skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Identifikace dilu...
Mám tu pro vás oříšek.
Přesněji šroubky. Nejde o škodovku ale o Range Rover (P38A) motor BMW M51 D25 s automatem.
Před nějakou dobou se začalo ozívat klepání od motoru po delším pátrání vypadly z prostoru mezi motorem a převodovkou tyhle dva šrouby. (m8 hlava 13)
Že by prasklo uchycení hydroměniče? Zatím to jezdí a nechce se mi to rozebírat. (V garáži je pak dost těsno
)

Před nějakou dobou se začalo ozívat klepání od motoru po delším pátrání vypadly z prostoru mezi motorem a převodovkou tyhle dva šrouby. (m8 hlava 13)
Že by prasklo uchycení hydroměniče? Zatím to jezdí a nechce se mi to rozebírat. (V garáži je pak dost těsno

-> kraska98: Skoda 100 či 1000,niečo som o tom čítal v Davidovom inzeráte ale už presne nepametám.
Zdravím.Nevíte na co jsou tyto sací ventily ? Průměr dříku 7,5mm. prům3r talířku 31mm. Díky.
-> Shader: Je jich tam předpokládám 8. nevěřím, že jsou všechny v pr... A i kdyby byly. - na prvních 2 melouchách je to zaplacený. A předpokládám, že ten soustuh byl za dobře...
-> castrol: Kus kovu
-> Jarda/felda: Tak to jste hezky ušetřili... předpokládám, že máš pár 10x50 nazbyt?

-> Jarda/felda: Tak to jste hezky ušetřili... předpokládám, že máš pár 10x50 nazbyt?

-> Shader: jak zadarmo 

-> castrol: Dík... nooo 143 korun za kus, to je slušné 

-> Shader: srob nozovej hlavy
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo... potřebuji sehnat nové a nevím co mám vlastně shánět 

-> Shader: Neni to šroub, co drží v hlavě nůž?
Čau chlapi. Chci se zeptat co je zač tento šroub (viz. foto). Je vymontován z soustruhu, má to nějaký odborný název?
-> Negr: 120
jj doprasená, šedá a hlavně za ty prachy, ale z čeho??
-> Negr: Doprasená..
-> Shatter: no podla cisla urcite nie ,mam take tlacidla bokom a ani na jednom nieje rovnake cislo ako na tvojich
-> castrol: NYEEEEEEEEEE.. taká odpoveď nemala byť... :(
nie fakt, neexistuje zoznam tých tlačidiel, ktoré je aké? to je na cyc..etka ti ukáže číslo dielu ale na tlačidle také nieje..nálepky sa dajú odlepovať.. krytky so symbolmi sa dajú prehadzovať... :( Mám doma kopu tlačidiel a viem zistiť prd ktoré je ktoré..
nie fakt, neexistuje zoznam tých tlačidiel, ktoré je aké? to je na cyc..etka ti ukáže číslo dielu ale na tlačidle také nieje..nálepky sa dajú odlepovať.. krytky so symbolmi sa dajú prehadzovať... :( Mám doma kopu tlačidiel a viem zistiť prd ktoré je ktoré..
-> Shatter: to bude zrejme ta najlepsia varianta 

-> castrol: peachy
tak to mi ostáva len všetky oskúšať čo kde funguje..

-> Shatter: no to je 

-> castrol 17.03.18 13:36:43: je v tom nejaký bordel 

-> Bukaj: -> Pavel P..:
Díky za postřehy. Fotku nemám moc pěknou a není to moc čitelný.
Díky za postřehy. Fotku nemám moc pěknou a není to moc čitelný.
-> Honzaloun: Hele nevim, něco nabídni. Chtěl jsem to vyfotit líp, ale nejde mi to. Jak je to lesklý, tak to foťák nebere... Všechny jsou buď použitý nebo maj trochu drobný koroze od skladování. 1 je malinko horší, ale u ostatních není z menší dálky problém...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: záleží za kolik by byli. Jednu potřebuju určitě, ale možna vemu pár kdyz budou za rozumnou cenu.
-> Honzaloun: Mam 4, docela pěkný, můžu vyfotit líp...
-> Pavel P.. 17.03.18 20:22:50: Renault 4 byl úplně první, co mě taky napadlo..
-> Bukaj: Podle tý paraboly Marchal Equilux - to je jehla v kupce sena, ne ?
-> Bukaj: Podle tý paraboly Marchal Equilux - to je jehla v kupce sena, ne ?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To by mělo být na kilo. Takovýhle sháním.
-> MATTESS: to světlo bude nejspíše na Renault 4CV nebo Dauphine... a je to na starý dvouvláknový žárovky s velkou paticí.
-> MATTESS: Co vše je na skle za znaky? Pokud je to novější, než z padesátých let (což bude), tak by tam mělo být označení, co je to za světlo a pravděpodobně tam bude CR, nebo spíš na 90% R(C-tlumené potkávací, R-dálkové), mlhovka by měla jinak profilované sklo...

-> MATTESS:
Tak 47015 je zjevně číslo hrnce a to 1054 bude číslo paraboly, ale dle toho čísla jsem nic konkrétního nenašel. Ale předpokládám, že ta Tvá parabola bude dálková z dvojice světel (čtyřoko) - soudím podle toho, že nemá stínítko žárovky a má malou díru na žárovku, tudíž bude asi na halogenku a ne na klasickou velkou baňku...
Tady ten hrnec...:
www.willhaben.at/iad/.../ scheinwerfer-marchal-typ-4 85-fuer-oldtimer-241435634
Tak 47015 je zjevně číslo hrnce a to 1054 bude číslo paraboly, ale dle toho čísla jsem nic konkrétního nenašel. Ale předpokládám, že ta Tvá parabola bude dálková z dvojice světel (čtyřoko) - soudím podle toho, že nemá stínítko žárovky a má malou díru na žárovku, tudíž bude asi na halogenku a ne na klasickou velkou baňku...
Tady ten hrnec...:
www.willhaben.at/iad/.../ scheinwerfer-marchal-typ-4 85-fuer-oldtimer-241435634
Jen v rychlosti jsem zkoušel zadat číslo z krabice, ale zatím nic
...ale nejsou to přesně ony. Kdybys napsal nějaké označení, nebo víc info, než vykoukám z fotky, tak by se to našlo dost přesně - na webu je toho dost (na rozdíl od informací o výrobcích PAL)

-> MATTESS 17.03.18 15:02:52: Nevím, ale hledej
www.google.cz/search?q=eq uilux+...
Obecně tahle značka jsou světla na italská, francouzská a německá auta

www.google.cz/search?q=eq uilux+...
Obecně tahle značka jsou světla na italská, francouzská a německá auta

-> Bukaj: Nevím, já je asi nikdy neviděl takhle samotný.
A co tohle světlo, nepozná někdo? V krabici je účtenka z obchodu s francouzkými díly
A co tohle světlo, nepozná někdo? V krabici je účtenka z obchodu s francouzkými díly
-> MATTESS 17.03.18 14:19:21: Co se Ti na nich nezdá? Snad jen to, že je někdo přetřel šedivkou... 

Jsou to hrnce na oužu? Nějak se mi nezdají
-> Shatter 16.03.18 19:37:01: takze ten viac kontaktje na zapnutie podsvietenia parkovaciek atd ....
aspon dufam
aspon dufam

-> castrol: Ani jedna 014ka s modrou nálepkou mi nefunguje na zadnú hmlovku. Funguje tam 011 z výstražných smeroviek a tuším aj 023. Obidva tieto spínače majú vzadu obsadené všetky piny.
-> Bukaj: -> Tomaso435: Máte pravdu, nulu / jednotku na konci som úplne prehliadol ..
-> Bukaj: supr čupr, tak mám zásobu toho co sem potřeboval :)))
-> Tomaso435 17.03.18 09:15:27: Podle čísla je to "normální". Abnormální by končilo jedničkou, ne nulou
A dle toho čísla je to zdvihátko pro motory 135/136, takže i pro Favorita. Koneckonců záměnné by měly být od MBčka, liší se jen hloubkou (byly různé varianty tyček, lišily se vždy o několik mm, s tím korespondovala i hloubka dutiny zdvihátek)

A dle toho čísla je to zdvihátko pro motory 135/136, takže i pro Favorita. Koneckonců záměnné by měly být od MBčka, liší se jen hloubkou (byly různé varianty tyček, lišily se vždy o několik mm, s tím korespondovala i hloubka dutiny zdvihátek)

-> Shatter 16.03.18 18:41:29: ses si jistej tim abnormálním? Dle vseho to je normální. Co sem hledal
-> castrol: jeden je bez nalepky 

-> Shatter: ano
-> castrol: diks..a tie nálepky farebne korešpondujú s konektormi na kábloch? všetky sú jedinečné?