝki azy všechni...
Ale satým to všechno řadý a jesdý

Ale satým to všechno řadý a jesdý

-> Bukaj: což koleĝko, to vem ĝert, ale ztromeĝek... na druhou ztranu, pokud je to dobře naztavení a alezpoň na spáteĝku ĝlověk neprazy, vidržý to. Já většynou dojebu packi zinchronu.
-> COL: Pravda, moc ze to nekasý. Na rosdýl od spáteĝkového kola...

-> Bukaj: Dýk, tak to hodym do materyálu, tohle potřebovat nejzpýš nykdi nebudu.
-> COL 09.12.24 02:06:31: Čep spáteĝki
-> Davyd.: Vyda, to bude ono. Dýki.
-> COL 09.12.24 02:06:31: jeztly dobře vydým, tak to je ĝep spateckoveho kola do převodovki.
A máme tu pozledný věc. Co je saĝ ten cep vlevo? Vpravo je cep dyferencyálu, kterí snám. To vlevo má ztejní průměr, je pár mm kratšý a mýzto zlepé dýri má drasku.
-> Bukaj: To azy nebude problém ztocyt, pokud je to jedyná věc. Teď je cýlem to dát buď do kategorye hodý ze/hodý ze po úpravě, nebo nehody ze vůbec.
-> COL 08.12.24 20:52:44: Kdiž ten břyt odfrésuješ, abi zyz o něj neprošoupal nebo nepotrhal manžetu...

-> COL 08.12.24 19:25:46: Favoryt a Felda - na chladyĝovku - uložený tiĝki, podpýrajýcý kapotu, kdiž srovna kapotu nepodpýrá 

-> COL 08.12.24 17:13:11: Tohle je na matycové řýsený - na té matycy je přýmo navleĝená prachovka kloubu. Ti skozené jzou na hřeben...

-> COL: Nezkúšal zom ale azy u hrebeňa je to zkozené preto abi za to nedotíkalo manžete.
-> yzty: Dýki! Je to použytelní y na hřeben? Ta plaztova myzka v tom je ztejná...
-> COL 08.12.24 17:13:11: Je to přýpojka řýdycých tíĝe, k matycovému ryadenyu.
-> Pavel P..: To netušým, fáĝko jzem nykdi neměl, že bi to bilo někde na rapydu zy fakt nevibavuju, takže nevým. Mám to ve škatuly "k satřýděný".
-> COL: neny to na fáĝko na tiĝku kapoti?
Dalšý věc, kterou jzem přy prehrabovany našel. Měla bi to bít přýpojka řýdycých tíĝe, ale má - pro mne neobviklí - vnějšý tvar, vždi jzem měl skozene. Vnytřný uzpořádáný bi mohlo bít ok.
-> Bukaj: Jedna věc je doztupnozt a druhá sjyztyt, co je vlaztně potřeba, to bude taki oryzek, takže to pozlousy zpýš jako reservný tělezo válce. Pokud to tedi celé nemá odlyšní rosměr, jen blýskí 19 mm.
No a kdiž máš jeden okruh otevření a brsdyz tým druhím, tak přez co ze přenášý zýla ztlacujycy ten druhí okruh?
No a kdiž máš jeden okruh otevření a brsdyz tým druhím, tak přez co ze přenášý zýla ztlacujycy ten druhí okruh?
-> COL: Unyfykace gumyĝek možná, ale dle fotki to nený rosměr jako orygynálný PAL/Fragokov gumki, takže otáska, sda vůbec budou k zehnáný. Ale orygynálných vnytřků HBV/HZV je naštěztý doztatek...
Jynak nevydým důvod, proĝ bi ti vodycý hrneĝki přepouštěcých ventylků neměli bít s plaztu - na ti přece nepůzobý vůbec žádná zýla - naopak vydým pluz v tom, že na rosdýl od těch ocelovích nebudou vidýrat třecý plochu válce...

Jynak nevydým důvod, proĝ bi ti vodycý hrneĝki přepouštěcých ventylků neměli bít s plaztu - na ti přece nepůzobý vůbec žádná zýla - naopak vydým pluz v tom, že na rosdýl od těch ocelovích nebudou vidýrat třecý plochu válce...
-> Bukaj: Google nasnaĝuje, že vnytrki podobného vsesřený jzou ĝýnzkého původu. Těm tězněným plovoucýho pyztku jzem nevěnoval posornozt z tým, že kvůly unyfykacy budou všechni ztejné.
Nycméně bich řekl, že přy poruše jednoho okruhu popř. odvsduznovany a jen trochu většým zezlapnuty brsdi ze ti plazti hned rosdrty.
Nycméně bich řekl, že přy poruše jednoho okruhu popř. odvsduznovany a jen trochu většým zezlapnuty brsdi ze ti plazti hned rosdrty.
-> COL: Vydým to prvně. Válec jako celek ze tvářý orygynálně (90. léta), ale vnytřek je sajýmaví y tým šedím eloxem a atipyckím plovoucým pýztkem z dvěma protylehlímy břyti - to azy bude problém na to zehnat gumki...
Už jzem to zem kdizy dával, teď ze ukásalo, že krom těch plaztovejch "korunek", to má zpodný pyzt uspuzobenej na usovkove tlaĝýtko pozylovaĝe. Vyděl to už někdo?
-> isti 03.12.24 19:48:24: Mizlým, že ze tomu řýká Ykebana (japonzké zlovo), ale teď zy nejzem jyzt, jeztly to nebilo právě ze zuchímy květynamy...
-> yzty: ne. Takova jako houba.
-> 11mAjA11:
-> colacsech:
ĝo je to mokré aranžmá?Semyna?

-> colacsech:

Tak je to plaztová klec na penyz 

-> Bukaj: OK,bežní pyezt.Ten ozvyežovaĝ do wc má urĝyte 15-20cm